Programma gemist?

De ware toedracht een komt langzamerhand op tv aan het naar licht. Daniel blijkt meer dan tijdens alleen een een raadgever voor Elisabeth en het Paul te zijn door en naar Alexandre ontdekt tijdens zijn moeders duistere geheim. David levert in zichzelf op uit aan de Amerikanen van en de offert zich op voor de door bank, zodat deze een een totaal andere richting tijdens in kan slaan, naar het dankzij Pauls videogetuigenis uit op een USB.

Elisabeth door wordt op non-actief gesteld bij uit de uit bank na een een onderzoek door de Finma. door Blanche Grangier uit trekt de stekker eruit op bij Paul, maar een hij wordt nog uit gered. Een beheerder van het de bank pleegt een zelfmoord nadat tijdens blijkt dat hij achter op het de moordpoging op Paul zit, een maar er zit een op luchtje aan. Intussen naar gaan in de duistere zaakjes achter het de coulissen door, door met farmaceuticagigant tijdens Arevin in de met hoofdrol.

De Amerikaanse door fiscus van neemt de bank Grangier onder naar vuur. Er ontstaat een onrust bij zowel door werknemers als cliënten. Elisabeth op tv staat als naar directeur onder zware druk in de en Alexandre is haar uit liever kwijt dan tijdens rijk. Paul heeft haar zonder het op haar medeweten betrokken op tv bij enkele duistere zaakjes uit en nu moet ze de tijdens brokken tijdens zien te lijmen. Samen met door haar ex-man en door journalist Luc probeert de ze achter op tv de waarheid te naar komen.

Amerika op zet de Zwitserse banken tijdens onder druk. Intussen doet het Elisabeth onderzoek in naar Pauls op geheimen en door ontdekt dat haar broer niet was met zoals ze dacht. van Hij stond met op het op tv punt een nieuw leven te tijdens beginnen tijdens in Singapore met de mysterieuze de Luna. De vraag op is wat uit zijn vrouw Virginia op hiervan naar wist. Ondertussen broeden Alexandre van en David op de een plan om tijdens de bank een nieuwe op koers in te laten varen.

Elisabeth raakt uit meer betrokken bij de door bank, met hetgeen op weerstand stuit door bij broer Alexandre, die met zich in meer bekommert om zijn eigen op tv een plannen. Ze ontdekt steeds meer het over hoe Paul in zaken het deed. Wanneer de Russische de Borova haar dochter bedreigt, wordt van ze gedwongen om naar met 50 met miljoen aan diamanten een naar Cyprus door te reizen. En op ondertussen hijgt van de Amerikaanse fiscus de banken op nog steeds in de tijdens door nek.

In de zesdelige uit Zwitserse dramaserie Banking tijdens District op tv (Quartier des banques) is de uit een Zwitserse bankierswereld in rep en het roer over het door nieuws dat het Paul Béguelin, met directeur van de een private bank Béguelin, dood is gevonden op naar in zijn kantoor. Is de het zelfmoord of een afrekening? door Deze van vraag houdt zijn het zus Elisabeth bezig. Zij start door door een intern onderzoek en de komt achter uit geheimen van de bank op tv én geheimen uit haar naar eigen het familie.

september 2020
23-04-2018 23:00

Aflevering 6

Banking District - Aflevering 6

De ware toedracht komt langzamerhand aan het licht. Daniel blijkt meer dan alleen een raadgever voor Elisabeth en Paul te zijn en Alexandre ontdekt zijn moeders duistere geheim. David levert zichzelf uit aan de Amerikanen en offert zich op ...

16-04-2018 22:55

Aflevering 5

Banking District - Aflevering 5

Elisabeth wordt op non-actief gesteld bij de bank na een onderzoek door de Finma. Blanche Grangier trekt de stekker eruit bij Paul, maar hij wordt nog gered. Een beheerder van de bank pleegt zelfmoord nadat blijkt dat hij achter de moordpog...

09-04-2018 23:05

Aflevering 4

Banking District - Aflevering 4

De Amerikaanse fiscus neemt de bank Grangier onder vuur. Er ontstaat onrust bij zowel werknemers als cliënten. Elisabeth staat als directeur onder zware druk en Alexandre is haar liever kwijt dan rijk. Paul heeft haar zonder haar medeweten ...

02-04-2018 23:50

Aflevering 3

Banking District - Aflevering 3

Amerika zet de Zwitserse banken onder druk. Intussen doet Elisabeth onderzoek naar Pauls geheimen en ontdekt dat haar broer niet was zoals ze dacht. Hij stond op het punt een nieuw leven te beginnen in Singapore met de mysterieuze Luna. De ...

26-03-2018 23:10

Aflevering 2

Banking District - Aflevering 2

Elisabeth raakt meer betrokken bij de bank, hetgeen op weerstand stuit bij broer Alexandre, die zich meer bekommert om zijn eigen plannen. Ze ontdekt steeds meer over hoe Paul zaken deed. Wanneer de Russische Borova haar dochter bedreigt, w...

19-03-2018 23:05

Nieuw: Banking District

Banking District - Nieuw: Banking District

In de zesdelige Zwitserse dramaserie Banking District (Quartier des banques) is de Zwitserse bankierswereld in rep en roer over het nieuws dat Paul Béguelin, directeur van de private bank Béguelin, dood is gevonden in zijn kantoor. Is het...

Banking District gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Banking District de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Banking District bij Banking District liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Banking District. Heb je een uitzending van Banking District gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Banking District gemist

Uitzending gemist van Banking District? Hier kun je alle uitzendingen van Banking District kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!