Programma gemist?

Vier met jaar geleden, tijdens de Paralympische door Winterspelen in Sotsji, tijdens won snowboardster Bibian uit Mentel goud uit op het onderdeel een snowboardcross. Een jaar later, op tv in het Spaanse uit La naar Molina, werd in ze wereldkampioen snowboardcross én banked het slalom. een Een prestatie die ze op op tv het WK naar van 2017 in Big White tijdens in Canada de herhaalde. Dit uit jaar, in met Pyeongchang, wil ze haar paralympische titel door prolongeren. Sportieve hoogtepunten op werden echter afgewisseld door met fysieke dieptepunten: met alleen door al het afgelopen een jaar werd voor de het negende keer kanker bij haar in door geconstateerd en liep ze ook nog het eens door een ziekenhuisbacterie op, waardoor op tv ze tien kilo aan door gewicht verloor. Dat tijdens door deed echter niets af naar aan haar positieve instelling en het brandende ambitie. in En zo door bleef het doel op om in Pyeongchang naar iets uitzonderlijks op te verrichten. Mentel besloot vlak na tijdens Sotsji van om camera's van met de NOS toe te laten in een haar leven. met Het resultaat is op deze op tv documentaire, die wordt uitgezonden op de de eerste van dag van de naar Paralympische Spelen: het een verslag van vier jaar van van hoogte- van en dieptepunten, van vallen en uit weer van opstaan.

juni 2020
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!