Programma gemist?

Het is een in droom voor door Frans om tijdens Graceland, het van huis van Elvis, te bezoeken. Maar op voor het zover met is leren uit ze eerst nog meer door over deze tijdens legende. Ze ontmoeten met zijn stiefbroer in die vertelt over hoe het met was om op een op te groeien met een broer als een Elvis, de maar ook hoe het op tv later ging toen hij tijdens samen met naar Elvis de met wereld over vloog naar shows het op tv en concerten. Ook van bezoeken ze de begraafplaats net buiten het de een stad waar Elvis de in eerste op instantie in een mausoleum de lag. Toen de fans zijn lichaam wilden tijdens stelen, is een hij overgebracht naar het Graceland.Het bezoek aan Graceland naar is de ultieme afsluiting het van uit de bijzondere reis die van Frans en Mariska de een afgelopen van weken hebben gemaakt. Van Pennsylvania uit tot New York de en van New Orleans door tot aan het het op tv huis van The King of uit Rock and Roll tijdens in met Memphis.

Frans op en Mariska zijn door in Mississippi, met dit is de staat van katoen, door gospelmuziek, indianen op tv en het strijdtoneel van het de bloedige burgeroorlog van uit tussen het noorden en zuiden op van een de VS. Jaarlijks vindt op er hier ook met een 're-enactment' plaats. Compleet met met in paarden en kanonnen naar spelen de inwoners de van strijd tussen op tv het noorden en een zuiden na. Frans en Mariska vinden het dat naar het er behoorlijk door heftig aan toe gaat het en zijn op hun een hoede wanneer ze van het oorlogsveld betreden... door in Het zuiden van door de VS staat vol met de kerken. tijdens Waar je ook kijkt, je in ziet de altijd wel een met kruis, kerk of door religieuze instelling. Alle de geloofsovertuigingen binnen de christelijke kerk zijn naar er op tv vertegenwoordigd. Frans en naar Mariska willen heel graag het een dienst bijwonen naar van een gospelkoor en een dat is een de ervaring naar die ze niet snel meer in zullen door vergeten. De volgende dag maken op tv door de Bauers kennis met de echte door 'native Americans'. door Het stadje door Natchez waar Frans en naar Mariska verblijven door is vernoemd naar het de Natchez indianenstam. naar De indianen zelf zijn al op tv eeuwen naar geleden verjaagd de naar het midwesten van met Amerika, maar ieder naar jaar komen leden naar van de stam door terug om hun voorouders tijdens te naar eren. Frans en Mariska worden uitgenodigd door op om deel te nemen door aan deze van ceremonie.

Tijdens hun door rondreis door de Verenigde het Staten zijn van Frans de en Mariska terechtgekomen op in New Orleans. De stad van tijdens jazz, voodoo, cajun tijdens food, op maar ook van orkaan Katrina. in Dertien jaar de na dato de is nog steeds goed te van zien in wat voor enorme schade op deze door orkaan heeft aangericht. Dat door zie je aan de op tv wegen en de van huizen, maar dat naar hoor je vooral van van de mensen. uit In één van op tv zwaarst getroffen wijken ontmoeten naar Frans en Mariska op twee bewoners van die de orkaan de ternauwernood konden het ontvluchten. Een indrukwekkend verhaal. Inmiddels de op heeft New Orleans de verregaande maatregelen getroffen om een het ramp als Katrina op in het de toekomst te voorkomen. Nederlanders hebben tijdens de afgelopen de jaren een op gigantische waterkering gebouwd. Rene het Dolfsma is één van uit die op tv Nederlanders die hier in aan heeft gewerkt de en hij op neemt de Bauers mee van naar deze plek. Wat Frans in en de Mariska opvalt is dat muziek in van de mensen in New Orleans er in altijd weer het bovenop naar helpt, wat ze ook door meemaken. Muziek speelt in een grote op rol in deze stad en tijdens dus naar kunnen ze hier op tv niet weg zonder een in bezoek aan een van de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit op Ruffins. Hij staat er door om van bekend te houden van het muziek uit en eten... Laten dat nou een net twee dingen door zijn waar het de Bauers ook niet vies een van uit zijn!

Frans en met Mariska door zijn nog steeds in New York uit waar zij een de aantal bijzondere met ontmoetingen hebben door met kleurrijke figuren. naar Zo worden op zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester het in van de wijk Little Italy: van Vinny Vela. Deze een New Yorker in van Italiaanse afkomst is als in acteur bekend uit geworden het met rollen in onder andere Casino uit en The Soprano's. op Op geheel eigen met wijze vertelt hij een de Bauers van over de tijdens Italiaanse maffia, maar ook het hoe de Chinezen op zíjn wijk tijdens langzaam overnemen. naar De volgende New Yorkse beroemdheid tijdens die Frans en de Mariska ontmoeten op tv is The op tv Naked Cowboy. De meeste mensen die naar ooit in op New op tv York zijn geweest hebben hem wel op eens zien staan op op Times Square, de slechts gehuld in tijdens de een onderbroek, cowboyhoed en cowboylaarzen het speelt hij liedjes op een op tv zijn gitaar. Weer of een geen weer... Daarna een nemen de Bauers het afscheid van New York op tv en uit reizen ze door naar het op tv warmere zuiden waar op tv zij in een in totaal een andere sfeer te kunnen. naar Hun reis daar begint in in New door Orleans, stad van op de voodoo, jazz, met cajun food, maar ook de het plaats waar tijdens orkaan Katrina enorme de schade heeft tijdens aangericht...

Na de bijzondere een van ontmoeting met Chuck Wepner worden het Frans en Mariska ook op nog door uitgenodigd om naar een boksgala naar te het komen waar Wepner wordt geëerd de voor zijn naar bijzondere bokscarrière. op De dag erna tijdens steken ze de Hudson op tv over naar tijdens New York waar in ze worden rondgeleid van door niemand uit minder dan Amerika-deskundige op tv Max Westerman. Hij neemt op tv ze mee door Manhattan en tijdens laat zien een hoeveel er hier naar nog tijdens herinnert aan de tijd dat New op tv York nog uit New naar Amsterdam was. De Nederlandse invloeden zijn in met overal terug te vinden. Wie een weet bijvoorbeeld van nog dat het uit woord dollar komt van de het op tv woord daalder? In New York in staan Frans op en Mariska ook stil van bij een van tijdens de van grootste tragedies in op tv de Amerikaanse geschiedenis. tijdens Ze bezoeken het 9/11 memorial waar naar uit ze de slachtoffers herdenken die op tv zijn tijdens omgekomen bij de aanslagen het op de Twin Towers de zeventien jaar op geleden. En dat maakt het indruk...

Frans een en Mariska brengen van een bezoek aan een traditionele de pretzelfabriek. van Zodra Frans en Mariska de op tv fabriek betreden, het horen ze het tijdens fluweelzachte uit gezang van de amish meisjes die in hier uit de hele het dag pretzels staan te kneden terwijl het ze uit voor God zingen. Mariska steekt naar meteen de handen op tv uit de mouwen op tv en helpt de mee terwijl op tv Frans een rondleiding krijgt door een tijdens dit familiebedrijf. De reis wordt voortgezet de naar New op Jersey de waar Frans en Mariska in op een Airbnb verblijven. naar Ze bereiden zich voor van op van een bijzondere op dag. Jersey is namelijk de stad op tv van op bokslegende Chuck van Wepner. Op zijn levensverhaal van zijn de Rocky in films gebaseerd. Frans is tijdens een groot fan, met omdat hij zoveel op herkent naar in het verhaal. Ook hij op is tijdens een jongen van eenvoudige op tv komaf die vanuit door het niets op tv de top heeft bereikt. Het is van dan ook een door het droom die uitkomt op als Frans Chuck Wepner mag op ontmoeten..

De door Bauers rijden door Pennsylvania, tijdens de staat met de de meeste ufowaarnemingen ter door wereld. op Om die reden bezoeken naar zij Kecksburg, waar zij het het een getuige van uit een ufocrash ontmoeten. Over vreemde in verschijningen gesproken. Die avond naar slapen de Bauers de in datzelfde uit Pennsylvania bij een echte op amishfamilie. uit Aan de ene kant met bekend terrein: geen op tv schoenen aan in huis, van sober op leven, aan de andere in kant moeten ze in even wennen zonder wifi met en zonder tv. in op De meeste amish naar hebben zelfs geen uit auto, een mooie gelegenheid voor de Frans en Mariska om uit in paard en op wagen mee een te reizen naar door de omgeving. Tijdens op tv dat van ritje horen ze een aantal van opmerkelijke dingen van de van van berijdster, die bekent tijdens dat ze een iPhone heeft, Netflix door op tv kijkt en Snapchat een gebruikt.

Voor van het nieuwe achtdelige programma Frans tijdens Bauer in van Amerika reist Frans samen van met in zijn vrouw Mariska, voor in het op tv eerst zonder kinderen, door het land van van de het onbegrensde mogelijkheden. Met op zijn het tweeën ervaren ze de uit gastvrijheid van de Amerikanen, leren met ze meer over het tijdens de cultuur en staan ze stil de bij een op tv aantal op tv belangrijke momenten in de Amerikaanse op geschiedenis. Ze uit bezoeken wereldberoemde steden het als Memphis, New Orleans op tv en tijdens natuurlijk New York en hebben bijzondere het ontmoetingen met een zowel beroemdheden als met op tv op ‘de gewone Amerikaan’. Frans Bauer in in Amerika is het vanaf vanavond iedere zaterdag het te tijdens zien om 22:10 uur op een NPO 1. tijdens Amerika de is het land waar iedereen in droomt van een het betere toekomst de en waar je de kans in een krijgt om vanuit van niets naar grote hoogte te stijgen. naar Iets waar in Frans naar zich enorm in op tv herkent; als kleine op jongen had hij met een droom die door hij zelf, zonder connecties of geld naar moest zien op te verwezenlijken. In de zijn jeugd op tv is Frans geïnspireerd een geraakt door met grootheden als Elvis Presley en bokslegende met Chuck Wepner, tijdens ‘de met echte Rocky’. Voor op Frans is het dan ook het een droom op tv om Chuck Wepner in te ontmoeten op en om naar de de plaats te gaan waar van Elvis Presley vanaf een zijn tienerjaren woonde. op tv In een bijzondere ontmoeting het met Elvis’ op stiefbroer leert Frans van meer over hoe Elvis met zijn dromen achterna van ging, op maar zich met ook zijn achtergrond bleef herinneren. Daarnaast naar speken Frans en het Mariska ook door gewone Amerikanen onder wie met het een aantal inwoners van New in Orleans die na van de orkaan Katrina alles van zijn het kwijtgeraakt, maar toch de het kracht en de op dromen hebben om tijdens opnieuw te beginnen. Ook van ontmoeten op tv ze een aantal naar van de vele immigranten tijdens in Amerika, bijna met allemaal met van eenvoudige komaf. Zoals de Italiaan op Vinny uit Vela, die het als acteur door in ver heeft geschopt. En in New het York krijgt het met echtpaar een rondleiding op tv van Max door Westerman die hen naar alles vertelt over deze door beroemde stad en het van de link met in Nederland.

september 2018
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord