Programma gemist?

Philip ontdekt de de identiteit op van de gijzelnemer door en schrikt van zijn tijdens eigen betrokkenheid in in de zaak. Er is in ook een het bijzondere rol naar weggelegd voor van Naja.

Wanneer op er nog met een gijzelaar wordt vermoord, schakelt met de politie tijdens een versnelling hoger. Het in onderzoek leidt hen naar naar op tv bronnen in het Deense op tv leger. Is uit dit een doorbraak?

Er ontstaat paniek met bij in de gijzelaars en het ze overwegen actie te ondernemen. door Ondertussen uit vermoeden Philip en op tv Louisa dat van de muur vol de foto's van Philip niet zomaar een op tv grondige voorbereiding van is.

Het team een krijgt van meer duidelijkheid over de in identiteit van de op gijzelnemer. Naja op heeft twijfels over haar tijdens inzamelactie, tot ze Jonas, de het zoon op tv van een van de gijzelaars, uit het ontmoet.

Philip naar plant een in gewapende reactie op met de eerste vermoorde gijzelaar. van Het is echter het een gevaarlijke missie die de tweedracht zaait in van het een team.

Naja, de journaliste tijdens die werd tijdens ontslagen op tv na een ongeoorloofd interview, het besluit geld in te zamelen op om het losgeld de voor een de gijzelaars te de betalen.

Drie zwaargewapende mannen uit in kapen een metrostel met met vijftien gijzelaars. De een antiterreureenheid van de uit politie, onder leiding van Philip op tv tijdens Nørgaard, schiet in met actie.

december 2021
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!