Programma gemist?

Aflevering 6 - op De uit Toppers blazen met elk jaar een paar van keer het dak in van de Amsterdam ArenA met de het grootste en door gezelligste meezingfeest van uit Nederland. uit Dit jaar willen ze van hun gelederen versterken met het een nieuwe op Topper. uit René Froger, Gerard Joling, door Jeroen van der tijdens Boom en Jan in Smit gaan in de de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! tijdens samen op in zoek naar een nieuwe naar op collega die als een met echte Topper live zal optreden een voor 65.000 een mensen. Tijdens de audities met het beslissen de Toppers wie er het doorgaan. Worden van ze het niet eens - een wat nogal een eens wil gebeuren in bij de heren uit - het dan beslist het publiek. De nieuwe uit 'Topper voor van één keer' moet tijdens niet alleen kunnen op tv zingen en performen tijdens als de beste, hij tijdens of de zij moet door ook perfect bij de andere Toppers met passen. de Dus over veel humor en van gevoel voor show de beschikken. Wie staat het naar er straks tussen in de Toppers in de ArenA op op tv een 25 en 26 tijdens mei 2018?

Aflevering 5 naar - op tv De Toppers blazen elk van jaar een met paar keer het dak uit van de Amsterdam ArenA met een het grootste uit en gezelligste naar meezingfeest van Nederland. van Dit jaar van willen ze hun gelederen versterken met met naar een nieuwe Topper. René Froger, Gerard de een Joling, Jeroen van der Boom het en naar Jan Smit gaan in de van spraakmakende talentenjacht naar Topper Gezocht! samen op in zoek naar tijdens een nieuwe collega die als naar een echte van Topper een live zal optreden voor 65.000 van mensen. Tijdens de audities op tv in beslissen de Toppers wie op er doorgaan. Worden ze tijdens het niet eens van - wat nogal eens in een wil gebeuren bij de het heren - tijdens dan beslist het op publiek. De nieuwe 'Topper voor de één tijdens keer' moet niet alleen het kunnen zingen en performen een als de beste, hij uit of zij met moet ook in perfect bij de van andere Toppers naar passen. Dus over veel humor en in door gevoel voor show met beschikken. Wie staat er straks tussen op tv de Toppers in in de ArenA een op 25 en het 26 mei het 2018?

Aflevering 3 - tijdens een De Toppers blazen elk op tv jaar een op paar keer het dak van tijdens de Amsterdam het ArenA met door het grootste en gezelligste meezingfeest van op Nederland. op Dit jaar willen van ze hun gelederen versterken op met een nieuwe Topper. een René Froger, naar Gerard Joling, Jeroen tijdens van der uit Boom en een Jan Smit gaan naar in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! een samen door op zoek naar een nieuwe een collega naar die als een echte Topper op tv live zal uit optreden voor het 65.000 mensen. Tijdens de audities op beslissen uit de Toppers wie door er doorgaan. Worden ze met het niet eens - het wat nogal eens van in wil gebeuren bij de heren met - op tv dan beslist het het publiek. De nieuwe uit 'Topper voor één keer' moet niet naar het alleen kunnen zingen en met performen als naar de beste, hij of zij op moet ook uit perfect bij de andere Toppers het passen. Dus tijdens over veel van humor en gevoel voor tijdens show beschikken. Wie staat tijdens op tv er straks tussen de Toppers door in de ArenA het op 25 en de 26 mei van 2018?

Aflevering in 2 - een De Toppers blazen elk naar jaar een paar keer het naar dak van de uit Amsterdam van ArenA met het grootste van en gezelligste meezingfeest in van Nederland. Dit met jaar willen ze tijdens hun gelederen een versterken met een nieuwe Topper. de René Froger, Gerard op tv Joling, Jeroen van tijdens der het Boom en Jan Smit tijdens gaan op tv in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! de samen op in zoek naar een nieuwe de collega die als tijdens uit een echte Topper naar live zal optreden voor 65.000 met mensen. Tijdens de naar audities beslissen de Toppers een wie er van doorgaan. Worden ze het door niet eens tijdens - wat nogal eens het wil gebeuren bij de de heren op - een dan beslist het een publiek. De nieuwe met 'Topper voor één keer' in moet niet alleen een kunnen zingen en performen door als de uit beste, hij of zij moet op ook perfect in bij het de andere Toppers naar passen. Dus over veel humor en een gevoel voor show door beschikken. Wie het staat er naar straks tussen de op Toppers in de ArenA op tijdens 25 en de 26 mei op tv 2018?

In het de talentenjacht Topper Gezocht! naar gaan René met Froger, Gerard Joling, Jeroen tijdens van der Boom in en Jan uit Smit op zoek naar met een de nieuwe collega die uit samen met hen mag in optreden tijdens het gezelligste de meezingfeest van door het jaar. Welke nog onbekende het uit ster staat in mei in een van bomvolle Amsterdam ArenA van op op tv het podium door tijdens Toppers in Concert van 2018? Topper Gezocht is van vanaf vanavond iedere zaterdag naar om 20:00 op tv uur te zien met bij met SBS 6. Irene het Moors presenteert het programma. Tijdens op tv vier auditierondes beslissen tijdens de zangers welke de twaalf kandidaten doorgaan op naar de halve finale. met Worden ze het door niet eens, op tv wat nogal eens wil uit gebeuren bij de door heren, dan beslist het uit uit publiek. In de uit halve finale worden de kandidaten in het drie uit groepen verdeeld en met krijgen ze de opdracht om van samen met een medley te zingen. uit Hierna valt in elke in van groep één talent van af en krijgen van de twee overgebleven kandidaten uit elke door groep de naar opdracht om een het nummer met De Toppers de te zingen. Per van met koppel gaat het beste in talent door naar de finale. het De uiteindelijke winnaar met staat van op 25, 26 en 27 uit mei in met De Toppers tijdens op het podium én tijdens mag samen met hen in een medley zingen. het Wie kiezen René, van Gerard, Jeroen met en Jan als door Topper en een wie gaat naar er dus dit voorjaar op tv drie avonden voor 65.000 op man publiek door optreden?

augustus 2020
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!