Programma gemist?

De naar ware toedracht komt langzamerhand aan op door het licht. Daniel blijkt meer dan tijdens alleen door een raadgever voor Elisabeth en met Paul te de zijn en met Alexandre ontdekt in zijn moeders duistere op geheim. David levert met zichzelf uit aan de het Amerikanen en van offert zich op voor de bank, het zodat deze een door totaal andere door richting de in kan slaan, in dankzij Pauls videogetuigenis op door een USB.

Elisabeth wordt van op tijdens non-actief gesteld bij de bank na op een het onderzoek door de uit Finma. Blanche Grangier trekt de de stekker eruit het bij naar Paul, maar hij wordt nog op gered. met Een beheerder van op tv de bank pleegt een zelfmoord nadat blijkt dat het hij achter de moordpoging naar op door Paul zit, maar er zit op tv een een luchtje aan. Intussen gaan met de duistere zaakjes het achter de coulissen door, met op tv de farmaceuticagigant Arevin in de in hoofdrol.

De Amerikaanse fiscus tijdens neemt de bank in Grangier van onder vuur. met Er ontstaat onrust uit bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth naar een staat als directeur onder met zware druk en Alexandre is door van haar liever kwijt dan rijk. uit Paul op heeft haar zonder haar medeweten van betrokken tijdens bij enkele duistere de zaakjes en nu moet de ze de brokken zien te tijdens lijmen. op tv Samen met haar ex-man en tijdens journalist Luc probeert een ze door achter de uit waarheid te komen.

Amerika zet van de Zwitserse banken een onder met druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar naar Pauls van geheimen en ontdekt dat haar tijdens broer op tv niet was de zoals ze dacht. naar Hij stond op het tijdens punt een nieuw leven te de beginnen van in Singapore met op tv de mysterieuze Luna. De door vraag is wat zijn van vrouw op tv Virginia hiervan de wist. Ondertussen broeden Alexandre en uit David op een op plan om tijdens de bank een nieuwe een koers te een laten varen.

Elisabeth raakt meer op tv betrokken bij op tv de de bank, hetgeen op weerstand tijdens stuit bij broer Alexandre, die met het zich meer bekommert om zijn eigen uit plannen. Ze tijdens ontdekt steeds meer uit over hoe Paul zaken tijdens deed. Wanneer de met Russische van Borova haar dochter bedreigt, wordt van ze door gedwongen om met 50 miljoen het op tv aan diamanten naar Cyprus te reizen. tijdens En ondertussen in hijgt de Amerikaanse fiscus door de banken nog op tv steeds in van de tijdens nek.

In op de zesdelige Zwitserse van dramaserie Banking District uit (Quartier des banques) is een de Zwitserse bankierswereld in tijdens een rep en roer een over het nieuws dat Paul op tv Béguelin, directeur van door de door private bank Béguelin, dood is gevonden naar in zijn kantoor. tijdens door Is het zelfmoord of een afrekening? naar Deze vraag door houdt zijn zus Elisabeth uit bezig. Zij start door een intern met onderzoek en komt door achter van geheimen van de bank én op tv geheimen van uit haar eigen uit familie.

juni 2020
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!