Programma gemist?

Philip ontdekt de met het identiteit van de gijzelnemer van en schrikt van in zijn eigen betrokkenheid in naar de zaak. Er is door ook een bijzondere op rol weggelegd voor naar het Naja.

Wanneer er uit nog een van gijzelaar wordt vermoord, schakelt van de politie een in versnelling het hoger. Het onderzoek leidt hen naar een het bronnen in het met Deense leger. Is dit een het doorbraak?

Er ontstaat naar paniek bij de op gijzelaars en ze door overwegen actie te uit ondernemen. Ondertussen vermoeden naar Philip en van Louisa dat de muur vol met foto's naar van Philip op niet zomaar een grondige een voorbereiding is.

Het de team krijgt meer duidelijkheid over een de naar identiteit van de gijzelnemer. op Naja heeft twijfels op tv over haar tijdens inzamelactie, tot ze Jonas, de het van zoon van een van de door gijzelaars, met ontmoet.

Philip tijdens plant een gewapende reactie op naar de eerste vermoorde in gijzelaar. de Het is echter van een gevaarlijke missie die de tweedracht zaait in het tijdens het team.

Naja, de journaliste een die werd ontslagen uit naar na een ongeoorloofd op interview, besluit geld in in te zamelen om tijdens het losgeld voor de met gijzelaars te door betalen.

Drie tijdens zwaargewapende mannen kapen een metrostel van een met vijftien gijzelaars. De met antiterreureenheid van op de politie, onder leiding van Philip tijdens het Nørgaard, schiet in naar actie.

juni 2021
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!