Programma gemist?

Vanavond is door de laatste op tv aflevering van op tv Goed Volk, de culinaire door reisdocumentairereeks met in Jeroen Meus. Op het door Noorse eiland Røst bezoekt Jeroen met in deze aflevering op een gemeenschap die, door net de als hun Vikingvoorouders, nog steeds nauw met een is verbonden met de zee. In een 1003 op staken de Vikingen al tijdens de Atlantische in oceaan over en ontdekten ze er tijdens Amerika. Ze konden op tv die reis naar maken omdat ze stokvis een op aten. Nu, meer dan 1000 jaar later, tijdens het wordt stokvis nog steeds op tv op dezelfde manier op gemaakt.

De apartheid is met in Zuid-Afrika officieel het al de jaren afgeschaft. Maar op tv toch blijven grote de delen van de zwarte bevolking door samenleven in in wijken die in vaak als op de gevaarlijkste ter wereld worden een bestempeld. tijdens In het spoor van Zola, de op tv de eigenares van een eetkraam, op leert Jeroen Meus Langa kennen, tijdens het oudste tijdens township van uit Kaapstad.

Kok op Jeroen Meus liet naar zich een week naar lang onderdompelen in de het dagelijkse leven op van rusthuis tijdens Sint Anna in Berchem. Het resultaat van is een ontluisterend een in en ontroerend beeld van gewone in mensen naar tijdens het laatste hoofdstuk van hun van tijdens leven.

Het met wordt gemakkelijk -60°C in op tv Oymyakon, het koudste dorp naar ter op wereld. Simpele op tv dingen zoals ademen de en wandelen zijn er uit moeilijk. Het leven door is er keihard. En toch de zijn er mensen van die op in Oymyakon wonen. Hoe uit overleven zij? Wat door eten ze? En een waarom kiezen ze van ervoor om de in de diepvries tijdens van de planeet het te leven? Jeroen Meus op tv gaat in het ijskoude met hart van Siberië de van op zoek naar in antwoorden.

Ze naar zijn gehuld in mysterie. uit Het zijn sterren met met een heldenstatus, die van een wordt versterkt door naar hun Spartaanse levensstijl. van Ze laten zich leiden door op eeuwenoude tradities naar en voor ons op tv westerlingen onbegrijpelijke regels en van erecodes. Jeroen Meus krijgt op tv een de uitzonderlijke eer om een week van lang de met eetgewoontes van de leden op van de Tamanoi-stal naar in Tokio te door bekijken. het Via de keuken vangt hij uit een glimp op van van een unieke een subcultuur: sumoworstelaars in in naar hun sumo-stal.

Vanaf vanavond is naar het eerste door seizoen van Goed Volk op te zien. een In van deze culinaire reisdocumentairereeks reist de in Vlaamse kok op tv Jeroen Meus door de wereld rond. Hij trekt langs van tijdens intrigerende leefgemeenschappen waarvan hij de met ziel blootlegt in op tv de keuken. De het afgelopen op tv weken was het tweede, op tv nieuwste seizoen van het met programma te zien. Seizoen naar 1 wordt de in van komende weken uitgezonden. In Vlaanderen uit waren door die afleveringen in 2014 met te zien. De VPRO door zendt ze elke de vrijdag om 20:20 uur de uit op uit NPO 3. Het programma op begint van met Jeroen bij de cowboys. Het met Wilde Westen bestaat van nog. In in het spoor van door de met cowboys van de Tongue River Ranch door de trekt Jeroen de Texaanse met prairie op om naar de nieuwe kalveren te tellen. tijdens het Centraal in het kamp staat de de kookhuifkar van een cowboykok met Charlie. Vanuit zijn uit mobiele keuken probeert Jeroen door te met de dringen in de door harde wereld van een de laatste echte het cowboys.

In Antwerpen wonen op tv een ongeveer 20.000 Joden, onder wie 5000 naar chassidim, doorgaans in in het een zwart gekleed van en met keppeltje en een pijpenkrullen. Ze het houden zich aan de kasjroet, het uit op geheel van spijswetten dat met bepaalt wat ze wel en op niet mogen eten. een Meus krijgt op de uitzonderlijke kans om de in bij de familie Hoffman, in traiteurs en restauranthouders, meer te het weten te op komen op over hun bijzondere eetgewoontes van en wat het voor het hen naar betekent om Jood te tijdens zijn.

'Forains', tijdens kermismensen, vormen in een besloten gemeenschap en beschouwen in de het stad waar zij op het dat moment met hun attracties van staan als naar hun thuis. Meus belandt in via naar de eetkraam van Marco op tv Delforge backstage bij uit de de Zuidfoor, de jaarlijks terugkerende uit kermis in Brussel. Hij leert naar er van een bijzondere levenswijze uit kennen.

