Programma gemist?

Aflevering 6 - op tv De Toppers blazen tijdens elk jaar op een paar keer het naar dak van de op tv het Amsterdam ArenA met het grootste en in gezelligste meezingfeest door van op Nederland. Dit jaar willen uit ze hun naar gelederen versterken met door een nieuwe Topper. René Froger, in Gerard Joling, tijdens Jeroen van der het Boom en Jan het Smit gaan in naar de spraakmakende de talentenjacht Topper Gezocht! naar samen op zoek uit naar een nieuwe collega die als een een met echte Topper live zal van optreden voor 65.000 mensen. door Tijdens de audities op tijdens beslissen de Toppers wie er doorgaan. met Worden ze het naar niet eens - tijdens wat de nogal eens wil van gebeuren bij de op tv heren - dan beslist op het publiek. de De nieuwe 'Topper voor tijdens één op keer' moet niet alleen kunnen door zingen en performen door als het de beste, hij of zij moet door ook perfect bij met de andere Toppers op tv passen. Dus naar over veel humor de en gevoel voor in show beschikken. Wie staat het er naar straks tussen de Toppers in op de uit ArenA op van 25 en 26 mei de 2018?

Aflevering het 5 - De van Toppers blazen elk jaar van een in paar keer het dak de van de Amsterdam ArenA met van de het grootste en op gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit tijdens jaar willen ze hun naar gelederen uit versterken met een nieuwe Topper. op tv René tijdens Froger, Gerard Joling, Jeroen van van der het Boom en Jan Smit gaan in in de in spraakmakende talentenjacht Topper op Gezocht! samen in op zoek naar een op tv nieuwe het collega die als op een echte Topper live uit zal optreden voor 65.000 mensen. in Tijdens de de audities beslissen de Toppers van wie er het doorgaan. Worden ze het op niet op eens - met wat nogal eens wil door gebeuren bij de op heren - dan beslist naar het publiek. naar De nieuwe 'Topper voor één de keer' in moet niet op alleen kunnen zingen en door performen als de beste, van hij of de zij moet ook perfect bij in de andere een Toppers passen. Dus door over van veel humor en door gevoel voor show beschikken. tijdens Wie staat er van straks tussen de tijdens Toppers in de ArenA in op 25 en 26 tijdens mei een 2018?

Aflevering 3 - met uit De Toppers blazen elk tijdens jaar een paar keer een het dak de van de Amsterdam ArenA met met met het grootste en gezelligste meezingfeest een van op Nederland. Dit jaar willen ze hun een gelederen versterken een met een nieuwe Topper. het een René Froger, Gerard Joling, op tv Jeroen van der in Boom en Jan Smit gaan door in de spraakmakende naar naar talentenjacht Topper Gezocht! samen op op zoek naar een nieuwe met collega in die als een met echte Topper live zal van optreden van voor 65.000 mensen. een Tijdens de audities beslissen de van Toppers wie er doorgaan. op een Worden ze het niet eens - met tijdens wat nogal eens wil gebeuren bij met de het heren - dan van beslist het publiek. De naar nieuwe 'Topper voor één door keer' moet in niet door alleen kunnen zingen door en performen als naar de beste, hij de of zij moet ook perfect op tv bij op de andere Toppers tijdens passen. Dus over veel humor en met gevoel in voor show beschikken. Wie het staat naar er straks tussen de naar Toppers in door de ArenA op 25 en 26 van mei op 2018?

Aflevering 2 tijdens - De Toppers een blazen naar elk jaar een paar keer uit het dak van de een de Amsterdam ArenA met naar het grootste en gezelligste meezingfeest van op tv Nederland. Dit met jaar een willen ze hun gelederen het versterken met een uit nieuwe Topper. René Froger, Gerard op in Joling, Jeroen van der Boom en naar op tv Jan Smit gaan de in de spraakmakende talentenjacht Topper met Gezocht! samen op tv op zoek naar met een nieuwe collega uit die als een echte Topper de het live zal optreden met voor 65.000 mensen. tijdens Tijdens de audities beslissen een de Toppers wie op er doorgaan. Worden ze het op niet eens - een wat nogal naar eens met wil gebeuren bij de de heren - dan beslist het uit publiek. tijdens De nieuwe 'Topper tijdens voor één de keer' moet niet op tv alleen kunnen zingen en performen op tv als de beste, van hij of zij met moet ook perfect de bij met de andere Toppers passen. in Dus over veel van humor en op tv gevoel voor show beschikken. Wie het staat er straks in tussen de op Toppers in de in ArenA op een 25 en 26 mei naar 2018?

In de met talentenjacht Topper van Gezocht! gaan René Froger, op tv Gerard Joling, Jeroen van tijdens der Boom en tijdens uit Jan Smit op naar zoek naar een nieuwe uit collega die samen met tijdens hen mag naar optreden tijdens het in gezelligste meezingfeest van het jaar. tijdens Welke naar nog onbekende ster staat naar in mei op in een bomvolle van Amsterdam ArenA op door het podium tijdens Toppers uit in Concert 2018? een Topper naar Gezocht is vanaf vanavond iedere naar zaterdag door om 20:00 uur te zien bij van het SBS 6. Irene Moors naar presenteert het programma. Tijdens vier auditierondes op beslissen de naar zangers welke een twaalf kandidaten tijdens doorgaan naar de halve finale. Worden naar ze op het niet eens, op wat nogal eens wil het gebeuren bij de heren, een naar dan beslist het publiek. In naar de een halve finale worden de op kandidaten in drie een groepen verdeeld en de krijgen ze de opdracht om naar samen uit een medley te zingen. Hierna met de valt in elke naar groep één talent af en krijgen uit naar de twee overgebleven op tv kandidaten uit elke groep de opdracht de op om een nummer met De op tv Toppers te het zingen. Per koppel gaat het tijdens beste naar talent door naar van de finale. De uiteindelijke door winnaar staat op de 25, door 26 en 27 mei met De op tv Toppers een op het podium én mag een samen met hen tijdens een op tv medley zingen. Wie kiezen een René, Gerard, Jeroen door en Jan als tijdens Topper en wie tijdens gaat het er dus dit voorjaar drie avonden een voor naar 65.000 man publiek naar optreden?

april 2020
21-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 6 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

14-04-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 5 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

31-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 3 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

24-03-2018 20:00

Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Topper Gezocht!

Aflevering 2 - De Toppers blazen elk jaar een paar keer het dak van de Amsterdam ArenA met het grootste en gezelligste meezingfeest van Nederland. Dit jaar willen ze hun gelederen versterken met een nieuwe Topper. René Froger, Gerard Joling...

17-03-2018 20:00

Nieuw: Topper Gezocht!

Topper Gezocht! - Nieuw: Topper Gezocht!

In de talentenjacht Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Welke nog onbekende ster ...

Topper Gezocht! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Topper Gezocht! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Topper Gezocht! bij Topper Gezocht! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Topper Gezocht!. Heb je een uitzending van Topper Gezocht! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Topper Gezocht! gemist

Uitzending gemist van Topper Gezocht!? Hier kun je alle uitzendingen van Topper Gezocht! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 21-04-2018 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!