Programma gemist?

Bad van Cop - van Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson tijdens maakt deel uit een van de op eenheid Special Weapons And Tactics. door Hij zit gekneld tussen met op zijn loyaliteit aan met de straten waar hij van is opgegroeid en zijn naar bondgenoten van het op tv team. Street zit vast door tussen zijn de plicht jegens S.W.A.T. in en op zijn pleegbroer. Ook S.W.A.T. in gaat achter een naar meedogenloze bende aan de die werknemers dodelijk met dwingen tegen uit casino's.

Monster op tv - Luitenant Daniel in 'Hondo' Harrelson maakt deel uit met van naar de eenheid Special Weapons And uit het Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn door loyaliteit een aan de straten waar tijdens hij is door opgegroeid en zijn bondgenoten naar van van het team.

Aflevering 9 - tijdens Luitenant Daniel 'Hondo' tijdens Harrelson maakt op tv deel uit uit van de uit eenheid Special Weapons door And Tactics. Hij zit gekneld een tussen zijn loyaliteit in aan de straten van waar hij is een opgegroeid en een zijn bondgenoten van het het team.

Lion's op Den - Luitenant Daniel 'Hondo' met Harrelson maakt het deel uit op tv van de eenheid Special uit Weapons And Tactics. Hij van zit tijdens gekneld tussen tijdens zijn loyaliteit aan de straten het waar hij het is opgegroeid een en zijn bondgenoten van uit het team. Commandant Hicks de stemt door ermee in de plaatsvervanger op van een op ernstig gewonde sheriff te vervangen in naar een gijzelaarcrisis toen tijdens een gezin uit zich met verzette tegen uitzetting nadat hij vier de generaties in op het terrein door had gewoond.

Track op - Luitenant Daniel 'Hondo' met Harrelson maakt naar deel uit van door de eenheid Special een Weapons And op Tactics. Hij zit gekneld tussen van zijn loyaliteit aan de van straten in waar hij is naar opgegroeid en zijn bondgenoten van door het naar team.

Kingdom in - Luitenant op Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit op van de naar eenheid Special tijdens Weapons And door Tactics. Hij zit gekneld tijdens tussen zijn loyaliteit van aan de straten waar naar hij is van opgegroeid en zijn bondgenoten door van het een team. De Harrelsons hebben in een gespannen familiereünie door wanneer het Hondo's oudere zus voor in het eerst in decennia met hun zieke vader bezoekt. in op Het team zoekt een ontvoerde op tv mensenrechtenactivist.

The op tv LBC - Luitenant Daniel door 'Hondo' het Harrelson maakt deel uit van de door naar eenheid Special Weapons And Tactics. Hij naar zit gekneld tussen op tv zijn van loyaliteit aan de op tv straten waar hij naar is opgegroeid het en zijn bondgenoten tijdens van het team. Een Jamaicaanse de bende steunt met op een vrachtwagen vol aanvalswapens de die bestemd door zijn voor op vernietiging, met de bedoeling ze de te verkopen aan een meerdere bendes in in Long tijdens Beach.

Seizoen door 3 - Aflevering 4 - een tijdens Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team door doet onderzoek naar door een Colombiaans drugskartel waarvan de leider in immuniteit geniet van onder bescherming van door de het CIA. Het kartel heeft het bovendien Deacons familie met in het tijdens vizier.

Seizoen 3 uit - uit Aflevering 3 - uit Amerikaanse actieserie. Funny Money. De de nieuwste rekruut van het team maakt een een bijzonder het slechte tijdens beurt wanneer ze haar door oversten omzeilt en op tijdens eigen houtje probeert een uit bende vervalsers neer naar in te halen.

Bad van Faith - Luitenant van Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel een uit uit van de eenheid Special naar Weapons And Tactics. uit Hij het zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan door de straten waar op hij is opgegroeid de en zijn bondgenoten van van het door team. op De burgemeester vraagt ??luitenant Lynch om met een de ??afdelingsherziening van het SWAT-team de uit te voeren een terwijl hij de op zoek gaat het naar een voortvluchtige leider tijdens van een een beruchte doemsdagcultus.

Vanaf tijdens vanavond is het een nieuwste, derde seizoen naar van de de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om uit 20:30 uur van te zien op Veronica. met De serie wordt tijdens binnen twee tijdens maanden na naar de première in de op VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. de gaat over het politieluitenant Daniel 'Hondo' Harrelson. tijdens Hij het maakt deel het uit van de eenheid het Special Weapons And met Tactics. Loyaliteit Hij zit gekneld van tussen zijn loyaliteit naar de van plek waar hij de is opgegroeid door en naar de leden van zijn van SWAT-team.

Aflevering de 23 - op Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel naar uit van de van eenheid Special van Weapons And Tactics. Hij op tv de zit gekneld tussen in zijn loyaliteit aan de straten van waar hij op tv is opgegroeid en zijn bondgenoten de van van het team. uit De emancipators houden een livestream-kangoeroehof een om stadspolitici te executeren; van Hondo vecht met om Darryl's geest een op te in heffen.

Trigger de Creep - Luitenant Daniel 'Hondo' naar tijdens Harrelson maakt deel uit van met de eenheid Special een Weapons And Tactics. door Hij zit gekneld een tussen zijn met loyaliteit aan de door straten waar hij het is opgegroeid en in zijn bondgenoten van het het team. Het SWAT-team met racet om de volgende in plaats te de vinden met waar een eenzame uit schutter zal toeslaan terwijl hij door in L.A op tv is.

Day uit Of Dread - Luitenant door Daniel naar 'Hondo' Harrelson maakt door deel uit van een de eenheid Special Weapons And Tactics. in Hij zit in gekneld het tussen zijn loyaliteit aan de de straten het waar hij is opgegroeid en zijn van bondgenoten van het van tijdens team. Het SWAT-team bevindt uit zich in een intern het onderzoek nadat een burger in is vermoord toen naar ze een probeerden de meest gezochte crimineel een van van de stad binnen te met halen.

Aflevering op tv 20 - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt een deel uit van door de eenheid Special met Weapons And Tactics. een Hij zit in gekneld tussen zijn loyaliteit aan op tv op tv de straten waar hij door is opgegroeid en zijn bondgenoten met van het op tv team. Chris van overweegt een de belangrijke beslissing over haar romantische tijdens relatie in met Kira en uit Ty, en Hondo's geduld wordt naar getest door naar zijn nieuwe naar familiale verantwoordelijkheden.

februari 2020
13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

14-11-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Trigger Creep - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team racet...

14-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Day Of Dread - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team bevind...

07-11-2019 21:25

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 20 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Chris overweegt een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 54
 • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!