Programma gemist?

Het met is een droom voor Frans van om Graceland, het door huis tijdens van Elvis, het te bezoeken. Maar voor met het zover is uit leren ze door eerst nog meer de over deze legende. Ze ontmoeten een zijn de stiefbroer die vertelt over hoe op het het was om op te de groeien met een broer als op tv Elvis, maar door ook hoe het later van ging van toen hij samen met van Elvis een de wereld over door vloog naar shows en concerten. de Ook bezoeken ze in de een begraafplaats net buiten de stad de waar Elvis een in eerste instantie in naar een mausoleum lag. Toen de fans zijn lichaam een uit wilden stelen, is op tv hij overgebracht naar Graceland.Het bezoek aan in Graceland is de uit ultieme afsluiting tijdens van de tijdens bijzondere reis die het Frans en Mariska de afgelopen uit weken de hebben gemaakt. Van Pennsylvania op tv tot New York en in van New door Orleans tot aan het van huis door van The King met of Rock and het Roll in op tv Memphis.

Frans van en Mariska zijn in door Mississippi, dit is de van op tv staat van katoen, gospelmuziek, op indianen en door het strijdtoneel van van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden een en zuiden met van de VS. Jaarlijks door vindt er op tv hier ook een op 're-enactment' plaats. Compleet tijdens met paarden en tijdens kanonnen op tv spelen de inwoners de naar strijd tussen het noorden en uit zuiden na. uit Frans en Mariska op tv vinden dat het de er behoorlijk van heftig aan toe gaat op en zijn op hun op tv van hoede wanneer ze het oorlogsveld betreden... tijdens de Het zuiden van de op VS staat vol met kerken. naar het Waar je ook kijkt, je op tv ziet altijd in wel een op tv kruis, kerk of religieuze uit instelling. Alle geloofsovertuigingen binnen met de uit christelijke kerk zijn er het vertegenwoordigd. Frans en Mariska een willen naar heel graag een dienst door bijwonen van een uit gospelkoor en het dat is een ervaring met die ze niet snel meer op tv zullen door vergeten. De volgende dag uit maken de door Bauers kennis het met de echte een 'native Americans'. Het stadje Natchez in waar Frans en Mariska in verblijven is vernoemd op naar de op Natchez indianenstam. een De indianen zelf zijn door al op eeuwen geleden verjaagd naar het midwesten naar van met Amerika, maar ieder jaar in komen met leden van de stam terug om uit uit hun voorouders te eren. Frans naar en Mariska worden uitgenodigd een het om deel te op nemen aan deze op tv ceremonie.

Tijdens hun rondreis van door de de Verenigde Staten zijn in Frans en Mariska met terechtgekomen de in New Orleans. De stad van met tijdens jazz, voodoo, cajun food, op maar ook van het orkaan Katrina. Dertien jaar na op een dato is nog steeds goed te een zien wat voor van enorme schade deze op op orkaan heeft aangericht. Dat op zie je aan de van wegen en de huizen, tijdens een maar dat hoor je het vooral van op de mensen. In één van zwaarst een getroffen uit wijken ontmoeten in Frans en Mariska in twee bewoners die de orkaan ternauwernood in konden ontvluchten. op tv Een indrukwekkend verhaal. Inmiddels op tv heeft New het Orleans verregaande maatregelen op getroffen om naar een ramp als Katrina een in de toekomst te met naar voorkomen. Nederlanders hebben de afgelopen jaren de een gigantische op tv waterkering gebouwd. Rene Dolfsma op door is één van die Nederlanders een die hier in aan heeft de gewerkt en hij neemt de Bauers door mee naar op tv deze plek. Wat Frans in tijdens en Mariska opvalt is dat op tv muziek de mensen in uit New van Orleans er altijd weer op tv bovenop helpt, uit wat ze ook van meemaken. Muziek speelt een de grote rol tijdens in deze uit stad en dus kunnen ze hier de niet weg zonder het een bezoek aan van de een de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit in Ruffins. Hij naar staat er om bekend te op houden van muziek het een en eten... Laten een dat nou net twee van dingen zijn waar tijdens de Bauers ook niet vies van van op tv zijn!

Frans en Mariska op zijn nog steeds van in New met York de waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen naar hebben met een kleurrijke figuren. een Zo worden van zij rondgeleid door de in zelfbenoemde burgemeester van de een wijk Little Italy: Vinny het Vela. van Deze New Yorker van Italiaanse de afkomst de is als het acteur bekend geworden met rollen uit in een onder andere Casino en The Soprano's. een de Op geheel eigen het wijze vertelt hij op de Bauers over de naar Italiaanse maffia, maar op ook hoe de Chinezen zíjn in wijk het langzaam overnemen. De volgende van New Yorkse beroemdheid die in Frans op en Mariska ontmoeten is het The Naked Cowboy. door De meeste mensen die naar met ooit in New York door zijn geweest op hebben hem wel op tv eens zien staan op Times in Square, slechts gehuld het in een onderbroek, het cowboyhoed en cowboylaarzen speelt met naar hij liedjes op door zijn gitaar. Weer of door geen weer... Daarna nemen in de Bauers het afscheid van New York tijdens en reizen ze het door naar tijdens het warmere zuiden waar zij op tv in een totaal in andere sfeer een te kunnen. naar Hun reis daar de begint in New Orleans, naar stad van met de voodoo, jazz, op cajun food, maar ook het de plaats waar in orkaan Katrina enorme schade de tijdens heeft aangericht...

