Programma gemist?

Philip met ontdekt de identiteit op van de door gijzelnemer en schrikt van zijn in eigen betrokkenheid in tijdens de zaak. Er uit is door ook een bijzondere het rol weggelegd voor op tv Naja.

Wanneer er van nog van een gijzelaar wordt vermoord, de schakelt de politie een versnelling van hoger. Het onderzoek het leidt hen met naar bronnen van in het op tv Deense leger. Is dit naar een doorbraak?

Er naar ontstaat paniek bij door de gijzelaars en ze overwegen door actie naar te ondernemen. het Ondertussen vermoeden Philip tijdens en Louisa dat de van muur vol foto's van Philip een niet zomaar een op grondige voorbereiding uit is.

Het team krijgt op tv meer van duidelijkheid over de een identiteit van de het gijzelnemer. Naja op tv heeft twijfels over haar inzamelactie, met tot ze Jonas, de tijdens zoon van uit een van een de gijzelaars, tijdens ontmoet.

Philip plant een van gewapende de reactie op naar de eerste vermoorde gijzelaar. een Het is echter een in gevaarlijke missie die tweedracht naar zaait in een het het team.

Naja, de journaliste met die werd ontslagen in na uit een ongeoorloofd interview, besluit geld door in te de zamelen om van het losgeld voor de gijzelaars met te in betalen.

Drie naar zwaargewapende mannen het kapen een metrostel de met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van in de politie, een onder leiding van een Philip Nørgaard, schiet in in van actie.

januari 2020
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!