Programma gemist?

Vier jaar naar geleden, tijdens de uit Paralympische Winterspelen in het Sotsji, de won snowboardster Bibian Mentel de goud op het onderdeel snowboardcross. door Een jaar op tv later, in het Spaanse een La op tv Molina, werd uit ze wereldkampioen snowboardcross én op banked slalom. Een prestatie die op ze op het tijdens met WK van 2017 in Big White de in Canada herhaalde. de Dit door jaar, in Pyeongchang, wil een ze in haar paralympische titel prolongeren. Sportieve van hoogtepunten werden echter naar afgewisseld met fysieke dieptepunten: alleen op op al het afgelopen uit jaar werd voor van de negende keer uit kanker bij haar geconstateerd en liep een ze ook het nog in eens een ziekenhuisbacterie op, waardoor door ze tien door kilo aan het gewicht verloor. Dat deed echter in niets af het aan haar positieve instelling met en brandende ambitie. En de op zo bleef het een doel om in met Pyeongchang iets uitzonderlijks met te verrichten. Mentel besloot uit vlak na Sotsji het om camera's van uit de NOS toe te laten door in haar leven. in Het resultaat is in deze op tv documentaire, die wordt uitgezonden op op tv de eerste in dag van de op tv Paralympische Spelen: een op tv verslag van vier jaar van op tv hoogte- en een dieptepunten, in van vallen en weer tijdens opstaan.

september 2021
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!