Programma gemist?

Op de dag uit van de verkiezingen het in Rusland door is de op documentaire 'De vrouw van die Poetin door wil verslaan' te zien op NPO naar 2. tijdens Centraal staat de presidentskandidaat Ksenia Sobchak, een die de strijd van aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko in heeft deze van opvallende verschijning gevolgd uit tijdens haar van campagne en schetst daarmee tegelijkertijd met een beeld naar van door het Rusland anno van nu. In de ogen van van veel op Russen zijn de op tv verkiezingen op 18 maart de een verkiezingen van de naar toekomst. Is er na op 18 jaar de heerschappij van Poetin een in van nieuwe leider denkbaar? De meest opvallende op presidentskandidaat de is de met 36-jarige Ksenia Sobchak. Als het presentatrice van de Russische versie in van Big tijdens Brother werd ze nationaal het bekend. door De dochter van met de eerste burgemeester van Sint-Petersburg uit uit sierde zeven jaar op geleden nog de cover van de een Playboy, van maar de laatste een jaren werkt Sobchak als journalist naar op tv op de enige vrije nieuwszender van naar Rusland door en voert ze de juist actie tegen Poetin. een Waarom zet Sobchak haar naar fijne jetsetleven uit op het spel op tv door een de politiek in door de gaan? Is ze oprecht in uit haar verhaal op om op haar land verder te helpen? Of het is ze gestuurd een in door het Kremlin zoals op tv wordt beweerd? Is het realistisch een om de burgers op met een democratische toekomst in het vooruitzicht door te door stellen? En naar is het mogelijk dat tijdens deze vrouw daarvoor gaat de zorgen? In de 50 het naar minuten durende uitzending reist Victoria samen op tv met op tv regisseur Marieke Slinkert op door Rusland naar om de laatste maand van door de het verkiezingscampagne van Ksenia Sobchak een en haar team vast door te leggen. Het programma tijdens schetst op een beeld van deze van pittige in verkiezingsstrijd. Voor Victoria een is het een spannende door missie om nu als verslaggever uit weer het terug te op gaan naar het land een van haar tijdens jeugd, en van dichtbij op te kijken naar 'de vrouw op tv die door Poetin wil in verslaan'. Victoria Koblenko is de geboren in door de voormalige Sovjet-Unie uit en is op haar op tv twaalfde met haar ouders naar de Nederland gekomen. Ze in door studeerde Ruslandkunde en op tv politicologie, evenals Ksenia op tv Sobchak.

juni 2021
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!