Programma gemist?

Vier uit jaar geleden, een tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, van in won snowboardster Bibian Mentel uit goud op het het onderdeel snowboardcross. Een jaar de later, in het Spaanse door La tijdens Molina, werd het ze wereldkampioen snowboardcross én op banked slalom. Een prestatie op tv die met ze op het WK van op tv 2017 in Big het White in Canada herhaalde. tijdens Dit jaar, in in de Pyeongchang, wil ze de haar paralympische titel prolongeren. Sportieve hoogtepunten van werden echter afgewisseld met uit fysieke het dieptepunten: alleen al de het afgelopen jaar in werd voor op de negende keer kanker de bij haar geconstateerd en uit liep ze ook nog de eens een ziekenhuisbacterie een op, van waardoor ze tien kilo tijdens aan het gewicht verloor. Dat deed echter niets met een af aan haar van positieve instelling en de brandende ambitie. En op tv zo bleef het doel om in met Pyeongchang iets de uitzonderlijks te op verrichten. Mentel besloot vlak de na Sotsji om van camera's van de NOS toe uit te laten uit in met haar leven. Het een resultaat is deze documentaire, die wordt uit uitgezonden een op de eerste in dag van de Paralympische Spelen: in een verslag van van vier jaar met van hoogte- en op dieptepunten, van vallen van en weer met opstaan.

november 2019
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!