Programma gemist?

Hoeveel zakgeld de krijgen kinderen van gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost met het als uit je tien minuten onder met de uit douche staat? En hoeveel tijdens geld verdien je per het uur als je in gaat vakkenvullen? door Centraal staat een onthullende in quiz het waarin vragen worden gesteld op over in geld. In de show met worden ook de resultaten op tv van het Junior Geld op tv Onderzoek gepresenteerd van én geven drie uit jonge talenten tips hoe uit je door succesvol kunt worden. Tim in den Besten portretteert kinderen door met op een persoonlijk geldverhaal die vervolgens met raad vragen aan op tv gelddokter van Sander Schimmelpenninck. Zowel zware een als lichte door onderwerpen komen aan uit bod zoals: hoe de lang duurt tijdens het nog voordat mijn ouders uit uit de schuldsanering zijn? uit Hoe kom op ik aan op tv geld als op ik nog niet oud op genoeg ben voor een op bijbaantje? De gelddokter naar geeft uitleg en op biedt op tv creatieve oplossingen.

Tim uit gaat op een bezoek bij de baas van van al het de geld in Nederland, minister van van Financiën Wopke op Hoekstra. Wat van voor geldtype met is hij: een spaarvarken, big tijdens spender, ondernemer of flierefluiter? uit En een ligt hij weleens wakker van op onze door staatsschuld? Tim naar den Besten gaat in de uit Week het van het Geld 2018 iedere op werkdag op het bezoek bij een naar bekende Nederlander op tv die één van naar de vier verschillende geldtypes in representeert. Gelddokter Sander een Schimmelpenninck legt uit met wat de tijdens symptomen zijn van de verschillende geldtypes. de Wat het zijn goede op en slechte eigenschappen de van de flierefluiter? En wat op als de hele van wereld zou bestaan van uit van spaarvarkens?

Tim den op Besten gaat op door bezoek bij dj Julian van Jordan, een internationale in dj en met producer die door het geld lekker laat rollen. uit Wat uit voor geldtype is uit hij? Tim den Besten op gaat van in de Week van een het Geld 2018 iedere werkdag naar op bezoek bij in een bekende Nederlander met de die één van de vier verschillende op geldtypes: het het spaarvarken, de uit big spender, de ondernemer in of flierefluiter, representeert. Gelddokter van door Sander Schimmelpenninck legt uit wat de naar symptomen zijn naar van de verschillende geldtypes. uit Wat tijdens zijn goede en slechte eigenschappen de van de in flierefluiter? En een wat als de hele wereld het naar zou bestaan uit op spaarvarkens?

Tim uit den Besten gaat op op bezoek bij met cabaretier Stefano Keizers, een bekend van door 'De slimste mens' en van door recensenten de uit hemel in geprezen. Welk naar van de vier geldtypen het is Stefano: in een spaarvarken, een big spender, door ondernemer of flierefluiter? Tim den met Besten gaat uit in de Week van tijdens het Geld 2018 naar iedere een werkdag op bezoek bij een door bekende de Nederlander die één van de vier op tv verschillende geldtypes representeert. tijdens Gelddokter Sander Schimmelpenninck naar legt uit in wat uit de symptomen zijn van in de verschillende geldtypes. Wat zijn op goede en naar slechte eigenschappen van tijdens de flierefluiter? En uit wat als de hele door wereld zou bestaan een uit naar spaarvarkens?

Tim op gaat op bezoek het bij Giel de Winter van met StukTV, een van het de populairste Youtubers op in 2018. Wat uit voor geldtype is op tv hij? Een naar spaarvarken, big spender, van ondernemer of flierefluiter? door Tim den met Besten gaat in de Week uit de van het Geld in 2018 iedere werkdag op in bezoek bij een bekende Nederlander op die één van op de vier het verschillende naar geldtypes representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck op tv legt in uit wat de symptomen zijn van een de verschillende het geldtypes. naar Wat zijn goede een en slechte eigenschappen van door de flierefluiter? En op wat als de hele wereld tijdens zou van bestaan uit met spaarvarkens?

Tim het den Besten het bezoekt vlogger, model met en zangeres Famke tijdens Louise, die hits scoorde met 'Op door Me Monnie' en de naar 'Vroom'. Welk van de het geldtypes is tijdens zij: een spaarvarken, big naar spender, ondernemer of op flierefluiter? Tim den Besten uit gaat in de een Week van in het Geld 2018 iedere werkdag tijdens op op tv bezoek bij een bekende de Nederlander een die één van de vier uit verschillende geldtypes de representeert. Gelddokter Sander de Schimmelpenninck legt uit wat de de symptomen zijn van op tv de verschillende geldtypes. van Wat zijn goede door en door slechte eigenschappen van de de flierefluiter? En wat als met de hele het wereld in zou bestaan uit naar spaarvarkens?

september 2020
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!