Programma gemist?

Wat komt er het op tijdens je af zodra je besluit uit dat een je kinderen wil? met Nogal wat, zo ondervindt met ook programmamaker Bo op Jeuken. Bij háár sloeg van in op ieder geval direct de twijfel met toe: op tv Ben ik wel door klaar voor een een kind? Is mijn partner echt een de van juiste persoon? Kán ik naar überhaupt op tv kinderen krijgen? Met tijdens de nodige humor een en zelfspot nemen Bo en in haar vriend Stef naar je van vanaf het prille begin mee de in deze op ingewikkelde, verwarrende en voor velen met van herkenbare periode uit een van mensenleven. De Roze Dolk op tv geeft een eerlijk en intiem op portret van de twee mensen bij op wie het door hoofdstuk 'kinderen' zich heeft aangediend. uit Ook interviewt Bo uit uit aan de hand van op tv haar eigen worstelingen op verschillende mensen de die op een eigentijdse in manier bezig zijn met de in op tv kinderwens. Zo ontstaat op een verrassend tijdsbeeld op het de krijgen van op kinderen anno nu: met In hoeverre van kun je controle uitoefenen door op iets dat zo onvoorspelbaar op tv is als de door weg tijdens naar het het ouderschap? En moet tijdens je dat überhaupt wel naar willen? De Roze Dolk tijdens vertelt een herkenbaar verhaal. Niks het met extreems, maar simpelweg wat op ons bijna allemaal het overkomt wanneer je de in deze levensfase naar belandt. En dat is, zo uit tijdens blijkt, al ingewikkeld naar genoeg. De Roze Dolk is met vier een afleveringen vanaf met vanavond iedere donderdag van om 21:45 naar uur te zien op NPO tijdens met 3.

september 2021
05-04-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

29-03-2018 21:45

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

22-03-2018 22:00

De Roze Dolk

De Roze Dolk - De Roze Dolk

15-03-2018 21:45

Nieuw: De Roze Dolk

De Roze Dolk - Nieuw: De Roze Dolk

Wat komt er op je af zodra je besluit dat je kinderen wil? Nogal wat, zo ondervindt ook programmamaker Bo Jeuken. Bij háár sloeg in ieder geval direct de twijfel toe: Ben ik wel klaar voor een kind? Is mijn partner echt de juiste persoon? K...

De Roze Dolk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Roze Dolk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Roze Dolk bij De Roze Dolk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Roze Dolk. Heb je een uitzending van De Roze Dolk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Roze Dolk gemist

Uitzending gemist van De Roze Dolk? Hier kun je alle uitzendingen van De Roze Dolk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!