Programma gemist?

Wat komt er tijdens de op je af zodra je uit besluit dat een je kinderen uit wil? Nogal wat, op tv zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. het Bij uit háár sloeg op in ieder geval op tv direct de twijfel toe: Ben ik met wel een klaar voor een kind? het Is mijn van partner echt de met juiste persoon? Kán ik tijdens überhaupt op kinderen krijgen? Met de nodige humor naar uit en zelfspot nemen Bo en haar uit vriend Stef het je vanaf het tijdens prille door begin mee in deze ingewikkelde, een verwarrende en het voor velen tijdens herkenbare periode uit een op mensenleven. De Roze Dolk geeft een naar eerlijk de en intiem portret op tv van twee in mensen bij wie het hoofdstuk op 'kinderen' zich een heeft aangediend. Ook interviewt Bo op tv een aan de hand van op tv haar eigen worstelingen het verschillende mensen die op een van eigentijdse op manier bezig zijn met de met kinderwens. Zo op tv ontstaat een verrassend met tijdsbeeld op met het krijgen naar van kinderen anno nu: In hoeverre het kun je controle van uitoefenen op het iets het dat zo onvoorspelbaar is als de het tijdens weg naar het in ouderschap? En moet van je dat überhaupt wel willen? De het Roze het Dolk vertelt een in herkenbaar verhaal. Niks extreems, maar simpelweg op wat ons bijna tijdens naar allemaal overkomt wanneer met je in deze levensfase in belandt. En dat is, zo tijdens blijkt, al ingewikkeld de genoeg. De een Roze Dolk is met uit vier afleveringen de vanaf vanavond iedere van donderdag om op tv 21:45 uur te zien door op NPO door 3.

januari 2021
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!