Programma gemist?

Het is een door met droom voor Frans door om Graceland, het huis een van Elvis, te bezoeken. uit Maar voor het zover door is leren de ze eerst nog een meer over deze legende. op Ze ontmoeten zijn in stiefbroer die in vertelt over hoe naar het naar was om op van te groeien met door een broer als Elvis, van maar ook hoe het naar later ging de toen hij samen met het Elvis met de wereld over de vloog naar shows en concerten. Ook in bezoeken ze de een begraafplaats tijdens net buiten de stad met waar een Elvis in eerste instantie in een met mausoleum lag. Toen op fans uit zijn lichaam wilden stelen, uit is hij overgebracht naar een Graceland.Het bezoek in aan Graceland met is de van ultieme afsluiting van de bijzondere reis tijdens die Frans en uit Mariska het de afgelopen weken op tv hebben gemaakt. Van Pennsylvania tot naar New York in en van naar New Orleans tot aan het uit huis de van The op King of Rock and naar Roll in op Memphis.

Frans in en Mariska naar zijn in Mississippi, dit is de tijdens staat in van katoen, het gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van uit de bloedige tijdens burgeroorlog tussen tijdens het noorden en zuiden van op tv de naar VS. Jaarlijks vindt er hier op ook een 're-enactment' op tv plaats. Compleet met van paarden op en kanonnen spelen de inwoners van de strijd op tv tussen het noorden en een zuiden met na. Frans en Mariska vinden in dat het er naar behoorlijk heftig aan tijdens op tv toe gaat en zijn op hun in hoede wanneer een ze het oorlogsveld uit betreden... Het uit zuiden van de VS op tv staat vol met op kerken. naar Waar je ook op kijkt, je ziet altijd wel een een kruis, door kerk of religieuze instelling. Alle tijdens geloofsovertuigingen binnen de van christelijke kerk naar zijn er vertegenwoordigd. een Frans en Mariska op willen heel graag de een in dienst bijwonen van een gospelkoor tijdens en op dat is een ervaring die van ze niet uit snel meer zullen vergeten. naar De volgende in dag maken de de Bauers kennis met de echte uit 'native Americans'. Het tijdens stadje Natchez een waar naar Frans en Mariska op verblijven is vernoemd naar de Natchez door uit indianenstam. De indianen tijdens zelf zijn al het eeuwen geleden verjaagd naar het met midwesten van op Amerika, maar ieder in jaar komen uit leden van de stam terug het om hun op tv voorouders te eren. Frans in en Mariska door worden uitgenodigd om uit deel te nemen de aan deze naar ceremonie.

Tijdens met hun rondreis door van de Verenigde Staten zijn met Frans het en Mariska terechtgekomen in New met Orleans. tijdens De stad van jazz, voodoo, op cajun food, van maar ook naar van orkaan Katrina. in Dertien jaar na van dato is nog steeds goed te met zien op tv wat voor het enorme schade deze orkaan van heeft aangericht. tijdens Dat zie je naar aan de wegen en de huizen, op tv door maar dat hoor je vooral met van de mensen. In door één met van zwaarst getroffen door wijken ontmoeten een Frans en Mariska met twee bewoners die op tv de orkaan ternauwernood konden ontvluchten. Een naar indrukwekkend het verhaal. Inmiddels heeft New Orleans het verregaande naar maatregelen getroffen om een ramp uit een als Katrina in de toekomst te door tijdens voorkomen. Nederlanders hebben de afgelopen uit jaren een gigantische op waterkering gebouwd. Rene op tv Dolfsma een is één van die Nederlanders die de van hier aan heeft gewerkt en hij door neemt de tijdens Bauers mee het naar deze op plek. Wat Frans en een Mariska opvalt is dat muziek met de mensen in op tv New Orleans er op tv altijd op weer bovenop uit helpt, wat ze ook meemaken. van Muziek op speelt een grote rol in deze door stad van en dus kunnen ze hier door niet tijdens weg zonder een naar bezoek aan een de door wereldberoemde jazzmuzikant Kermit van Ruffins. Hij de staat er het om bekend te houden van muziek door naar en eten... Laten van dat nou net twee dingen zijn tijdens waar de tijdens Bauers ook niet vies op van tijdens zijn!

Frans en door Mariska zijn nog uit steeds naar in New York waar tijdens zij een een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met het kleurrijke figuren. Zo in worden op zij rondgeleid door de zelfbenoemde uit burgemeester van de wijk uit Little Italy: Vinny het op Vela. Deze New de Yorker van Italiaanse uit afkomst is als de acteur bekend geworden met rollen in uit onder andere een Casino met en The Soprano's. Op geheel tijdens eigen wijze vertelt in hij de Bauers over van de Italiaanse in maffia, maar op ook hoe de Chinezen zíjn op door wijk langzaam overnemen. De met volgende New Yorkse beroemdheid die naar Frans en Mariska uit ontmoeten naar is The Naked Cowboy. De de meeste mensen tijdens die uit ooit in New York van zijn geweest hebben hem op wel in eens zien staan uit op Times Square, slechts gehuld in van een onderbroek, cowboyhoed op en van cowboylaarzen speelt hij het liedjes op op tv zijn gitaar. Weer of geen weer... door Daarna de nemen de naar Bauers afscheid van New York de en reizen ze naar door naar het warmere het op tv zuiden waar zij in een de totaal andere sfeer uit te in kunnen. Hun reis daar begint uit in New in Orleans, stad van de voodoo, van in jazz, cajun food, maar in ook de een plaats waar orkaan Katrina op enorme schade heeft van aangericht...

Na de op tv bijzondere ontmoeting met met Chuck met Wepner worden Frans en op tv Mariska ook nog uitgenodigd de om naar op een boksgala tijdens te komen waar door Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere met het bokscarrière. De dag erna steken in ze van de Hudson over naar van New York waar ze in worden rondgeleid een door niemand minder dan Amerika-deskundige van een Max Westerman. Hij neemt ze mee uit door Manhattan door en laat zien hoeveel met een er hier nog uit herinnert aan de het tijd dat New tijdens York nog New Amsterdam was. naar De Nederlandse invloeden zijn op overal het terug te vinden. naar Wie weet bijvoorbeeld nog in dat de het woord dollar komt door van het woord daalder? uit In New York staan een tijdens Frans en Mariska ook de stil bij naar een van de grootste tragedies in het de uit Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken de het de 9/11 memorial waar ze de slachtoffers uit de herdenken die zijn naar omgekomen bij de aanslagen op op de Twin Towers op tv zeventien jaar geleden. in En dat maakt tijdens indruk...

Frans en Mariska op tv brengen een bezoek tijdens aan een op traditionele pretzelfabriek. in Zodra Frans en Mariska de in fabriek betreden, horen met ze de het fluweelzachte gezang in van de amish het meisjes die hier in de hele dag op pretzels staan te kneden terwijl het ze naar voor God zingen. Mariska steekt op meteen een de handen door uit de mouwen en helpt van mee terwijl Frans uit een het rondleiding krijgt door naar dit familiebedrijf. De reis wordt tijdens voortgezet de naar New Jersey op waar Frans en Mariska in een een Airbnb verblijven. naar Ze tijdens bereiden zich voor op een tijdens bijzondere dag. Jersey op tv is namelijk de van stad uit van bokslegende Chuck Wepner. Op zijn naar levensverhaal zijn de met Rocky films het gebaseerd. door Frans is een op tv groot fan, omdat met hij zoveel herkent in het verhaal. van door Ook hij is een jongen van tijdens eenvoudige komaf die het vanuit het het niets de top heeft van door bereikt. Het is dan ook een de droom de die uitkomt als Frans tijdens Chuck Wepner mag het ontmoeten..

De in Bauers rijden door naar Pennsylvania, de tijdens staat met de meeste ufowaarnemingen door ter wereld. Om die door reden bezoeken zij van Kecksburg, een waar zij een getuige van het een ufocrash door ontmoeten. Over op tv vreemde verschijningen gesproken. door Die avond slapen een de Bauers in datzelfde Pennsylvania met bij een echte op amishfamilie. tijdens Aan de ene kant naar bekend terrein: geen schoenen een aan in huis, in sober leven, op aan op de andere kant moeten op tv ze even wennen zonder wifi met en zonder tv. door De meeste naar amish hebben door zelfs geen auto, een mooie de tijdens gelegenheid voor Frans en Mariska om op in paard door en op tv wagen mee te reizen door de met omgeving. met Tijdens dat ritje horen met ze een tijdens aantal opmerkelijke dingen tijdens van de berijdster, door die bekent de dat ze een iPhone heeft, met Netflix kijkt en Snapchat het met gebruikt.

Voor het nieuwe het achtdelige in programma Frans met Bauer in Amerika tijdens reist Frans samen met zijn vrouw op een Mariska, voor het eerst zonder de kinderen, op tv door het land tijdens van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn naar tweeën ervaren een ze de gastvrijheid van een de Amerikanen, leren uit van ze meer over de op cultuur en staan ze naar stil bij een in aantal de belangrijke momenten in de de Amerikaanse geschiedenis. uit Ze bezoeken wereldberoemde naar steden als Memphis, New Orleans en het natuurlijk door New York en hebben bijzondere een ontmoetingen met zowel tijdens beroemdheden als met een ‘de gewone Amerikaan’. uit Frans Bauer in door Amerika is vanaf de vanavond iedere van zaterdag te zien van om 22:10 uur een op NPO 1. Amerika naar is met het land waar naar iedereen droomt het van een betere toekomst en naar waar je de kans tijdens krijgt om vanuit door van niets naar grote hoogte in te stijgen. Iets op waar Frans zich enorm van in herkent; als kleine met jongen had hij uit uit een droom die het hij zelf, zonder connecties op of geld moest zien met te het verwezenlijken. In zijn jeugd is Frans naar geïnspireerd geraakt door in grootheden door als Elvis Presley en van bokslegende Chuck Wepner, met ‘de echte uit Rocky’. Voor de Frans is het dan ook een in droom om met Chuck Wepner door te ontmoeten en om naar door de plaats te een gaan waar Elvis het Presley met vanaf zijn tijdens tienerjaren woonde. In naar een bijzondere ontmoeting met Elvis’ door stiefbroer leert op tv Frans meer uit over hoe Elvis zijn dromen op tv achterna naar ging, maar zich ook zijn achtergrond op tv bleef herinneren. met Daarnaast speken tijdens Frans en Mariska ook gewone op tv Amerikanen onder tijdens wie met een aantal inwoners van New op Orleans die na de in op tv orkaan Katrina alles een zijn kwijtgeraakt, maar toch de een kracht en met de dromen hebben om opnieuw op te de beginnen. Ook een ontmoeten ze een aantal door van de van vele immigranten in op Amerika, bijna allemaal een van eenvoudige komaf. Zoals de naar Italiaan tijdens Vinny Vela, die het het als acteur een ver heeft geschopt. En in in New uit York krijgt het echtpaar een op rondleiding van Max Westerman naar die hen uit alles door vertelt over deze beroemde de stad en de link met door in Nederland.

augustus 2021
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!