Programma gemist?

In een met feestelijke extra uitzending van van Boeken, met publiek, in tijdens ontvangen Jeroen van naar Kan en Carolina Lo Galbo in een het Mediacafé door in de het Westergasfabriek diverse gasten de rondom het thema op tv natuur. Boekenweekauteur Griet Op het de Beeck vertelt door over uit haar Boekenweekgeschenk Gezien de feiten. Jan op Terlouw tijdens schreef het uit Boekenweekessay Natuurlijk. Ook hij is te het door gast. Gerbrand Bakker, die behalve schrijver in ook met gediplomeerd hovenier is, komt praten met naar over zijn nieuwe boek Rotgrond bestaat door tijdens niet. Hij zit aan tafel een met bestsellerschrijfster Gerda een van Wageningen met die meer dan op honderd streekromans schreef. Haar boeken van spelen zich op tv vaak naar af in de Hoeksche op Waard waar van ze zelf woont. tijdens Verder schuift aan Marieke Lucas met Rijneveld van op wie onlangs de autobiografische uit roman De een avond is van ongemak verscheen. Als boerendochter groeide door zij op middenin uit de natuur. op Jan Wolkers is op haar grote voorbeeld. een Dik van der tijdens Meulen schreef in uit 2009 al naar over Nederlanders en hun natuur in van Het van bedwongen bos. door Vorig jaar won op hij de Jan Wolkers op Prijs voor het van beste natuurboek met De kinderen op tv van op de nacht, op tv over de relatie tussen de mensen en wolven. op tv Tot slot zal Alexander naar Reeuwijk, reisboekenschrijver en kenner naar op tv van natuurhistorische boeken, een aantal op tv recent verschenen natuurboeken in bespreken.

januari 2021
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!