Programma gemist?

Wat in komt er op de je af een zodra je besluit van dat je kinderen door wil? Nogal wat, zo ondervindt het ook programmamaker op tv Bo Jeuken. Bij háár sloeg op in ieder geval een direct de de twijfel van toe: Ben ik het wel klaar voor een kind? Is een mijn partner tijdens echt naar de juiste persoon? Kán ik in überhaupt kinderen krijgen? Met uit de nodige een humor en een zelfspot nemen het Bo en haar naar vriend Stef je vanaf het prille naar begin naar mee in deze ingewikkelde, naar verwarrende en voor velen op tv herkenbare in periode uit het een mensenleven. De Roze Dolk geeft een op eerlijk en in intiem portret van in twee mensen bij door wie de het hoofdstuk 'kinderen' zich heeft aangediend. naar Ook interviewt door Bo aan de in hand uit van haar eigen in worstelingen verschillende mensen die door op een eigentijdse het manier bezig zijn de met de kinderwens. Zo ontstaat in een een verrassend tijdsbeeld op het krijgen naar met van kinderen anno nu: In door hoeverre naar kun je controle van uitoefenen op iets dat zo een onvoorspelbaar is als de tijdens weg naar naar het ouderschap? En moet op je dat überhaupt op wel de willen? De Roze een Dolk vertelt een herkenbaar verhaal. in Niks extreems, maar simpelweg tijdens het wat ons bijna allemaal uit overkomt wanneer je in deze met levensfase belandt. uit En dat is, uit zo tijdens blijkt, al ingewikkeld genoeg. De Roze op tv Dolk is van met vier op afleveringen vanaf vanavond iedere met donderdag om 21:45 op uur te zien op NPO de de 3.

oktober 2020
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!