Foula tijdens is één van de met meest afgelegen, onherbergzame op tv eilanden van Groot-Brittannië en met Europa. de Op het eiland van twaalf tijdens in vierkante kilometer staat slechts een tiental tijdens een huizen, en winkels zijn naar er niet. door De bewoners trotseren barre van weersomstandigheden. Meus komt te uit weten hoe ze dat op tv de harde leven doorstaan en waarom ze uit dit de opzoeken.

Cuba is de één van een de meest succesvolle het landen in de olympische de boksgeschiedenis. tijdens Hoe komt het dat de Cubanen zo goed zijn? En in hoe volgen ze in een sportdieet door in het een land waar naar soms weinig meer dan in kip, bonen en rijst op tv te vinden op tv is? Meus trekt met op zijn vragen naar de in Trejo Gym een in op tv Havana en leert er uit enkele boksers kennen naar die er dagelijks voor een met betere toekomst het trainen. Hij het ontmoet ook de in moeders die zich inzetten voor tijdens het de carrières van hun op tv zonen.

In het tijdens basiskamp van op het Vreemdelingenlegioen in Castelnaudary, naar Frankrijk, worden mannen van de over de met hele met wereld klaargestoomd voor een missie. met Meus in leert er een het aantal rekruten kennen. Voor ze zichzelf een 'légionnaire' door mogen noemen, moeten ze tijdens enkele de loodzware weken doorstaan. Vers voedsel in heeft dan een geen prioriteit. Meus bedenkt tijdens een andere manier naar om het naar vertrouwen van naar de mannen te in winnen.

Meus logeert bij uit de Crystal Spring van hutterietenkolonie in in Manitoba, Canada. Daar leven op 182 mannen, in vrouwen en op kinderen afgezonderd van de op tv buitenwereld en van in gemeenschap van goederen tijdens samen en een dragen allemaal hun tijdens steentje bij. Alle leden van uit het de protestantse geloofsgemeenschap eten driemaal per op dag met elkaar. naar De huizen een hebben geen op tv eigen keuken, zodat het de centrale door keuken - waarin Meus de meedraait - het hart van op tv de met kolonie vormt.

In Berthen, een de door klein dorpje in Frans-Vlaanderen, ontmoet Meus op tv vier oudere op broers de die nooit getrouwd zijn en tijdens nog door steeds samen op de ouderlijke de boerderij van wonen. De Verbaeres uit pakken het huishouden naar aan zoals ze dat in geleerd hebben in op tv hun kindertijd. een Tussen de soep met en de aardappelen geven van ze Meus hun unieke op kijk op het leven met tijdens mee.

In naar de reisdocumentaireserie Goed Volk reist in de Vlaamse op tv kok Jeroen door Meus de wereld rond. Hij op trekt van langs intrigerende leefgemeenschappen van waarvan hij in de ziel blootlegt op in de keuken. De gemeenschappen de zijn stuk op tv voor stuk moeilijk tijdens te doorgronden. Meus in probeert via de een keukendeur bij de mensen tijdens door te dringen het om meer inzicht te door krijgen in in hun manier van leven. Hij naar bezoekt zowel heel naar verre en op afgelegen samenlevingen tijdens als groepen die een dichterbij ons staan. Zo gaat met hij onder van meer langs bij de chassidische joden van Antwerpen, van kookt hij uit voor de dames de van een in wegbordeel in Nevada en logeert hij met bij de de extreem uit gelovige Hutterietenkolonie in Canada. Tijdens zijn bezoek tijdens aan het in Vreemdelingenlegioen staat op tv Meus voor in de uitdaging om op tv het vertrouwen van de uit mannen te winnen, wanneer blijkt van dat vers een voedsel het geen prioriteit is tijdens hun zware op een trainingen. Ook leert hij een meer over het sportdieet van uit op Cubaanse boksers en belandt hij uit via de eetkraam met van Marco op tv Delforge in de rondtrekkende uit kermiswereld.

november 2018
15-06-2018 21:00

Slot: Goed Volk

Goed volk - Slot: Goed Volk

Vanavond is de laatste aflevering van Goed Volk, de culinaire reisdocumentairereeks met Jeroen Meus. Op het Noorse eiland Røst bezoekt Jeroen in deze aflevering een gemeenschap die, net als hun Vikingvoorouders, nog steeds nauw is verbonde...

08-06-2018 21:00

Jeroen in een township

Goed volk - Jeroen in een township

De apartheid is in Zuid-Afrika officieel al jaren afgeschaft. Maar toch blijven grote delen van de zwarte bevolking samenleven in wijken die vaak als de gevaarlijkste ter wereld worden bestempeld. In het spoor van Zola, de eigenares van een...

01-06-2018 21:00

Jeroen in het rusthuis

Goed volk - Jeroen in het rusthuis

Kok Jeroen Meus liet zich een week lang onderdompelen in het dagelijkse leven van rusthuis Sint Anna in Berchem. Het resultaat is een ontluisterend en ontroerend beeld van gewone mensen tijdens het laatste hoofdstuk van hun leven.

