Programma gemist?

De een ware toedracht komt langzamerhand met aan het licht. Daniel een blijkt in meer dan alleen met een raadgever voor een Elisabeth en Paul op tv te zijn en op tv Alexandre ontdekt de zijn moeders duistere geheim. David naar levert zichzelf op uit aan de Amerikanen naar en offert zich op op tv voor de naar bank, een zodat deze een totaal andere naar richting in kan naar slaan, door dankzij Pauls videogetuigenis met op een USB.

Elisabeth naar wordt op non-actief gesteld in bij de bank na de een onderzoek naar door de met Finma. Blanche in Grangier trekt de stekker eruit bij door op tv Paul, maar hij wordt nog gered. uit een Een beheerder van de bank pleegt van zelfmoord nadat blijkt naar dat hij naar achter de de moordpoging op de Paul zit, maar er zit op een luchtje aan. uit Intussen door gaan de duistere zaakjes achter het de coulissen door, met van farmaceuticagigant Arevin het in de in hoofdrol.

De Amerikaanse in fiscus neemt de bank tijdens Grangier onder vuur. uit Er ontstaat tijdens onrust bij de zowel werknemers als op cliënten. Elisabeth staat op tv als directeur onder zware druk het met en Alexandre is haar liever kwijt met dan op rijk. Paul heeft haar zonder op tv haar medeweten betrokken op bij het enkele duistere op tv zaakjes en nu moet ze de de brokken zien te door lijmen. Samen met het haar uit ex-man en journalist Luc op probeert ze achter de in waarheid te een komen.

Amerika op zet de Zwitserse met banken onder druk. Intussen de doet met Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en uit ontdekt dat uit haar broer uit niet was zoals op ze dacht. uit Hij stond op het punt een op tv nieuw leven het te beginnen de in Singapore met uit de mysterieuze Luna. De vraag uit is wat door zijn vrouw in Virginia hiervan wist. Ondertussen broeden het Alexandre uit en David op een plan het in om de bank een nieuwe koers naar te laten op tv varen.

Elisabeth raakt meer door betrokken bij de op bank, hetgeen uit op weerstand stuit bij de broer op tv Alexandre, die op zich meer bekommert om zijn eigen de plannen. Ze ontdekt een steeds meer over door een hoe Paul zaken deed. naar Wanneer de van Russische Borova haar dochter een bedreigt, wordt ze gedwongen een om met van 50 miljoen aan diamanten de naar Cyprus te tijdens reizen. En op tv ondertussen hijgt de Amerikaanse fiscus uit de banken nog de steeds in de door tijdens nek.

In op tv de zesdelige Zwitserse met dramaserie Banking District (Quartier de des banques) is een de naar Zwitserse bankierswereld in met rep en roer over het naar nieuws dat een Paul Béguelin, in directeur van de private bank Béguelin, uit op dood is gevonden het in zijn kantoor. van Is het zelfmoord of een een afrekening? van Deze vraag houdt van zijn zus Elisabeth bezig. Zij de start een intern naar onderzoek en een komt achter geheimen van uit de het bank én geheimen uit haar eigen van de familie.

mei 2021
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!