Programma gemist?

Animus - in Luitenant tijdens Daniel 'Hondo' Harrelson van maakt deel uit de van de eenheid Special in Weapons And uit Tactics. Hij zit in gekneld tussen zijn op loyaliteit aan de straten waar op tv hij is opgegroeid en de zijn op bondgenoten van het team. op Het het SWAT-team zoekt naar het een verband tussen de schijnbaar niet-verbonden van slachtoffers van een tijdens eenzame schutter een die op vrouwen is met gericht. naar Luca helpt met een met moordonderzoek in zijn buurt. met Luitenant uit Lynch dringt op er bij Chris op aan om de een nieuwsinterview met te tijdens doen.

Ekitai Rashku tijdens - het Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson naar maakt deel uit van op de eenheid Special Weapons tijdens And Tactics. Hij in op tv zit gekneld tussen tijdens zijn loyaliteit aan de straten waar in hij is opgegroeid in en zijn bondgenoten in van het door team. door Hondo, Deacon, Tan en op commandant Hicks achtervolgen het een uitgeleverd vluchteling uit door Tokio wanneer hij in aan in de voogdij ontsnapt.

Aflevering 12 - tijdens Luitenant Daniel een 'Hondo' Harrelson op maakt deel uit van in de eenheid Special uit Weapons de And Tactics. Hij zit gekneld tussen op tv door zijn loyaliteit aan een de straten waar hij van is opgegroeid en zijn van bondgenoten van van het team.

Bad tijdens Cop - op tv Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson door maakt deel uit van het de eenheid Special de Weapons And Tactics. Hij op tv zit gekneld tussen de uit zijn loyaliteit aan de de straten waar hij is opgegroeid het het en zijn bondgenoten van het team. op Street zit op vast tussen op zijn plicht jegens S.W.A.T. een en op zijn pleegbroer. Ook S.W.A.T. de gaat achter een meedogenloze bende op tv met aan die werknemers dodelijk naar dwingen tegen door casino's.

Monster door - Luitenant Daniel 'Hondo' een Harrelson maakt deel op uit van door de eenheid Special Weapons van And Tactics. Hij zit in tijdens gekneld tussen zijn uit loyaliteit aan de straten waar hij met met is opgegroeid en zijn bondgenoten van op tv het in team.

Aflevering uit 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' naar Harrelson tijdens maakt deel uit van de de op eenheid Special Weapons tijdens And Tactics. Hij zit door gekneld tussen zijn op loyaliteit aan de straten in waar hij is tijdens opgegroeid uit en zijn bondgenoten van in het team.

Lion's door Den - Luitenant Daniel naar 'Hondo' van Harrelson maakt deel uit naar van de eenheid Special uit Weapons And Tactics. op tv Hij zit gekneld door tussen zijn loyaliteit aan tijdens de straten waar een hij is van opgegroeid in en zijn bondgenoten van het team. van Commandant Hicks de stemt ermee het in de plaatsvervanger op tv van een ernstig gewonde op sheriff te vervangen het in een gijzelaarcrisis op tv toen een gezin zich op verzette de tegen uitzetting op nadat hij vier generaties op van het terrein met had gewoond.

Track op - Luitenant Daniel door 'Hondo' Harrelson maakt deel de uit van de de eenheid Special Weapons in And Tactics. de Hij zit gekneld met tussen zijn loyaliteit op tv aan de straten waar hij door een is opgegroeid en op tv zijn bondgenoten van het door team.

Kingdom het - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson op tv door maakt deel uit van het de eenheid naar Special Weapons And met Tactics. Hij zit met gekneld tussen zijn met loyaliteit aan de op tv straten waar hij is opgegroeid naar en zijn bondgenoten tijdens van het met team. De Harrelsons tijdens hebben een met gespannen familiereünie wanneer Hondo's oudere uit zus voor het in eerst in decennia hun het tijdens zieke vader bezoekt. Het team tijdens zoekt een op ontvoerde mensenrechtenactivist.

The een LBC - Luitenant Daniel op tv 'Hondo' Harrelson maakt door deel uit van met de eenheid Special uit Weapons And het Tactics. Hij zit in gekneld tussen zijn loyaliteit aan in de straten van waar hij uit is opgegroeid en van zijn bondgenoten van het team. in Een van Jamaicaanse bende steunt naar op een vrachtwagen vol een aanvalswapens die bestemd op tv zijn voor van vernietiging, met de een bedoeling ze op tv te verkopen aan meerdere bendes door in Long een Beach.

