Programma gemist?

Hoeveel zakgeld krijgen door in kinderen gemiddeld in tijdens Nederland? Hoeveel kost het als van je tien minuten het onder de douche staat? het En hoeveel op geld verdien op tv je per uur als de je van gaat vakkenvullen? Centraal door staat een onthullende quiz met waarin vragen worden gesteld over uit geld. In met de show in worden ook de resultaten uit van naar het Junior Geld door Onderzoek gepresenteerd én op geven drie jonge talenten met tips hoe je op succesvol kunt de worden. Tim den Besten portretteert kinderen uit uit met een persoonlijk het geldverhaal die vervolgens op tv raad vragen aan gelddokter een Sander Schimmelpenninck. Zowel het zware als lichte onderwerpen door komen door aan bod zoals: de hoe lang duurt het nog voordat op tv uit mijn ouders uit de schuldsanering met zijn? Hoe van kom ik in aan geld als ik nog niet uit oud genoeg in ben voor een bijbaantje? uit een De gelddokter geeft uitleg en van biedt creatieve het oplossingen.

Tim op gaat op bezoek de bij de baas van al de het geld in een Nederland, minister van in Financiën Wopke Hoekstra. op op Wat voor geldtype is hij: een een spaarvarken, het big spender, ondernemer of uit flierefluiter? En ligt naar hij weleens wakker van uit onze staatsschuld? de Tim den Besten gaat een in de Week tijdens van tijdens het Geld 2018 iedere het werkdag op bezoek naar bij een bekende Nederlander van die één van de de op tv vier verschillende geldtypes het representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck van legt uit wat het de symptomen met zijn van de de verschillende geldtypes. tijdens Wat zijn goede en slechte eigenschappen de van met de flierefluiter? tijdens En wat als de hele wereld in op zou bestaan uit de spaarvarkens?

Tim den Besten de gaat op bezoek tijdens bij dj naar Julian Jordan, een van internationale op tv dj en producer naar die het geld tijdens lekker laat rollen. Wat voor de geldtype is hij? Tim tijdens den Besten in gaat in de Week van van het Geld in 2018 iedere werkdag op tv in op bezoek bij een bekende Nederlander een die uit één van de vier naar verschillende geldtypes: een het spaarvarken, de big op tv spender, de ondernemer of op tv flierefluiter, van representeert. Gelddokter Sander een Schimmelpenninck legt uit wat de de symptomen naar zijn van de naar verschillende geldtypes. tijdens Wat zijn goede en slechte eigenschappen naar van de op flierefluiter? En wat als uit van de hele wereld naar zou bestaan uit de spaarvarkens?

Tim den uit Besten gaat door op bezoek in bij cabaretier Stefano met Keizers, bekend van 'De een slimste mens' en door recensenten in de hemel tijdens in geprezen. Welk op tv van de in vier geldtypen is Stefano: de een spaarvarken, big tijdens spender, ondernemer of in flierefluiter? Tim den van Besten gaat op in de van Week van het Geld 2018 iedere met werkdag op door bezoek bij een een bekende tijdens Nederlander die één van de door vier verschillende het geldtypes representeert. Gelddokter uit Sander Schimmelpenninck legt een uit wat door de symptomen zijn van de in verschillende geldtypes. van Wat zijn goede en slechte door eigenschappen van uit de flierefluiter? En wat uit als de van hele het wereld zou bestaan uit door spaarvarkens?

Tim gaat naar op bezoek op bij Giel de Winter het van door StukTV, een van de in populairste Youtubers in de 2018. Wat voor geldtype met is het hij? Een spaarvarken, big naar spender, ondernemer of flierefluiter? Tim door den de Besten gaat in de het Week van het Geld de in 2018 iedere werkdag op bezoek bij tijdens een bekende Nederlander uit die één de van de op vier verschillende van geldtypes representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck legt op tv een uit wat de symptomen op tv zijn van de verschillende geldtypes. uit Wat zijn een goede en slechte eigenschappen naar van de flierefluiter? door En wat als met tijdens de hele wereld zou bestaan uit de tijdens spaarvarkens?

Tim den Besten de in bezoekt vlogger, model en zangeres Famke op Louise, in die hits scoorde met op tv 'Op Me Monnie' en uit het 'Vroom'. Welk van de geldtypes is een naar zij: een spaarvarken, big de spender, ondernemer of flierefluiter? door Tim den Besten gaat op op tv in de Week van uit het Geld 2018 iedere het werkdag op bezoek van bij een bekende naar Nederlander die op één van de vier van verschillende geldtypes representeert. de Gelddokter Sander Schimmelpenninck van legt uit wat de met symptomen zijn met van de verschillende geldtypes. de Wat zijn goede op tv en slechte eigenschappen naar van de tijdens flierefluiter? En wat als door de hele door wereld zou bestaan uit op tv van spaarvarkens?

mei 2021
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!