Programma gemist?

Vier jaar geleden, uit uit tijdens de Paralympische Winterspelen in van Sotsji, won snowboardster Bibian van Mentel goud op met het onderdeel snowboardcross. het Een uit jaar later, op tv in het Spaanse La Molina, de werd uit ze wereldkampioen snowboardcross én op banked slalom. Een prestatie die tijdens ze op van het WK op tv van 2017 in Big White naar in Canada een herhaalde. naar Dit jaar, in Pyeongchang, uit wil ze met haar paralympische titel prolongeren. Sportieve hoogtepunten werden uit echter afgewisseld met uit door fysieke dieptepunten: alleen al op het afgelopen een jaar werd voor de negende keer een kanker bij met haar geconstateerd en op liep ze ook nog op van eens een ziekenhuisbacterie in op, waardoor ze tien kilo aan uit gewicht het verloor. Dat deed echter een niets af aan haar uit positieve instelling op en brandende ambitie. tijdens En zo bleef de het doel in om in Pyeongchang met iets uitzonderlijks uit te verrichten. Mentel besloot uit vlak na Sotsji naar om camera's van met de NOS toe te naar laten in naar haar leven. Het resultaat is van deze uit documentaire, die wordt uitgezonden met op de eerste op tv dag van de Paralympische Spelen: door een verslag van het vier naar jaar van hoogte- op en dieptepunten, van vallen een en weer het opstaan.

januari 2021
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!