Programma gemist?

Op in de dag van de verkiezingen op tv in Rusland is het de documentaire 'De op uit vrouw die Poetin wil verslaan' op te zien op tijdens NPO 2. uit Centraal staat presidentskandidaat naar Ksenia Sobchak, van die de strijd aangaat met op Vladimir op tv Poetin. Victoria Koblenko heeft door deze opvallende verschijning gevolgd tijdens uit haar door campagne en schetst een daarmee tegelijkertijd door een beeld van een het Rusland anno nu. In de met ogen door van veel Russen zijn de uit verkiezingen op op 18 maart de verkiezingen uit van de toekomst. van Is er het na 18 jaar naar heerschappij van Poetin een een nieuwe naar leider denkbaar? De meest opvallende door presidentskandidaat is de op tv 36-jarige Ksenia Sobchak. op tv Als presentatrice de van de Russische met versie van Big uit Brother werd ze de nationaal bekend. De in dochter het van de eerste naar burgemeester van Sint-Petersburg sierde zeven jaar op geleden in nog de cover naar van de op tv Playboy, maar de een laatste jaren werkt Sobchak als een journalist op de enige met vrije op tv nieuwszender van van Rusland en voert ze juist tijdens actie door tegen Poetin. Waarom zet Sobchak haar op op fijne jetsetleven op het het spel door de politiek in naar uit de gaan? Is ze naar oprecht in haar verhaal om een haar land van verder te helpen? tijdens Of een is ze gestuurd door op tv het Kremlin zoals wordt beweerd? met Is het de realistisch om de uit burgers een democratische op tv toekomst met in het vooruitzicht te stellen? En met tijdens is het mogelijk dat het deze vrouw daarvoor gaat zorgen? op tv door In de 50 in minuten durende uitzending reist in Victoria samen met regisseur het Marieke Slinkert door met Rusland op tv om de laatste maand van de de verkiezingscampagne uit van Ksenia Sobchak en haar door team vast het te leggen. Het programma in schetst het een beeld van deze pittige het verkiezingsstrijd. Voor een Victoria uit is het een naar spannende missie om nu als verslaggever het weer terug tijdens te gaan een naar het land van haar tijdens door jeugd, en van dichtbij te naar kijken naar 'de in vrouw die Poetin wil met verslaan'. Victoria in Koblenko is naar geboren in de voormalige Sovjet-Unie naar en is uit op naar haar twaalfde met haar ouders naar met door Nederland gekomen. Ze op studeerde Ruslandkunde en op tv politicologie, evenals Ksenia de Sobchak.

januari 2020
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!