Programma gemist?

Op het de dag door van de verkiezingen in Rusland op is de documentaire in 'De vrouw het die Poetin wil door verslaan' te zien op tv op NPO 2. op Centraal staat presidentskandidaat Ksenia het Sobchak, die in de strijd aangaat met op Vladimir Poetin. Victoria Koblenko tijdens op heeft deze opvallende verschijning met gevolgd tijdens haar campagne het en schetst daarmee tegelijkertijd naar een beeld van in het met Rusland anno nu. In op tv de ogen met van veel Russen van zijn de verkiezingen op een 18 maart de door verkiezingen van tijdens de toekomst. Is er in na 18 jaar heerschappij de in van Poetin een nieuwe leider denkbaar? op tv De meest opvallende een het presidentskandidaat is de 36-jarige Ksenia door Sobchak. de Als presentatrice van de Russische tijdens versie van Big Brother in met werd ze nationaal op bekend. De dochter van van de eerste burgemeester van Sint-Petersburg met sierde zeven uit jaar geleden nog de een tijdens cover van de Playboy, maar van de laatste door jaren werkt de Sobchak als journalist naar op de enige vrije nieuwszender op tv van Rusland en op tv voert ze juist actie naar met tegen Poetin. Waarom zet Sobchak uit haar fijne jetsetleven op tijdens het spel door uit de op tv politiek in de gaan? het Is door ze oprecht in haar op verhaal om haar uit land verder te helpen? een Of is ze een gestuurd door het een Kremlin op tv zoals wordt beweerd? Is het realistisch tijdens om de burgers het een met democratische toekomst in het met vooruitzicht een te stellen? En is uit het mogelijk dat deze de vrouw daarvoor gaat op tv zorgen? In de door 50 minuten naar durende uitzending reist Victoria tijdens samen met regisseur van Marieke Slinkert door door Rusland om een de laatste maand een van de verkiezingscampagne uit van Ksenia Sobchak en door haar team vast te een leggen. tijdens Het programma schetst een beeld in van deze pittige naar in verkiezingsstrijd. Voor Victoria is een het een spannende op missie om nu als verslaggever een weer terug te naar gaan naar het een land met van haar jeugd, naar en van dichtbij het te kijken een naar 'de vrouw tijdens die Poetin wil door verslaan'. Victoria Koblenko is geboren in naar de voormalige Sovjet-Unie in en is op de haar twaalfde de met haar de ouders naar Nederland gekomen. Ze in studeerde Ruslandkunde op en politicologie, evenals op Ksenia door Sobchak.

oktober 2021
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!