Programma gemist?

Op de dag de van tijdens de verkiezingen in Rusland van is de door documentaire 'De vrouw in die Poetin een wil verslaan' te een zien op NPO het 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia naar Sobchak, op die de strijd aangaat het met Vladimir Poetin. Victoria van Koblenko heeft deze opvallende naar verschijning gevolgd tijdens het haar campagne tijdens en schetst op tv daarmee tegelijkertijd een beeld een van het Rusland anno een nu. In de naar ogen van door veel uit Russen zijn de naar verkiezingen op 18 maart door de verkiezingen tijdens van de toekomst. Is het er na 18 jaar heerschappij van van van Poetin een nieuwe leider door denkbaar? De op meest opvallende presidentskandidaat is de door 36-jarige Ksenia Sobchak. een Als presentatrice uit van de Russische versie tijdens van Big uit Brother werd ze op tv nationaal het bekend. De dochter van de met eerste burgemeester naar van Sint-Petersburg sierde zeven jaar de een geleden nog de cover met van de Playboy, maar uit de laatste jaren werkt van Sobchak het als journalist op de van enige vrije nieuwszender van naar de Rusland en voert ze juist actie naar tegen Poetin. Waarom het zet door Sobchak haar fijne op tv jetsetleven op het spel door met een de politiek in de gaan? Is van ze oprecht in in haar verhaal op om met haar land verder te helpen? door Of is ze gestuurd met door het naar Kremlin zoals de wordt beweerd? Is in het realistisch om uit de burgers een democratische door toekomst in het de vooruitzicht te op tv stellen? En is het op tv mogelijk dat het deze vrouw tijdens daarvoor gaat zorgen? op tv In de 50 de minuten durende uitzending van reist Victoria samen met tijdens regisseur Marieke Slinkert uit door Rusland om de de laatste maand van op de verkiezingscampagne van van Ksenia Sobchak en haar op team vast te uit leggen. Het programma het schetst een beeld op tv van door deze pittige door verkiezingsstrijd. Voor Victoria is het een naar spannende missie om van nu in als verslaggever weer terug te op tv gaan naar het een land tijdens van haar een jeugd, en van met dichtbij te kijken naar door 'de vrouw die Poetin op wil verslaan'. Victoria Koblenko uit op tv is geboren in de voormalige Sovjet-Unie naar en is op met op tv haar twaalfde met haar ouders naar naar Nederland gekomen. in Ze studeerde Ruslandkunde en door politicologie, het evenals Ksenia tijdens Sobchak.

oktober 2020
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!