Programma gemist?

Op de naar dag tijdens van de verkiezingen in Rusland naar is op tv de documentaire 'De in vrouw die Poetin met wil verslaan' te zien op tv op NPO op 2. Centraal staat met presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd op aangaat met uit Vladimir Poetin. van Victoria Koblenko heeft in deze opvallende naar verschijning gevolgd tijdens het haar campagne en schetst een daarmee tegelijkertijd een beeld het van het Rusland anno naar nu. door In de een ogen van veel tijdens Russen zijn de naar verkiezingen op 18 maart de uit verkiezingen van tijdens de toekomst. Is er uit na 18 jaar heerschappij in van Poetin uit een tijdens nieuwe leider denkbaar? De de meest opvallende van presidentskandidaat is de 36-jarige uit Ksenia Sobchak. Als presentatrice van op tv de uit Russische versie uit van Big Brother werd ze nationaal van de bekend. De dochter van de de eerste burgemeester de van Sint-Petersburg sierde zeven door jaar geleden nog de de cover het van de Playboy, maar de in tijdens laatste jaren werkt Sobchak als journalist door op uit de enige tijdens vrije nieuwszender van in Rusland en voert door ze juist actie tegen tijdens Poetin. Waarom zet Sobchak de haar fijne het jetsetleven op het het spel door de politiek in van de gaan? de Is tijdens ze oprecht in naar haar verhaal om op haar land verder de te helpen? Of is ze gestuurd in door het Kremlin op tv zoals op tv wordt beweerd? Is het in realistisch om de op tv burgers een naar democratische toekomst naar in het vooruitzicht naar te stellen? En is het naar mogelijk uit dat deze vrouw daarvoor gaat met zorgen? In de 50 op tv minuten een durende uitzending reist Victoria van samen in met regisseur Marieke een Slinkert door Rusland tijdens om de laatste het maand van de verkiezingscampagne van Ksenia op tv Sobchak en op tv haar tijdens team vast te tijdens leggen. Het programma schetst uit een beeld van uit deze pittige verkiezingsstrijd. een Voor Victoria is het het een spannende naar missie om nu als het verslaggever op weer terug te gaan naar het met land het van haar jeugd, en een van dichtbij te met kijken naar 'de met vrouw die Poetin wil uit verslaan'. Victoria Koblenko tijdens is op tv geboren in de voormalige tijdens Sovjet-Unie op tv en is op haar twaalfde met op haar uit ouders naar Nederland gekomen. in Ze studeerde Ruslandkunde uit en politicologie, het evenals Ksenia op tv Sobchak.

juli 2020
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!