Programma gemist?

Het het is een droom voor Frans tijdens om de Graceland, het huis door van Elvis, te bezoeken. op Maar het voor het zover is leren ze op tv eerst nog meer naar over deze naar legende. Ze met ontmoeten zijn stiefbroer door die vertelt over de hoe het was om op met te groeien naar met een broer tijdens als Elvis, maar met ook hoe het later op tv door ging toen hij samen met Elvis naar de wereld over tijdens op vloog naar shows op en concerten. Ook op tv bezoeken ze de begraafplaats net het buiten het de stad waar Elvis de in eerste instantie een in een mausoleum lag. door Toen fans zijn op tv lichaam wilden stelen, tijdens is uit hij overgebracht naar Graceland.Het bezoek aan door Graceland is de tijdens op tv ultieme afsluiting van de in bijzondere reis die Frans met en Mariska de in afgelopen weken in hebben gemaakt. Van Pennsylvania op tot New de York en van New Orleans de tot het aan het huis van The het de King of Rock and Roll in in een Memphis.

Frans en Mariska uit zijn in Mississippi, tijdens op dit is de staat naar van katoen, de gospelmuziek, indianen en het de strijdtoneel van de in bloedige burgeroorlog op tv tussen het noorden door en zuiden van in de VS. Jaarlijks vindt er hier op ook van een 're-enactment' plaats. Compleet met met door paarden en kanonnen spelen de inwoners door de strijd op tv tussen het noorden in en zuiden uit na. Frans tijdens en Mariska vinden dat het met er behoorlijk het heftig aan tijdens toe gaat en zijn op hun de het hoede wanneer ze het oorlogsveld tijdens betreden... Het uit zuiden van de VS staat een vol uit met kerken. Waar je naar ook kijkt, je de ziet naar altijd wel een kruis, kerk of door religieuze op tv instelling. Alle geloofsovertuigingen binnen de tijdens christelijke kerk door zijn er vertegenwoordigd. Frans op tv op en Mariska willen van heel graag een dienst bijwonen van door in een gospelkoor en dat is het een ervaring die door ze niet het snel meer zullen vergeten. De op naar volgende dag maken op de Bauers kennis met de op echte naar 'native Americans'. Het in stadje Natchez waar Frans en naar Mariska verblijven is van vernoemd naar de in Natchez indianenstam. De indianen met door zelf zijn al eeuwen van geleden verjaagd naar naar het midwesten van Amerika, door maar het ieder jaar komen leden door van de het stam terug om hun in voorouders te eren. Frans uit en Mariska worden uit uitgenodigd om op deel te in nemen aan deze de ceremonie.

Tijdens op tv hun rondreis van door de Verenigde Staten zijn Frans van en Mariska terechtgekomen uit door in New Orleans. De uit stad van een jazz, voodoo, cajun food, naar maar ook van orkaan een Katrina. in Dertien jaar na dato is het nog steeds tijdens goed te zien wat een voor enorme schade het deze in orkaan heeft aangericht. Dat zie naar je een aan de wegen en de van huizen, maar dat in hoor je uit vooral van de mensen. met In in één van zwaarst getroffen wijken ontmoeten het Frans en naar Mariska twee het bewoners die in de orkaan ternauwernood van konden ontvluchten. Een indrukwekkend naar verhaal. Inmiddels heeft de New Orleans verregaande maatregelen een getroffen een om een ramp als Katrina uit in de uit toekomst te voorkomen. Nederlanders tijdens hebben van de afgelopen jaren een gigantische waterkering de naar gebouwd. Rene Dolfsma uit is één van die Nederlanders naar die hier aan de heeft gewerkt en hij het neemt een de Bauers mee naar door deze van plek. Wat Frans en Mariska de opvalt is dat muziek met de mensen in door een New Orleans er altijd naar weer bovenop helpt, met wat ze ook van meemaken. Muziek speelt een het grote rol in deze in stad en in dus kunnen ze hier op niet weg van zonder een bezoek aan in een de wereldberoemde in van jazzmuzikant Kermit Ruffins. Hij staat er naar om bekend van te houden van in muziek en door eten... Laten dat nou uit net twee door dingen zijn op tv waar de Bauers ook niet vies naar van uit zijn!

Frans een en Mariska zijn op nog steeds de in New York waar zij een van op tv aantal bijzondere ontmoetingen hebben met door kleurrijke de figuren. Zo worden uit zij rondgeleid door de op tv zelfbenoemde burgemeester van de tijdens wijk naar Little Italy: Vinny Vela. Deze op tv New van Yorker van Italiaanse afkomst is als in acteur bekend in geworden met rollen door in van onder andere Casino door en The Soprano's. op Op geheel eigen wijze vertelt naar hij de Bauers door over de Italiaanse de maffia, maar ook het hoe de Chinezen op zíjn wijk tijdens langzaam overnemen. De volgende met New Yorkse een beroemdheid die het Frans en Mariska ontmoeten is The op Naked Cowboy. op De meeste mensen van die van ooit in New York zijn het geweest een hebben hem wel eens zien staan van op met Times Square, de slechts gehuld in een onderbroek, op tv cowboyhoed en van cowboylaarzen speelt hij uit liedjes op zijn gitaar. Weer uit of geen weer... met Daarna op nemen de Bauers afscheid van in New een York en reizen ze op tv door naar het het warmere zuiden waar op zij in een totaal in in andere sfeer te kunnen. de Hun reis daar tijdens begint in de New Orleans, stad van de naar voodoo, in jazz, cajun food, een maar ook de plaats waar orkaan van Katrina enorme tijdens schade heeft een aangericht...

Na het de bijzondere ontmoeting met de Chuck Wepner worden Frans naar en Mariska in ook nog uitgenodigd het om naar tijdens een boksgala te komen waar het Wepner wordt geëerd op voor het zijn bijzondere in bokscarrière. De dag erna steken ze een de Hudson over van naar New tijdens York waar ze een worden de rondgeleid door niemand minder op tv dan Amerika-deskundige Max Westerman. tijdens Hij een neemt ze mee door Manhattan en uit laat zien door hoeveel er het hier nog herinnert aan naar de tijd dat New in York nog New het Amsterdam was. door De uit Nederlandse invloeden zijn naar overal terug te in vinden. Wie weet tijdens bijvoorbeeld nog dat het woord op tv dollar komt van het een woord daalder? In het New York staan de Frans en Mariska op tv ook stil bij tijdens het een van de grootste tragedies in door de Amerikaanse geschiedenis. uit een Ze bezoeken het naar 9/11 memorial waar ze met de slachtoffers met herdenken die zijn door omgekomen bij de aanslagen op de een met Twin Towers zeventien op jaar geleden. En dat maakt door indruk...

Frans op tv en Mariska in brengen een bezoek met aan een traditionele met pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska een de fabriek betreden, een horen naar ze het fluweelzachte op gezang van de amish op meisjes die hier van de hele dag op tv pretzels staan in te kneden terwijl ze voor God op zingen. Mariska steekt tijdens meteen de in handen uit de op tv mouwen en helpt uit mee terwijl Frans door een rondleiding krijgt een door in dit familiebedrijf. De op reis wordt voortgezet naar New Jersey op waar uit Frans en Mariska in in een op Airbnb verblijven. Ze bereiden naar zich voor de op een bijzondere dag. Jersey naar is namelijk de stad van van bokslegende door Chuck Wepner. Op een zijn levensverhaal op zijn de Rocky films de gebaseerd. uit Frans is een groot fan, door omdat hij zoveel het herkent in het verhaal. het Ook op tv hij is een een jongen van naar eenvoudige komaf die vanuit het niets door de top door heeft bereikt. Het is door dan ook een met droom die uitkomt naar als het Frans Chuck Wepner mag naar ontmoeten..

De Bauers rijden naar door het Pennsylvania, de staat uit met de meeste ufowaarnemingen ter met met wereld. Om die reden uit bezoeken zij Kecksburg, waar zij het een getuige van door een ufocrash ontmoeten. een een Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond tijdens slapen uit de Bauers in datzelfde met Pennsylvania bij een de echte amishfamilie. Aan de het op tv ene kant bekend naar terrein: geen schoenen uit aan in huis, sober leven, aan op de andere kant op tv moeten de ze even wennen uit zonder wifi en zonder van tv. De het meeste amish hebben met zelfs geen auto, de een mooie gelegenheid voor Frans door en Mariska tijdens om in paard en een wagen in mee te reizen door de een omgeving. Tijdens uit dat ritje horen door ze een aantal opmerkelijke naar dingen van tijdens de berijdster, die bekent het een dat ze een iPhone heeft, op tv Netflix kijkt en tijdens Snapchat op tv gebruikt.

Voor op het nieuwe achtdelige uit programma Frans Bauer in Amerika naar reist Frans in samen met van zijn vrouw Mariska, met voor het door eerst zonder kinderen, door het op tv land op tv van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn de tweeën naar ervaren ze de de gastvrijheid van de Amerikanen, in leren het ze meer over de in cultuur en de staan ze stil bij op tv een aantal naar belangrijke momenten in de naar Amerikaanse geschiedenis. Ze tijdens bezoeken wereldberoemde met steden als Memphis, New door Orleans en natuurlijk New het York op tv en hebben bijzondere ontmoetingen met zowel door door beroemdheden als met ‘de de gewone Amerikaan’. Frans Bauer in met Amerika is uit vanaf vanavond iedere zaterdag het te in zien om 22:10 uur op het NPO 1. het Amerika is het van land waar iedereen op tv droomt van met een betere toekomst en in waar je door de kans krijgt om vanuit een niets in naar grote naar hoogte te stijgen. Iets waar Frans met zich door enorm in herkent; het als kleine jongen de had hij een droom het die hij zelf, zonder door connecties of de geld moest zien te de in verwezenlijken. In zijn jeugd tijdens is Frans de geïnspireerd geraakt door de grootheden als Elvis het Presley en bokslegende Chuck Wepner, met ‘de echte Rocky’. uit Voor een Frans is het tijdens dan ook een droom om op Chuck Wepner een te ontmoeten met en om naar de plaats op tv te gaan waar het Elvis uit Presley vanaf zijn een tienerjaren woonde. In een bijzondere uit ontmoeting op tv met Elvis’ stiefbroer leert tijdens Frans meer uit over hoe Elvis door zijn dromen achterna een ging, maar zich ook zijn achtergrond met in bleef herinneren. Daarnaast speken Frans van en in Mariska ook gewone tijdens Amerikanen onder wie op een aantal inwoners van New op Orleans op tv die na de orkaan Katrina tijdens alles in zijn kwijtgeraakt, maar tijdens toch de kracht en de dromen door hebben om met opnieuw te beginnen. Ook in ontmoeten ze tijdens een de aantal van de vele op immigranten in op tv Amerika, bijna allemaal van eenvoudige komaf. de Zoals de Italiaan de Vinny Vela, uit die op het als acteur ver de heeft geschopt. En in door New York krijgt het een echtpaar een rondleiding naar van Max Westerman van die hen op alles vertelt uit over deze beroemde stad met en de de link met van Nederland.

juli 2018
05-05-2018 22:15

Memphis

Frans Bauer in Amerika - Memphis

Het is een droom voor Frans om Graceland, het huis van Elvis, te bezoeken. Maar voor het zover is leren ze eerst nog meer over deze legende. Ze ontmoeten zijn stiefbroer die vertelt over hoe het was om op te groeien met een broer als Elvis,...

28-04-2018 21:20

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn in Mississippi, dit is de staat van katoen, gospelmuziek, indianen en het strijdtoneel van de bloedige burgeroorlog tussen het noorden en zuiden van de VS. Jaarlijks vindt er hier ook een 're-enactment' plaats. Complee...

21-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Tijdens hun rondreis door de Verenigde Staten zijn Frans en Mariska terechtgekomen in New Orleans. De stad van jazz, voodoo, cajun food, maar ook van orkaan Katrina. Dertien jaar na dato is nog steeds goed te zien wat voor enorme schade dez...

14-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska zijn nog steeds in New York waar zij een aantal bijzondere ontmoetingen hebben met kleurrijke figuren. Zo worden zij rondgeleid door de zelfbenoemde burgemeester van de wijk Little Italy: Vinny Vela. Deze New Yorker van Ita...

07-04-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Na de bijzondere ontmoeting met Chuck Wepner worden Frans en Mariska ook nog uitgenodigd om naar een boksgala te komen waar Wepner wordt geëerd voor zijn bijzondere bokscarrière. De dag erna steken ze de Hudson over naar New York waar ze wo...

31-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska brengen een bezoek aan een traditionele pretzelfabriek. Zodra Frans en Mariska de fabriek betreden, horen ze het fluweelzachte gezang van de amish meisjes die hier de hele dag pretzels staan te kneden terwijl ze voor God zi...

24-03-2018 22:15

Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Frans Bauer in Amerika

De Bauers rijden door Pennsylvania, de staat met de meeste ufowaarnemingen ter wereld. Om die reden bezoeken zij Kecksburg, waar zij een getuige van een ufocrash ontmoeten. Over vreemde verschijningen gesproken. Die avond slapen de Bauers i...

17-03-2018 22:15

Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Frans Bauer in Amerika - Nieuw: Frans Bauer in Amerika

Voor het nieuwe achtdelige programma Frans Bauer in Amerika reist Frans samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikan...

Frans Bauer in Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer in Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer in Amerika bij Frans Bauer in Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer in Amerika. Heb je een uitzending van Frans Bauer in Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer in Amerika gemist

Uitzending gemist van Frans Bauer in Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer in Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord