Programma gemist?

Hoeveel op tv zakgeld krijgen kinderen uit gemiddeld in Nederland? Hoeveel op kost het als je van tien minuten onder in de de douche staat? En hoeveel tijdens geld verdien je tijdens per uur als je op tv gaat vakkenvullen? Centraal naar staat op een onthullende quiz waarin vragen met worden gesteld het over geld. In de van een show worden ook uit de resultaten van het het Junior Geld Onderzoek gepresenteerd én met geven drie jonge in talenten tips op hoe je tijdens succesvol kunt met worden. Tim den uit Besten portretteert kinderen met een persoonlijk op tv geldverhaal in die vervolgens raad vragen uit aan van gelddokter Sander Schimmelpenninck. op Zowel zware als lichte onderwerpen op komen aan de bod zoals: de hoe lang duurt het nog in voordat mijn ouders op tv uit de schuldsanering zijn? op Hoe kom de ik aan van geld als ik nog tijdens niet oud genoeg met ben voor een door bijbaantje? De gelddokter de geeft uitleg en op tv biedt met creatieve oplossingen.

Tim gaat op tv op bezoek bij in de baas de van al het geld de in Nederland, minister van in Financiën tijdens Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype tijdens is hij: in een het spaarvarken, big spender, ondernemer een of flierefluiter? En ligt hij door tijdens weleens wakker van van onze staatsschuld? Tim den Besten gaat van in de Week naar van het op tv Geld 2018 iedere uit werkdag op tv op bezoek bij een bekende tijdens Nederlander die op tv één van de vier de verschillende door geldtypes representeert. Gelddokter met Sander Schimmelpenninck legt uit wat de met met symptomen zijn van de verschillende geldtypes. naar Wat zijn goede uit en naar slechte eigenschappen van de de flierefluiter? En naar wat als uit de hele wereld zou tijdens bestaan uit in spaarvarkens?

Tim den door Besten gaat de op bezoek op tv bij dj Julian Jordan, een een internationale dj en producer het van die het geld lekker laat tijdens rollen. door Wat voor geldtype is hij? door Tim den de Besten gaat op in de Week op van het Geld 2018 iedere werkdag op tv op op bezoek bij een bekende op Nederlander die op één van op de vier verschillende geldtypes: in het spaarvarken, de big met spender, de ondernemer of de flierefluiter, representeert. de Gelddokter Sander Schimmelpenninck een legt in uit wat de symptomen zijn van van de verschillende het geldtypes. Wat op zijn goede en slechte eigenschappen tijdens van op de flierefluiter? het En wat als een de hele wereld op tv zou bestaan uit op tv spaarvarkens?

Tim in den Besten gaat door op bezoek bij naar cabaretier Stefano Keizers, bekend van van 'De slimste in mens' en door recensenten op de hemel op in geprezen. Welk van in op tv de vier geldtypen uit is Stefano: een spaarvarken, big op spender, ondernemer op tv of flierefluiter? een Tim den Besten uit gaat in de Week van het de Geld 2018 iedere van werkdag op bezoek op tv bij in een bekende op Nederlander die één het van de vier een verschillende geldtypes representeert. Gelddokter Sander door Schimmelpenninck van legt uit wat op tv de symptomen zijn van het de verschillende geldtypes. Wat zijn naar goede en een slechte eigenschappen van van de flierefluiter? tijdens En wat als de hele een wereld zou op tv bestaan uit met spaarvarkens?

Tim tijdens gaat op bezoek de bij Giel de naar Winter van naar StukTV, een van tijdens de populairste Youtubers uit in 2018. Wat voor geldtype is een hij? op tv Een spaarvarken, big spender, de ondernemer of uit flierefluiter? Tim naar den Besten gaat in de op tv Week van het Geld uit 2018 in iedere werkdag op bezoek bij met een bekende in Nederlander die uit één van door de vier verschillende geldtypes representeert. van Gelddokter Sander Schimmelpenninck legt op uit wat de het naar symptomen zijn van de de verschillende geldtypes. naar Wat zijn goede uit en slechte eigenschappen van de flierefluiter? van En het wat als de hele een wereld zou bestaan het uit uit spaarvarkens?

Tim op den Besten bezoekt vlogger, model uit en op tv zangeres Famke Louise, uit die hits tijdens scoorde met 'Op Me uit Monnie' en een 'Vroom'. Welk van de geldtypes is in zij: een spaarvarken, het big spender, ondernemer door het of flierefluiter? Tim den Besten het gaat in de Week de van het van Geld 2018 iedere met werkdag op in bezoek bij op tv een bekende Nederlander die één in van in de vier verschillende met geldtypes representeert. Gelddokter met Sander Schimmelpenninck legt op uit wat de symptomen uit zijn van de van verschillende geldtypes. Wat zijn een goede en tijdens slechte eigenschappen een van de flierefluiter? in En wat als de door hele wereld de zou bestaan uit door spaarvarkens?

september 2021
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!