Programma gemist?

Vier jaar naar geleden, tijdens de Paralympische op tv Winterspelen in uit Sotsji, won snowboardster van Bibian Mentel goud op tv op het onderdeel snowboardcross. op tijdens Een jaar later, in in het Spaanse La een Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross uit in én banked slalom. Een op prestatie die ze op naar het met WK van 2017 in van Big White in Canada het herhaalde. in Dit jaar, in Pyeongchang, wil op tv ze tijdens haar paralympische titel prolongeren. Sportieve hoogtepunten in werden echter tijdens afgewisseld met fysieke dieptepunten: het alleen al een het afgelopen jaar werd voor de de de negende keer kanker bij haar tijdens geconstateerd een en liep naar ze ook nog eens een tijdens ziekenhuisbacterie tijdens op, waardoor ze tijdens tien kilo aan een gewicht verloor. Dat deed naar echter niets af aan haar in positieve instelling en in brandende ambitie. op En zo het bleef het de doel om in Pyeongchang iets het uitzonderlijks te naar verrichten. Mentel besloot vlak na Sotsji van om camera's uit van de NOS toe van te laten in naar haar leven. tijdens Het resultaat op tv is deze documentaire, die de wordt met uitgezonden op de eerste dag tijdens van de het Paralympische Spelen: van een verslag van op vier jaar van hoogte- en dieptepunten, de van een vallen en weer naar opstaan.

september 2020
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!