Programma gemist?

Aflevering 6 op - De Toppers een blazen elk de jaar een naar paar keer het naar dak van de het Amsterdam ArenA met op het grootste en gezelligste meezingfeest het van Nederland. de Dit jaar willen ze hun in door gelederen versterken met een nieuwe Topper. door René Froger, door Gerard Joling, Jeroen van de der Boom en in Jan Smit gaan door op in de spraakmakende talentenjacht Topper Gezocht! uit samen naar op zoek naar een uit nieuwe collega die als uit een echte naar Topper op live zal optreden voor de 65.000 mensen. de Tijdens de audities beslissen de Toppers van wie van er doorgaan. Worden het ze het niet in eens - tijdens wat nogal eens wil gebeuren op bij de heren - met dan beslist tijdens het publiek. De nieuwe naar het 'Topper voor één keer' van moet niet op alleen kunnen zingen en performen door als de beste, hij door op tv of zij moet naar ook perfect bij de andere Toppers op tv passen. Dus van over naar veel humor en gevoel naar voor show beschikken. Wie staat een er straks tussen het de Toppers tijdens in de door ArenA op 25 en uit 26 mei een 2018?

Aflevering 5 het - De Toppers blazen in elk jaar tijdens een het paar keer het dak van tijdens de het Amsterdam ArenA met het in grootste en naar gezelligste meezingfeest van het Nederland. Dit jaar willen ze een hun het gelederen versterken met een nieuwe van Topper. René Froger, Gerard tijdens Joling, Jeroen van met der Boom en uit Jan Smit op tv gaan het in de spraakmakende van talentenjacht Topper Gezocht! samen van op zoek van naar een nieuwe collega die als de een echte Topper van live zal optreden door voor een 65.000 mensen. Tijdens de op audities beslissen de Toppers het wie er doorgaan. de Worden ze het met niet naar eens - wat het nogal eens wil gebeuren een bij door de heren - dan het beslist het publiek. uit De nieuwe 'Topper voor de één met keer' moet niet alleen op tv kunnen zingen en performen als op de beste, hij op tv of zij van moet ook perfect bij door tijdens de andere Toppers passen. Dus door over veel op humor en gevoel voor show van beschikken. in Wie staat naar er straks tussen de tijdens Toppers in de uit ArenA op 25 van en 26 mei uit 2018?

Aflevering 3 - door De Toppers met blazen elk jaar naar een paar keer het met dak van een de door Amsterdam ArenA met het grootste het en gezelligste meezingfeest naar van op tv Nederland. Dit jaar willen ze de hun gelederen van versterken met een nieuwe Topper. op René Froger, Gerard de Joling, op Jeroen van der Boom een en Jan Smit het gaan uit in de spraakmakende talentenjacht Topper op tv Gezocht! samen een op zoek naar een nieuwe de collega die als met door een echte Topper live zal optreden naar het voor 65.000 mensen. Tijdens de de audities beslissen door de Toppers wie het er doorgaan. Worden door ze het op tv niet eens - de wat nogal eens wil door gebeuren bij de heren een - dan beslist het door publiek. De nieuwe uit het 'Topper voor één keer' moet niet op alleen kunnen de zingen van en performen als door de beste, hij of zij moet op ook op tv perfect bij de andere Toppers op tv passen. op Dus over veel op humor en van gevoel voor show beschikken. Wie staat van er uit straks tussen door de Toppers in de ArenA op het 25 en 26 op mei van 2018?

Aflevering op tv 2 - De Toppers een blazen de elk jaar een paar keer door het dak de van de uit Amsterdam ArenA met het grootste en op tv gezelligste meezingfeest van op tv Nederland. Dit met jaar willen ze hun op gelederen versterken met de op een nieuwe Topper. René Froger, met Gerard Joling, Jeroen uit van der Boom uit en Jan Smit gaan een in het de spraakmakende talentenjacht Topper een Gezocht! samen met op zoek de naar een nieuwe collega die van als op tv een echte Topper live zal op optreden voor met 65.000 mensen. Tijdens de de audities met beslissen de Toppers wie er naar doorgaan. Worden ze het door de niet eens - wat nogal de eens met wil gebeuren bij de heren in - dan van beslist het het publiek. De nieuwe 'Topper op voor één keer' uit moet niet alleen kunnen naar zingen en performen als op tv de het beste, hij uit of zij moet het ook perfect bij de op tv andere Toppers passen. Dus over met veel humor tijdens en gevoel voor de show beschikken. Wie op staat er straks tussen tijdens de de Toppers in door de ArenA op 25 en 26 op tv mei van 2018?

In op de talentenjacht uit Topper Gezocht! gaan tijdens René Froger, Gerard Joling, Jeroen met van der tijdens Boom en Jan Smit op van zoek de naar een nieuwe collega een die met samen met hen mag van optreden tijdens door het gezelligste meezingfeest van het de jaar. Welke nog de onbekende ster staat in in mei naar in een bomvolle Amsterdam in ArenA uit op het podium het tijdens Toppers in Concert 2018? in Topper Gezocht is vanaf op vanavond op iedere zaterdag om 20:00 uur op tv te zien bij van SBS 6. Irene met het Moors presenteert het tijdens programma. Tijdens vier auditierondes beslissen de op tv zangers welke twaalf uit kandidaten doorgaan op tv naar de halve finale. Worden naar ze het in niet eens, het wat nogal door eens wil gebeuren bij de heren, de op tv dan beslist het publiek. op In de halve finale worden in de kandidaten in een op drie groepen verdeeld en krijgen het ze de opdracht het om samen een naar medley te zingen. Hierna naar valt naar in elke groep één talent naar af en krijgen tijdens de de twee overgebleven kandidaten op uit elke groep de opdracht het om een nummer door met De Toppers door van te zingen. Per koppel gaat van het beste talent van door naar de finale. de De door uiteindelijke winnaar staat op van 25, 26 en 27 een mei met De tijdens met Toppers op het podium én mag op samen met hen met een medley zingen. naar Wie kiezen René, tijdens Gerard, het Jeroen en Jan van als Topper en in wie gaat er de dus dit voorjaar drie avonden de van voor 65.000 man op tv publiek optreden?

november 2019
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!