Programma gemist?

Het is met een een droom voor Frans om een Graceland, het huis naar van Elvis, te bezoeken. op tv Maar voor het zover de is leren van ze eerst nog op tv meer over deze op tv legende. Ze ontmoeten zijn op stiefbroer naar die vertelt over hoe het de was uit om op met te groeien met een tijdens broer als Elvis, met maar ook het hoe het later ging toen hij van uit samen met Elvis op tv de wereld over vloog naar shows een en concerten. Ook in in bezoeken ze de op begraafplaats net buiten van de stad waar door Elvis in eerste instantie uit in een mausoleum lag. Toen in fans zijn lichaam met wilden naar stelen, is hij op tv overgebracht naar Graceland.Het bezoek aan naar van Graceland is de ultieme op afsluiting van van de bijzondere reis tijdens die Frans en Mariska door de afgelopen weken hebben gemaakt. met Van Pennsylvania tot een New York en van van New het Orleans tot aan het door huis van van The in King of Rock and Roll door in het Memphis.

Frans naar en Mariska zijn in Mississippi, de dit is tijdens de staat van op katoen, gospelmuziek, in indianen en het strijdtoneel tijdens van de bloedige burgeroorlog van tussen het in noorden en zuiden van door de VS. Jaarlijks van vindt er de hier ook een door 're-enactment' plaats. Compleet met een tijdens paarden en kanonnen spelen de het inwoners de strijd tussen tijdens naar het noorden en zuiden na. op Frans en Mariska op tv vinden door dat het er door behoorlijk heftig aan toe gaat de en zijn op hun van met hoede wanneer ze het tijdens oorlogsveld betreden... Het het zuiden van uit de VS staat vol met kerken. met met Waar je ook kijkt, je ziet het altijd wel op tv een kruis, kerk of in religieuze instelling. op Alle geloofsovertuigingen binnen door de christelijke kerk op zijn er vertegenwoordigd. Frans op tv en Mariska willen uit heel graag van een dienst een bijwonen van tijdens een gospelkoor en dat is een op tv ervaring die ze het niet met snel meer zullen vergeten. door De volgende een dag maken van de Bauers kennis met van de echte 'native Americans'. Het met stadje Natchez in waar Frans tijdens en Mariska verblijven de is vernoemd naar de uit Natchez indianenstam. De indianen uit zelf zijn al op tv eeuwen geleden op tv verjaagd in naar het midwesten van Amerika, maar door ieder jaar naar komen met leden van de op stam terug om hun voorouders de te eren. Frans en tijdens Mariska worden naar uitgenodigd om deel te het nemen uit aan deze in ceremonie.

Tijdens hun rondreis uit door de Verenigde door Staten zijn Frans de van en Mariska terechtgekomen in New Orleans. tijdens De uit stad van jazz, tijdens voodoo, cajun food, maar van ook van orkaan Katrina. door Dertien jaar na tijdens in dato is nog steeds goed in te zien op tv wat voor enorme het schade deze orkaan heeft aangericht. uit van Dat zie je van aan de wegen en de huizen, de met maar dat hoor je vooral door van de mensen. de In één van naar zwaarst getroffen wijken naar ontmoeten Frans en Mariska op twee door bewoners die de orkaan van ternauwernood konden van ontvluchten. Een door indrukwekkend verhaal. Inmiddels heeft New Orleans op verregaande maatregelen de getroffen uit om een ramp de als Katrina in de toekomst op te naar voorkomen. Nederlanders hebben de afgelopen uit jaren een gigantische waterkering op gebouwd. door Rene Dolfsma is één de van die naar Nederlanders die hier op aan heeft tijdens gewerkt en hij neemt de Bauers de mee naar deze van plek. tijdens Wat Frans en Mariska op tv opvalt is op dat muziek op tv de mensen in New Orleans er uit altijd weer uit bovenop helpt, wat ze door ook de meemaken. Muziek een speelt een grote door rol in deze stad in en dus kunnen naar ze hier niet in weg zonder een op tv bezoek aan een de naar wereldberoemde op tv jazzmuzikant Kermit Ruffins. Hij staat er naar om bekend te het op tv houden van muziek en eten... Laten het dat nou op net de twee dingen zijn waar de de Bauers ook niet vies naar van van zijn!

Frans op tv en Mariska zijn nog op steeds in de New York een waar zij een door aantal bijzondere ontmoetingen hebben van met kleurrijke met figuren. Zo worden zij uit rondgeleid door op de zelfbenoemde burgemeester van de door wijk Little tijdens Italy: Vinny door Vela. Deze New met Yorker van Italiaanse afkomst is als van acteur de bekend geworden met rollen van in onder tijdens andere Casino in en The Soprano's. Op geheel eigen de met wijze vertelt hij naar de Bauers over de met Italiaanse maffia, maar ook naar hoe de het Chinezen zíjn uit wijk langzaam overnemen. naar De volgende New Yorkse naar beroemdheid die Frans door en Mariska ontmoeten in is The in Naked Cowboy. De meeste mensen op die ooit in uit New in York zijn geweest hebben hem op tv wel tijdens eens zien staan op Times met Square, slechts door gehuld in het een onderbroek, cowboyhoed en van cowboylaarzen speelt hij door liedjes op zijn gitaar. in Weer een of geen weer... Daarna nemen op de Bauers afscheid met van New York op tv en reizen door ze door in naar het warmere op zuiden waar zij in een uit totaal andere sfeer een te kunnen. Hun op reis daar begint door in New Orleans, stad met van tijdens de voodoo, in jazz, cajun food, van maar ook de plaats naar waar orkaan Katrina enorme schade door heeft uit aangericht...

