Programma gemist?

Vier jaar geleden, door tijdens de Paralympische door op tv Winterspelen in Sotsji, in won snowboardster Bibian naar Mentel goud op door het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, op in het met Spaanse La Molina, werd uit ze op tv wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. op door Een prestatie die ze door op het WK van de 2017 met in Big White in op Canada herhaalde. met Dit jaar, in Pyeongchang, wil naar ze haar paralympische titel de prolongeren. Sportieve hoogtepunten uit werden echter afgewisseld met de fysieke dieptepunten: door alleen op al het afgelopen jaar werd voor de de negende uit keer op kanker bij haar geconstateerd op en liep ze ook uit nog eens het een ziekenhuisbacterie een op, waardoor ze tien kilo aan door gewicht in verloor. Dat deed op tv echter niets af aan haar door positieve instelling op en brandende ambitie. En in zo bleef een het doel met om in Pyeongchang iets door uitzonderlijks op tv te verrichten. Mentel besloot vlak na het Sotsji op tv om camera's van de door NOS toe te laten op in haar tijdens leven. Het resultaat is deze van door documentaire, die wordt uitgezonden op tijdens de eerste dag van tijdens van de Paralympische Spelen: een door verslag van vier jaar uit van hoogte- en op tv dieptepunten, de van vallen en weer op opstaan.

mei 2021
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!