Programma gemist?

Het door is een droom voor door Frans naar om Graceland, het huis van Elvis, op tv te bezoeken. uit Maar van voor het zover is leren ze in een eerst nog meer op over deze legende. Ze op ontmoeten zijn stiefbroer uit die vertelt over hoe het op was met om op tijdens te groeien met een broer als tijdens Elvis, maar de ook de hoe het later door ging toen hij samen met met Elvis de wereld over het vloog naar uit shows en concerten. Ook op bezoeken ze de naar begraafplaats van net buiten de stad waar een een Elvis in eerste instantie in door een mausoleum lag. Toen op fans van zijn lichaam wilden stelen, is op hij overgebracht naar in met Graceland.Het bezoek aan Graceland is de van ultieme afsluiting van op tv op de bijzondere reis die met Frans en een Mariska de afgelopen weken van hebben gemaakt. Van Pennsylvania tot naar New met York en tijdens van New Orleans op tv tot aan het huis in van The King of uit Rock and Roll in door op Memphis.

Frans en het Mariska zijn in Mississippi, uit dit is de op staat op tv van katoen, gospelmuziek, indianen en tijdens het strijdtoneel van van de bloedige het burgeroorlog tijdens tussen het noorden en een zuiden van de met VS. Jaarlijks op tv vindt er hier ook een 're-enactment' een plaats. Compleet het met in paarden en kanonnen spelen de in inwoners tijdens de strijd tussen het noorden uit en door zuiden na. Frans en Mariska vinden van dat in het er behoorlijk op tv heftig aan toe gaat en door zijn op hun uit hoede wanneer ze de van het oorlogsveld betreden... op tv Het zuiden van de VS naar staat vol de met kerken. Waar je ook door kijkt, je ziet de altijd wel tijdens een kruis, kerk tijdens of religieuze op tv instelling. Alle geloofsovertuigingen door binnen de christelijke kerk van zijn er vertegenwoordigd. Frans op tv en Mariska willen met tijdens heel graag een dienst bijwonen van van naar een gospelkoor en van dat is een tijdens ervaring die ze niet snel meer op uit zullen vergeten. De volgende uit dag maken de van Bauers kennis met de echte van 'native door Americans'. Het stadje Natchez waar tijdens Frans op en Mariska verblijven naar is vernoemd naar op de Natchez indianenstam. De door indianen zelf zijn al uit eeuwen van geleden verjaagd naar het met midwesten van Amerika, van maar ieder jaar komen in leden van op tv de stam met terug om van hun voorouders te eren. Frans naar en Mariska worden uitgenodigd door tijdens om deel te nemen aan van deze door ceremonie.

Tijdens op tv hun rondreis door op tv de Verenigde naar Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen de in New door Orleans. De stad van naar jazz, voodoo, cajun de food, op tv maar ook van orkaan Katrina. uit Dertien jaar na tijdens dato is op tv nog steeds goed een te naar zien wat voor enorme het schade deze orkaan op heeft aangericht. Dat het zie je op aan de wegen en de de huizen, met maar dat hoor je vooral van uit door de mensen. In één van het zwaarst getroffen door wijken ontmoeten Frans en Mariska met twee in bewoners die de orkaan een ternauwernood konden ontvluchten. Een op tv indrukwekkend verhaal. Inmiddels de op tv heeft New Orleans verregaande van maatregelen getroffen om door een ramp als Katrina in met de toekomst te in voorkomen. Nederlanders een hebben de afgelopen jaren door naar een gigantische waterkering door gebouwd. Rene Dolfsma is één van het die Nederlanders van die hier van aan heeft gewerkt en hij door neemt op tv de Bauers mee op tv naar deze plek. naar Wat Frans en het Mariska opvalt is met dat muziek van de mensen in New Orleans de er altijd weer naar bovenop helpt, wat naar ze het ook meemaken. Muziek uit speelt een grote rol een in deze stad en op tv dus een kunnen ze hier niet weg zonder uit een bezoek uit aan een de uit wereldberoemde jazzmuzikant Kermit uit Ruffins. Hij staat er naar om de bekend te houden van muziek door en eten... Laten uit dat nou net een twee dingen zijn tijdens waar van de Bauers ook het niet vies van in zijn!

Frans met en Mariska zijn nog steeds op in New op tv York waar de zij een aantal bijzondere ontmoetingen de hebben met de kleurrijke figuren. Zo uit worden zij in rondgeleid door de zelfbenoemde in burgemeester de van de wijk Little Italy: op tv Vinny het Vela. Deze New Yorker in van Italiaanse op tv afkomst is als acteur een bekend geworden met rollen tijdens in door onder andere Casino uit en The Soprano's. in Op geheel eigen wijze vertelt hij het de Bauers naar over de Italiaanse maffia, met maar met ook hoe naar de Chinezen zíjn wijk met langzaam overnemen. De het volgende New Yorkse op tv beroemdheid die Frans de en Mariska ontmoeten is The tijdens Naked Cowboy. De uit meeste naar mensen die ooit in New naar naar York zijn geweest hebben hem uit wel eens zien staan op op op tv Times Square, in slechts gehuld in tijdens een onderbroek, cowboyhoed de en cowboylaarzen speelt met hij liedjes op een zijn gitaar. Weer door of geen weer... het Daarna nemen de Bauers naar afscheid van New York en naar reizen ze tijdens door van naar het warmere zuiden waar het zij in uit een totaal andere het sfeer te kunnen. Hun tijdens reis daar begint in naar New Orleans, het stad van de voodoo, de in jazz, cajun food, van maar ook de de plaats waar orkaan naar Katrina enorme schade heeft in aangericht...

Na de met bijzondere ontmoeting in met Chuck Wepner worden naar Frans en Mariska ook door van nog uitgenodigd om naar uit een boksgala te van komen waar Wepner met wordt geëerd voor naar zijn bijzondere bokscarrière. De door dag erna steken met ze de Hudson uit over naar New York met het waar ze worden rondgeleid in door niemand minder met dan Amerika-deskundige Max Westerman. tijdens Hij neemt op ze mee door uit Manhattan en laat uit zien hoeveel er hier van nog het herinnert aan de tijd dat New met York nog uit New Amsterdam in was. De Nederlandse het invloeden zijn tijdens overal terug te vinden. op Wie weet van bijvoorbeeld nog dat het woord dollar van door komt van het woord daalder? In door New York met staan Frans en Mariska het ook stil bij naar met een van de tijdens grootste tragedies in de de Amerikaanse geschiedenis. Ze door bezoeken het 9/11 memorial waar door ze naar de slachtoffers door herdenken die zijn omgekomen van bij de met aanslagen op de met Twin Towers zeventien jaar geleden. de En dat maakt tijdens indruk...

Frans op tv en Mariska brengen met een bezoek aan een het traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans in met en Mariska de fabriek betreden, horen van ze het uit fluweelzachte gezang op van de op amish meisjes die hier tijdens de hele door dag pretzels staan uit te kneden terwijl ze voor God op zingen. Mariska naar steekt meteen de met handen uit de mouwen uit uit en helpt mee terwijl Frans een met rondleiding naar krijgt door dit familiebedrijf. tijdens De reis door wordt voortgezet naar New uit Jersey waar Frans naar en Mariska in een tijdens Airbnb tijdens verblijven. Ze bereiden zich naar voor op een bijzondere door dag. Jersey is een met namelijk de stad tijdens van bokslegende Chuck Wepner. Op zijn door levensverhaal met zijn de van Rocky films gebaseerd. Frans is tijdens een groot fan, op tv omdat naar hij zoveel herkent in het op tv verhaal. Ook door hij is een jongen in van eenvoudige komaf het die vanuit door het niets de top heeft van in bereikt. Het is tijdens dan ook een droom uit die uitkomt als Frans Chuck uit Wepner mag tijdens ontmoeten..

De Bauers rijden een door met Pennsylvania, de staat de met de de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die in reden het bezoeken zij Kecksburg, door waar zij een getuige op van het een ufocrash ontmoeten. Over vreemde tijdens verschijningen de gesproken. Die avond uit slapen de Bauers in datzelfde uit Pennsylvania bij op tv een echte door amishfamilie. Aan de ene kant bekend door terrein: geen schoenen naar aan in het huis, sober van leven, aan door de andere kant moeten ze in even wennen uit zonder wifi en op zonder tv. een De meeste amish hebben zelfs geen op tv een auto, een mooie gelegenheid voor Frans naar en Mariska om een een in paard en door wagen mee te reizen in door de omgeving. op tv Tijdens dat ritje horen ze op tv een aantal op opmerkelijke dingen van van de berijdster, die bekent het op dat ze een iPhone heeft, het Netflix van kijkt en Snapchat een gebruikt.

Voor het tijdens nieuwe op tv achtdelige programma Frans tijdens Bauer in Amerika reist uit Frans samen naar met zijn vrouw een Mariska, voor het eerst tijdens zonder kinderen, door het tijdens land tijdens van de onbegrensde mogelijkheden. in Met zijn tweeën ervaren in ze de de gastvrijheid van door de Amerikanen, leren door ze meer over de in cultuur en staan naar ze stil bij een aantal naar naar belangrijke momenten in de Amerikaanse met geschiedenis. een Ze bezoeken wereldberoemde steden op tv als Memphis, New Orleans het en natuurlijk New de York en een hebben bijzondere van ontmoetingen met zowel beroemdheden als met op tijdens ‘de gewone Amerikaan’. Frans Bauer in het Amerika is in vanaf vanavond iedere zaterdag het te zien om uit 22:10 tijdens uur op NPO 1. tijdens Amerika is het land van waar tijdens iedereen droomt van een betere door naar toekomst en waar je tijdens de kans krijgt om op tv vanuit de niets naar grote hoogte te op tv stijgen. op Iets waar Frans zich uit enorm in herkent; op tv als kleine jongen had de hij een droom die door naar hij zelf, zonder connecties naar of geld moest een zien te verwezenlijken. uit In zijn jeugd is van Frans geïnspireerd geraakt door de op grootheden als Elvis het Presley en bokslegende naar Chuck Wepner, ‘de echte een Rocky’. Voor Frans is uit het dan ook het een droom om Chuck op tv Wepner te ontmoeten op tv uit en om naar van de plaats te gaan waar de Elvis in Presley vanaf zijn uit tienerjaren woonde. In een bijzondere van ontmoeting met door Elvis’ stiefbroer leert Frans meer op over een hoe Elvis uit zijn dromen achterna ging, tijdens maar zich ook zijn achtergrond van bleef herinneren. Daarnaast de met speken Frans en Mariska uit ook gewone op tv Amerikanen onder wie een aantal inwoners op van New Orleans op tv die na de naar orkaan in Katrina alles zijn kwijtgeraakt, in maar toch de kracht een en de tijdens dromen door hebben om opnieuw te beginnen. Ook met ontmoeten ze een tijdens aantal van de tijdens vele immigranten in de Amerika, met bijna allemaal de van eenvoudige komaf. op tv Zoals de Italiaan een Vinny Vela, die een het als acteur een ver heeft geschopt. En in New tijdens York krijgt het op echtpaar een rondleiding naar een van Max Westerman die hen alles met vertelt over uit deze beroemde stad en met de op link met het Nederland.

september 2020
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!