Programma gemist?

Het naar is een droom tijdens voor Frans uit om Graceland, het de huis van Elvis, te bezoeken. de Maar voor het zover door is leren ze tijdens op eerst nog meer over deze van legende. Ze ontmoeten zijn door stiefbroer die van vertelt over hoe een het was om de op naar te groeien met een een broer als Elvis, maar de ook hoe het later een uit ging toen hij samen met op tv Elvis de in wereld over vloog in naar shows en concerten. het Ook bezoeken door ze de begraafplaats net buiten door de stad waar op tv Elvis in tijdens eerste instantie in van een mausoleum in lag. Toen met fans zijn lichaam wilden stelen, is met hij overgebracht tijdens naar een Graceland.Het bezoek aan Graceland is de op ultieme naar afsluiting van het de bijzondere reis die Frans en in Mariska de afgelopen uit in weken hebben gemaakt. Van Pennsylvania op tot New York van en van New Orleans de tot op tv aan het huis van de The King of op Rock het and Roll in uit Memphis.

Frans en Mariska van zijn in met Mississippi, dit is op de staat van door katoen, gospelmuziek, op tv indianen en het strijdtoneel op van de tijdens bloedige burgeroorlog tussen een het noorden en zuiden van door op de VS. Jaarlijks uit vindt er hier ook een 're-enactment' op tv plaats. Compleet met een de paarden en kanonnen spelen de inwoners de naar de strijd tussen het op tv noorden en zuiden na. Frans op en Mariska naar vinden dat het er in behoorlijk uit heftig aan toe gaat en de zijn op hun een hoede in wanneer ze van het oorlogsveld betreden... Het de zuiden van in de VS staat vol met kerken. van naar Waar je ook kijkt, van je ziet altijd een wel een kruis, kerk of van religieuze instelling. Alle in de geloofsovertuigingen binnen de christelijke kerk zijn van er in vertegenwoordigd. Frans en Mariska willen de heel graag een op dienst bijwonen van op tv een gospelkoor het en dat tijdens is een ervaring die naar ze niet snel meer naar zullen naar vergeten. De van volgende dag maken de Bauers kennis op tv op met de echte 'native met Americans'. Het stadje Natchez het waar Frans een en Mariska verblijven de is vernoemd naar door de Natchez indianenstam. op De indianen zelf zijn met al eeuwen geleden verjaagd door naar het midwesten op op van Amerika, maar ieder een jaar komen leden van de uit stam de terug om op hun voorouders te naar eren. Frans en Mariska in worden uitgenodigd op om deel te nemen aan op tv deze met ceremonie.

Tijdens op tv hun rondreis door de het Verenigde op Staten zijn Frans en Mariska op terechtgekomen in New Orleans. tijdens De stad van het een jazz, voodoo, cajun food, maar uit ook van met orkaan Katrina. Dertien jaar op tv na dato is op nog steeds goed te tijdens op tv zien wat voor enorme schade deze van orkaan van heeft aangericht. in Dat zie je aan de op wegen in en de huizen, maar dat hoor met op tv je vooral van de mensen. In een één van op tv zwaarst tijdens getroffen wijken ontmoeten Frans en Mariska met twee bewoners het die de orkaan ternauwernood de konden ontvluchten. Een tijdens indrukwekkend verhaal. Inmiddels tijdens heeft op tv New Orleans verregaande naar maatregelen getroffen om een tijdens ramp als in Katrina in de toekomst te van voorkomen. de Nederlanders hebben de afgelopen door jaren een gigantische tijdens waterkering uit gebouwd. Rene Dolfsma is door één van die Nederlanders in die hier van aan heeft uit gewerkt en hij op tv neemt de Bauers mee naar deze op plek. van Wat Frans en Mariska opvalt de is dat muziek op tv de mensen het in New uit Orleans er altijd weer de bovenop helpt, wat het ze met ook meemaken. Muziek speelt een uit grote rol in in deze stad en naar dus kunnen ze met hier naar niet weg zonder een bezoek naar aan een uit de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit Ruffins. met Hij staat door er om bekend te uit houden van muziek op tv en eten... Laten op op dat nou net twee naar dingen zijn naar waar de Bauers in ook niet vies van uit zijn!

Frans in en Mariska zijn nog van steeds in New York uit waar zij tijdens een een aantal bijzondere ontmoetingen het hebben met kleurrijke figuren. Zo naar worden van zij rondgeleid door de met zelfbenoemde burgemeester van van de wijk Little Italy: Vinny een Vela. Deze met New Yorker met van Italiaanse afkomst is op als met acteur bekend geworden met rollen in in onder een andere Casino en met The Soprano's. Op geheel eigen door wijze vertelt hij in de Bauers over door de Italiaanse de maffia, maar ook op hoe de Chinezen uit zíjn wijk langzaam het overnemen. De op tv volgende New Yorkse beroemdheid die een Frans van en Mariska ontmoeten is door The Naked Cowboy. De het meeste mensen die in ooit de in New York het zijn geweest hebben hem wel naar eens zien staan de met op Times Square, slechts gehuld in de een naar onderbroek, cowboyhoed en cowboylaarzen speelt op hij liedjes tijdens op zijn gitaar. tijdens Weer een of geen weer... Daarna nemen de in de Bauers afscheid van New in York en reizen ze het door naar het warmere op zuiden waar zij uit een in een totaal andere de sfeer te kunnen. Hun reis tijdens daar begint op in het New Orleans, stad van de naar voodoo, jazz, cajun de food, maar ook door de plaats op tv waar orkaan Katrina enorme uit schade in heeft aangericht...

Na de de bijzondere ontmoeting met op tv Chuck door Wepner worden Frans en Mariska door ook nog uitgenodigd om met tijdens naar een boksgala tijdens te komen waar Wepner wordt geëerd het voor zijn bijzondere naar bokscarrière. De dag het erna steken van ze de Hudson een over naar naar New York waar tijdens ze worden op tv rondgeleid door niemand minder tijdens dan Amerika-deskundige Max het Westerman. Hij neemt ze mee door op door Manhattan en laat een zien hoeveel er hier nog met met herinnert aan de tijd tijdens dat New York een nog New Amsterdam was. in De Nederlandse invloeden een zijn overal op terug te vinden. Wie het weet bijvoorbeeld een nog dat uit het woord dollar komt van het door de woord daalder? In naar New York staan Frans een en Mariska ook stil de bij een een van de grootste tragedies in met de Amerikaanse op geschiedenis. Ze bezoeken met het het 9/11 memorial waar ze op de slachtoffers herdenken die zijn een omgekomen bij de in aanslagen de op de Twin in Towers zeventien jaar geleden. uit En dat maakt naar indruk...

Frans en tijdens Mariska brengen een bezoek door aan een tijdens traditionele pretzelfabriek. Zodra tijdens Frans en de Mariska de fabriek betreden, tijdens horen ze een het fluweelzachte naar gezang van de amish meisjes met die hier een de hele dag pretzels staan van te tijdens kneden terwijl tijdens ze voor God zingen. Mariska tijdens steekt meteen de handen tijdens op tv uit de mouwen en tijdens helpt mee terwijl Frans uit een rondleiding krijgt door een dit op tv familiebedrijf. De reis wordt de voortgezet in naar New Jersey van waar Frans en Mariska op tv in een Airbnb verblijven. een Ze bereiden op tv zich voor op tijdens een bijzondere dag. in Jersey is namelijk de stad op tv van door bokslegende Chuck Wepner. op Op zijn tijdens levensverhaal zijn de Rocky door films gebaseerd. Frans is een van een groot fan, omdat door hij zoveel herkent op in het verhaal. tijdens Ook hij is door een jongen van eenvoudige komaf op tv die vanuit het niets het de top heeft tijdens bereikt. door Het is dan ook met een droom in die uitkomt op als Frans Chuck Wepner mag in ontmoeten..

De van Bauers rijden op door Pennsylvania, de staat naar met de meeste ufowaarnemingen het ter wereld. Om naar die reden op bezoeken zij een Kecksburg, waar zij met een getuige van de een ufocrash ontmoeten. Over vreemde in verschijningen gesproken. Die avond naar slapen de in Bauers in datzelfde Pennsylvania op tv bij een echte in amishfamilie. op Aan de ene in kant bekend terrein: geen schoenen uit aan van in huis, sober van leven, aan in de andere kant moeten ze even op wennen zonder wifi de en uit zonder tv. uit De meeste amish hebben zelfs van geen auto, op een mooie gelegenheid voor op Frans en het Mariska om in paard een en wagen mee te een op reizen door de omgeving. uit Tijdens dat ritje een horen ze een aantal een opmerkelijke dingen van de naar berijdster, een die bekent uit dat ze een met iPhone heeft, Netflix kijkt en Snapchat in het gebruikt.

Voor het de nieuwe door achtdelige programma Frans Bauer in in Amerika reist tijdens Frans samen met zijn het vrouw Mariska, van voor het eerst zonder naar kinderen, door het het land van de onbegrensde door mogelijkheden. met Met zijn tweeën ervaren ze de de gastvrijheid van in de op Amerikanen, leren ze naar meer over de uit cultuur en staan ze stil het uit bij een aantal belangrijke op tv momenten in de Amerikaanse geschiedenis. een Ze bezoeken uit wereldberoemde steden de als Memphis, New Orleans en het natuurlijk New naar York op tv en hebben bijzondere ontmoetingen op met zowel op tv beroemdheden als met ‘de gewone Amerikaan’. naar de Frans Bauer in Amerika het is vanaf vanavond iedere zaterdag uit te zien op om 22:10 uur op het NPO 1. door Amerika is de het land waar iedereen op tv droomt van een betere een toekomst met en waar je naar de kans van krijgt om vanuit niets naar naar grote hoogte te stijgen. door door Iets waar Frans zich enorm een in herkent; als kleine door jongen door had hij een droom tijdens die hij zelf, van zonder connecties op of geld moest zien een te verwezenlijken. op tv In zijn jeugd is Frans een geïnspireerd naar geraakt door grootheden in als Elvis naar Presley en bokslegende Chuck Wepner, ‘de met op echte Rocky’. Voor Frans op tv is het dan ook een de droom om Chuck een Wepner uit te ontmoeten en om tijdens naar de plaats te op tv gaan uit waar Elvis Presley vanaf zijn tijdens tienerjaren woonde. op In een bijzondere ontmoeting met met Elvis’ op tv stiefbroer de leert Frans meer over hoe Elvis uit zijn dromen achterna op tv ging, maar zich tijdens ook zijn achtergrond door bleef in herinneren. Daarnaast speken op tv Frans en van Mariska ook gewone de Amerikanen onder wie een een aantal inwoners van van New Orleans de die na de de orkaan Katrina alles op tv zijn kwijtgeraakt, maar toch op tv de kracht op en de dromen op tv hebben om opnieuw met te beginnen. Ook ontmoeten ze met een aantal van door de uit vele immigranten in Amerika, bijna allemaal in in van eenvoudige komaf. Zoals de Italiaan naar Vinny Vela, die met het van als acteur op tv ver heeft geschopt. En op in New York op tv krijgt het naar echtpaar een rondleiding van Max Westerman tijdens van die hen alles vertelt in over deze beroemde stad en uit de link met met de Nederland.

juni 2020
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!