Programma gemist?

Philip van ontdekt de door identiteit van de gijzelnemer en de schrikt van zijn naar eigen betrokkenheid van in de zaak. Er het is ook uit een bijzondere rol uit weggelegd voor op tv Naja.

Wanneer de er nog een gijzelaar wordt een vermoord, schakelt met de politie een versnelling tijdens door hoger. Het onderzoek naar leidt hen naar bronnen in het de uit Deense leger. Is in dit een doorbraak?

Er tijdens ontstaat paniek bij naar de gijzelaars en ze overwegen op tv actie te ondernemen. het Ondertussen vermoeden uit Philip en met Louisa dat de muur vol het foto's het van Philip niet zomaar het een grondige tijdens voorbereiding is.

Het team krijgt van meer met duidelijkheid over de identiteit tijdens van de tijdens gijzelnemer. Naja heeft twijfels over tijdens haar in inzamelactie, tot ze Jonas, de op zoon van tijdens een van de op gijzelaars, uit ontmoet.

Philip plant een in gewapende reactie op van de eerste vermoorde van naar gijzelaar. Het is echter uit een gevaarlijke missie die op tv tweedracht zaait in het op tijdens team.

Naja, de door journaliste die werd met ontslagen na een ongeoorloofd naar interview, besluit uit geld in te zamelen de om het op losgeld voor van de gijzelaars te de betalen.

Drie zwaargewapende een mannen door kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. in De antiterreureenheid de van de politie, onder door leiding van Philip door Nørgaard, van schiet in het actie.

oktober 2020
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!