Na de bijzondere de ontmoeting met op Chuck in Wepner worden Frans en Mariska door ook nog uitgenodigd het om op tv naar een boksgala een te komen waar Wepner wordt het geëerd voor zijn bijzondere met bokscarrière. van De dag erna steken ze in een de Hudson over tijdens naar New York in waar ze worden rondgeleid door de niemand minder op tv dan Amerika-deskundige Max Westerman. Hij uit neemt op ze mee uit door Manhattan en laat zien hoeveel de er hier nog door herinnert aan de op tv tijd dat een New naar York nog New Amsterdam uit was. De op tv Nederlandse invloeden zijn overal terug te met vinden. Wie op weet bijvoorbeeld nog dat het het een woord dollar het komt van het woord daalder? door In New York staan op tv Frans en met Mariska ook stil bij naar op tv een van de grootste tragedies de in de Amerikaanse in geschiedenis. Ze een bezoeken het de 9/11 memorial waar ze in de slachtoffers herdenken die zijn op omgekomen bij de uit de aanslagen op de Twin Towers door zeventien van jaar geleden. En in dat maakt indruk...

Frans en Mariska het brengen een bezoek op tv aan een door traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans uit en Mariska van de uit fabriek betreden, horen ze het uit fluweelzachte gezang van in de op amish meisjes die hier de hele het van dag pretzels staan door te kneden terwijl ze op voor God zingen. Mariska van steekt van meteen de handen op tv uit de mouwen en tijdens helpt mee terwijl van Frans een uit rondleiding krijgt door dit familiebedrijf. naar De reis wordt tijdens voortgezet naar New Jersey de waar Frans naar en de Mariska in een een Airbnb verblijven. Ze bereiden het zich voor tijdens op een bijzondere dag. uit Jersey is namelijk het de stad uit van bokslegende Chuck Wepner. Op in zijn levensverhaal zijn in de Rocky films gebaseerd. op tv Frans met is een groot fan, de omdat hij uit zoveel herkent uit in het verhaal. Ook hij is tijdens een door jongen van eenvoudige komaf van die vanuit het op niets de top heeft in in bereikt. Het is dan ook een een droom op die uitkomt als Frans Chuck op tv Wepner mag naar ontmoeten..

De een Bauers rijden door Pennsylvania, de uit staat met met de meeste ufowaarnemingen in ter wereld. Om in die in reden bezoeken zij Kecksburg, waar met zij een getuige van van een ufocrash uit ontmoeten. Over door vreemde verschijningen gesproken. tijdens Die avond slapen de Bauers het tijdens in datzelfde Pennsylvania tijdens bij een echte amishfamilie. Aan de in een ene kant bekend terrein: geen op schoenen aan in de huis, in sober leven, aan de andere het kant moeten ze een even wennen een zonder wifi een en zonder tv. De meeste door amish in hebben zelfs geen auto, een mooie een gelegenheid een voor Frans en Mariska om met in paard en naar wagen mee te in reizen door een de omgeving. Tijdens in dat ritje horen de ze een aantal in opmerkelijke dingen naar van de berijdster, die met bekent de dat ze een iPhone heeft, Netflix van kijkt naar en Snapchat een gebruikt.

Voor het tijdens nieuwe achtdelige programma Frans op tv Bauer met in Amerika reist Frans samen met het met zijn vrouw Mariska, het voor het eerst zonder van kinderen, in door het land door van de onbegrensde mogelijkheden. Met de zijn tweeën ervaren op ze de de gastvrijheid van de van Amerikanen, leren ze meer uit over de cultuur en het staan ze een stil in bij een aantal belangrijke tijdens momenten in naar de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken van wereldberoemde steden naar als Memphis, New van Orleans en natuurlijk New op York en een hebben bijzondere ontmoetingen van met zowel beroemdheden in als met ‘de gewone op tv Amerikaan’. Frans tijdens Bauer in naar Amerika is vanaf vanavond iedere tijdens zaterdag te met zien om 22:10 op tv uur op NPO 1. Amerika met is het land in waar tijdens iedereen droomt van een betere uit een toekomst en waar je het de kans met krijgt om vanuit niets naar de grote hoogte te in stijgen. Iets waar Frans met zich enorm in naar herkent; als kleine het jongen had uit hij in een droom die hij zelf, uit zonder het connecties of geld een moest zien te verwezenlijken. In een zijn jeugd is Frans de geïnspireerd geraakt door op tv door grootheden als Elvis met Presley en bokslegende Chuck Wepner, ‘de de echte Rocky’. van Voor Frans is in het met dan ook een droom om Chuck het Wepner het te ontmoeten en om op tv naar de plaats door te gaan waar van Elvis Presley vanaf zijn uit tienerjaren woonde. met In een bijzondere door ontmoeting op tv met Elvis’ stiefbroer uit leert Frans meer over hoe Elvis naar zijn dromen op achterna ging, in maar zich ook zijn naar achtergrond bleef van herinneren. Daarnaast speken Frans het en Mariska ook gewone door Amerikanen uit onder wie een aantal inwoners de van New Orleans op naar die na de orkaan op tv Katrina alles zijn naar kwijtgeraakt, maar toch in de kracht en de op dromen hebben om opnieuw naar te op beginnen. Ook ontmoeten naar ze een aantal van naar de op tv vele immigranten in naar Amerika, bijna allemaal van eenvoudige in komaf. Zoals de Italiaan door Vinny naar Vela, die het het als acteur ver heeft naar geschopt. En in met New York krijgt het op naar echtpaar een rondleiding van een Max Westerman die hen van alles vertelt over door deze beroemde stad door en de link uit met een Nederland.

januari 2019
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord