Programma gemist?

In een feestelijke met extra naar uitzending van in Boeken, met publiek, door ontvangen Jeroen van Kan het en Carolina het Lo Galbo in het Mediacafé het in de met Westergasfabriek diverse de gasten rondom het thema tijdens natuur. Boekenweekauteur Griet op tv Op de Beeck vertelt over door haar met Boekenweekgeschenk Gezien de feiten. Jan naar tijdens Terlouw schreef het Boekenweekessay Natuurlijk. naar Ook van hij is te gast. Gerbrand Bakker, de die behalve schrijver het ook gediplomeerd hovenier op tv is, komt praten naar over zijn nieuwe met boek een Rotgrond bestaat niet. Hij het zit uit aan tafel met bestsellerschrijfster Gerda naar van Wageningen die meer de dan door honderd streekromans schreef. van Haar boeken spelen zich in vaak op af in de Hoeksche Waard het waar ze naar zelf woont. Verder schuift aan van Marieke Lucas Rijneveld door van wie van onlangs de in autobiografische roman De in avond is ongemak uit verscheen. Als boerendochter het groeide zij op middenin de tijdens een natuur. Jan Wolkers is haar grote een voorbeeld. Dik van een der Meulen schreef naar in 2009 tijdens al over Nederlanders en op hun door natuur in tijdens Het bedwongen bos. Vorig jaar de won naar hij de Jan Wolkers Prijs voor op het beste natuurboek van met De van kinderen van de nacht, een over het de relatie tussen mensen en met wolven. tijdens Tot slot zal Alexander Reeuwijk, naar reisboekenschrijver en met kenner van natuurhistorische boeken, het uit een aantal recent op verschenen natuurboeken bespreken.

mei 2020
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!