Programma gemist?

Hoeveel zakgeld krijgen op tv kinderen gemiddeld uit in Nederland? Hoeveel door kost het als je met tien minuten onder de de douche op staat? de En hoeveel geld tijdens verdien je per uur als je uit gaat de vakkenvullen? Centraal staat een onthullende uit door quiz waarin vragen worden gesteld met over geld. In de het de show worden ook naar de resultaten van het Junior Geld door op Onderzoek gepresenteerd én op tv geven drie jonge het talenten tips hoe met je succesvol kunt worden. Tim door den van Besten portretteert kinderen met tijdens een persoonlijk geldverhaal die uit vervolgens raad een vragen aan gelddokter van Sander Schimmelpenninck. Zowel door zware als van lichte onderwerpen komen aan bod zoals: naar met hoe lang duurt het nog voordat naar mijn ouders uit met op de schuldsanering zijn? naar Hoe kom ik aan geld op als ik nog niet het oud genoeg ben de voor op een bijbaantje? De gelddokter geeft een uitleg door en biedt tijdens creatieve oplossingen.

Tim gaat op van bezoek tijdens bij de op tv baas van al het geld in het Nederland, minister van op Financiën Wopke Hoekstra. het Wat voor geldtype naar is hij: op een spaarvarken, in big spender, ondernemer of op tv flierefluiter? En ligt hij op weleens naar wakker van onze in staatsschuld? Tim den Besten van gaat in van de Week van het van Geld 2018 iedere werkdag uit op bezoek een bij een naar bekende Nederlander een die één van een de vier verschillende op geldtypes representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck door legt uit wat de de symptomen uit zijn van de in verschillende geldtypes. Wat zijn de goede met en slechte eigenschappen van van de flierefluiter? En wat als een tijdens de hele wereld een zou bestaan uit op tv spaarvarkens?

Tim in den Besten gaat een op bezoek van bij dj Julian Jordan, de een internationale dj op tv en producer die van het geld in lekker laat rollen. Wat naar voor geldtype is hij? met Tim den Besten de gaat in in de Week van het door Geld door 2018 iedere werkdag op bezoek van bij een bekende Nederlander uit die naar één van de de vier verschillende geldtypes: uit het spaarvarken, de op big spender, het de ondernemer of het flierefluiter, representeert. Gelddokter Sander door Schimmelpenninck legt uit naar wat de symptomen op zijn van de door verschillende geldtypes. Wat door zijn goede door en slechte eigenschappen van de flierefluiter? in En wat als met de hele wereld naar zou uit bestaan uit in spaarvarkens?

Tim door den Besten gaat op bezoek door bij met cabaretier Stefano Keizers, de bekend van naar 'De slimste mens' en door op recensenten uit de hemel in van geprezen. Welk van door de vier geldtypen is Stefano: door een spaarvarken, big spender, naar ondernemer of flierefluiter? naar op tv Tim den Besten gaat in de in Week het van het in Geld 2018 iedere in werkdag op bezoek op tv bij een bekende Nederlander die tijdens één van de uit vier van verschillende geldtypes representeert. Gelddokter van Sander Schimmelpenninck legt uit naar wat de symptomen in zijn van de verschillende de geldtypes. tijdens Wat zijn goede tijdens en slechte eigenschappen van naar de flierefluiter? op tv En wat als de de hele de wereld zou bestaan op uit spaarvarkens?

Tim met gaat op op bezoek bij Giel de uit Winter van StukTV, tijdens een van de in populairste Youtubers in 2018. een Wat voor geldtype van is tijdens hij? Een spaarvarken, het big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim door den op Besten gaat in de de Week van van het Geld in 2018 iedere werkdag op het bezoek bij een naar bekende Nederlander op die één van met de vier verschillende geldtypes representeert. Gelddokter naar op Sander Schimmelpenninck legt uit in wat de symptomen van zijn van van de verschillende geldtypes. in Wat zijn goede en slechte eigenschappen het van uit de flierefluiter? in En wat als de hele wereld tijdens zou bestaan uit het in spaarvarkens?

Tim den Besten op tv op bezoekt vlogger, model en zangeres Famke met Louise, van die hits scoorde met met 'Op met Me Monnie' en met 'Vroom'. Welk van naar de geldtypes is door zij: een spaarvarken, big de spender, ondernemer of flierefluiter? Tim uit den op tv Besten gaat in de Week in van de het Geld 2018 iedere op tv werkdag tijdens op bezoek bij een bekende tijdens Nederlander die met één van de vier verschillende uit geldtypes representeert. Gelddokter een Sander Schimmelpenninck met legt uit naar wat de symptomen zijn een van de de verschillende geldtypes. op tv Wat zijn goede en slechte eigenschappen uit van tijdens de flierefluiter? En van wat als de het hele wereld zou bestaan op uit op tv spaarvarkens?

mei 2020
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!