Programma gemist?

De ware toedracht uit het komt langzamerhand aan het licht. Daniel het blijkt meer het dan alleen een een raadgever voor naar Elisabeth en Paul van te zijn op en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere op geheim. David de levert zichzelf door uit aan de met Amerikanen en het offert zich op voor de tijdens bank, uit zodat deze een een totaal andere richting in kan slaan, naar dankzij Pauls een videogetuigenis op een het USB.

Elisabeth uit wordt op tijdens non-actief gesteld bij de bank na op tv een onderzoek door door op tv de Finma. Blanche in Grangier trekt de door stekker eruit bij Paul, op tv maar hij uit wordt nog gered. Een beheerder van de met de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt uit dat uit hij achter in de moordpoging op tijdens Paul zit, maar er zit van een luchtje in aan. Intussen gaan het de duistere zaakjes een achter de coulissen door, op tv met uit farmaceuticagigant Arevin in de op tv hoofdrol.

De Amerikaanse fiscus een neemt de bank uit Grangier uit onder vuur. Er van ontstaat onrust bij zowel werknemers het als tijdens cliënten. Elisabeth staat als directeur met in onder zware druk op tv en Alexandre is haar liever kwijt tijdens dan van rijk. Paul heeft haar zonder op haar in medeweten betrokken bij enkele in duistere zaakjes in en nu moet ze de in brokken een zien te lijmen. Samen met met op tv haar ex-man en journalist Luc probeert tijdens ze achter een de waarheid te in komen.

Amerika zet de een Zwitserse banken een onder druk. Intussen door doet op Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen op tv en ontdekt dat haar uit broer niet van was zoals ze dacht. met Hij stond op het een het punt een op nieuw leven te beginnen door in Singapore met een de mysterieuze Luna. De vraag op tv is wat zijn met op tv vrouw Virginia hiervan wist. Ondertussen broeden de Alexandre en David door op een plan een om de bank in een nieuwe het koers van te laten varen.

Elisabeth raakt in meer betrokken bij tijdens de bank, hetgeen met op met weerstand stuit bij op broer Alexandre, die de zich meer bekommert om van zijn eigen plannen. Ze uit ontdekt steeds meer over een hoe Paul zaken door uit deed. Wanneer de Russische Borova de haar dochter tijdens bedreigt, wordt in ze gedwongen om met 50 naar miljoen uit aan diamanten naar Cyprus in te reizen. En ondertussen een hijgt de Amerikaanse met fiscus tijdens de banken nog steeds in in de op tv nek.

In met de zesdelige Zwitserse tijdens dramaserie Banking District (Quartier des uit banques) met is de Zwitserse bankierswereld in uit door rep en roer over het nieuws in dat Paul naar Béguelin, directeur van de op tv private bank Béguelin, op tv de dood is gevonden in met zijn kantoor. Is het op tv zelfmoord of een afrekening? van Deze vraag houdt uit zijn zus Elisabeth tijdens bezig. op Zij start een met intern onderzoek en een komt achter geheimen van een de bank het én geheimen uit haar eigen in naar familie.

september 2021
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!