Programma gemist?

In een door feestelijke het extra uitzending van tijdens Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen in van Kan en in Carolina Lo naar Galbo in van het Mediacafé in van de Westergasfabriek diverse gasten rondom door het thema natuur. met Boekenweekauteur Griet Op de op Beeck een vertelt over haar Boekenweekgeschenk op Gezien naar de feiten. Jan Terlouw schreef tijdens het op Boekenweekessay Natuurlijk. Ook hij is te van gast. uit Gerbrand Bakker, die behalve het schrijver van ook gediplomeerd hovenier de is, komt praten over zijn de nieuwe boek Rotgrond bestaat de op niet. Hij zit tijdens aan tafel met bestsellerschrijfster Gerda van met Wageningen een die meer met dan honderd streekromans schreef. tijdens Haar boeken spelen zich naar vaak af in de de Hoeksche Waard door waar ze met zelf woont. Verder schuift aan naar Marieke Lucas Rijneveld op tv met van wie onlangs van de autobiografische roman De uit avond is ongemak de verscheen. Als op boerendochter groeide zij op middenin de in natuur. Jan Wolkers door op tv is haar grote op voorbeeld. Dik van der Meulen van schreef een in 2009 al op over Nederlanders en hun natuur in in Het bedwongen bos. op tv Vorig jaar won op hij een de Jan Wolkers de Prijs voor het uit beste natuurboek met De uit kinderen van de nacht, een door over de relatie tussen met mensen en wolven. Tot slot door zal een Alexander Reeuwijk, reisboekenschrijver en het kenner van natuurhistorische boeken, van een tijdens aantal recent de verschenen natuurboeken bespreken.

september 2021
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!