Programma gemist?

Philip met ontdekt de identiteit van de op gijzelnemer en naar schrikt in van zijn eigen op tv betrokkenheid in de zaak. het Er is van ook een bijzondere rol weggelegd uit voor tijdens Naja.

Wanneer de er nog een tijdens gijzelaar wordt vermoord, schakelt tijdens de politie een de versnelling hoger. Het uit onderzoek leidt hen naar de met bronnen in het Deense van leger. Is dit een in doorbraak?

Er ontstaat paniek met bij de gijzelaars de met en ze overwegen tijdens actie te ondernemen. door Ondertussen vermoeden Philip en in Louisa dat de muur vol tijdens foto's van uit Philip niet zomaar een met grondige op tv voorbereiding is.

Het team naar krijgt meer duidelijkheid een over de identiteit het van de gijzelnemer. van Naja heeft een twijfels over haar met inzamelactie, tot ze door Jonas, de het zoon van een van het de gijzelaars, een ontmoet.

Philip plant een de gewapende reactie door op door de eerste vermoorde gijzelaar. op Het is van echter een gevaarlijke missie die tweedracht naar zaait in het naar in team.

Naja, op de journaliste die werd een ontslagen tijdens na een ongeoorloofd interview, een besluit geld in te zamelen het om op tv het losgeld voor naar de gijzelaars het te betalen.

Drie zwaargewapende mannen naar kapen naar een metrostel op met vijftien gijzelaars. De uit antiterreureenheid van een de politie, onder leiding van Philip het Nørgaard, uit schiet in van actie.

februari 2021
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!