Programma gemist?

Aflevering door 6 - De Toppers blazen tijdens elk jaar een in paar op keer het dak uit van de Amsterdam ArenA met de uit het grootste en gezelligste het meezingfeest van Nederland. door Dit jaar willen ze naar hun gelederen in versterken met een van nieuwe Topper. tijdens René Froger, Gerard Joling, uit Jeroen van der Boom en op tv het Jan Smit gaan in de met spraakmakende talentenjacht Topper van Gezocht! samen van op zoek naar een met nieuwe collega die op tv als een echte in Topper live zal optreden door voor de 65.000 mensen. Tijdens de audities door beslissen met de Toppers een wie er doorgaan. Worden ze op het in niet eens - wat van nogal eens wil gebeuren op bij uit de heren - dan het beslist het naar publiek. De nieuwe 'Topper voor door één op tv keer' moet niet alleen kunnen zingen tijdens en in performen als de de beste, hij of zij op moet ook een perfect bij de andere naar Toppers passen. met Dus over in veel humor en gevoel met voor show door beschikken. Wie staat er straks tussen een de op tv Toppers in door de ArenA op 25 en uit 26 mei naar 2018?

Aflevering 5 op - tijdens De Toppers blazen elk door jaar een paar in keer het op tv dak van de Amsterdam ArenA op met het tijdens grootste en gezelligste meezingfeest van naar Nederland. met Dit jaar willen op tv ze hun gelederen versterken met naar uit een nieuwe Topper. René Froger, Gerard op tv Joling, tijdens Jeroen van der Boom op tv en Jan Smit gaan uit in de spraakmakende de talentenjacht tijdens Topper Gezocht! door samen op zoek naar een door nieuwe collega van die als een echte Topper op live door zal optreden voor 65.000 mensen. in Tijdens de door audities beslissen de tijdens Toppers wie in er doorgaan. Worden ze het het op tv niet eens - wat nogal een eens wil gebeuren bij uit de heren - tijdens dan beslist het het naar publiek. De nieuwe door 'Topper voor één keer' moet naar niet alleen kunnen de zingen en performen de als de op tv beste, hij of zij moet uit ook van perfect bij van de andere Toppers door passen. Dus over veel op humor en gevoel voor het show uit beschikken. Wie staat op tv er straks tussen in de Toppers in de ArenA uit op 25 en 26 de mei van 2018?

Aflevering het 3 - De een Toppers blazen elk jaar een een paar keer het het dak van tijdens de Amsterdam ArenA naar met op het grootste en een gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit met jaar willen ze hun door gelederen versterken met de een nieuwe Topper. een René in Froger, Gerard Joling, Jeroen van op tv der Boom een en Jan Smit gaan de een in de spraakmakende talentenjacht een Topper Gezocht! samen op zoek een naar tijdens een nieuwe collega die als op een echte de Topper live in zal optreden voor op tv 65.000 mensen. Tijdens de audities in beslissen de Toppers tijdens naar wie er doorgaan. Worden op ze het niet eens - op tv wat door nogal eens de wil gebeuren bij de heren in - in dan beslist het publiek. De nieuwe het naar 'Topper voor één keer' het moet niet alleen tijdens kunnen zingen en het performen als de beste, met hij of zij met moet ook perfect bij naar de andere Toppers met op tv passen. Dus over veel humor en naar gevoel van voor show op beschikken. Wie staat op er straks tussen de Toppers op in de naar ArenA op met 25 en 26 mei door 2018?

Aflevering door 2 - De Toppers blazen door naar elk jaar een paar keer in het in dak van de een Amsterdam ArenA met het grootste en de gezelligste meezingfeest de van een Nederland. Dit jaar willen uit ze hun in gelederen versterken met een naar nieuwe Topper. René Froger, Gerard door met Joling, Jeroen van der Boom en met Jan Smit door gaan in op tv de spraakmakende talentenjacht Topper op tv Gezocht! tijdens samen op zoek van naar een nieuwe collega met die als een uit echte Topper naar live zal optreden voor 65.000 met mensen. Tijdens de op audities beslissen de door Toppers wie er de doorgaan. op tv Worden ze het niet eens tijdens - wat een nogal eens van wil gebeuren bij in de heren - dan met beslist het publiek. De nieuwe van 'Topper voor de één keer' in moet niet alleen op tv kunnen zingen en performen naar als de het beste, hij of van zij moet ook perfect de bij de andere Toppers uit passen. uit Dus over veel humor en op in gevoel voor show beschikken. Wie staat op er straks tussen op de een Toppers in de ArenA op op 25 en 26 tijdens in mei 2018?

In de talentenjacht in Topper naar Gezocht! gaan René Froger, Gerard de Joling, Jeroen het van der Boom en op tv Jan Smit op een op tv zoek naar een nieuwe collega uit die samen met hen de mag naar optreden tijdens het een gezelligste meezingfeest van uit het jaar. van Welke nog onbekende ster een staat in mei in van een bomvolle naar Amsterdam ArenA op het een podium tijdens Toppers in in een Concert 2018? Topper Gezocht is tijdens vanaf vanavond iedere door zaterdag om 20:00 uur een te naar zien bij in SBS 6. Irene Moors presenteert de het van programma. Tijdens vier auditierondes beslissen op tv de zangers welke twaalf kandidaten naar doorgaan naar de in halve finale. op Worden ze het op niet uit eens, wat nogal eens wil van gebeuren met bij de heren, dan beslist op tv het publiek. In door de halve op finale worden de kandidaten een in drie groepen verdeeld een met en krijgen ze de opdracht om op samen een medley naar te zingen. door Hierna valt in het elke groep de één talent af door en krijgen de twee de overgebleven kandidaten uit uit elke groep de opdracht met van om een nummer uit met De Toppers op te zingen. Per koppel gaat het met van beste talent door naar de finale. tijdens uit De uiteindelijke winnaar naar staat op 25, 26 en op tv 27 mei met op tv De tijdens Toppers op het podium het én mag samen met op tv hen een medley zingen. naar tijdens Wie kiezen René, Gerard, Jeroen tijdens en Jan als Topper met en wie op gaat er dus uit dit voorjaar van drie avonden een voor 65.000 man publiek een optreden?

juli 2021
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!