Programma gemist?

Wat een komt er op je een af zodra met je besluit dat je kinderen naar wil? Nogal wat, het zo ondervindt in ook programmamaker tijdens Bo Jeuken. Bij op tv háár sloeg de in ieder geval direct de met twijfel toe: Ben de ik wel tijdens klaar voor een kind? uit Is mijn partner uit echt de juiste op persoon? de Kán ik überhaupt de kinderen krijgen? Met de de nodige humor de en zelfspot nemen Bo en haar op tv vriend Stef je uit vanaf het naar prille begin op tv mee in deze op ingewikkelde, verwarrende en voor het velen herkenbare periode de uit door een mensenleven. De Roze Dolk geeft in een eerlijk van en intiem portret op van twee op tv mensen bij wie het hoofdstuk 'kinderen' van zich heeft van aangediend. Ook interviewt Bo in aan de een hand van haar eigen de worstelingen verschillende het mensen die op een het naar eigentijdse manier bezig zijn naar met de kinderwens. een Zo ontstaat een verrassend tijdsbeeld met op op het krijgen van de kinderen anno van nu: In hoeverre kun een je controle uitoefenen op uit iets dat zo door onvoorspelbaar is als het de weg een naar het de ouderschap? En moet je dat de überhaupt het wel willen? De Roze tijdens Dolk vertelt een herkenbaar verhaal. Niks tijdens tijdens extreems, maar simpelweg door wat ons bijna allemaal op tv overkomt wanneer je een in deze naar levensfase belandt. En dat is, zo met blijkt, al ingewikkeld de genoeg. De in Roze Dolk is met naar vier afleveringen door vanaf vanavond iedere in donderdag om 21:45 uit uur te uit zien op NPO tijdens 3.

mei 2021
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!