Programma gemist?

Aflevering een 6 - De van Toppers blazen elk jaar tijdens een paar keer het de dak in van de de Amsterdam ArenA met het grootste in en gezelligste een meezingfeest van Nederland. Dit door jaar willen ze hun naar gelederen van versterken met een nieuwe tijdens Topper. op René Froger, Gerard met Joling, Jeroen van der Boom het en Jan uit Smit gaan uit in de spraakmakende talentenjacht het Topper Gezocht! samen op op tv zoek naar naar een nieuwe collega die op als een echte Topper op tv op tv live zal optreden voor 65.000 in mensen. een Tijdens de audities beslissen de op Toppers wie er met doorgaan. Worden ze het tijdens niet eens - op wat nogal eens het wil gebeuren op bij de heren tijdens - dan met beslist het publiek. van De nieuwe op 'Topper voor één keer' moet op niet een alleen kunnen zingen naar en performen als de met beste, hij of zij van moet ook perfect bij een de andere op Toppers passen. Dus tijdens over veel met humor en gevoel voor op show beschikken. met Wie staat er straks tijdens tussen van de Toppers in de in ArenA op met 25 en 26 van mei 2018?

Aflevering in 5 - De Toppers blazen met elk met jaar een paar keer het met dak van de de op Amsterdam ArenA met het de grootste en gezelligste uit meezingfeest van Nederland. Dit op jaar willen in ze hun gelederen versterken tijdens met een nieuwe de Topper. René naar Froger, Gerard de Joling, Jeroen van der Boom en met Jan Smit gaan een het in de spraakmakende talentenjacht op Topper Gezocht! op tv samen op zoek naar tijdens een nieuwe collega die de als een echte Topper op een live zal optreden voor 65.000 de mensen. Tijdens uit de audities beslissen de Toppers met wie van er doorgaan. Worden het ze het niet op tv eens - de wat nogal eens wil door gebeuren bij de naar heren - dan tijdens beslist het publiek. De nieuwe een 'Topper voor één het keer' moet op tv niet alleen in kunnen zingen en met performen als de beste, hij de door of zij moet naar ook perfect bij de tijdens andere Toppers passen. Dus op tv over veel door humor en gevoel naar voor show beschikken. Wie staat de er een straks tussen de Toppers op tv in de ArenA op uit 25 en op tv 26 mei van 2018?

Aflevering het 3 - door De Toppers blazen de elk jaar een een paar keer het door dak van de door Amsterdam ArenA met het grootste naar en gezelligste meezingfeest van door naar Nederland. Dit jaar willen ze een hun gelederen versterken een met een nieuwe met Topper. René Froger, van Gerard Joling, Jeroen van naar der Boom een en uit Jan Smit gaan in de met spraakmakende talentenjacht in Topper Gezocht! samen op zoek door naar de een nieuwe collega die door als op tv een echte Topper live zal optreden door voor op 65.000 mensen. Tijdens tijdens de audities beslissen uit de Toppers wie er doorgaan. naar met Worden ze het niet eens - met wat naar nogal eens wil op tv gebeuren bij de heren - het dan beslist naar het publiek. De een nieuwe in 'Topper voor één keer' moet niet uit alleen op kunnen zingen en performen in als tijdens de beste, hij op tv of zij moet ook perfect naar bij naar de andere Toppers passen. uit Dus over veel humor en de gevoel voor naar show het beschikken. Wie staat er door straks tussen de in Toppers in uit de ArenA op 25 en 26 uit mei de 2018?

Aflevering 2 naar - De het Toppers blazen op tv elk jaar een paar keer het in dak van op de Amsterdam ArenA van met het grootste en uit gezelligste meezingfeest van op Nederland. in Dit jaar door willen ze hun gelederen naar versterken met een nieuwe door Topper. René Froger, Gerard in uit Joling, Jeroen van met der Boom en in Jan Smit gaan in de met spraakmakende naar talentenjacht Topper Gezocht! samen op zoek uit naar een tijdens nieuwe collega die als tijdens een echte van Topper live uit zal optreden de voor 65.000 mensen. Tijdens de de audities beslissen de naar Toppers wie in er doorgaan. Worden ze het van niet eens - het op tv wat nogal eens wil gebeuren het bij de heren - van dan beslist het op tv publiek. in De nieuwe 'Topper voor in één keer' moet niet van alleen kunnen zingen met en een performen als van de beste, hij of in zij moet op tv ook perfect bij de andere naar Toppers door passen. Dus over veel humor naar en gevoel voor show uit beschikken. Wie staat met er straks tussen naar de Toppers in op de ArenA op het 25 het en 26 mei een 2018?

In op tv de talentenjacht Topper Gezocht! in gaan van René Froger, Gerard Joling, Jeroen van op in der Boom en Jan Smit van op zoek op naar een nieuwe collega die op samen met hen op mag optreden in tijdens het gezelligste uit meezingfeest van naar het jaar. Welke nog onbekende op tv door ster staat in mei in in een bomvolle Amsterdam ArenA van op tv op het podium tijdens Toppers naar in Concert een 2018? Topper Gezocht is vanaf door tijdens vanavond iedere zaterdag om 20:00 in uur het te zien bij SBS 6. uit Irene Moors in presenteert het programma. Tijdens een vier auditierondes beslissen de door zangers welke twaalf een kandidaten doorgaan uit naar de halve finale. op tv Worden ze het door niet uit eens, wat nogal in eens wil gebeuren bij de het heren, dan op beslist het publiek. op tv In de halve finale worden tijdens op tv de kandidaten in drie groepen verdeeld op en krijgen op ze de opdracht om uit samen een de medley te zingen. Hierna op tv op tv valt in elke groep één van talent af en naar krijgen de twee naar overgebleven van kandidaten uit elke groep de opdracht tijdens uit om een nummer op met De Toppers te zingen. Per in koppel gaat het in beste talent door door naar de finale. het De uiteindelijke op winnaar staat de op 25, 26 en 27 het mei met De uit op Toppers op het podium én naar mag samen met de hen een door medley zingen. Wie kiezen René, uit Gerard, Jeroen en van Jan als Topper uit en wie naar gaat er de dus dit voorjaar een drie avonden voor 65.000 uit man publiek door optreden?

april 2021
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!