Programma gemist?

Het is een tijdens droom voor Frans de om Graceland, het een huis op van Elvis, door te bezoeken. Maar voor het uit zover is leren tijdens ze eerst het nog meer over deze van legende. Ze het ontmoeten zijn stiefbroer met die vertelt over het hoe het was om op een te groeien in met op tv een broer als het Elvis, maar ook tijdens hoe het later ging toen hij uit het samen met Elvis naar de wereld over door vloog naar shows en concerten. naar Ook bezoeken ze van de een begraafplaats net buiten de stad waar het naar Elvis in eerste instantie in een tijdens de mausoleum lag. Toen fans uit zijn lichaam het wilden stelen, is in hij overgebracht naar Graceland.Het het bezoek aan Graceland op is de uit ultieme afsluiting van de bijzondere een reis die Frans het en Mariska de afgelopen van in weken hebben gemaakt. Van tijdens Pennsylvania tot New van York en van naar New Orleans tot aan uit het door huis van The King of tijdens Rock and Roll het in op Memphis.

Frans in en Mariska zijn in Mississippi, in dit op is de staat van op katoen, gospelmuziek, van indianen en het strijdtoneel de van de de bloedige burgeroorlog tussen het noorden tijdens en zuiden op van het de VS. Jaarlijks vindt het er hier ook de een 're-enactment' plaats. Compleet op tv met door paarden en kanonnen spelen de inwoners naar de strijd tussen door tijdens het noorden en zuiden na. Frans in naar en Mariska vinden het dat het er behoorlijk heftig op tv aan toe gaat en een zijn op in hun hoede wanneer met ze het op oorlogsveld betreden... tijdens Het zuiden van van de VS staat vol met in kerken. door Waar je ook kijkt, je ziet op altijd wel op tv een in kruis, kerk of religieuze instelling. naar Alle geloofsovertuigingen binnen de de christelijke met kerk zijn er vertegenwoordigd. Frans een en Mariska willen in heel de graag een het dienst bijwonen van een gospelkoor de en het dat is een ervaring die ze op tv niet naar snel meer zullen vergeten. het De volgende dag maken de door de Bauers kennis met de echte met op tv 'native Americans'. Het het stadje Natchez waar Frans en Mariska het verblijven een is vernoemd naar de Natchez tijdens indianenstam. De op indianen zelf zijn het al eeuwen geleden in verjaagd naar het het midwesten van Amerika, op maar ieder jaar een komen leden van door de stam terug om het hun voorouders te uit op eren. Frans en op Mariska worden uitgenodigd om het deel te nemen aan deze naar door ceremonie.

Tijdens hun in rondreis door de uit Verenigde Staten zijn Frans de en Mariska met terechtgekomen in met New Orleans. De stad van van jazz, van voodoo, cajun in food, maar ook van een orkaan Katrina. Dertien jaar na een dato is het nog steeds goed te een van zien wat voor enorme op schade deze orkaan heeft aangericht. een Dat het zie je aan de wegen met in en de huizen, maar dat hoor van je vooral van het de met mensen. In één van met zwaarst getroffen wijken naar ontmoeten van Frans en Mariska twee het bewoners die de orkaan een ternauwernood konden op tv ontvluchten. Een indrukwekkend op verhaal. Inmiddels heeft New op tv Orleans verregaande door maatregelen getroffen om met een ramp als door Katrina in op de toekomst te op tv voorkomen. Nederlanders hebben de afgelopen een jaren een gigantische waterkering het gebouwd. Rene Dolfsma met is één in van de die Nederlanders die op tv hier aan heeft gewerkt en met hij naar neemt de Bauers de mee naar deze plek. Wat Frans door door en Mariska opvalt in is dat muziek de mensen in naar New Orleans in er altijd het weer bovenop het helpt, wat ze ook meemaken. Muziek van speelt een grote op tv rol in deze op tv door stad en dus kunnen ze uit hier niet uit weg zonder een een bezoek aan tijdens een de wereldberoemde jazzmuzikant Kermit Ruffins. door met Hij staat er om bekend te door houden een van muziek met en eten... Laten dat nou van net twee dingen in zijn een waar de Bauers ook niet vies het een van zijn!

Frans op tv en Mariska zijn nog steeds van naar in New York waar zij op een aantal bijzondere met ontmoetingen hebben door met kleurrijke uit figuren. Zo worden een zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van uit van de wijk Little op tv Italy: Vinny door Vela. Deze New Yorker van van Italiaanse afkomst is van als acteur bekend het geworden het met rollen in de onder andere Casino en The Soprano's. op Op naar geheel eigen wijze vertelt hij in de Bauers over op tv naar de Italiaanse maffia, maar ook naar hoe de door Chinezen zíjn wijk langzaam overnemen. uit De een volgende New Yorkse beroemdheid die op tv een Frans en Mariska een ontmoeten is The Naked Cowboy. De een met meeste mensen die ooit het in New York zijn een geweest hebben in hem wel eens zien staan op op tijdens Times Square, slechts op gehuld in op een onderbroek, cowboyhoed en cowboylaarzen speelt in naar hij liedjes op zijn met gitaar. Weer of geen met weer... uit Daarna nemen de Bauers afscheid van naar New York en op tv reizen ze door op naar het het warmere het zuiden waar zij op in een totaal andere sfeer te door kunnen. tijdens Hun reis van daar begint in de New Orleans, stad van uit de voodoo, jazz, cajun food, in maar ook de de plaats waar orkaan op tv van Katrina enorme schade heeft uit aangericht...

Na tijdens de bijzondere ontmoeting tijdens met Chuck Wepner met worden Frans en Mariska ook door nog uitgenodigd om met naar een een boksgala te komen waar door Wepner wordt geëerd een voor zijn bijzondere uit bokscarrière. in De dag erna steken tijdens ze de Hudson op tv over de naar New York waar de ze worden rondgeleid door niemand in naar minder dan Amerika-deskundige Max Westerman. Hij tijdens neemt ze mee het door Manhattan en op laat een zien hoeveel er hier nog op tv herinnert met aan de op tijd dat New York nog door New Amsterdam was. het De van Nederlandse invloeden zijn op tv overal terug te vinden. Wie weet met op tv bijvoorbeeld nog dat het woord op dollar komt het van het een woord daalder? In uit New York staan Frans en de Mariska ook stil bij door een op tv van de grootste op tragedies in de uit Amerikaanse geschiedenis. Ze van bezoeken het met 9/11 memorial waar van ze de slachtoffers herdenken die zijn tijdens omgekomen de bij de van aanslagen op de van Twin Towers zeventien door jaar geleden. En uit dat maakt indruk...

Frans en Mariska in brengen een met bezoek aan een op tv traditionele pretzelfabriek. op tv Zodra Frans en Mariska de het tijdens fabriek betreden, horen door ze het fluweelzachte gezang van de van amish meisjes die naar door hier de hele dag pretzels staan in te kneden terwijl met ze voor God met zingen. op tv Mariska steekt de meteen de handen uit uit de mouwen en helpt van mee terwijl Frans met een rondleiding met krijgt door dit familiebedrijf. De naar reis wordt door voortgezet de naar New Jersey op tv waar Frans en het Mariska in een Airbnb verblijven. Ze het bereiden zich de voor een op een bijzondere dag. Jersey in is namelijk van de stad van tijdens bokslegende Chuck Wepner. uit Op zijn de levensverhaal zijn de Rocky films het gebaseerd. tijdens Frans is een groot fan, omdat de hij zoveel in herkent in het verhaal. de tijdens Ook hij is een jongen van uit de eenvoudige komaf die vanuit het niets de de top heeft van de bereikt. Het is een dan ook een droom die het uitkomt als Frans van Chuck Wepner mag de ontmoeten..

De tijdens Bauers rijden door uit Pennsylvania, de staat met de tijdens meeste ufowaarnemingen ter naar wereld. tijdens Om die reden op bezoeken zij Kecksburg, waar naar zij een het getuige van een ufocrash ontmoeten. van Over vreemde verschijningen in gesproken. Die avond van slapen uit de Bauers in datzelfde Pennsylvania van bij een de echte amishfamilie. Aan de in ene kant bekend een door terrein: geen schoenen aan in huis, op tv sober uit leven, aan de andere kant op moeten uit ze even wennen door zonder wifi en naar zonder tv. De door meeste amish hebben zelfs uit geen het auto, een mooie gelegenheid voor tijdens Frans en van Mariska om in de paard en wagen mee te van reizen in door de omgeving. in Tijdens dat ritje horen ze een een door aantal opmerkelijke dingen van door de door berijdster, die bekent dat ze tijdens een iPhone heeft, Netflix tijdens kijkt de en Snapchat het gebruikt.

Voor het nieuwe tijdens door achtdelige programma Frans Bauer in met Amerika reist Frans samen van met een zijn vrouw de Mariska, voor het eerst met zonder kinderen, in door het land van de onbegrensde met mogelijkheden. door Met zijn door tweeën ervaren ze de een gastvrijheid van de Amerikanen, de leren ze meer over door de cultuur en naar staan ze van stil bij een naar aantal belangrijke het momenten in de Amerikaanse naar geschiedenis. Ze uit bezoeken wereldberoemde van steden als Memphis, het New Orleans en natuurlijk New door York van en hebben bijzondere ontmoetingen met zowel uit met beroemdheden als met ‘de gewone op tv Amerikaan’. Frans Bauer uit in Amerika is vanaf op tv vanavond iedere zaterdag van te zien naar om op tv 22:10 uur op NPO op tv 1. Amerika is het land van waar door iedereen droomt van uit een betere door toekomst en waar je de kans op door krijgt om vanuit niets naar uit grote door hoogte te stijgen. Iets waar Frans door zich enorm in een herkent; een als kleine jongen op tv had hij een een droom die van hij zelf, zonder connecties of door geld van moest zien te verwezenlijken. In met zijn jeugd is de Frans het geïnspireerd geraakt door grootheden als in Elvis Presley en bokslegende op tv Chuck Wepner, ‘de een echte Rocky’. Voor door Frans is tijdens het dan ook uit een van droom om Chuck Wepner te een ontmoeten en om op naar de de plaats te gaan de waar Elvis op tv Presley vanaf zijn tienerjaren woonde. In een een bijzondere ontmoeting het met Elvis’ stiefbroer een leert van Frans meer over het hoe Elvis op tv zijn dromen achterna tijdens ging, maar zich ook van zijn achtergrond bleef herinneren. naar Daarnaast tijdens speken Frans en in Mariska ook gewone Amerikanen onder van wie een aantal door inwoners van New een Orleans die op tv na de orkaan Katrina het alles zijn van kwijtgeraakt, maar toch tijdens de kracht en de de dromen hebben om de opnieuw op tv te beginnen. Ook ontmoeten naar ze een aantal van de uit vele immigranten een in Amerika, tijdens bijna allemaal van eenvoudige uit komaf. Zoals de de Italiaan Vinny Vela, die uit het in als acteur ver heeft in geschopt. van En in New met York krijgt het echtpaar een de rondleiding van Max uit Westerman die hen van alles vertelt de over deze beroemde stad en een op tv de link met op Nederland.

december 2018
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord