Programma gemist?

Het is een een door droom voor Frans om Graceland, op het huis van Elvis, op te bezoeken. op tv Maar voor het zover een is op leren ze naar eerst nog meer van over deze legende. op tv Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt in over door hoe het was op om op te groeien met van een broer de als Elvis, maar uit ook hoe het later naar ging toen hij tijdens samen met de Elvis een de wereld over het vloog naar shows met en concerten. Ook bezoeken ze een de begraafplaats net buiten tijdens de in stad waar de Elvis in eerste instantie in de een mausoleum lag. in Toen fans zijn lichaam op tv van wilden stelen, is het hij overgebracht naar Graceland.Het naar bezoek aan Graceland op tv is de ultieme afsluiting de van met de bijzondere reis die tijdens Frans en tijdens Mariska de afgelopen weken hebben gemaakt. een Van Pennsylvania tot het New York en naar van uit New Orleans tot aan de het huis van op The King of uit Rock het and Roll in het Memphis.

Frans op tv en Mariska de zijn in Mississippi, dit is de tijdens staat van tijdens katoen, op tv gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel in van de de bloedige burgeroorlog tussen een het noorden van en zuiden van van de VS. Jaarlijks vindt er hier een ook een door 're-enactment' door plaats. Compleet met paarden op en kanonnen spelen tijdens de inwoners de tijdens strijd tussen uit het noorden en op zuiden na. Frans en Mariska vinden uit dat het er op tv behoorlijk heftig de aan toe gaat met en zijn een op hun hoede wanneer ze met het oorlogsveld betreden... met Het een zuiden van de de VS staat vol met van kerken. Waar je met ook kijkt, de je ziet altijd wel in een kruis, kerk of uit religieuze instelling. op Alle geloofsovertuigingen op binnen de uit christelijke kerk zijn er met vertegenwoordigd. Frans op tv en Mariska willen heel graag een naar dienst bijwonen van de een gospelkoor en tijdens dat is op een ervaring die een ze niet snel van meer zullen vergeten. naar De volgende dag op tv maken de Bauers tijdens kennis van met de echte uit 'native Americans'. Het stadje van Natchez waar Frans en de Mariska verblijven is door vernoemd naar de door Natchez indianenstam. De op tv indianen zelf zijn op tv al eeuwen geleden op tv verjaagd naar het naar midwesten van Amerika, maar uit ieder jaar de komen leden van de met stam terug een om tijdens hun voorouders te eren. Frans in en Mariska worden van uitgenodigd om deel een te door nemen aan deze op tv ceremonie.

Tijdens tijdens hun rondreis door in de Verenigde Staten zijn Frans uit naar en Mariska terechtgekomen in New in Orleans. op tv De stad van jazz, voodoo, cajun op door food, maar ook naar van orkaan Katrina. Dertien door jaar na van dato is nog steeds tijdens goed te zien met wat voor naar enorme schade deze orkaan in heeft aangericht. Dat uit zie je in aan de wegen en op tv de huizen, maar dat hoor van je vooral door van de mensen. door In één van zwaarst op tv in getroffen wijken ontmoeten Frans en Mariska het twee bewoners naar die de orkaan ternauwernood op tv tijdens konden ontvluchten. Een indrukwekkend verhaal. naar Inmiddels de heeft New Orleans verregaande maatregelen getroffen van om naar een ramp op tv als Katrina in de een toekomst te voorkomen. Nederlanders hebben de de op afgelopen jaren een de gigantische waterkering gebouwd. op tv Rene Dolfsma is één met van die uit Nederlanders die hier aan de heeft gewerkt en hij op neemt de Bauers door mee naar deze het plek. Wat Frans in en het Mariska opvalt met is dat muziek de mensen de in New Orleans door er op altijd weer bovenop helpt, wat het ze ook van meemaken. Muziek speelt een grote met door rol in deze stad en dus de kunnen ze van hier niet weg zonder naar een bezoek door aan op tv een de wereldberoemde op jazzmuzikant Kermit Ruffins. Hij in staat er om uit bekend te houden van tijdens muziek en eten... Laten op dat nou de net twee naar dingen zijn waar het de Bauers de ook niet vies van uit zijn!

Frans naar en Mariska zijn nog in steeds in New met York uit waar zij een door aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke tijdens figuren. uit Zo worden zij rondgeleid op door de uit zelfbenoemde burgemeester van een de wijk in Little Italy: Vinny Vela. Deze New het Yorker van van Italiaanse afkomst op tv is als in acteur bekend geworden met rollen in met onder in andere Casino en in The Soprano's. Op geheel naar eigen op wijze vertelt hij de Bauers door over de Italiaanse tijdens maffia, maar ook hoe door de Chinezen uit zíjn wijk in langzaam overnemen. De naar volgende New met Yorkse beroemdheid die Frans en in Mariska ontmoeten is naar The Naked Cowboy. De uit meeste met mensen die ooit in in New York zijn geweest naar hebben hem tijdens wel eens een zien staan het op Times Square, slechts tijdens gehuld in een onderbroek, cowboyhoed tijdens door en cowboylaarzen speelt van hij liedjes op een zijn gitaar. Weer of een geen weer... Daarna tijdens nemen de Bauers afscheid tijdens van New York en een tijdens reizen ze door naar tijdens het warmere zuiden waar in zij in een totaal op andere sfeer te de naar kunnen. Hun reis door daar begint in New Orleans, stad op tv van de door voodoo, jazz, cajun een food, maar van ook de plaats door waar orkaan Katrina in enorme schade heeft uit aangericht...

Na van de bijzondere ontmoeting tijdens met Chuck Wepner worden met Frans en door Mariska ook nog uitgenodigd om door het naar een boksgala het te komen waar Wepner op tv wordt geëerd voor uit zijn bijzondere bokscarrière. de De dag erna de steken ze de Hudson op over naar New uit York waar ze op tv worden rondgeleid de door niemand minder dan tijdens Amerika-deskundige Max naar Westerman. Hij neemt ze mee in door Manhattan op tv en van laat zien hoeveel door er hier nog een herinnert aan de tijd dat de New York van nog New Amsterdam was. op De Nederlandse invloeden op tv zijn overal terug te naar door vinden. Wie weet bijvoorbeeld naar nog dat het woord naar dollar komt tijdens van het woord daalder? tijdens In New York staan tijdens Frans en van Mariska ook stil bij op een van naar de grootste de tragedies in de Amerikaanse een geschiedenis. het Ze bezoeken het door 9/11 memorial waar ze de een slachtoffers op herdenken die zijn omgekomen bij de de aanslagen op met de op tv Twin Towers zeventien jaar geleden. En van dat maakt een indruk...

Frans de en Mariska brengen een uit bezoek aan naar een traditionele met pretzelfabriek. Zodra Frans door en Mariska de fabriek betreden, horen tijdens van ze het fluweelzachte gezang van de het van amish meisjes die hier op de hele dag het pretzels staan op tv te kneden terwijl ze voor God naar zingen. Mariska steekt op tv meteen tijdens de handen uit de mouwen van en in helpt mee terwijl Frans het een rondleiding naar krijgt door dit familiebedrijf. het De de reis wordt voortgezet naar New het Jersey met waar Frans en een Mariska in een door Airbnb verblijven. Ze bereiden zich voor in uit op een bijzondere dag. Jersey is het van namelijk de stad van bokslegende Chuck op uit Wepner. Op zijn levensverhaal zijn de het Rocky uit films gebaseerd. Frans op is een het groot fan, omdat op tv hij zoveel herkent in het in verhaal. Ook hij is op tv een jongen van met eenvoudige komaf die op tv vanuit het in niets de top heeft tijdens bereikt. Het is van dan ook uit een droom door die uitkomt uit als Frans Chuck Wepner mag in ontmoeten..

De door Bauers rijden door door Pennsylvania, de staat met met de meeste ufowaarnemingen ter met op tv wereld. Om die reden bezoeken zij naar naar Kecksburg, waar zij een getuige uit van een ufocrash van ontmoeten. Over vreemde verschijningen het van gesproken. Die avond slapen de op tv Bauers in datzelfde Pennsylvania in op bij een echte amishfamilie. Aan uit de ene kant bekend op uit terrein: geen schoenen aan in huis, op tv sober tijdens leven, aan op de andere kant uit moeten ze even wennen zonder wifi op tv tijdens en zonder tv. De meeste naar amish hebben zelfs geen met met auto, een mooie met gelegenheid voor Frans en Mariska om op in paard en naar het wagen mee te de reizen door de omgeving. Tijdens tijdens dat door ritje horen ze uit een aantal opmerkelijke dingen van van de berijdster, van die bekent dat met ze een iPhone heeft, Netflix op kijkt en van Snapchat een gebruikt.

Voor een het nieuwe achtdelige door programma Frans het Bauer in Amerika reist Frans op tv samen met zijn de vrouw Mariska, voor tijdens het eerst zonder kinderen, van door op het land tijdens van de onbegrensde mogelijkheden. Met de zijn tweeën ervaren door ze de gastvrijheid met van de Amerikanen, van leren ze meer de over de van cultuur en staan ze stil op tv bij uit een aantal belangrijke een momenten in de het Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken op tv wereldberoemde steden als van Memphis, New het Orleans en natuurlijk New York het en hebben uit bijzondere ontmoetingen de met zowel beroemdheden als met door ‘de gewone tijdens Amerikaan’. met Frans Bauer in Amerika het is vanaf vanavond iedere uit zaterdag te door zien om 22:10 uur op uit NPO op tv 1. Amerika is het land van waar iedereen droomt uit van een door betere toekomst en waar door je in de kans krijgt om vanuit op tv niets naar het grote hoogte van te stijgen. Iets door waar Frans zich enorm door in herkent; als van kleine met jongen had hij tijdens een droom die van hij zelf, zonder connecties of van geld moest de zien te met verwezenlijken. In zijn uit jeugd is Frans geïnspireerd geraakt tijdens door grootheden van als Elvis een Presley en bokslegende Chuck een Wepner, ‘de echte Rocky’. van Voor Frans is het op het dan ook een droom om Chuck door Wepner te uit ontmoeten en naar om naar de plaats tijdens te gaan op waar Elvis Presley door vanaf zijn tienerjaren woonde. In op een bijzondere ontmoeting het met Elvis’ stiefbroer een leert Frans van meer over hoe Elvis van zijn dromen met achterna ging, maar van zich een ook zijn achtergrond de bleef herinneren. Daarnaast speken Frans de en Mariska naar ook gewone Amerikanen onder de wie een aantal van inwoners van een New Orleans uit die na de de orkaan Katrina alles zijn kwijtgeraakt, maar op tv toch de de kracht en met de dromen hebben door om opnieuw te op tv beginnen. Ook ontmoeten ze een naar aantal van de op vele uit immigranten in op tv Amerika, bijna allemaal het van eenvoudige komaf. Zoals de een Italiaan Vinny Vela, die op tv het als acteur tijdens ver heeft geschopt. tijdens En de in New York krijgt het de van echtpaar een rondleiding van Max Westerman tijdens met die hen alles vertelt over deze uit de beroemde stad en de een link met de Nederland.

oktober 2020
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!