Programma gemist?

Het is een op tv droom voor Frans het om Graceland, met het uit huis van Elvis, te bezoeken. naar Maar voor het zover uit is het leren ze eerst op tv nog meer over met deze legende. Ze door ontmoeten zijn op stiefbroer die vertelt over hoe op het was om op een in te groeien met de een broer als Elvis, maar ook met hoe het later op op tv ging toen hij samen met Elvis naar de wereld over in vloog naar naar shows het en concerten. Ook bezoeken ze uit de een begraafplaats net buiten de stad waar op tv door Elvis in eerste instantie in een tijdens mausoleum lag. op tv Toen door fans zijn lichaam tijdens wilden stelen, is hij overgebracht naar een de Graceland.Het bezoek aan Graceland is de met in ultieme afsluiting van de bijzondere reis met in die Frans en naar Mariska de afgelopen door weken hebben gemaakt. Van op Pennsylvania tot New York de en van New door Orleans tot aan het door huis van The door King op tv of Rock and op Roll in een Memphis.

Frans naar en Mariska zijn in Mississippi, in dit in is de staat door van katoen, gospelmuziek, van indianen en op het strijdtoneel van een de bloedige burgeroorlog tussen op het noorden met en zuiden van de VS. door Jaarlijks vindt er met hier ook door een 're-enactment' plaats. Compleet met op van paarden en kanonnen spelen de op inwoners de naar strijd tussen naar het noorden en zuiden na. uit Frans en Mariska de vinden dat het van er naar behoorlijk heftig aan naar toe gaat en de zijn op hun hoede wanneer ze uit het oorlogsveld betreden... in Het zuiden van de de met VS staat vol met kerken. met Waar uit je ook kijkt, je ziet een altijd wel een een kruis, kerk of een religieuze instelling. Alle in geloofsovertuigingen binnen de door christelijke kerk een zijn er in vertegenwoordigd. Frans de en Mariska willen heel graag een op tv dienst met bijwonen van een gospelkoor en de dat tijdens is een het ervaring die ze de niet snel meer zullen vergeten. uit De volgende dag van maken de uit Bauers kennis met de echte van 'native Americans'. Het op stadje een Natchez waar Frans en Mariska met verblijven is in vernoemd met naar de Natchez de indianenstam. De indianen zelf zijn op al eeuwen geleden verjaagd in naar het midwesten in tijdens van Amerika, maar ieder jaar op tv komen leden van van de op stam terug om hun voorouders te naar eren. de Frans en Mariska worden uitgenodigd tijdens door om deel te nemen aan naar deze van ceremonie.

Tijdens naar hun rondreis de door de Verenigde Staten zijn op tv Frans en Mariska terechtgekomen met in New Orleans. op De stad de van jazz, voodoo, met cajun food, maar de ook van orkaan Katrina. het Dertien jaar door na dato is op nog steeds een goed te zien wat voor in met enorme schade deze orkaan de heeft aangericht. Dat zie je van aan de de wegen en het de huizen, maar dat door hoor je vooral uit van de mensen. In op tv één van zwaarst van getroffen een wijken ontmoeten Frans en een Mariska twee van bewoners die de van orkaan ternauwernood naar konden ontvluchten. Een indrukwekkend verhaal. Inmiddels het heeft de New Orleans verregaande maatregelen het getroffen om een op ramp als Katrina in naar de toekomst te de op voorkomen. Nederlanders hebben de het afgelopen jaren op tv een gigantische waterkering uit gebouwd. Rene Dolfsma een is één van een die Nederlanders die hier aan tijdens heeft uit gewerkt en hij op neemt de Bauers mee naar het deze naar plek. Wat Frans en Mariska een opvalt in is dat muziek de mensen in tijdens New het Orleans er altijd een weer bovenop uit helpt, wat ze ook meemaken. Muziek uit speelt tijdens een grote rol in het deze stad de en dus kunnen ze op hier niet weg uit zonder met een bezoek aan een een de wereldberoemde jazzmuzikant naar Kermit Ruffins. Hij staat uit er om bekend uit te houden van muziek een en op eten... Laten tijdens dat nou net twee naar dingen zijn waar de Bauers het met ook niet vies van in zijn!

Frans naar en Mariska zijn nog steeds tijdens in in New York tijdens waar zij een tijdens aantal bijzondere ontmoetingen hebben met met kleurrijke figuren. het Zo worden zij rondgeleid een door de zelfbenoemde een burgemeester van de de wijk Little Italy: Vinny tijdens Vela. Deze New op Yorker van Italiaanse uit uit afkomst is als acteur bekend geworden het met rollen door in onder andere Casino tijdens en van The Soprano's. Op geheel eigen tijdens wijze vertelt op tv hij de Bauers over op tv van de Italiaanse maffia, maar ook hoe op tv de Chinezen een zíjn wijk langzaam overnemen. op tv een De volgende New Yorkse beroemdheid met die het Frans en Mariska ontmoeten op tv is The Naked Cowboy. De met meeste mensen het die een ooit in New York zijn geweest een op tv hebben hem wel de eens zien staan op Times Square, een slechts gehuld de in een onderbroek, uit cowboyhoed door en cowboylaarzen speelt hij liedjes op uit zijn gitaar. Weer op tv de of geen weer... Daarna uit nemen de Bauers het afscheid van naar New York en reizen ze door door naar de het warmere zuiden waar zij een in tijdens een totaal andere sfeer door te kunnen. Hun een reis daar begint in met uit New Orleans, stad uit van de voodoo, jazz, cajun food, door de maar ook de tijdens plaats waar orkaan Katrina enorme op tv schade heeft door aangericht...

Na de met bijzondere ontmoeting met Chuck het Wepner in worden Frans en op Mariska ook nog uitgenodigd een om naar een een boksgala tijdens te komen waar Wepner met wordt geëerd voor met zijn bijzondere bokscarrière. in De dag erna steken met ze van de Hudson over naar New van York waar ze het worden rondgeleid door met niemand minder dan tijdens Amerika-deskundige Max Westerman. het Hij neemt ze mee uit door Manhattan uit en naar laat zien hoeveel er hier op nog door herinnert aan de tijd dat uit New in York nog New Amsterdam was. De uit Nederlandse invloeden door zijn overal op tv terug te tijdens vinden. Wie weet bijvoorbeeld nog het dat het woord in dollar komt van het naar woord daalder? In met New York staan met Frans op tv en Mariska een ook stil bij een op van de grootste tragedies tijdens in de door Amerikaanse geschiedenis. de Ze bezoeken het 9/11 tijdens memorial waar ze de slachtoffers de herdenken die in zijn de omgekomen bij de naar aanslagen op de uit Twin Towers zeventien jaar de geleden. En dat maakt de indruk...

Frans een en Mariska brengen een een bezoek aan een traditionele op pretzelfabriek. het Zodra Frans uit en Mariska de uit fabriek betreden, horen ze het met fluweelzachte gezang van van de naar amish meisjes die hier van de hele dag met pretzels staan met te kneden terwijl tijdens ze voor God zingen. Mariska met steekt meteen de handen tijdens uit de op tv mouwen en helpt de mee terwijl in Frans een rondleiding het krijgt door het dit familiebedrijf. De reis naar wordt voortgezet naar New een Jersey waar Frans en door in Mariska in een Airbnb verblijven. tijdens Ze op tv bereiden zich voor op een met bijzondere dag. Jersey door is namelijk van de stad van bokslegende Chuck op Wepner. uit Op zijn levensverhaal op tv zijn de Rocky door films gebaseerd. op Frans is een een groot fan, omdat hij zoveel van herkent in het verhaal. het tijdens Ook hij is een jongen van de door eenvoudige komaf die uit vanuit het niets de de top heeft bereikt. Het naar is dan op tv ook een op tv droom die uitkomt als Frans Chuck uit door Wepner mag ontmoeten..

De Bauers op tv rijden door op Pennsylvania, de staat met in de meeste met ufowaarnemingen ter wereld. uit Om die reden tijdens bezoeken zij Kecksburg, waar het zij in een getuige van een van ufocrash ontmoeten. Over vreemde op tv verschijningen gesproken. Die op tv avond slapen de van Bauers in datzelfde uit Pennsylvania bij een echte op amishfamilie. van Aan de ene kant op tv bekend terrein: geen tijdens schoenen aan in huis, met sober tijdens leven, aan de andere uit kant moeten ze even op wennen zonder wifi met en zonder met tv. De meeste door amish hebben zelfs het geen auto, het een mooie gelegenheid een voor Frans en Mariska naar om tijdens in paard en in wagen mee te reizen door van de uit omgeving. Tijdens dat het ritje horen ze een tijdens aantal opmerkelijke in dingen van de van berijdster, die bekent dat uit ze een tijdens iPhone heeft, Netflix kijkt op tv en Snapchat het gebruikt.

Voor het nieuwe op achtdelige programma Frans het Bauer in Amerika naar reist Frans door samen met op tv zijn vrouw Mariska, voor het het eerst zonder kinderen, op tv door door het land naar van de onbegrensde mogelijkheden. Met tijdens zijn tweeën van ervaren ze de de gastvrijheid van de het Amerikanen, leren ze meer over uit de cultuur een en staan met ze stil bij een van aantal belangrijke momenten in de de Amerikaanse geschiedenis. op op tv Ze bezoeken wereldberoemde de steden als Memphis, New door Orleans en natuurlijk New York door en hebben bijzondere op tv op ontmoetingen met zowel door beroemdheden als met tijdens ‘de gewone Amerikaan’. Frans naar Bauer in Amerika is vanaf op tv met vanavond iedere zaterdag te zien uit om 22:10 uur op in NPO 1. Amerika naar is het een land waar iedereen op tv droomt van tijdens een betere toekomst en waar door je de kans een krijgt om naar vanuit niets de naar grote hoogte op te stijgen. Iets waar Frans van zich van enorm in in herkent; als kleine jongen had hij in een van droom die in hij zelf, zonder door connecties of geld moest zien te naar verwezenlijken. In de zijn jeugd door is Frans geïnspireerd geraakt door met naar grootheden als Elvis door Presley en bokslegende Chuck de Wepner, ‘de echte het Rocky’. Voor op tv Frans is het dan ook naar een de droom om Chuck Wepner te met ontmoeten op tv en om naar de de plaats te gaan waar tijdens Elvis Presley door vanaf zijn tienerjaren woonde. door In een bijzondere een ontmoeting met op Elvis’ stiefbroer leert een Frans meer op over hoe Elvis zijn dromen op tv achterna ging, op maar zich ook op zijn achtergrond het bleef herinneren. Daarnaast op speken Frans en Mariska ook het gewone Amerikanen een onder wie een een aantal inwoners met van New Orleans die na de op orkaan Katrina alles uit zijn met kwijtgeraakt, maar toch met de kracht en de uit dromen hebben op om opnieuw met te beginnen. Ook ontmoeten naar ze een door aantal van de op vele immigranten in Amerika, de bijna allemaal door van eenvoudige komaf. Zoals de van Italiaan Vinny met Vela, die het als acteur op ver heeft geschopt. door En op tv in New York op krijgt het echtpaar een rondleiding door van van Max Westerman die de hen alles in vertelt over deze beroemde stad op tv en een de link met de Nederland.

januari 2021
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!