Programma gemist?

De ware toedracht uit komt naar langzamerhand aan het van licht. Daniel blijkt meer dan tijdens alleen een door raadgever voor Elisabeth tijdens en Paul door te zijn en op tv Alexandre ontdekt zijn de moeders duistere geheim. David uit levert uit zichzelf uit aan de Amerikanen de en offert zich op het voor de een bank, door zodat deze een totaal de andere richting op in kan slaan, dankzij Pauls van videogetuigenis op een door USB.

Elisabeth van wordt op non-actief met gesteld bij de bank na de een onderzoek de door de Finma. Blanche op tv Grangier trekt de de stekker eruit de bij Paul, maar hij uit wordt in nog gered. op Een beheerder van de bank pleegt op zelfmoord met nadat blijkt met dat hij achter tijdens de moordpoging op Paul naar zit, maar er zit in een luchtje met aan. Intussen het gaan de duistere zaakjes achter het de op coulissen door, met farmaceuticagigant Arevin in van de door hoofdrol.

De Amerikaanse de fiscus neemt de op tv bank naar Grangier onder vuur. Er ontstaat door onrust bij uit zowel werknemers als door cliënten. Elisabeth staat door als directeur onder zware druk op en door Alexandre is het haar liever kwijt dan rijk. met Paul tijdens heeft haar zonder haar het medeweten betrokken naar bij enkele duistere zaakjes en nu een moet ze het de brokken door zien te lijmen. Samen naar met haar ex-man naar en journalist Luc probeert tijdens ze achter het de waarheid te tijdens komen.

Amerika zet de het Zwitserse tijdens banken onder druk. Intussen doet het Elisabeth onderzoek naar naar Pauls geheimen het en een ontdekt dat haar broer niet met was zoals ze naar dacht. Hij stond tijdens op het punt een uit nieuw van leven te beginnen in Singapore uit met de mysterieuze tijdens de Luna. De vraag is het wat zijn vrouw Virginia met hiervan wist. van Ondertussen broeden Alexandre op en David van op een plan met om de bank een nieuwe koers een naar te laten varen.

Elisabeth raakt door meer met betrokken bij de de bank, hetgeen op weerstand stuit bij met broer Alexandre, die tijdens zich meer bekommert op tv de om zijn eigen plannen. Ze ontdekt naar steeds meer over op tv hoe in Paul zaken deed. Wanneer de uit Russische Borova van haar dochter bedreigt, wordt in ze gedwongen om uit met 50 op miljoen aan naar diamanten naar Cyprus te reizen. van En ondertussen in hijgt een de Amerikaanse fiscus de door banken nog de steeds in de uit nek.

In door de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking op tv District (Quartier des uit banques) is naar de op Zwitserse bankierswereld in in rep en roer over het door nieuws dat Paul van Béguelin, op directeur van de naar private bank Béguelin, op tv dood is gevonden in zijn kantoor. een Is het zelfmoord in of een naar afrekening? Deze vraag uit houdt zijn zus Elisabeth in bezig. Zij start het een intern onderzoek uit en komt met achter geheimen van de de met bank én geheimen uit haar eigen met een familie.

januari 2021
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!