Seizoen naar 3 - uit Aflevering 4 - Amerikaanse op actieserie. Immunity. Het team door doet onderzoek naar een Colombiaans een drugskartel waarvan door de leider met immuniteit geniet onder bescherming een van de met CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons door familie in het de de vizier.

Seizoen 3 - van met Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De door op nieuwste rekruut van de het team maakt een bijzonder de slechte beurt wanneer ze op tv haar uit oversten omzeilt en op op eigen houtje probeert op een bende de vervalsers neer te het halen.

Bad een Faith - Luitenant van Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel met door uit van de naar eenheid Special Weapons And Tactics. Hij de zit gekneld tussen in zijn loyaliteit van aan de straten in waar hij is opgegroeid van en zijn bondgenoten tijdens van op het team. De burgemeester vraagt met een ??luitenant Lynch om een met ??afdelingsherziening van van het SWAT-team uit te voeren op tv terwijl hij op tijdens zoek gaat naar een op tv voortvluchtige leider in van een de beruchte doemsdagcultus.

Vanaf op tv vanavond is het nieuwste, derde tijdens seizoen van van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. een elke donderdag om het 20:30 uur te door zien op Veronica. op tv door De serie wordt binnen naar twee maanden na de het première in de met VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. de gaat over tijdens politieluitenant Daniel de 'Hondo' Harrelson. Hij maakt deel op uit van de de eenheid Special Weapons met And Tactics. Loyaliteit Hij zit in gekneld tussen een zijn loyaliteit naar de tijdens plek waar naar hij is uit opgegroeid en de leden met van met zijn SWAT-team.

Aflevering de 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' in Harrelson het maakt deel op uit van de eenheid Special in Weapons And Tactics. op Hij zit uit gekneld tussen zijn loyaliteit aan in de straten het waar hij is naar opgegroeid en zijn bondgenoten naar van door het team. De emancipators houden van een livestream-kangoeroehof met om stadspolitici een te executeren; Hondo vecht om met Darryl's geest een op te tijdens heffen.

augustus 2020
05-03-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Animus - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Het SWAT-team zoekt naar e...

27-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Ekitai Rashku - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Hondo, Deacon, Tan ...

20-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 12 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

13-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Cop - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Street zit vast tussen zi...

06-02-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Monster - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

30-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 9 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

23-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Lion's Den - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Commandant Hicks stemt...

16-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Track - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team.

09-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Kingdom - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De Harrelsons hebben een ...

02-01-2020 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

The LBC - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. Een Jamaicaanse bende ste...

19-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Immunity. Het team doet onderzoek naar een Colombiaans drugskartel waarvan de leider immuniteit geniet onder bescherming van de CIA. Het kartel heeft bovendien Deacons familie in het vizi...

12-12-2019 20:30

S.W.A.T

S.W.A.T. - S.W.A.T

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Funny Money. De nieuwste rekruut van het team maakt een bijzonder slechte beurt wanneer ze haar oversten omzeilt en op eigen houtje probeert een bende vervalsers neer te halen.

05-12-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Bad Faith - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De burgemeester vraagt ...

28-11-2019 20:30

Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

S.W.A.T. - Nieuw: S.W.A.T. seizoen 3

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. elke donderdag om 20:30 uur te zien op Veronica. De serie wordt binnen twee maanden na de première in de VS in Nederland uitgezonden. Eenheid S.W.A.T. ...

21-11-2019 20:30

S.W.A.T.

S.W.A.T. - S.W.A.T.

Aflevering 23 - Luitenant Daniel 'Hondo' Harrelson maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Hij zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de straten waar hij is opgegroeid en zijn bondgenoten van het team. De emancipators hou...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

S.W.A.T. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van S.W.A.T. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van S.W.A.T. bij S.W.A.T. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van S.W.A.T. . Heb je een uitzending van S.W.A.T. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

S.W.A.T. gemist

Uitzending gemist van S.W.A.T. ? Hier kun je alle uitzendingen van S.W.A.T. kijken!

 • Totaal aantal uitzendingen: 57
 • Laatste uitzending op 05-03-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!