Programma gemist?

Hoeveel zakgeld op krijgen kinderen gemiddeld in naar Nederland? Hoeveel kost de het als je het tien uit minuten onder de in douche staat? En met hoeveel geld verdien je in per uur als je uit gaat vakkenvullen? met Centraal in staat een onthullende quiz waarin in vragen worden door gesteld over geld. het In de door show worden ook de resultaten van met de het Junior Geld Onderzoek uit gepresenteerd én geven drie jonge in op tv talenten tips hoe door je succesvol kunt worden. Tim uit den in Besten portretteert kinderen de met een persoonlijk geldverhaal tijdens die vervolgens op tv raad vragen aan van gelddokter Sander Schimmelpenninck. Zowel een zware als lichte onderwerpen de komen het aan bod zoals: hoe lang duurt op tv het nog voordat het mijn met ouders uit de schuldsanering op tv zijn? Hoe tijdens kom ik het aan geld als ik nog op niet met oud genoeg ben tijdens voor een bijbaantje? De gelddokter geeft op uitleg en biedt een creatieve het oplossingen.

Tim gaat op een bezoek een bij de baas van al het een het geld in Nederland, minister van het Financiën Wopke op Hoekstra. Wat voor naar geldtype is op tv hij: een spaarvarken, big op tv spender, ondernemer of met flierefluiter? En ligt op tv hij weleens het wakker van onze staatsschuld? Tim op tv den met Besten gaat in de op tv Week van het Geld met tijdens 2018 iedere werkdag op op bezoek bij een bekende op tv Nederlander die van één van de door vier verschillende geldtypes representeert. Gelddokter in Sander Schimmelpenninck met legt uit wat de van symptomen de zijn van de verschillende uit geldtypes. Wat zijn door goede en slechte eigenschappen tijdens van de door flierefluiter? van En wat als de van hele wereld zou bestaan uit van naar spaarvarkens?

Tim den Besten op de gaat op bezoek bij dj Julian in Jordan, een internationale door dj en producer in die het geld in lekker laat door rollen. het Wat voor geldtype het is hij? Tim de den Besten gaat in in de Week tijdens van het Geld 2018 op tv iedere werkdag op bezoek bij de een bekende van Nederlander uit die één van de tijdens vier verschillende in geldtypes: het spaarvarken, de van big spender, de door ondernemer of flierefluiter, representeert. Gelddokter uit van Sander Schimmelpenninck legt tijdens uit wat de symptomen op tv zijn van door de verschillende geldtypes. Wat zijn goede uit en slechte op eigenschappen van op de flierefluiter? En wat als uit de hele in wereld naar zou bestaan uit de spaarvarkens?

Tim den op Besten tijdens gaat op bezoek bij naar cabaretier Stefano Keizers, bekend in van 'De slimste mens' naar en de door recensenten de met hemel in geprezen. in Welk van de uit vier geldtypen het is Stefano: een spaarvarken, op tv big spender, ondernemer of flierefluiter? met Tim den Besten op tv gaat in de door de Week van het op tv Geld 2018 iedere werkdag op op tv bezoek op tv bij een bekende Nederlander die een één van de vier tijdens verschillende geldtypes representeert. de Gelddokter een Sander Schimmelpenninck legt uit wat de de de symptomen zijn in van de verschillende geldtypes. Wat zijn op tv op goede en slechte eigenschappen het van de flierefluiter? En wat tijdens als de hele tijdens wereld zou bestaan uit uit in spaarvarkens?

Tim gaat van op de bezoek bij Giel het de Winter van StukTV, een in van het de populairste Youtubers de in 2018. Wat voor met geldtype is de hij? Een spaarvarken, door big spender, ondernemer uit of flierefluiter? Tim den Besten door gaat de in de Week van het door Geld door 2018 iedere werkdag op door bezoek bij een bekende van Nederlander een die één van de in vier verschillende de geldtypes representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck legt naar uit door wat de symptomen zijn door van de naar verschillende geldtypes. van Wat zijn goede en slechte eigenschappen op tv op tv van de flierefluiter? En door wat als op de hele wereld zou bestaan uit op op spaarvarkens?

Tim den op Besten bezoekt uit vlogger, model op en zangeres Famke Louise, die hits naar scoorde met 'Op op tv Me Monnie' en naar door 'Vroom'. Welk van de geldtypes door is tijdens zij: een spaarvarken, de big spender, ondernemer of flierefluiter? in Tim den Besten een gaat in op tv de Week van uit het Geld een 2018 iedere werkdag op tv op bezoek bij een bekende uit Nederlander die door één van de vier verschillende naar geldtypes op representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck legt van uit een wat de symptomen op zijn van de in verschillende geldtypes. een Wat zijn goede uit en slechte eigenschappen van van de flierefluiter? En wat tijdens als de hele tijdens wereld zou met bestaan uit door spaarvarkens?

januari 2020
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!