Programma gemist?

Philip het ontdekt de identiteit van een de gijzelnemer en van schrikt van uit zijn eigen betrokkenheid in van de zaak. Er in is ook een de bijzondere rol weggelegd voor een een Naja.

Wanneer er nog de op tv een gijzelaar wordt vermoord, op tv schakelt de met politie een versnelling hoger. het Het onderzoek leidt het hen naar van bronnen in het Deense naar leger. Is dit een de doorbraak?

Er ontstaat uit paniek bij de naar gijzelaars en ze op overwegen actie te in ondernemen. door Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat het de muur vol het door foto's van Philip niet zomaar met een grondige voorbereiding op is.

Het team krijgt uit uit meer duidelijkheid over de identiteit van de de van gijzelnemer. Naja door heeft twijfels over haar inzamelactie, tot een ze Jonas, de door zoon van een het van de met gijzelaars, van ontmoet.

Philip plant een naar gewapende reactie op met de uit eerste vermoorde gijzelaar. door Het is echter een in gevaarlijke het missie die tweedracht zaait uit in het op tv team.

Naja, de journaliste de door die werd ontslagen na een op ongeoorloofd interview, besluit naar geld in van te zamelen om naar het losgeld voor een de gijzelaars te een betalen.

Drie door zwaargewapende mannen kapen een metrostel in met met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van een de de politie, onder leiding van Philip van Nørgaard, de schiet in een actie.

oktober 2020
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!