Programma gemist?

Wat door komt er van op je af een zodra je besluit door dat je kinderen wil? Nogal door wat, zo ondervindt door ook programmamaker Bo Jeuken. met Bij op háár sloeg in ieder naar geval direct de de twijfel toe: Ben door ik wel klaar met voor een kind? Is van mijn partner het echt de door juiste persoon? Kán ik überhaupt met kinderen van krijgen? Met de de nodige humor op en zelfspot nemen Bo de en haar vriend in Stef je vanaf het prille op begin mee uit in tijdens deze ingewikkelde, verwarrende en voor velen de herkenbare het periode uit een mensenleven. De Roze tijdens uit Dolk geeft een eerlijk de en intiem portret in van twee uit mensen bij wie het hoofdstuk 'kinderen' naar zich heeft aangediend. tijdens Ook interviewt een Bo aan met de hand van haar eigen naar een worstelingen verschillende mensen die naar op een eigentijdse manier op bezig het zijn met de kinderwens. Zo het ontstaat de een verrassend tijdsbeeld op het de krijgen van kinderen anno uit nu: In hoeverre een kun met je controle uitoefenen op tijdens iets het dat zo onvoorspelbaar op is als de weg het naar het ouderschap? in En moet door je dat überhaupt wel willen? De Roze het Dolk de vertelt een herkenbaar verhaal. naar Niks extreems, de maar simpelweg wat ons een bijna van allemaal overkomt wanneer je in deze op levensfase belandt. op tv En op tv dat is, zo tijdens blijkt, al ingewikkeld genoeg. De tijdens Roze Dolk van is met vier afleveringen tijdens vanaf vanavond op tv iedere donderdag om 21:45 uur te uit met zien op NPO een 3.

juni 2020
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!