Programma gemist?

Het het is een droom voor op tv Frans om Graceland, op het op tv huis van Elvis, te van bezoeken. Maar voor het zover uit is leren ze tijdens eerst nog in meer op over deze legende. Ze ontmoeten van zijn stiefbroer op die vertelt naar over hoe het was om tijdens op te groeien met op tv een broer als in Elvis, maar een ook de hoe het later ging toen door hij samen met Elvis de de een wereld over tijdens vloog naar shows en van concerten. Ook bezoeken op tv ze de begraafplaats net uit buiten naar de stad waar van Elvis in eerste instantie in door een mausoleum lag. Toen in fans zijn in lichaam wilden stelen, is het hij overgebracht in naar Graceland.Het bezoek aan door Graceland is door de ultieme afsluiting van de van de bijzondere reis die Frans van en Mariska in de afgelopen weken op hebben gemaakt. Van Pennsylvania naar tot New York een en van tijdens New Orleans tot aan het in huis van een The King of Rock op and Roll in naar naar Memphis.

Frans en Mariska in het zijn in Mississippi, dit is de een staat van katoen, van gospelmuziek, met indianen en op tv het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog het tussen het noorden tijdens en zuiden van uit de VS. Jaarlijks met vindt er een hier een ook een 're-enactment' plaats. Compleet op met van paarden en kanonnen spelen naar de inwoners de strijd op tussen het noorden en op tv zuiden een na. Frans en Mariska vinden een dat de het er het behoorlijk heftig aan toe de gaat en zijn op tv op hun hoede wanneer ze de het het oorlogsveld betreden... Het van zuiden van tijdens de VS staat vol met kerken. met Waar je ook op tv de kijkt, je ziet altijd de wel een kruis, kerk een of religieuze instelling. Alle de geloofsovertuigingen binnen de op christelijke kerk de zijn er vertegenwoordigd. Frans van en Mariska op tv willen heel een graag een dienst bijwonen naar van tijdens een gospelkoor en dat de is een uit ervaring die ze niet op tv snel meer zullen vergeten. De het volgende in dag maken door de Bauers kennis van met de echte 'native Americans'. Het door uit stadje Natchez waar Frans en Mariska in verblijven de is vernoemd naar door de Natchez indianenstam. De op indianen zelf de zijn al eeuwen geleden verjaagd tijdens naar tijdens het midwesten van Amerika, uit maar ieder jaar op komen leden het van de stam op tv terug om hun voorouders de te door eren. Frans en Mariska worden op tv uitgenodigd om deel te een door nemen aan deze naar ceremonie.

Tijdens naar hun rondreis naar door de Verenigde het Staten zijn Frans en Mariska tijdens terechtgekomen in uit New Orleans. De stad van naar door jazz, voodoo, cajun food, maar ook uit van orkaan Katrina. het op Dertien jaar na dato is tijdens nog steeds goed te door zien wat tijdens voor op enorme schade deze een orkaan heeft aangericht. Dat door zie je aan op de wegen en met de huizen, maar dat hoor op tv je vooral van op de een mensen. In één tijdens van zwaarst getroffen wijken op tv ontmoeten Frans en van Mariska twee bewoners met die de orkaan de ternauwernood konden uit ontvluchten. Een indrukwekkend verhaal. Inmiddels op tv heeft New Orleans op tv verregaande in maatregelen getroffen om een ramp uit als tijdens Katrina in de toekomst te met voorkomen. Nederlanders van hebben de afgelopen jaren de een gigantische waterkering naar gebouwd. Rene de Dolfsma is één van de op die Nederlanders die hier aan het heeft van gewerkt en hij neemt de tijdens Bauers mee naar op tv deze plek. Wat van Frans van en Mariska opvalt is naar dat muziek de een mensen in New Orleans een er het altijd weer bovenop helpt, wat door ze ook meemaken. de Muziek speelt in een grote rol in deze op stad uit en dus kunnen ze hier door met niet weg zonder uit een bezoek aan in een de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit met Ruffins. de Hij staat er om bekend te door met houden van muziek in en eten... Laten dat een nou net twee op dingen zijn waar de Bauers het ook niet vies door van op zijn!

Frans en het Mariska door zijn nog steeds in uit New York waar uit zij een aantal op bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke uit figuren. Zo worden op tv zij rondgeleid het door de zelfbenoemde burgemeester een van het de wijk Little Italy: Vinny van Vela. Deze New een Yorker van tijdens Italiaanse afkomst is naar als acteur bekend naar geworden met rollen uit in onder andere op tv Casino en The in Soprano's. Op geheel van eigen tijdens wijze vertelt hij de in Bauers over naar de Italiaanse maffia, maar ook in hoe in de Chinezen zíjn wijk in langzaam overnemen. tijdens De volgende New het Yorkse beroemdheid die Frans en op tv Mariska ontmoeten op tv is The Naked op tv Cowboy. De meeste mensen die het een ooit in New York naar zijn geweest tijdens hebben hem wel eens zien naar staan op op Times Square, slechts gehuld in in een onderbroek, cowboyhoed uit en op cowboylaarzen speelt met hij liedjes op zijn gitaar. Weer uit op tv of geen weer... Daarna op tv nemen de Bauers afscheid van uit in New York en reizen ze op tv door naar het warmere op tv zuiden waar met zij in een totaal op tv andere sfeer te op tv kunnen. Hun reis van uit daar begint in New Orleans, door stad van de op tv voodoo, jazz, cajun food, de maar ook de in plaats waar orkaan door tijdens Katrina enorme schade heeft naar aangericht...

Na de bijzondere een ontmoeting met met Chuck een Wepner worden Frans en in Mariska ook nog uitgenodigd om met naar een boksgala naar te komen door waar een Wepner wordt geëerd de voor zijn bijzondere bokscarrière. De een dag erna het steken ze op tv de Hudson over naar New uit York waar tijdens ze worden rondgeleid door een niemand minder dan in Amerika-deskundige Max Westerman. Hij op tijdens neemt ze mee door de Manhattan en laat door zien hoeveel er hier nog met in herinnert aan de tijd door dat New York nog uit New Amsterdam was. op De Nederlandse op invloeden zijn met overal terug te vinden. Wie weet tijdens bijvoorbeeld nog dat een het met woord dollar komt van het de woord daalder? naar In New in York staan Frans van en Mariska een ook stil bij een op tv van de grootste tijdens tragedies in de door Amerikaanse geschiedenis. Ze een bezoeken het van 9/11 memorial waar ze van de slachtoffers herdenken op tv die zijn tijdens omgekomen bij de aanslagen op tv op de Twin Towers uit zeventien jaar geleden. op En dat maakt met indruk...

Frans en Mariska op brengen de een bezoek aan een traditionele in pretzelfabriek. op tv Zodra Frans en door Mariska de fabriek betreden, horen een ze het op fluweelzachte gezang naar van de met amish meisjes die door hier de hele dag pretzels een staan te kneden terwijl van ze voor uit God zingen. naar Mariska steekt meteen de handen met uit de de mouwen een en helpt mee terwijl Frans een een rondleiding krijgt naar door met dit familiebedrijf. De reis wordt in voortgezet naar New naar Jersey waar in Frans en Mariska in een een Airbnb verblijven. Ze de op bereiden zich voor op het een bijzondere dag. Jersey is op namelijk naar de stad op tv van bokslegende Chuck Wepner. Op op zijn tijdens levensverhaal zijn de Rocky films uit gebaseerd. uit Frans is een groot fan, omdat uit uit hij zoveel herkent in het in verhaal. Ook hij door is het een jongen van eenvoudige komaf die van vanuit het in niets de top door heeft bereikt. Het is de van dan ook een droom de die uitkomt de als Frans Chuck Wepner mag op ontmoeten..

De Bauers rijden met door Pennsylvania, de op staat met tijdens de meeste ufowaarnemingen ter op wereld. Om tijdens die reden bezoeken tijdens zij Kecksburg, door waar zij een getuige van met een uit ufocrash ontmoeten. met Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond op op slapen de Bauers in datzelfde naar Pennsylvania in bij een echte amishfamilie. Aan de van met ene kant bekend terrein: met geen schoenen aan in huis, op sober op leven, aan met de andere kant moeten ze even door wennen zonder wifi de en op tv zonder tv. De meeste van amish hebben zelfs op geen auto, uit een mooie gelegenheid uit voor Frans van en Mariska om in het paard en wagen van mee te een reizen door de het omgeving. Tijdens dat ritje horen ze op tv een aantal opmerkelijke op tv dingen in van de berijdster, die uit bekent dat ze een van iPhone heeft, Netflix van kijkt en Snapchat uit in gebruikt.

Voor het een nieuwe achtdelige van programma Frans Bauer tijdens in Amerika reist Frans samen op tv met zijn een vrouw Mariska, met voor het eerst zonder van kinderen, door met het land van de onbegrensde naar mogelijkheden. Met zijn in tweeën ervaren van ze de gastvrijheid van een de naar Amerikanen, leren naar ze meer over een de cultuur en staan in ze stil bij een aantal door belangrijke momenten in naar de Amerikaanse in geschiedenis. Ze het bezoeken wereldberoemde in steden als Memphis, New het Orleans en natuurlijk New York met en hebben bijzondere een ontmoetingen met met zowel op beroemdheden als met ‘de gewone de Amerikaan’. op Frans Bauer in Amerika is met vanaf vanavond iedere zaterdag uit naar te zien om 22:10 tijdens uur op met NPO 1. Amerika naar is het land waar iedereen droomt de van een betere in toekomst en een waar je een de kans krijgt naar om vanuit niets naar grote door hoogte met te stijgen. Iets van waar Frans zich enorm in de herkent; het als kleine jongen had hij uit op een droom die hij zelf, zonder op connecties of geld uit moest in zien te de verwezenlijken. In zijn jeugd is Frans uit geïnspireerd geraakt door het grootheden als Elvis op tv Presley en bokslegende in Chuck in Wepner, ‘de met echte Rocky’. Voor Frans is het het dan ook een door droom om van Chuck Wepner te ontmoeten de en om naar naar de plaats door te door gaan waar Elvis Presley vanaf zijn een tienerjaren het woonde. In een bijzondere ontmoeting naar met Elvis’ stiefbroer de leert Frans het meer over het hoe Elvis de zijn dromen achterna ging, in maar zich ook zijn achtergrond van de bleef herinneren. Daarnaast speken Frans van en Mariska ook gewone in naar Amerikanen onder wie een aantal naar inwoners van New door Orleans van die na de orkaan Katrina alles in zijn de kwijtgeraakt, maar toch de tijdens kracht uit en de dromen op tv hebben om opnieuw te beginnen. in Ook een ontmoeten ze een van aantal van de met vele immigranten in Amerika, het bijna allemaal van eenvoudige naar komaf. Zoals de op tv Italiaan uit Vinny Vela, die het naar als acteur ver met heeft geschopt. het En in New York in krijgt het echtpaar een het rondleiding van met Max Westerman die het hen alles op tv vertelt over deze beroemde stad tijdens en de link uit met een Nederland.

augustus 2019
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord