Programma gemist?

Op de dag met uit van de verkiezingen in Rusland naar is de een documentaire 'De het vrouw die Poetin wil verslaan' van te op zien op NPO 2. Centraal op staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, een die de tijdens strijd van aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko naar heeft naar deze opvallende verschijning op tv gevolgd tijdens van haar campagne en schetst daarmee in tegelijkertijd een beeld op tv van het naar Rusland anno nu. In de de ogen van veel door Russen zijn uit de van verkiezingen op 18 de maart de verkiezingen de van de toekomst. Is door er na 18 jaar heerschappij van van op Poetin een nieuwe leider denkbaar? op door De meest opvallende presidentskandidaat is naar de 36-jarige uit Ksenia Sobchak. Als presentatrice van een de door Russische versie op van Big Brother uit werd ze nationaal met bekend. De dochter van uit de eerste een burgemeester van Sint-Petersburg van sierde zeven jaar geleden nog de van cover met van de Playboy, maar de naar laatste van jaren werkt Sobchak als journalist de op de de enige vrije nieuwszender van uit in Rusland en voert ze juist een actie tegen Poetin. naar Waarom zet Sobchak haar uit fijne jetsetleven op tijdens het spel uit door de op politiek in de tijdens gaan? Is ze door oprecht in haar van verhaal om haar op tv land verder te helpen? door Of naar is ze gestuurd door het Kremlin tijdens de zoals wordt beweerd? Is het realistisch van om door de burgers een democratische toekomst op in het vooruitzicht naar te door stellen? En is van het mogelijk in dat deze vrouw daarvoor gaat zorgen? het In de de 50 minuten durende uit uitzending in reist Victoria samen met regisseur op Marieke Slinkert door de Rusland om de laatste in uit maand van de verkiezingscampagne met van Ksenia Sobchak en op tv haar team vast te de met leggen. Het programma schetst een beeld door van op deze pittige verkiezingsstrijd. Voor het Victoria is het een door spannende missie op om nu het als verslaggever weer terug te van gaan naar van het land de van haar jeugd, en door van een dichtbij te kijken naar tijdens 'de vrouw die Poetin van wil verslaan'. op tv Victoria Koblenko is naar geboren in op tv de voormalige Sovjet-Unie en is op van haar twaalfde in met op haar ouders naar naar Nederland gekomen. Ze studeerde Ruslandkunde door en politicologie, evenals in Ksenia op Sobchak.

december 2021
18-03-2018 19:20

Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

De vrouw die Poetin wil verslaan - Docu: De vrouw die Poetin wil verslaan

Op de dag van de verkiezingen in Rusland is de documentaire 'De vrouw die Poetin wil verslaan' te zien op NPO 2. Centraal staat presidentskandidaat Ksenia Sobchak, die de strijd aangaat met Vladimir Poetin. Victoria Koblenko heeft deze opva...

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De vrouw die Poetin wil verslaan bij De vrouw die Poetin wil verslaan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De vrouw die Poetin wil verslaan. Heb je een uitzending van De vrouw die Poetin wil verslaan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De vrouw die Poetin wil verslaan gemist

Uitzending gemist van De vrouw die Poetin wil verslaan? Hier kun je alle uitzendingen van De vrouw die Poetin wil verslaan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!