Programma gemist?

In in een feestelijke extra uitzending van in Boeken, met publiek, tijdens met ontvangen Jeroen van door Kan en Carolina het Lo Galbo in het Mediacafé in van de Westergasfabriek de diverse gasten het rondom het tijdens thema natuur. Boekenweekauteur door Griet Op de Beeck vertelt over de het haar Boekenweekgeschenk Gezien de door feiten. Jan Terlouw schreef het op tv Boekenweekessay Natuurlijk. Ook een hij is te uit gast. Gerbrand Bakker, met die op tv behalve schrijver ook door gediplomeerd hovenier op tv is, komt praten over zijn op tv nieuwe uit boek Rotgrond bestaat niet. Hij zit met aan tafel tijdens met bestsellerschrijfster Gerda op tv van Wageningen op tv die meer dan met honderd streekromans schreef. met Haar boeken spelen tijdens zich vaak af met in de Hoeksche de Waard waar ze het zelf woont. Verder schuift aan uit Marieke uit Lucas Rijneveld van op tv wie onlangs van de autobiografische roman De avond is met ongemak verscheen. Als in boerendochter naar groeide zij in op middenin de natuur. Jan Wolkers tijdens is haar naar grote op tv voorbeeld. Dik van van der Meulen schreef in naar 2009 al over Nederlanders en door hun uit natuur in Het bedwongen bos. door Vorig jaar tijdens won een hij de Jan Wolkers uit Prijs voor het van beste natuurboek tijdens met De kinderen met van de nacht, over de uit relatie tussen mensen tijdens en wolven. Tot slot naar zal naar Alexander Reeuwijk, reisboekenschrijver met en kenner met van natuurhistorische boeken, naar een aantal recent verschenen natuurboeken uit bespreken.

oktober 2021
11-03-2018 19:20

Boeken-special: Boekenweek 2018

Boeken in de Boekenweek 2018 - Boeken-special: Boekenweek 2018

In een feestelijke extra uitzending van Boeken, met publiek, ontvangen Jeroen van Kan en Carolina Lo Galbo in het Mediacafé in de Westergasfabriek diverse gasten rondom het thema natuur. Boekenweekauteur Griet Op de Beeck vertelt over haar ...

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boeken in de Boekenweek 2018 bij Boeken in de Boekenweek 2018 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boeken in de Boekenweek 2018. Heb je een uitzending van Boeken in de Boekenweek 2018 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boeken in de Boekenweek 2018 gemist

Uitzending gemist van Boeken in de Boekenweek 2018? Hier kun je alle uitzendingen van Boeken in de Boekenweek 2018 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!