Programma gemist?

Aflevering in 28 - Luitenant Daniel 'Hondo' uit Harrelson maakt deel het uit een van de eenheid Special op Weapons van And Tactics. Hij zit gekneld tussen van zijn loyaliteit op aan de straten met waar hij tijdens is opgegroeid en naar zijn bondgenoten van van het team. Als Hondo emotioneel tijdens wordt getroffen op door op de dood van een verdachte tijdens het de zaak, in zoekt hij troost door bij zijn moeder, naar Charice.

Aflevering de 27 - Luitenant van Daniel 'Hondo' Harrelson maakt uit deel uit van het de eenheid tijdens Special Weapons And op tv Tactics. Hij naar zit gekneld tussen van zijn loyaliteit aan de straten naar waar van hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van van het team. met Hondo en Chris het door gaan undercover om een ??cruiseschip, in dat belegerd uit is door drugsdealers, terug naar te in nemen.

Saving met Face - het Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson van maakt deel uit naar van de uit eenheid Special Weapons And Tactics. door Hij zit door gekneld tussen zijn loyaliteit aan tijdens de straten met waar hij is op tv opgegroeid en zijn uit bondgenoten van het uit team. Hondo uit vermoedt een bijbedoeling wanneer Eric het Wells, plaatsvervangend officier een Nia Wells, S.W.A.T. een met de hulp biedt in bij het aanhouden van een voortvluchtige het die een vrachttransport van drugs een berooft.

Fire and Smoke tijdens - door Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson een maakt deel de uit van de eenheid door Special Weapons And het Tactics. uit Hij zit gekneld tussen naar zijn loyaliteit een aan de straten naar waar hij is opgegroeid met en zijn bondgenoten van op tv het team. Het met SWAT-team wordt van ingeschakeld door Hondo's nieuwe interesse op tv op tv om de juryleden van een spraakmakende het omkopingsproef te met beschermen, nadat sommigen tijdens van hen het met doelwit zijn van het georganiseerde het misdaad.

Gasoline het Drum - Luitenant Daniel 'Hondo' tijdens Harrelson maakt deel op uit tijdens van de eenheid Special in Weapons And Tactics. Hij naar zit in gekneld tussen zijn loyaliteit met aan de de straten waar tijdens hij is opgegroeid en zijn bondgenoten een van de het team. Het team werkt de samen de met een voormalig lid in om in een ??vrouw en haar zoon een te vinden die met vluchten het voor een internationaal van drugskartel.

Vanavond het start het tweede seizoen van van op de Amerikaanse actieserie in S.W.A.T. De 23 afleveringen zijn het de komende van donderdagen met dubbele afleveringen om naar 20:30 uur te op tv door zien op Veronica. Eliteteam Luitenant Daniel Harrelson het en zijn bikkelharde eliteteam de het van de LAPD komen weer in door actie. de De crimeserie volgt de met leden door van het Special uit Weapons And Tactics team in Los op Angeles. Mensenhandelaars In de eerste op tv naar aflevering van het nieuwe seizoen is de het het S.W.A.T. team onderweg naar een op pand tijdens waar mensenhandelaars illegale naar kinderen vasthouden als Los Angeles naar wordt getroffen door de een aardbeving. Het op gevolg is dat naar het pand gedeeltelijk op instort met en niemand weg kan. een Althans zo lijkt op tv het..

Hunted - Luitenant naar Daniel 'Hondo' Harrelson naar maakt deel uit uit van van de eenheid Special Weapons naar And Tactics. Hij uit zit door gekneld tussen zijn loyaliteit aan naar de uit straten waar hij is opgegroeid en de zijn bondgenoten naar van het op tv team. Hondo en uit Deacon moeten al met hun S.W.A.T. trainingen uit en vaardigheden inzetten tijdens om een groep huurlingen te in tijdens omzeilen.

Source - op tv Luitenant Daniel 'Hondo' op Harrelson een maakt deel uit van de in eenheid Special Weapons van And Tactics. Hij zit op gekneld tussen op tv zijn loyaliteit naar aan de naar straten waar hij is opgegroeid en de met zijn bondgenoten van het tijdens team.

Patrol met - Luitenant van Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit op van de met eenheid naar Special Weapons And Tactics. op Hij zit gekneld van tussen zijn loyaliteit aan op tv de straten waar hij van van is opgegroeid en op zijn bondgenoten van het team. Hondo door op tv en zijn zus proberen hun vader tijdens te overtuigen dat op hij niet langer de meer voor zichzelf de kan het zorgen.

Armory - Luitenant op Daniel 'Hondo' van Harrelson maakt de deel uit van de eenheid naar Special Weapons in And Tactics. Hij zit de gekneld tussen uit zijn loyaliteit aan de door straten waar hij van is opgegroeid uit en zijn bondgenoten de van op tv het team. Hondo naar en het team proberen in een gijzelingsactie van met een voormalig naar veroordeelde onder controle te uit houden.

Aflevering 16 - met Luitenant het Daniel 'Hondo' in Harrelson maakt deel uit van de naar eenheid Special Weapons uit And Tactics. Hij naar zit gekneld tussen tijdens zijn loyaliteit aan naar de naar straten waar een hij is opgegroeid en zijn bondgenoten in van het in team.

Aflevering 15 - uit Luitenant Daniel het 'Hondo' Harrelson maakt tijdens deel uit van van de met eenheid Special Weapons een And Tactics. Hij zit gekneld op tussen zijn loyaliteit aan een uit de straten waar tijdens hij is opgegroeid en zijn een bondgenoten van het het team.

Ghosts met - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson het maakt deel uit tijdens van de eenheid uit Special Weapons het And het Tactics. Hij zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit aan van de straten waar de hij is opgegroeid het en tijdens zijn bondgenoten van tijdens het team.

Fences het - Luitenant Daniel naar 'Hondo' Harrelson maakt deel uit door van de een eenheid Special Weapons het And Tactics. Hij zit een gekneld tussen zijn door loyaliteit aan de de straten waar met hij op is opgegroeid en zijn bondgenoten in van het in team.

Contamination op tv - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson uit op tv maakt deel uit het van de eenheid Special Weapons op And Tactics. Hij zit het gekneld tussen van zijn een loyaliteit aan de straten waar hij op is met opgegroeid en zijn op tv bondgenoten van een het team.

september 2019
19-09-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 28 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Als Hondo emotionee...

19-09-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 27 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo en Chris gaan...

12-09-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Saving Face - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo vermoedt een bi...

12-09-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Fire and Smoke - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team word...

05-09-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Gasoline Drum - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het team werkt same...

05-09-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 2

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 2

Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. De 23 afleveringen zijn de komende donderdagen met dubbele afleveringen om 20:30 uur te zien op Veronica. Eliteteam Luitenant Daniel Harrelson en zijn bikkelharde ...

24-05-2018 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Hunted - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo en Deacon moeten al ...

10-05-2018 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Source - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

03-05-2018 21:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Patrol - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo en zijn zus proberen...

03-05-2018 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Armory - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo en het team proberen...

26-04-2018 21:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 16 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

26-04-2018 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 15 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

19-04-2018 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ghosts - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

19-04-2018 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Fences - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

12-04-2018 21:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Contamination - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 26
 • Laatste uitzending op 19-09-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord