Programma gemist?

Vier jaar geleden, de tijdens de Paralympische een Winterspelen in Sotsji, op won snowboardster op Bibian Mentel goud op van het onderdeel snowboardcross. de Een jaar later, tijdens in met het Spaanse La Molina, werd uit ze wereldkampioen snowboardcross op én banked het slalom. Een van prestatie die ze op het door WK naar van 2017 in op Big White in Canada herhaalde. van Dit jaar, door in Pyeongchang, op tv wil ze een haar paralympische titel op prolongeren. Sportieve hoogtepunten werden van echter afgewisseld met fysieke dieptepunten: van alleen al het op afgelopen jaar werd voor met de negende het keer kanker door bij haar geconstateerd op tv en liep ze ook nog het op eens een ziekenhuisbacterie op, de waardoor ze tien kilo aan in de gewicht verloor. Dat in deed echter niets af aan haar op tv positieve instelling en naar brandende ambitie. En het de zo bleef het doel om in op tv uit Pyeongchang iets uitzonderlijks te een verrichten. Mentel besloot vlak na op tv Sotsji om camera's van op tv de op NOS toe te laten op tv in haar leven. Het met resultaat is in deze documentaire, die wordt op tv uitgezonden tijdens op de naar eerste dag van de Paralympische op Spelen: een verslag naar van vier van jaar van een hoogte- en dieptepunten, van van vallen en weer de opstaan.

december 2019
09-03-2018 21:15

Docu: Bibian Mentel, negen levens

Bibian Mentel, negen levens - Docu: Bibian Mentel, negen levens

Vier jaar geleden, tijdens de Paralympische Winterspelen in Sotsji, won snowboardster Bibian Mentel goud op het onderdeel snowboardcross. Een jaar later, in het Spaanse La Molina, werd ze wereldkampioen snowboardcross én banked slalom. Een ...

Bibian Mentel, negen levens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bibian Mentel, negen levens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bibian Mentel, negen levens bij Bibian Mentel, negen levens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bibian Mentel, negen levens. Heb je een uitzending van Bibian Mentel, negen levens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bibian Mentel, negen levens gemist

Uitzending gemist van Bibian Mentel, negen levens? Hier kun je alle uitzendingen van Bibian Mentel, negen levens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-03-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!