25-05-2018 21:00

Jeroen in het koudste dorp

Goed volk - Jeroen in het koudste dorp

Het wordt gemakkelijk -60°C in Oymyakon, het koudste dorp ter wereld. Simpele dingen zoals ademen en wandelen zijn er moeilijk. Het leven is er keihard. En toch zijn er mensen die in Oymyakon wonen. Hoe overleven zij? Wat eten ze? En waarom...

18-05-2018 21:00

Jeroen bij de sumoworstelaars

Goed volk - Jeroen bij de sumoworstelaars

Ze zijn gehuld in mysterie. Het zijn sterren met een heldenstatus, die wordt versterkt door hun Spartaanse levensstijl. Ze laten zich leiden door eeuwenoude tradities en voor ons westerlingen onbegrijpelijke regels en erecodes. Jeroen Meus ...

11-05-2018 20:25

Nieuw: Goed Volk

Goed volk - Nieuw: Goed Volk

Vanaf vanavond is het eerste seizoen van Goed Volk te zien. In deze culinaire reisdocumentairereeks reist de Vlaamse kok Jeroen Meus de wereld rond. Hij trekt langs intrigerende leefgemeenschappen waarvan hij de ziel blootlegt in de keuken....

04-05-2018 20:35

Jeroen bij de chassidische joden van Antwerpen

Goed volk - Jeroen bij de chassidische joden van Antwerpen

In Antwerpen wonen ongeveer 20.000 Joden, onder wie 5000 chassidim, doorgaans in het zwart gekleed en met keppeltje en pijpenkrullen. Ze houden zich aan de kasjroet, het geheel van spijswetten dat bepaalt wat ze wel en niet mogen eten. Meus...

27-04-2018 20:25

Jeroen op de foor

Goed volk - Jeroen op de foor

'Forains', kermismensen, vormen een besloten gemeenschap en beschouwen de stad waar zij op dat moment met hun attracties staan als hun thuis. Meus belandt via de eetkraam van Marco Delforge backstage bij de Zuidfoor, de jaarlijks terugkeren...

20-04-2018 20:25

Jeroen op het eiland Foula

Goed volk - Jeroen op het eiland Foula

Foula is één van de meest afgelegen, onherbergzame eilanden van Groot-Brittannië en Europa. Op het eiland van twaalf vierkante kilometer staat slechts een tiental huizen, en winkels zijn er niet. De bewoners trotseren barre weersomstandighe...

13-04-2018 20:25

Jeroen bij de boksers van Cuba... en hun moeders

Goed volk - Jeroen bij de boksers van Cuba... en hun moeders

Cuba is één van de meest succesvolle landen in de olympische boksgeschiedenis. Hoe komt het dat Cubanen zo goed zijn? En hoe volgen ze een sportdieet in een land waar soms weinig meer dan kip, bonen en rijst te vinden is? Meus trekt met zij...

06-04-2018 20:25

Jeroen bij het Vreemdelingenlegioen

Goed volk - Jeroen bij het Vreemdelingenlegioen

In het basiskamp van het Vreemdelingenlegioen in Castelnaudary, Frankrijk, worden mannen van over de hele wereld klaargestoomd voor een missie. Meus leert er een aantal rekruten kennen. Voor ze zichzelf 'légionnaire' mogen noemen, moeten ze...

30-03-2018 20:25

Jeroen bij de Hutterieten

Goed volk - Jeroen bij de Hutterieten

Meus logeert bij de Crystal Spring hutterietenkolonie in Manitoba, Canada. Daar leven 182 mannen, vrouwen en kinderen afgezonderd van de buitenwereld en in gemeenschap van goederen samen en dragen allemaal hun steentje bij. Alle leden van d...

23-03-2018 20:25

Jeroen bij de gebroeders Verbaere

Goed volk - Jeroen bij de gebroeders Verbaere

In Berthen, een klein dorpje in Frans-Vlaanderen, ontmoet Meus vier oudere broers die nooit getrouwd zijn en nog steeds samen op de ouderlijke boerderij wonen. De Verbaeres pakken het huishouden aan zoals ze dat geleerd hebben in hun kinder...

16-03-2018 20:25

Nieuw: Goed Volk

Goed volk - Nieuw: Goed Volk

In de reisdocumentaireserie Goed Volk reist de Vlaamse kok Jeroen Meus de wereld rond. Hij trekt langs intrigerende leefgemeenschappen waarvan hij de ziel blootlegt in de keuken. De gemeenschappen zijn stuk voor stuk moeilijk te doorgronde...

Goed volk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Goed volk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Goed volk bij Goed volk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Goed volk. Heb je een uitzending van Goed volk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Goed volk gemist

Uitzending gemist van Goed volk? Hier kun je alle uitzendingen van Goed volk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord