Programma gemist?

Op de door dag een van de verkiezingen in Rusland het is de documentaire 'De op tv vrouw die tijdens Poetin wil verslaan' te van zien op NPO de 2. Centraal uit staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, door die de de strijd aangaat met van Vladimir Poetin. van Victoria Koblenko heeft deze door opvallende verschijning gevolgd door tijdens haar tijdens campagne en een schetst daarmee tegelijkertijd een beeld van door het Rusland anno op nu. In de op ogen van een veel door Russen zijn de in verkiezingen op 18 maart de naar verkiezingen in van de toekomst. Is de er na 18 jaar heerschappij door van Poetin een een op nieuwe leider denkbaar? De meest met opvallende presidentskandidaat op tv is de 36-jarige naar Ksenia Sobchak. Als presentatrice van de de Russische naar versie van van Big Brother tijdens werd ze nationaal bekend. De tijdens dochter van de eerste naar het burgemeester van Sint-Petersburg sierde met zeven jaar geleden op tv nog de cover tijdens van de uit Playboy, maar de laatste jaren op tv werkt tijdens Sobchak als journalist met op de enige vrije nieuwszender van naar uit Rusland en voert op tv ze juist actie tegen naar Poetin. Waarom zet Sobchak de haar fijne jetsetleven tijdens op het spel door naar de politiek in een de gaan? naar Is ze oprecht in naar haar verhaal op tv om haar land op tv verder te helpen? op Of is in ze gestuurd door tijdens het Kremlin een zoals wordt beweerd? Is het uit realistisch om de de burgers een in democratische toekomst in het uit vooruitzicht te stellen? uit En is het mogelijk een dat deze uit vrouw op tv daarvoor gaat zorgen? In de op tv 50 minuten durende de uitzending reist Victoria samen van met regisseur in Marieke uit Slinkert door Rusland om de laatste een maand van met de verkiezingscampagne van Ksenia een Sobchak en uit haar team van vast te leggen. naar Het programma schetst een beeld de van deze een pittige verkiezingsstrijd. Voor Victoria op is het de een in spannende missie om nu als met verslaggever weer naar terug te van gaan naar het land van haar met jeugd, en de van dichtbij te kijken tijdens naar 'de het vrouw die Poetin wil in uit verslaan'. Victoria Koblenko tijdens is geboren in de voormalige op tv Sovjet-Unie en van is op haar de twaalfde met het haar ouders naar een Nederland gekomen. Ze studeerde Ruslandkunde op en politicologie, de evenals Ksenia op tv Sobchak.

november 2020
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!