Programma gemist?

Philip ontdekt uit de identiteit naar van de gijzelnemer tijdens en schrikt van zijn uit eigen betrokkenheid in de de naar zaak. Er is ook een in bijzondere van rol weggelegd voor op Naja.

Wanneer er nog in een in gijzelaar wordt door vermoord, schakelt de politie een versnelling op tv hoger. Het een onderzoek leidt hen in naar bronnen in het tijdens Deense uit leger. Is dit een op doorbraak?

Er uit ontstaat paniek tijdens bij de gijzelaars en met ze overwegen naar actie te ondernemen. naar Ondertussen vermoeden Philip en Louisa uit dat de muur vol een foto's van Philip naar niet zomaar van een grondige voorbereiding een is.

Het uit team krijgt meer duidelijkheid over door de identiteit van een de het gijzelnemer. Naja heeft twijfels door over haar inzamelactie, tot het ze Jonas, een de in zoon van een van de door gijzelaars, van ontmoet.

Philip naar plant een gewapende reactie op het met de eerste vermoorde naar gijzelaar. Het is echter een de gevaarlijke missie het die tweedracht zaait in het tijdens tijdens team.

Naja, de journaliste van die werd ontslagen naar op na een ongeoorloofd interview, besluit in geld in te van zamelen om in het losgeld met voor de gijzelaars te in betalen.

Drie tijdens zwaargewapende mannen kapen tijdens een metrostel van met vijftien gijzelaars. uit De antiterreureenheid van de tijdens politie, onder op tv leiding van Philip Nørgaard, schiet de in uit actie.

september 2021
28-04-2018 21:30

Aflevering 7

Below the Surface - Aflevering 7

Philip ontdekt de identiteit van de gijzelnemer en schrikt van zijn eigen betrokkenheid in de zaak. Er is ook een bijzondere rol weggelegd voor Naja.

21-04-2018 21:25

Aflevering 6

Below the Surface - Aflevering 6

Wanneer er nog een gijzelaar wordt vermoord, schakelt de politie een versnelling hoger. Het onderzoek leidt hen naar bronnen in het Deense leger. Is dit een doorbraak?

14-04-2018 21:20

Aflevering 5

Below the Surface - Aflevering 5

Er ontstaat paniek bij de gijzelaars en ze overwegen actie te ondernemen. Ondertussen vermoeden Philip en Louisa dat de muur vol foto's van Philip niet zomaar een grondige voorbereiding is.

07-04-2018 21:20

Aflevering 4

Below the Surface - Aflevering 4

Het team krijgt meer duidelijkheid over de identiteit van de gijzelnemer. Naja heeft twijfels over haar inzamelactie, tot ze Jonas, de zoon van een van de gijzelaars, ontmoet.

31-03-2018 21:25

Aflevering 3

Below the Surface - Aflevering 3

Philip plant een gewapende reactie op de eerste vermoorde gijzelaar. Het is echter een gevaarlijke missie die tweedracht zaait in het team.

24-03-2018 21:30

Aflevering 2

Below the Surface - Aflevering 2

Naja, de journaliste die werd ontslagen na een ongeoorloofd interview, besluit geld in te zamelen om het losgeld voor de gijzelaars te betalen.

17-03-2018 21:30

Aflevering 1

Below the Surface - Aflevering 1

Drie zwaargewapende mannen kapen een metrostel met vijftien gijzelaars. De antiterreureenheid van de politie, onder leiding van Philip Nørgaard, schiet in actie.

Below the Surface gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Below the Surface de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Below the Surface bij Below the Surface liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Below the Surface. Heb je een uitzending van Below the Surface gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Below the Surface gemist

Uitzending gemist van Below the Surface? Hier kun je alle uitzendingen van Below the Surface kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!