Na op de bijzondere ontmoeting van met Chuck Wepner worden naar Frans van en Mariska ook nog uitgenodigd om uit naar naar een boksgala een te komen waar een Wepner wordt geëerd het voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag een erna steken uit ze de Hudson over van naar op tv New York waar ze worden op naar rondgeleid door niemand minder op dan Amerika-deskundige in Max Westerman. Hij neemt in ze mee door Manhattan en de laat op tv zien hoeveel van er hier nog herinnert met aan de tijd naar dat New York de nog New Amsterdam de was. De Nederlandse naar invloeden zijn een overal terug te tijdens vinden. Wie weet bijvoorbeeld met nog dat het op tv woord dollar komt van met het woord daalder? van In New York naar staan Frans en Mariska tijdens ook stil bij de een een van de grootste op tv tragedies in de Amerikaanse geschiedenis. van Ze bezoeken de het 9/11 memorial waar het ze tijdens de slachtoffers herdenken die zijn door naar omgekomen bij de aanslagen op de tijdens Twin Towers op zeventien jaar de geleden. En dat naar maakt indruk...

Frans en het Mariska brengen een bezoek tijdens aan door een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans op en Mariska naar de fabriek betreden, horen op tv ze op het fluweelzachte gezang het van de uit amish meisjes die hier de op hele op tv dag pretzels staan naar te kneden terwijl ze met voor God de zingen. Mariska steekt meteen de met handen op tv uit de mouwen en naar helpt mee terwijl Frans een door met rondleiding krijgt door dit familiebedrijf. De een met reis wordt voortgezet naar New van Jersey op tv waar Frans en Mariska het in een Airbnb op tv verblijven. Ze bereiden zich voor op op een van bijzondere met dag. Jersey is namelijk de stad tijdens van bokslegende Chuck naar Wepner. Op met zijn levensverhaal zijn de in Rocky tijdens films gebaseerd. Frans in is een de groot fan, omdat hij zoveel herkent naar in het naar verhaal. Ook op tv hij is een jongen een van eenvoudige komaf die op tv van vanuit het niets de top heeft uit het bereikt. Het is dan uit ook een droom die naar uitkomt als op tv Frans Chuck uit Wepner mag ontmoeten..

De van Bauers rijden door naar Pennsylvania, de staat met door de op tv meeste ufowaarnemingen ter uit wereld. Om die tijdens reden bezoeken zij Kecksburg, van waar zij een de getuige van een de ufocrash ontmoeten. Over naar vreemde verschijningen het gesproken. Die avond slapen de Bauers naar in datzelfde naar Pennsylvania bij een het echte amishfamilie. de Aan de ene uit kant bekend terrein: geen schoenen de aan in de huis, sober uit leven, aan de andere op kant moeten ze tijdens even wennen zonder wifi de en zonder tv. een De meeste een amish hebben zelfs op tv geen tijdens auto, een mooie op tv gelegenheid voor Frans en Mariska van om in paard en een op wagen mee te reizen uit door de omgeving. Tijdens de dat op tv ritje horen ze door een aantal opmerkelijke dingen van de het berijdster, die naar bekent met dat ze een iPhone heeft, Netflix naar kijkt en Snapchat met een gebruikt.

Voor op tv het nieuwe achtdelige programma Frans op Bauer van in Amerika reist Frans samen van met zijn in vrouw Mariska, voor het met met eerst zonder kinderen, door het land het van door de onbegrensde mogelijkheden. het Met zijn tweeën ervaren ze het de uit gastvrijheid van de tijdens Amerikanen, leren de ze meer over de cultuur een en staan naar ze stil bij een aantal met belangrijke momenten in in in de Amerikaanse geschiedenis. door Ze bezoeken wereldberoemde steden het als Memphis, New Orleans en tijdens natuurlijk New York naar en uit hebben bijzondere ontmoetingen met in zowel beroemdheden als op met ‘de gewone Amerikaan’. het Frans Bauer in de Amerika een is vanaf vanavond met iedere zaterdag te zien een om 22:10 uur op in NPO 1. op Amerika is het land het met waar iedereen droomt een van een betere toekomst en in waar je de van kans krijgt door om vanuit niets naar grote het hoogte het te stijgen. Iets op tv waar Frans een zich enorm in herkent; uit als kleine jongen naar had hij een op tv droom die hij zelf, met zonder op tv connecties of geld moest zien te van verwezenlijken. In zijn de jeugd is Frans door tijdens geïnspireerd geraakt door grootheden als Elvis de Presley en de bokslegende Chuck van Wepner, ‘de echte Rocky’. door Voor Frans is het een dan uit ook een droom op tv om Chuck de Wepner te ontmoeten en tijdens om naar de plaats door te gaan waar Elvis uit Presley het vanaf zijn het tienerjaren woonde. In een bijzondere ontmoeting van de met Elvis’ stiefbroer leert Frans een meer over hoe op Elvis op zijn dromen achterna ging, van maar zich ook een zijn achtergrond uit bleef herinneren. Daarnaast speken van Frans en tijdens Mariska ook gewone Amerikanen onder wie van een aantal uit inwoners van door New Orleans die na een de door orkaan Katrina alles zijn kwijtgeraakt, met maar toch de tijdens kracht en de op dromen hebben naar om opnieuw te beginnen. Ook in ontmoeten ze een met aantal van de op vele immigranten met in Amerika, het bijna allemaal van eenvoudige komaf. op tv Zoals de Italiaan uit Vinny Vela, door die in het als acteur ver heeft in geschopt. En in het New York krijgt het naar echtpaar een rondleiding het van Max Westerman van die hen uit alles vertelt over een deze in beroemde stad en op tv de link met in Nederland.

april 2019
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord