Programma gemist?

Philip ontdekt het de tijdens identiteit van de gijzelnemer met en schrikt van zijn een eigen betrokkenheid in op de zaak. Er is van ook een tijdens bijzondere met rol weggelegd voor de Naja.

Wanneer er van nog een de gijzelaar wordt vermoord, op tv schakelt de uit politie een versnelling hoger. Het op tv onderzoek leidt naar hen naar op bronnen in het Deense leger. van Is dit een op tv doorbraak?

Er op ontstaat paniek bij de met gijzelaars en ze overwegen een de actie te ondernemen. Ondertussen het vermoeden Philip tijdens en Louisa dat de muur vol met de foto's van Philip op tv niet zomaar een grondige voorbereiding van is.

Het naar team krijgt meer duidelijkheid over in de identiteit van van de een gijzelnemer. Naja uit heeft twijfels over haar inzamelactie, de tot ze Jonas, de de zoon van een een tijdens van de gijzelaars, in ontmoet.

Philip door plant een gewapende het reactie op de eerste tijdens vermoorde gijzelaar. Het is het echter een gevaarlijke op missie die door tweedracht zaait naar in het uit team.

Naja, de het journaliste die werd ontslagen naar na een een ongeoorloofd met interview, besluit geld in op tv te zamelen de om het losgeld voor de gijzelaars tijdens te in betalen.

Drie zwaargewapende mannen op tv kapen een metrostel van met naar vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van het de politie, uit onder leiding van Philip tijdens Nørgaard, uit schiet in een actie.

juli 2020
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!