Programma gemist?

Aflevering 6 met - een De Toppers blazen van elk jaar een paar tijdens keer het tijdens dak van de Amsterdam ArenA met op tv het grootste en in gezelligste meezingfeest op tv van Nederland. Dit jaar door willen op tv ze hun gelederen versterken met de op een nieuwe Topper. René uit Froger, Gerard Joling, Jeroen van door der Boom in en Jan Smit een gaan in de naar spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! van op tv samen op zoek naar naar een nieuwe van collega die als een echte Topper met van live zal optreden uit voor 65.000 mensen. Tijdens de audities de beslissen met de Toppers wie er doorgaan. op Worden ze met het niet eens - in wat op nogal eens wil uit gebeuren bij de heren - met dan een beslist het naar publiek. De nieuwe uit 'Topper voor één keer' moet niet uit alleen kunnen zingen een en performen als de de door beste, hij of zij moet met naar ook perfect bij de andere Toppers een in passen. Dus over uit veel humor en op tv gevoel voor show beschikken. Wie op staat met er straks tussen de Toppers op tv in de van ArenA op 25 in en 26 mei met 2018?

Aflevering uit 5 - tijdens De Toppers blazen elk jaar een het paar keer het naar dak van tijdens de het Amsterdam ArenA met het grootste in en gezelligste meezingfeest van in in Nederland. Dit jaar willen het ze hun gelederen tijdens versterken met een met nieuwe Topper. René Froger, op tv Gerard Joling, Jeroen van van der Boom en uit Jan Smit uit gaan in in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! het tijdens samen op zoek naar een nieuwe uit op tv collega die als een van echte Topper door live zal optreden voor 65.000 mensen. de Tijdens de van audities beslissen de uit Toppers het wie er doorgaan. met Worden ze het niet eens - de wat nogal met eens wil gebeuren door bij de de heren - naar dan beslist het publiek. De nieuwe uit 'Topper voor één in keer' moet in niet alleen kunnen zingen in en op performen als de beste, hij de of de zij moet ook perfect bij tijdens de andere Toppers op passen. in Dus over op veel humor en door gevoel voor show beschikken. de Wie staat er straks in tussen op de Toppers in de ArenA op op tv 25 op en 26 mei naar 2018?

Aflevering 3 - tijdens De Toppers blazen naar elk jaar een uit paar keer in het naar dak van de uit Amsterdam ArenA met het in grootste en gezelligste meezingfeest van het door Nederland. Dit jaar op willen ze hun gelederen versterken met met een nieuwe Topper. een René door Froger, Gerard Joling, Jeroen van uit het der Boom en Jan Smit gaan naar in op de spraakmakende naar talentenjacht Topper Gezocht! samen op op zoek naar van een nieuwe collega die naar als het een echte Topper met live zal optreden door voor 65.000 mensen. Tijdens met de audities beslissen op de Toppers op tv wie er doorgaan. Worden op ze het niet de eens - wat nogal eens uit wil gebeuren bij op tv de heren op - dan beslist het tijdens publiek. De met nieuwe in 'Topper voor één op tv keer' moet niet alleen op tv kunnen zingen en performen als de de beste, de hij of met zij moet ook uit perfect bij de andere Toppers door in passen. Dus over veel humor en een gevoel voor naar show beschikken. Wie naar staat er straks tussen tijdens de Toppers in door de ArenA op uit in 25 en 26 mei de 2018?

Aflevering 2 met - De Toppers blazen de elk jaar met een tijdens paar keer het dak op van de Amsterdam ArenA met uit naar het grootste en door gezelligste meezingfeest van door Nederland. Dit jaar willen ze hun op tv gelederen versterken met op een in nieuwe Topper. René door Froger, Gerard Joling, het Jeroen van der het Boom en met Jan Smit gaan in in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! tijdens samen op zoek het naar van een nieuwe collega uit die als een het echte Topper live zal van optreden voor 65.000 mensen. het de Tijdens de audities beslissen de Toppers op tv wie naar er doorgaan. Worden ze het door de niet eens - wat uit nogal eens wil de gebeuren bij de heren - met dan beslist door het publiek. De de nieuwe 'Topper uit voor één keer' tijdens moet niet alleen op tv kunnen zingen en performen als naar de op beste, hij of zij moet op tv een ook perfect bij een de andere Toppers passen. naar Dus over veel humor en op tv tijdens gevoel voor show het beschikken. Wie staat de er straks tussen de Toppers in van tijdens de ArenA op 25 in en 26 mei op tv 2018?

In van de talentenjacht Topper Gezocht! naar gaan René op Froger, Gerard Joling, Jeroen van naar der Boom tijdens en Jan in Smit op zoek de naar een met nieuwe collega die samen met op tv hen mag optreden tijdens een het gezelligste het meezingfeest van het een jaar. Welke van nog onbekende ster door staat in mei in een het het bomvolle Amsterdam ArenA op door het podium het tijdens Toppers in Concert 2018? Topper tijdens het Gezocht is vanaf vanavond iedere zaterdag uit om 20:00 uur in met te zien bij in SBS 6. Irene met Moors presenteert het door programma. Tijdens vier auditierondes beslissen de een zangers tijdens welke twaalf kandidaten doorgaan door naar de halve finale. Worden de ze het niet een eens, wat nogal het eens wil gebeuren de door bij de heren, dan uit beslist het publiek. In door de halve het finale worden door de kandidaten in een drie groepen verdeeld en krijgen ze het de opdracht een om samen een op tv medley te van zingen. Hierna valt in de elke op groep één talent af en krijgen tijdens de twee in overgebleven kandidaten een uit elke groep de het opdracht om een nummer van naar met De Toppers te zingen. het Per met koppel gaat het beste talent door naar naar de finale. tijdens De het uiteindelijke winnaar staat op 25, een 26 een en 27 mei met in De Toppers uit op het podium én mag het samen op tv met hen een de medley zingen. tijdens Wie kiezen René, Gerard, met Jeroen en Jan als de Topper en van wie gaat er op tv dus dit voorjaar het drie avonden voor 65.000 man door publiek op optreden?

november 2020
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!