Programma gemist?

Op de dag uit van de in verkiezingen het in Rusland is de documentaire 'De de vrouw die Poetin door wil verslaan' te met op zien op NPO 2. Centraal op staat presidentskandidaat Ksenia van Sobchak, die tijdens de strijd aangaat met Vladimir het Poetin. Victoria Koblenko naar heeft deze opvallende door van verschijning gevolgd tijdens haar campagne en op tv schetst de daarmee tegelijkertijd een met beeld van het Rusland anno naar nu. het In de ogen van op tv veel Russen zijn de op verkiezingen op in 18 maart de naar verkiezingen uit van de toekomst. Is er met na 18 jaar in heerschappij van Poetin een een nieuwe het leider denkbaar? van De meest opvallende presidentskandidaat is de de 36-jarige Ksenia in Sobchak. Als presentatrice van van de door Russische versie tijdens van Big Brother van werd ze nationaal tijdens bekend. De dochter van van de eerste op tv burgemeester van Sint-Petersburg op tv sierde zeven jaar door geleden nog de cover van door de Playboy, maar de de laatste de jaren werkt van Sobchak als journalist uit op de enige vrije in nieuwszender van Rusland en met voert uit ze juist actie tegen het Poetin. Waarom zet Sobchak door haar tijdens fijne jetsetleven op een het spel door de politiek in met de gaan? met Is de ze oprecht in haar verhaal om een haar land de verder te helpen? Of met van is ze gestuurd op door het Kremlin met zoals wordt beweerd? het Is het realistisch om op tv de burgers op tv een democratische toekomst in het vooruitzicht op tv te stellen? En met is naar het mogelijk dat door deze vrouw uit daarvoor gaat zorgen? tijdens In de 50 minuten op durende uitzending reist Victoria samen naar met door regisseur Marieke Slinkert door Rusland een om de laatste van maand door van de verkiezingscampagne op van Ksenia Sobchak en met haar team vast te uit leggen. op Het programma schetst een beeld met van deze pittige door verkiezingsstrijd. Voor Victoria een is het een een spannende missie om op tv nu als verslaggever een weer terug te tijdens gaan met naar het land de van haar jeugd, en van door dichtbij te met kijken naar op tv 'de vrouw het die Poetin wil verslaan'. Victoria Koblenko uit van is geboren in de voormalige Sovjet-Unie met en is uit op haar twaalfde met in haar ouders van naar Nederland gekomen. Ze met studeerde tijdens Ruslandkunde en politicologie, de evenals Ksenia het Sobchak.

maart 2021
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!