Programma gemist?

In op een feestelijke extra van uitzending van Boeken, met een publiek, ontvangen van Jeroen van naar Kan en Carolina Lo Galbo in uit op tv het Mediacafé in de Westergasfabriek van diverse gasten rondom op tv het de thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de op Beeck naar vertelt over haar Boekenweekgeschenk Gezien met de feiten. met Jan Terlouw door schreef het Boekenweekessay Natuurlijk. Ook de hij is te uit gast. Gerbrand door Bakker, die met behalve schrijver tijdens ook gediplomeerd hovenier is, komt van praten over zijn nieuwe op boek Rotgrond bestaat op door niet. Hij zit aan tafel met een bestsellerschrijfster Gerda naar van van Wageningen die meer dan een honderd streekromans schreef. Haar door boeken uit spelen zich vaak af uit in de naar Hoeksche Waard waar ze zelf van woont. met Verder schuift aan Marieke Lucas Rijneveld op van wie onlangs naar de autobiografische roman een De avond is tijdens ongemak verscheen. in Als uit boerendochter groeide zij op het middenin de natuur. Jan Wolkers van door is haar grote voorbeeld. door Dik van der Meulen in schreef in 2009 al naar in over Nederlanders en hun op tv natuur in tijdens Het bedwongen bos. tijdens Vorig jaar won hij de een Jan Wolkers Prijs voor op het een beste natuurboek naar met De kinderen van op tv de nacht, over de een relatie tussen mensen het en wolven. Tot slot op tv zal Alexander in Reeuwijk, reisboekenschrijver een en kenner van van natuurhistorische boeken, een op tv aantal recent uit verschenen natuurboeken bespreken.

mei 2021
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!