Programma gemist?

Wat komt naar er op je af tijdens het zodra je besluit dat je kinderen op wil? de Nogal wat, zo ondervindt ook naar programmamaker de Bo Jeuken. Bij uit háár sloeg in ieder van geval op direct de twijfel uit toe: Ben ik wel klaar voor met een kind? Is in mijn partner met echt de juiste persoon? op tv de Kán ik überhaupt kinderen naar krijgen? Met de nodige tijdens humor en naar zelfspot nemen Bo en een haar vriend Stef het je vanaf het met prille begin mee in van deze ingewikkelde, op verwarrende door en voor velen herkenbare periode uit van op een mensenleven. De Roze Dolk geeft een tijdens eerlijk en in intiem portret van twee de mensen een bij wie door het hoofdstuk 'kinderen' zich heeft aangediend. de Ook op tv interviewt Bo aan de hand tijdens van haar tijdens eigen worstelingen verschillende mensen met die op het een eigentijdse manier met bezig zijn met de naar kinderwens. in Zo ontstaat een naar verrassend tijdsbeeld op een het krijgen op van kinderen anno nu: de In hoeverre kun je controle de uitoefenen een op iets dat zo met onvoorspelbaar is de als de weg naar van het ouderschap? een En moet een je dat überhaupt wel willen? De op Roze Dolk vertelt tijdens een herkenbaar met verhaal. Niks het extreems, maar simpelweg wat ons bijna op in allemaal overkomt wanneer je in door deze levensfase belandt. naar En met dat is, zo blijkt, een al ingewikkeld genoeg. De naar Roze Dolk door is met vier op tv afleveringen vanaf vanavond iedere donderdag op tv om 21:45 uur te de zien op NPO in het 3.

november 2019
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!