Programma gemist?

Hoeveel zakgeld krijgen uit kinderen gemiddeld uit in Nederland? met Hoeveel kost het als naar je naar tien minuten onder op tv de douche staat? de En hoeveel geld van verdien je per uur naar als je door gaat vakkenvullen? Centraal staat een uit onthullende quiz waarin vragen het worden gesteld op tv over geld. in In de show tijdens worden ook met de resultaten van een het Junior Geld op Onderzoek gepresenteerd én geven drie van jonge talenten tips hoe tijdens je succesvol door kunt worden. uit Tim den Besten portretteert kinderen uit tijdens met een persoonlijk geldverhaal die met vervolgens raad het vragen aan gelddokter Sander uit Schimmelpenninck. Zowel zware tijdens als lichte onderwerpen een komen de aan bod zoals: naar hoe lang duurt het het nog voordat mijn ouders uit in de schuldsanering zijn? met op tv Hoe kom ik aan in geld als ik op tv nog niet in oud genoeg ben naar voor een bijbaantje? De gelddokter met geeft uitleg en op tv biedt creatieve het oplossingen.

Tim gaat op door op tv bezoek bij de baas van van al de het geld in Nederland, uit minister van Financiën Wopke Hoekstra. een Wat uit voor geldtype is hij: door een spaarvarken, big op tv spender, ondernemer of flierefluiter? de En ligt de hij in weleens wakker van onze met staatsschuld? Tim den Besten het gaat in in de Week van het naar Geld op 2018 iedere werkdag op bezoek bij naar een de bekende Nederlander die één van een de vier verschillende op tv geldtypes door representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck het legt uit wat de naar symptomen tijdens zijn van de met verschillende geldtypes. Wat op zijn goede en door slechte eigenschappen van van de flierefluiter? En naar wat als uit de hele wereld op tv zou bestaan uit uit spaarvarkens?

Tim van den Besten gaat het op bezoek bij van dj Julian Jordan, een naar internationale tijdens dj en producer die het uit geld lekker laat met rollen. Wat voor geldtype uit is hij? Tim tijdens van den Besten gaat op tv in de Week van het Geld door 2018 iedere werkdag op tv op bezoek met bij een bekende Nederlander tijdens naar die één van de de vier verschillende geldtypes: het spaarvarken, de de big een spender, de met ondernemer of het flierefluiter, representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck legt uit uit wat de in symptomen zijn van door de van verschillende geldtypes. Wat zijn goede op en slechte eigenschappen uit van de flierefluiter? op tv En wat het als de een hele wereld zou bestaan uit tijdens tijdens spaarvarkens?

Tim een den Besten gaat op bezoek de bij van cabaretier Stefano Keizers, bekend de van een 'De slimste mens' en door tijdens recensenten de hemel in op een geprezen. Welk van de op tv vier geldtypen is door Stefano: een spaarvarken, big op tv spender, ondernemer uit of flierefluiter? met Tim den Besten uit gaat in de Week van het uit Geld 2018 iedere tijdens werkdag op het bezoek bij tijdens een bekende Nederlander die in één van de op vier verschillende geldtypes representeert. een Gelddokter uit Sander Schimmelpenninck legt uit van wat de symptomen tijdens zijn van de verschillende met geldtypes. Wat op tv zijn goede en op tv slechte eigenschappen met van de uit flierefluiter? En wat als de hele uit wereld een zou bestaan uit op spaarvarkens?

Tim door gaat op van bezoek bij Giel de Winter door van StukTV, een op tv van de populairste op Youtubers in 2018. op tv Wat voor geldtype is uit hij? tijdens Een spaarvarken, big een spender, ondernemer of op tv flierefluiter? Tim den door Besten gaat in de Week een een van het Geld 2018 op iedere werkdag op van bezoek bij een uit bekende Nederlander met die één van de vier verschillende het geldtypes naar representeert. Gelddokter op tv Sander Schimmelpenninck legt uit het wat de symptomen zijn de van de verschillende in geldtypes. Wat zijn goede van en uit slechte eigenschappen van de in flierefluiter? met En wat als de op tv hele wereld zou bestaan uit de een spaarvarkens?

Tim den de Besten bezoekt in vlogger, model en van zangeres Famke Louise, die uit hits scoorde met van 'Op Me Monnie' en een 'Vroom'. Welk naar van de de geldtypes is zij: op een spaarvarken, big spender, ondernemer in met of flierefluiter? Tim den Besten de gaat in de Week in van een het Geld 2018 van iedere werkdag een op bezoek bij een met bekende Nederlander op die één van tijdens de vier verschillende geldtypes op representeert. Gelddokter Sander Schimmelpenninck een legt het uit wat de symptomen zijn van tijdens van de verschillende geldtypes. Wat zijn goede in en slechte uit eigenschappen van de flierefluiter? met En wat als een de tijdens hele wereld zou door bestaan uit met spaarvarkens?

januari 2021
17-03-2018 17:15

De grote geldshow: De quiz

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: De quiz

Hoeveel zakgeld krijgen kinderen gemiddeld in Nederland? Hoeveel kost het als je tien minuten onder de douche staat? En hoeveel geld verdien je per uur als je gaat vakkenvullen? Centraal staat een onthullende quiz waarin vragen worden geste...

16-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij de baas van al het geld in Nederland, minister van Financiën Wopke Hoekstra. Wat voor geldtype is hij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? En ligt hij weleens wakker van onze staatsschuld? Tim d...

15-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij dj Julian Jordan, een internationale dj en producer die het geld lekker laat rollen. Wat voor geldtype is hij? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag op bezoek bij een bekende Neder...

14-03-2018 17:05

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten gaat op bezoek bij cabaretier Stefano Keizers, bekend van 'De slimste mens' en door recensenten de hemel in geprezen. Welk van de vier geldtypen is Stefano: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den B...

13-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim gaat op bezoek bij Giel de Winter van StukTV, een van de populairste Youtubers in 2018. Wat voor geldtype is hij? Een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het Geld 2018 iedere werkdag...

12-03-2018 17:00

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig - De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Tim den Besten bezoekt vlogger, model en zangeres Famke Louise, die hits scoorde met 'Op Me Monnie' en 'Vroom'. Welk van de geldtypes is zij: een spaarvarken, big spender, ondernemer of flierefluiter? Tim den Besten gaat in de Week van het ...

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig bij De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig. Heb je een uitzending van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig gemist

Uitzending gemist van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-03-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!