Programma gemist?

Het de is een droom voor Frans op door om Graceland, het huis van uit Elvis, te uit bezoeken. Maar voor het zover door is op tv leren ze eerst nog meer een over deze legende. naar op Ze ontmoeten zijn stiefbroer door die vertelt over de hoe het uit was om op te groeien met met een uit broer als van Elvis, maar ook hoe het door later ging toen op hij een samen met Elvis de het wereld over vloog op naar shows en concerten. Ook met met bezoeken ze de begraafplaats in net buiten door de stad waar Elvis in op eerste instantie met in een van mausoleum lag. Toen fans zijn uit lichaam wilden stelen, is op hij overgebracht in naar Graceland.Het bezoek aan op tv Graceland door is de tijdens ultieme afsluiting van door de bijzondere reis die op tv Frans en tijdens Mariska de afgelopen weken een hebben gemaakt. op Van Pennsylvania tot van New York en door van New Orleans op tv tot aan het naar huis van The King met of Rock and Roll in door van Memphis.

Frans en Mariska van van zijn in Mississippi, dit is de een staat in van katoen, gospelmuziek, uit indianen en het strijdtoneel van met door de bloedige burgeroorlog tussen het noorden van en zuiden tijdens van de uit VS. Jaarlijks vindt er hier in ook een met 're-enactment' plaats. met Compleet met in paarden en kanonnen uit spelen de inwoners de in strijd tussen het noorden en het het zuiden na. Frans en tijdens Mariska vinden dat door het er behoorlijk door heftig aan het toe gaat en zijn op hun uit hoede op wanneer ze het oorlogsveld naar betreden... Het van zuiden van de VS staat naar vol met kerken. de Waar je met ook kijkt, van je ziet altijd het wel een kruis, kerk of met een religieuze instelling. Alle geloofsovertuigingen binnen de tijdens van christelijke kerk zijn er vertegenwoordigd. het Frans een en Mariska willen in heel graag een dienst bijwonen met van een gospelkoor tijdens en dat is met een ervaring die door ze niet snel meer tijdens zullen vergeten. De tijdens het volgende dag maken de de Bauers kennis met de echte in 'native Americans'. door Het stadje Natchez met waar Frans met en Mariska verblijven is vernoemd in naar de Natchez op tv de indianenstam. De indianen naar zelf zijn al het eeuwen geleden verjaagd in naar het midwesten van met Amerika, maar ieder jaar komen een de leden van de stam naar terug om in hun voorouders te op tv eren. Frans en Mariska worden uitgenodigd het in om deel te nemen met aan deze naar ceremonie.

Tijdens hun op tv rondreis door de Verenigde tijdens Staten met zijn Frans en op tv Mariska terechtgekomen op tv in New Orleans. op tv De stad van jazz, uit voodoo, cajun food, maar op tv ook van orkaan Katrina. uit Dertien jaar naar na dato is nog in op tv steeds goed te zien met wat voor op enorme schade deze orkaan heeft een aangericht. Dat zie je het aan de wegen de en naar de huizen, maar op dat hoor je met vooral van de mensen. In door één van tijdens zwaarst getroffen wijken het ontmoeten Frans een en Mariska twee bewoners op tv die uit de orkaan ternauwernood konden ontvluchten. Een in indrukwekkend met verhaal. Inmiddels heeft New Orleans op tv verregaande in maatregelen getroffen om een ramp naar als Katrina in uit de toekomst te uit voorkomen. Nederlanders in hebben door de afgelopen jaren een gigantische met waterkering gebouwd. op tv Rene Dolfsma met is één van die een Nederlanders die hier de aan heeft het gewerkt en hij neemt tijdens de Bauers mee van naar deze plek. het Wat Frans en Mariska opvalt tijdens is dat naar muziek tijdens de mensen in New op tv Orleans er altijd weer naar bovenop helpt, wat ze uit ook de meemaken. Muziek speelt een door grote rol in een deze van stad en dus kunnen naar ze hier in niet weg zonder met een bezoek aan een naar de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit Ruffins. naar van Hij staat er uit om bekend te houden van het muziek door en eten... Laten met dat nou net van twee dingen zijn naar waar de Bauers ook niet het vies van tijdens zijn!

Frans een en Mariska naar zijn nog steeds op tv in New York waar zij door een aantal bijzondere een ontmoetingen hebben met kleurrijke op figuren. Zo worden het zij rondgeleid met door de zelfbenoemde burgemeester door van de door wijk Little naar Italy: Vinny Vela. Deze de New Yorker een van Italiaanse met afkomst is als op tv acteur bekend geworden met rollen in het onder andere Casino in en The de Soprano's. Op geheel eigen het wijze tijdens vertelt hij de een Bauers over de de Italiaanse maffia, maar ook van hoe een de Chinezen zíjn wijk een langzaam overnemen. De volgende New op Yorkse beroemdheid naar die met Frans en Mariska ontmoeten is The tijdens tijdens Naked Cowboy. De meeste mensen de die ooit in naar New York zijn geweest in hebben uit hem wel eens tijdens zien staan op Times Square, de naar slechts gehuld in een onderbroek, door cowboyhoed in en cowboylaarzen speelt hij liedjes op door zijn gitaar. tijdens Weer of naar geen weer... Daarna nemen de op Bauers afscheid tijdens van tijdens New York en op tv reizen ze door naar het warmere door zuiden het waar zij in door een totaal door andere sfeer te kunnen. een Hun reis daar begint in naar New op Orleans, stad van de op tv voodoo, jazz, cajun food, op tv maar ook de met plaats waar in orkaan op tv Katrina enorme schade heeft van aangericht...

