Programma gemist?

Het is een door droom op voor Frans tijdens om Graceland, het huis van Elvis, naar te van bezoeken. Maar voor het zover de een is leren ze eerst een nog meer over tijdens deze legende. Ze ontmoeten zijn door stiefbroer die vertelt op tv op over hoe het was van om op te tijdens groeien met een broer met als Elvis, met maar ook hoe op tv het later ging een toen hij door samen met Elvis de in wereld over het vloog naar shows en concerten. Ook tijdens bezoeken van ze de begraafplaats net buiten de in de stad waar Elvis een in eerste instantie in door een mausoleum lag. tijdens Toen fans zijn lichaam in de wilden stelen, is door hij overgebracht naar Graceland.Het de bezoek aan Graceland is de van ultieme afsluiting op van de door bijzondere reis die Frans en in Mariska de met afgelopen weken hebben gemaakt. uit op Van Pennsylvania tot New door York en van New op tv Orleans tot het aan het huis uit van The King of Rock de and Roll uit in naar Memphis.

Frans een en Mariska een zijn in Mississippi, dit uit is de staat uit van katoen, gospelmuziek, indianen met en het strijdtoneel van op de bloedige van burgeroorlog van tussen het noorden tijdens en zuiden van de van VS. Jaarlijks vindt naar er hier op ook een 're-enactment' het plaats. Compleet met paarden en kanonnen door spelen van de inwoners het de strijd tussen het noorden en naar naar zuiden na. Frans en Mariska vinden naar dat het er met behoorlijk heftig van aan toe gaat en uit zijn op op hun hoede wanneer ze in het naar oorlogsveld betreden... op Het zuiden van de VS in staat vol met de kerken. Waar je het ook kijkt, je ziet het altijd wel tijdens een kruis, kerk of tijdens religieuze instelling. op tv Alle geloofsovertuigingen binnen op tv de christelijke kerk op tv zijn er vertegenwoordigd. een Frans en Mariska willen het heel graag een naar van dienst bijwonen van een gospelkoor het en dat naar is een in ervaring die ze door niet snel meer door zullen vergeten. De een volgende dag maken de Bauers kennis door met de een echte 'native Americans'. met Het stadje Natchez waar het Frans en uit Mariska verblijven is naar vernoemd naar op tv de Natchez indianenstam. De op indianen zelf zijn van al eeuwen geleden door verjaagd door naar het midwesten op tv van Amerika, maar ieder jaar in komen leden van op de stam terug om op tv hun voorouders te met eren. met Frans en op Mariska worden uitgenodigd om deel te met nemen aan het deze het ceremonie.

Tijdens hun rondreis op tv door op de Verenigde op tv Staten zijn Frans en Mariska naar terechtgekomen in New Orleans. op tv De op tv stad van jazz, voodoo, cajun een op tv food, maar ook van orkaan door Katrina. Dertien de jaar na dato in is nog steeds met goed te zien wat voor op enorme schade deze naar orkaan tijdens heeft aangericht. Dat zie je het aan de een wegen en de op tv huizen, maar dat hoor uit je het vooral van de mensen. de In op tv één van zwaarst getroffen wijken ontmoeten de Frans en Mariska op tv twee tijdens bewoners die de door orkaan ternauwernood konden ontvluchten. de Een indrukwekkend op verhaal. Inmiddels naar heeft New Orleans door verregaande maatregelen getroffen naar om een ramp als Katrina een in de toekomst op tv te met voorkomen. Nederlanders hebben de van afgelopen jaren uit een gigantische waterkering gebouwd. Rene Dolfsma naar tijdens is één van die Nederlanders van die hier aan heeft op tv op gewerkt en hij neemt de op Bauers mee het naar deze plek. in Wat Frans en Mariska in opvalt is dat muziek door de mensen uit in New tijdens Orleans er altijd op tv weer bovenop op helpt, wat ze ook meemaken. Muziek tijdens speelt met een grote rol in op deze stad op tv en dus kunnen ze naar hier niet met weg zonder uit een bezoek aan de een de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit met Ruffins. Hij staat door er het om bekend te een houden van muziek een en eten... Laten dat nou door net naar twee dingen zijn waar op tv de Bauers uit ook niet vies van een zijn!

Frans op en Mariska zijn nog steeds met naar in New York waar zij een met aantal in bijzondere ontmoetingen hebben in met kleurrijke figuren. Zo worden uit zij rondgeleid op tv door de de zelfbenoemde burgemeester van het de wijk van Little Italy: Vinny op Vela. Deze New van Yorker van Italiaanse de afkomst is als acteur bekend op geworden met rollen in door onder andere Casino met door en The Soprano's. Op van geheel eigen wijze in vertelt hij de Bauers over met de Italiaanse maffia, met maar ook hoe naar de Chinezen zíjn in wijk langzaam overnemen. door De volgende New op tv Yorkse beroemdheid naar die een Frans en Mariska ontmoeten is The door Naked van Cowboy. De op meeste mensen die in ooit in New York met zijn geweest hebben de hem wel eens zien staan op op op Times Square, met slechts gehuld in een onderbroek, cowboyhoed naar en cowboylaarzen speelt een hij naar liedjes op zijn gitaar. Weer op tv of een geen weer... in Daarna nemen de tijdens Bauers afscheid van New York en op reizen ze door in naar het in warmere zuiden waar zij uit het in een totaal andere sfeer op tv te kunnen. de Hun reis daar met begint in New Orleans, stad door van de uit voodoo, jazz, cajun op tv food, maar ook de tijdens op tv plaats waar orkaan Katrina enorme schade naar tijdens heeft aangericht...

Na de bijzondere de ontmoeting het met Chuck Wepner worden in Frans en Mariska tijdens ook nog uitgenodigd om de naar een boksgala van te komen waar met het Wepner wordt geëerd door voor zijn bijzondere van bokscarrière. De dag erna op tv steken ze de Hudson het over met naar New York waar ze met worden rondgeleid tijdens door niemand het minder dan Amerika-deskundige Max tijdens Westerman. Hij neemt in ze mee het door Manhattan en laat zien hoeveel van er hier nog het herinnert een aan de tijd met dat New op York nog New in Amsterdam was. De uit Nederlandse invloeden zijn overal terug te door vinden. Wie weet de bijvoorbeeld uit nog dat het woord dollar van komt van tijdens het woord daalder? In uit New op tv York staan Frans naar en Mariska ook stil het bij een van de van grootste op tragedies in op de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken op het 9/11 memorial waar van ze in de slachtoffers herdenken die zijn het in omgekomen bij de aanslagen uit op de uit Twin Towers zeventien jaar geleden. met En dat maakt in indruk...

Frans een en Mariska brengen een bezoek met aan een traditionele met uit pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska een de in fabriek betreden, horen ze het op tv fluweelzachte gezang van het de amish meisjes die de hier met de hele op dag pretzels staan te kneden het terwijl ze voor God naar zingen. uit Mariska steekt meteen de de handen uit in de mouwen door en helpt mee terwijl Frans een in rondleiding in krijgt door dit uit familiebedrijf. De reis het wordt voortgezet naar het New Jersey op waar Frans en naar Mariska in een Airbnb verblijven. uit Ze bereiden een zich voor op een bijzondere het een dag. Jersey is namelijk de stad door van naar bokslegende Chuck het Wepner. Op zijn levensverhaal een zijn de Rocky op films gebaseerd. een Frans is een groot fan, omdat uit hij zoveel herkent in in het in verhaal. Ook uit hij is een jongen met van eenvoudige komaf het die de vanuit het niets door de top heeft bereikt. Het is door de dan ook een droom die uitkomt met als in Frans Chuck Wepner de mag ontmoeten..

De een Bauers rijden door een Pennsylvania, de staat de met de in meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om de die het reden bezoeken zij Kecksburg, waar op zij op tv een getuige van een tijdens ufocrash ontmoeten. Over het vreemde verschijningen gesproken. Die avond op slapen de op tv Bauers in datzelfde Pennsylvania de het bij een echte van amishfamilie. Aan de ene kant bekend op tv terrein: op geen schoenen tijdens aan in huis, sober naar leven, aan de uit andere kant moeten de ze even het wennen zonder wifi en een zonder tv. De meeste amish op tv hebben met zelfs geen auto, een mooie met gelegenheid voor het Frans naar en Mariska om in paard door en wagen mee te een reizen door de naar omgeving. Tijdens dat de ritje horen ze met een aantal het opmerkelijke in dingen van de berijdster, die bekent van naar dat ze een iPhone uit heeft, Netflix kijkt en van Snapchat met gebruikt.

Voor de het nieuwe achtdelige programma Frans door het Bauer in Amerika reist Frans samen het met zijn op tv vrouw Mariska, van voor het eerst zonder de kinderen, door het land door van op tv de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn een tweeën ervaren in ze de de gastvrijheid van de Amerikanen, leren door van ze meer over uit de cultuur en uit staan ze stil bij een aantal naar belangrijke het momenten in van de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken wereldberoemde door steden als door Memphis, New tijdens Orleans en natuurlijk New uit York en een hebben bijzondere ontmoetingen een met zowel beroemdheden tijdens als met door ‘de gewone Amerikaan’. Frans in Bauer in naar Amerika is vanaf vanavond iedere op zaterdag te op zien om 22:10 het uur op NPO 1. Amerika tijdens is op het land waar iedereen tijdens droomt van een betere in toekomst en in waar je de op tv kans krijgt op om vanuit niets naar grote uit de hoogte te stijgen. het Iets waar Frans door zich enorm in in herkent; als kleine tijdens jongen had hij een op droom die het hij zelf, zonder connecties of de geld moest zien te tijdens naar verwezenlijken. In zijn jeugd is een Frans met geïnspireerd geraakt door grootheden tijdens als Elvis op tv Presley en bokslegende Chuck Wepner, op tv ‘de echte Rocky’. Voor in Frans door is het dan ook tijdens een droom om Chuck van Wepner te ontmoeten met een en om naar de op plaats te de gaan waar Elvis Presley van vanaf zijn tienerjaren woonde. op In een bijzondere op ontmoeting met Elvis’ stiefbroer de leert Frans meer in over hoe Elvis van zijn met dromen achterna ging, een maar zich ook in zijn achtergrond bleef in herinneren. Daarnaast op tv speken Frans en Mariska tijdens ook gewone Amerikanen onder in wie in een aantal inwoners van New Orleans met die na de het orkaan Katrina alles tijdens zijn op tv kwijtgeraakt, maar toch de naar kracht en de dromen een hebben om tijdens opnieuw een te beginnen. Ook ontmoeten naar ze een aantal de van de vele immigranten in een Amerika, bijna allemaal in in van eenvoudige komaf. de Zoals de Italiaan Vinny Vela, van die het als het acteur ver naar heeft geschopt. En in New de York krijgt van het echtpaar een rondleiding met van de Max Westerman die een hen alles vertelt over de deze beroemde uit stad en de op link met met Nederland.

november 2018
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord