Programma gemist?

Het is een het droom voor een Frans om naar Graceland, het huis van Elvis, van te bezoeken. Maar in voor het zover op tijdens is leren ze door eerst nog meer over deze legende. met Ze ontmoeten op zijn stiefbroer die vertelt op over op hoe het met was om op te het groeien met een broer als op Elvis, door maar ook hoe tijdens het later ging naar toen hij samen met van Elvis de van wereld over vloog naar een shows en concerten. de Ook bezoeken ze de het begraafplaats de net buiten de stad waar op Elvis in een eerste instantie in de een mausoleum tijdens lag. Toen fans tijdens zijn lichaam wilden stelen, van is van hij overgebracht naar Graceland.Het bezoek aan met Graceland is met de de ultieme afsluiting van de bijzondere naar reis naar die Frans en Mariska de met afgelopen naar weken hebben gemaakt. Van Pennsylvania tot van naar New York en van op tv New Orleans tot aan de het huis van The van King het of Rock and uit Roll in de Memphis.

Frans met en Mariska zijn in uit Mississippi, dit is de het staat op tv van katoen, van gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel uit van de de bloedige burgeroorlog tussen het noorden een en het zuiden van de de VS. Jaarlijks de vindt er hier ook een uit 're-enactment' in plaats. Compleet met in paarden en kanonnen spelen de met inwoners een de strijd tussen de het noorden en zuiden na. met Frans en Mariska op tv vinden door dat het er behoorlijk heftig aan van uit toe gaat en tijdens zijn op hun hoede wanneer het ze het op tv oorlogsveld betreden... op tv Het zuiden van de VS het staat vol in met kerken. Waar naar je ook kijkt, door je ziet altijd de wel een kruis, tijdens kerk of religieuze instelling. Alle door het geloofsovertuigingen binnen de christelijke kerk zijn door er op tv vertegenwoordigd. Frans en Mariska naar willen heel graag een door dienst bijwonen van op tv een een gospelkoor en dat is in een van ervaring die ze niet op tv snel meer zullen vergeten. De door in volgende dag maken de door Bauers kennis uit met de echte 'native Americans'. Het uit stadje Natchez op tv waar Frans en op tv Mariska in verblijven is vernoemd het naar de Natchez indianenstam. De met indianen zelf zijn met al eeuwen geleden op verjaagd naar het midwesten van naar van Amerika, maar ieder het jaar komen leden van in de stam op terug om een hun voorouders te eren. de Frans en Mariska tijdens worden uitgenodigd in om deel te nemen aan deze een naar ceremonie.

Tijdens van hun rondreis tijdens door de Verenigde Staten zijn Frans van van en Mariska terechtgekomen in het New Orleans. De tijdens stad van jazz, door voodoo, cajun food, maar in ook van orkaan Katrina. met Dertien jaar in na dato is nog tijdens steeds tijdens goed te zien met wat voor enorme de schade deze op tv orkaan heeft aangericht. Dat zie je op aan de wegen met en de huizen, tijdens maar met dat hoor je vooral het van op de mensen. In tijdens één van zwaarst naar getroffen wijken ontmoeten Frans met en Mariska twee een bewoners die de orkaan met ternauwernood konden ontvluchten. Een in indrukwekkend het verhaal. Inmiddels heeft naar New Orleans verregaande maatregelen getroffen naar om in een ramp als van Katrina in uit de toekomst te voorkomen. naar Nederlanders hebben naar de afgelopen jaren een gigantische waterkering naar gebouwd. Rene Dolfsma naar is één van in die van Nederlanders die het hier aan heeft naar gewerkt en hij met neemt de Bauers tijdens mee naar deze tijdens plek. Wat Frans en Mariska opvalt op op is dat muziek de mensen in op tv uit New Orleans er altijd weer bovenop in de helpt, wat ze op ook meemaken. Muziek met speelt een grote rol in deze uit stad met en dus kunnen ze in hier niet in weg zonder op tv een bezoek aan een in de wereldberoemde jazzmuzikant op Kermit Ruffins. Hij uit staat er om bekend te uit houden uit van muziek van en eten... Laten dat nou net naar van twee dingen zijn waar de de Bauers ook niet vies van van met zijn!

Frans een en Mariska zijn nog naar steeds in de New York waar zij een een aantal het bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke uit figuren. Zo worden door op zij rondgeleid door de naar zelfbenoemde burgemeester met van de wijk Little Italy: Vinny een de Vela. Deze New naar Yorker van Italiaanse afkomst is als naar acteur bekend op tv geworden met naar rollen in onder tijdens andere Casino en The Soprano's. door Op van geheel eigen wijze uit vertelt hij de Bauers over uit naar de Italiaanse maffia, een maar ook hoe op de Chinezen zíjn wijk het langzaam overnemen. De volgende een New Yorkse beroemdheid die in door Frans en Mariska ontmoeten is op The Naked Cowboy. De naar meeste tijdens mensen die ooit in New met met York zijn geweest hebben met hem wel eens uit zien staan op Times tijdens Square, slechts gehuld de in een onderbroek, met cowboyhoed en cowboylaarzen speelt naar hij de liedjes op zijn door gitaar. Weer of geen weer... in Daarna nemen het de de Bauers afscheid van naar New York en in reizen ze door naar het van warmere zuiden waar tijdens zij in een totaal met andere sfeer naar te kunnen. Hun reis door daar begint naar in het New Orleans, stad van de voodoo, het jazz, cajun tijdens food, maar ook de op tv plaats waar in orkaan Katrina uit enorme schade heeft op aangericht...

Na een de bijzondere ontmoeting met het Chuck Wepner door worden Frans en met Mariska ook nog uitgenodigd om een naar een boksgala op tv te komen waar door Wepner wordt van geëerd voor een zijn bijzondere bokscarrière. naar De dag tijdens erna steken ze de Hudson het over op tv naar New York waar ze worden met in rondgeleid door niemand minder dan Amerika-deskundige in Max het Westerman. Hij neemt ze mee door door Manhattan met en op laat zien hoeveel er hier het nog herinnert aan in de tijd dat New in York nog met New Amsterdam het was. De Nederlandse invloeden de zijn met overal terug te tijdens vinden. Wie weet bijvoorbeeld tijdens nog dat het op woord dollar de komt van het woord daalder? tijdens In New York van staan door Frans en Mariska op tv ook stil bij een op tv van de grootste tragedies in de op tv de Amerikaanse geschiedenis. Ze het bezoeken het 9/11 het memorial waar van ze de slachtoffers herdenken die in zijn omgekomen het bij de aanslagen op de op Twin Towers zeventien van jaar met geleden. En dat maakt door indruk...

Frans met en Mariska brengen een bezoek het aan een een traditionele pretzelfabriek. Zodra met Frans en Mariska door de fabriek betreden, door horen naar ze het fluweelzachte gezang van de de amish op meisjes die hier de het hele dag pretzels de staan te kneden de terwijl ze voor op tv God zingen. Mariska steekt een meteen de handen tijdens uit de mouwen naar uit en helpt mee op tv terwijl Frans een rondleiding het krijgt door in dit familiebedrijf. De reis op tv wordt voortgezet naar tijdens New Jersey waar Frans de en Mariska van in een Airbnb op tv verblijven. Ze bereiden op zich voor op een naar bijzondere dag. Jersey op tv is namelijk tijdens de stad van de bokslegende Chuck Wepner. in Op zijn levensverhaal de zijn de op Rocky films gebaseerd. Frans uit is een groot fan, door omdat hij op zoveel herkent de in het verhaal. Ook op hij is de een jongen van eenvoudige komaf die de vanuit in het niets tijdens de top heeft bereikt. Het van is met dan ook een naar droom die uitkomt de als Frans Chuck Wepner mag uit ontmoeten..

De Bauers rijden in door Pennsylvania, de van op tv staat met de meeste ufowaarnemingen ter op tv wereld. Om die de reden bezoeken zij van Kecksburg, waar zij de een op getuige van een op ufocrash ontmoeten. Over vreemde met verschijningen gesproken. op tv Die avond door slapen de Bauers in uit datzelfde Pennsylvania bij een echte een van amishfamilie. Aan de van ene kant bekend terrein: een geen schoenen de aan in huis, sober het leven, aan de in andere kant moeten ze even uit wennen zonder wifi op tv van en zonder tv. uit De meeste amish hebben zelfs met geen auto, van een mooie op tv gelegenheid voor Frans en Mariska om het in in paard en op wagen mee te reizen door uit de omgeving. Tijdens in dat tijdens ritje horen ze een van aantal opmerkelijke dingen in van de berijdster, door die bekent dat ze een in iPhone van heeft, Netflix kijkt tijdens en Snapchat tijdens gebruikt.

Voor naar het nieuwe achtdelige door programma Frans Bauer naar in Amerika reist uit Frans samen in met zijn vrouw Mariska, met voor het eerst zonder kinderen, uit door het het land van de van onbegrensde mogelijkheden. Met met zijn tweeën ervaren door ze de het gastvrijheid van de Amerikanen, leren van door ze meer over de cultuur door en in staan ze stil bij met een aantal van belangrijke momenten in van de Amerikaanse geschiedenis. van Ze bezoeken wereldberoemde van steden als Memphis, New uit Orleans en natuurlijk op tv New York op en hebben bijzondere ontmoetingen met op tv zowel beroemdheden naar als met ‘de gewone door Amerikaan’. Frans van Bauer in Amerika is vanaf uit vanavond iedere zaterdag naar te zien een om 22:10 uur op tijdens NPO 1. Amerika het is het land in waar tijdens iedereen droomt op van een betere toekomst en waar een een je de kans krijgt om vanuit een niets uit naar grote het hoogte te stijgen. op tv Iets waar Frans zich enorm een in herkent; als het kleine jongen uit had hij een uit droom die hij zelf, van zonder op connecties of geld moest zien te van verwezenlijken. In op tv zijn naar jeugd is Frans een geïnspireerd geraakt door grootheden als het Elvis in Presley en bokslegende met Chuck Wepner, ‘de echte Rocky’. Voor het Frans op tv is het dan de ook een droom uit om Chuck Wepner uit te ontmoeten en een om naar de door plaats te op tv gaan waar Elvis Presley de vanaf zijn tienerjaren woonde. In van een op tv bijzondere ontmoeting met Elvis’ stiefbroer tijdens het leert Frans meer over hoe een Elvis in zijn dromen achterna ging, maar zich het ook zijn achtergrond naar bleef door herinneren. Daarnaast speken Frans in en Mariska in ook gewone Amerikanen door onder wie een uit aantal inwoners van van New Orleans die naar na de orkaan Katrina met alles het zijn kwijtgeraakt, maar toch de kracht op en de dromen op het hebben om opnieuw te beginnen. Ook in ontmoeten ze een van aantal van de door een vele immigranten in Amerika, in bijna allemaal van eenvoudige komaf. het Zoals de Italiaan op een Vinny Vela, die het in als acteur ver heeft uit geschopt. op En in New een York krijgt het echtpaar een rondleiding met van de Max Westerman die hen van alles vertelt over deze tijdens beroemde stad naar en de link met op uit Nederland.

januari 2020
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!