Na de bijzondere op tv ontmoeting met naar Chuck Wepner worden Frans het en de Mariska ook nog door uitgenodigd om naar in een boksgala te komen waar tijdens het Wepner wordt geëerd door voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag een erna steken ze uit op tv de Hudson over naar New York uit waar de ze worden rondgeleid het door niemand minder tijdens dan Amerika-deskundige met Max Westerman. Hij neemt ze op mee door op tv Manhattan en laat zien in hoeveel er hier nog het tijdens herinnert aan de tijd uit dat New York nog van New uit Amsterdam was. De Nederlandse invloeden met zijn overal terug de te vinden. Wie tijdens weet bijvoorbeeld in nog dat het woord een dollar komt door van het een woord daalder? In New York naar staan Frans met en Mariska het ook stil bij een van de van op tv grootste tragedies in de Amerikaanse op geschiedenis. Ze bezoeken het van 9/11 de memorial waar een ze de slachtoffers herdenken die met zijn op tv omgekomen bij de aanslagen op de op Twin Towers op zeventien jaar geleden. En uit dat maakt met indruk...

Frans tijdens en Mariska brengen op een bezoek aan een traditionele van tijdens pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska van de fabriek betreden, horen een ze het fluweelzachte uit de gezang van de amish de meisjes die op tv hier de hele de dag pretzels staan op te kneden terwijl ze voor God een zingen. Mariska steekt op tv meteen de een handen uit de mouwen met en met helpt mee van terwijl Frans een rondleiding krijgt door van van dit familiebedrijf. De reis wordt voortgezet door van naar New Jersey waar in Frans en op tv Mariska in een Airbnb verblijven. uit Ze uit bereiden zich voor op een in bijzondere door dag. Jersey is van namelijk de stad van door bokslegende Chuck met Wepner. Op zijn levensverhaal zijn de met met Rocky films gebaseerd. Frans tijdens is een groot fan, met omdat op tv hij zoveel herkent in de het verhaal. Ook hij is de een de jongen van op tv eenvoudige komaf die vanuit naar het niets de top heeft op bereikt. Het is met op dan ook een droom die uitkomt tijdens als Frans op tv Chuck Wepner mag naar ontmoeten..

De de Bauers rijden door Pennsylvania, de met staat met de de in meeste ufowaarnemingen ter de wereld. Om die reden bezoeken zij van Kecksburg, naar waar zij een getuige van door een ufocrash tijdens ontmoeten. Over vreemde door verschijningen gesproken. Die naar avond slapen de naar Bauers in datzelfde Pennsylvania in bij een echte op tv amishfamilie. Aan de in de ene kant bekend terrein: geen schoenen met aan in het huis, sober leven, van aan door de andere kant op tv moeten ze even wennen op tv zonder wifi en zonder tv. op De meeste naar amish het hebben zelfs geen auto, een op mooie gelegenheid voor Frans tijdens en Mariska om naar met in paard en door wagen mee te reizen door de de omgeving. Tijdens tijdens dat ritje horen het ze naar een aantal opmerkelijke dingen de van de berijdster, met die bekent dat van ze een iPhone het heeft, Netflix kijkt en Snapchat uit tijdens gebruikt.

Voor met het nieuwe achtdelige programma Frans met op Bauer in Amerika het reist Frans samen met uit zijn vrouw Mariska, voor tijdens het eerst zonder uit kinderen, door het het land van de onbegrensde met mogelijkheden. van Met zijn tweeën ervaren ze op tv de gastvrijheid het van de Amerikanen, op tv leren ze meer over van de cultuur en in staan van ze stil bij een aantal uit belangrijke momenten tijdens in de Amerikaanse tijdens geschiedenis. Ze bezoeken wereldberoemde van steden als uit Memphis, op New Orleans en natuurlijk naar New York en hebben in bijzondere ontmoetingen van met zowel beroemdheden als uit met ‘de gewone door Amerikaan’. Frans Bauer in een Amerika op tv is vanaf het vanavond iedere zaterdag tijdens te zien om 22:10 naar uur op NPO 1. van Amerika is het land naar waar iedereen droomt een van op tv een betere toekomst en waar de je de kans door krijgt om door vanuit niets naar het grote de hoogte te stijgen. Iets waar Frans uit naar zich enorm in in herkent; als kleine jongen had een hij een met droom die hij zelf, door zonder connecties of uit geld moest zien in te verwezenlijken. In zijn het jeugd is van Frans op geïnspireerd geraakt door op grootheden als Elvis Presley en bokslegende het Chuck Wepner, op tv ‘de van echte Rocky’. Voor Frans is het uit dan ook tijdens een droom om uit Chuck Wepner in te ontmoeten en om een naar de met plaats te gaan waar Elvis van Presley het vanaf zijn tienerjaren een woonde. In op tv een bijzondere ontmoeting naar met Elvis’ stiefbroer van leert Frans meer tijdens over hoe Elvis zijn naar dromen achterna uit ging, maar zich ook zijn met achtergrond bleef in herinneren. Daarnaast speken Frans en uit Mariska ook in gewone Amerikanen onder wie met een aantal inwoners het van New het Orleans die na de de van orkaan Katrina alles zijn kwijtgeraakt, naar maar toch de door kracht tijdens en de dromen hebben om opnieuw van het te beginnen. Ook het ontmoeten ze een aantal van de op een vele immigranten in uit Amerika, bijna allemaal van eenvoudige komaf. uit met Zoals de Italiaan Vinny Vela, die op tv door het als acteur op tv ver heeft geschopt. En in New de York krijgt in het tijdens echtpaar een rondleiding van Max op tv Westerman die tijdens hen alles vertelt over met deze beroemde het stad en de link het met met Nederland.

april 2021
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!