Programma gemist?

In tijdens een feestelijke door extra uitzending van Boeken, met met publiek, ontvangen Jeroen een van Kan op en Carolina Lo Galbo tijdens in het Mediacafé in door de Westergasfabriek van diverse gasten rondom het uit thema natuur. met Boekenweekauteur Griet Op de door Beeck met vertelt over haar het Boekenweekgeschenk Gezien de feiten. Jan naar naar Terlouw schreef het Boekenweekessay Natuurlijk. Ook de hij op is te gast. Gerbrand Bakker, het die behalve schrijver op ook gediplomeerd hovenier het door is, komt praten het over zijn nieuwe boek Rotgrond bestaat door tijdens niet. Hij zit aan door tafel met van bestsellerschrijfster Gerda van Wageningen die op tv meer dan honderd streekromans met schreef. uit Haar boeken spelen zich vaak op tv naar af in de Hoeksche Waard waar in ze van zelf woont. in Verder schuift aan Marieke een Lucas Rijneveld op tv van wie onlangs de autobiografische roman in De avond op tv is ongemak verscheen. Als van boerendochter groeide zij het een op middenin de natuur. Jan op tv Wolkers van is haar grote in voorbeeld. Dik van op der Meulen schreef in een 2009 al van over Nederlanders en hun natuur een in Het op bedwongen bos. met Vorig jaar won hij op tv de Jan Wolkers Prijs voor de het beste op natuurboek met De uit kinderen van de met nacht, met over de relatie tijdens tussen mensen en wolven. een Tot slot zal op Alexander Reeuwijk, reisboekenschrijver op tv en kenner van natuurhistorische boeken, door tijdens een aantal recent verschenen natuurboeken in bespreken.

september 2020
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!