Programma gemist?

De ware toedracht tijdens in komt langzamerhand aan het naar licht. Daniel blijkt meer het dan alleen een raadgever op tv voor Elisabeth en op Paul te uit zijn en het Alexandre ontdekt zijn moeders met duistere geheim. David een levert zichzelf door uit aan tijdens de Amerikanen en offert in zich op de voor de bank, zodat in deze een totaal andere richting op tv in op kan slaan, dankzij Pauls videogetuigenis door een op een USB.

Elisabeth wordt op tv op non-actief gesteld van bij de bank na van met een onderzoek door de op Finma. Blanche Grangier trekt de het stekker eruit op tv bij Paul, tijdens maar hij van wordt nog gered. Een beheerder naar van de bank pleegt door zelfmoord nadat blijkt op tv tijdens dat hij achter de moordpoging een op Paul zit, de maar er zit door een luchtje uit aan. Intussen gaan de duistere het het zaakjes achter de coulissen in door, met farmaceuticagigant de Arevin in de door hoofdrol.

De op Amerikaanse fiscus op neemt de bank Grangier onder met vuur. de Er ontstaat onrust bij zowel het werknemers als cliënten. met Elisabeth staat als directeur een onder zware druk van en Alexandre is van van haar liever kwijt uit dan rijk. Paul heeft op tv haar zonder op tv haar medeweten betrokken bij enkele tijdens duistere zaakjes en nu het een moet ze de op tv brokken zien te lijmen. Samen met een haar op ex-man en journalist Luc probeert van een ze achter de op waarheid te komen.

Amerika zet door de Zwitserse banken onder met druk. op Intussen doet Elisabeth onderzoek naar op tv Pauls geheimen en de ontdekt dat met haar uit broer niet was de zoals ze dacht. Hij stond op tijdens het punt een tijdens nieuw uit leven te een beginnen in Singapore met de tijdens mysterieuze Luna. De vraag uit is wat zijn uit met vrouw Virginia hiervan wist. Ondertussen broeden van Alexandre tijdens en David met op een plan om de bank tijdens een een nieuwe koers te de laten varen.

Elisabeth raakt de meer betrokken bij een de het bank, hetgeen op in weerstand stuit bij broer op Alexandre, die naar zich meer bekommert om zijn eigen het plannen. uit Ze ontdekt steeds meer door over hoe het Paul zaken met deed. Wanneer de op Russische Borova haar dochter bedreigt, het wordt ze een gedwongen om met 50 door miljoen aan diamanten de naar Cyprus te uit reizen. En ondertussen hijgt op de Amerikaanse een fiscus de banken nog op tv steeds de in de met nek.

In met de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking naar op District (Quartier des in banques) is de tijdens Zwitserse bankierswereld in rep met en roer op tv over het nieuws dat met Paul Béguelin, directeur op van de een private bank Béguelin, met dood is gevonden in zijn het kantoor. Is het zelfmoord met of op een afrekening? Deze vraag houdt tijdens zijn op tv zus Elisabeth bezig. de Zij start een het intern onderzoek en komt de achter geheimen naar van de door bank én geheimen uit haar naar eigen tijdens familie.

november 2019
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!