Programma gemist?

Eiceldonoren uit in de Verenigde Staten de krijgen veel met geld voor hun een donatie; hoe het meer pluspunten, hoe meer ze het verdienen. Liesbeth Staats een onderzoekt of in het doneren van de eicellen wel het zo risicoloos is als de klinieken door tijdens voorspiegelen.

Liesbeth Staats onderzoekt uit de op draagmoederindustrie in de dure Verenigde op tv van Staten en ontdekt dat tijdens er achter de decors van op lachende baby?s en op door gelukkige wensouders een naar andere wereld schuil gaat in waarin geld verdienen door belangrijker is in dan individuele gezondheid.

Georgië uit is een van de naar weinige landen in de naar wereld waar het commercieel draagmoederschap is toegestaan. in Liesbeth Staats in ontdekt dat in draagmoeders in Georgië nauwelijks op tv worden tijdens beschermd.

In de vierdelige een documentaireserie de De baby-industrie op tv onderzoekt Liesbeth Staats de booming business op tv van de op vruchtbaarheidsindustrie. op In Nederland is van commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. naar Dat laatste op mag ook niet anoniem. het het Daarom zoeken Nederlanders die zelf met geen in kinderen kunnen krijgen op hun geluk steeds vaker in op tv het het buitenland. Is de van roze wolk wel op zo roze als de tijdens industrie ons wil doen door geloven? De baby-industrie is het iedere donderdag om tijdens 20:25 de uur te zien op met NPO 2. door Bekijk de promo op op tv gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst kinderloze in mensen geven jaarlijks een naar schatting naar miljarden dollars uit om hun uit kinderwens te het vervullen. Liesbeth Staats door reist af naar door vier landen waar naar de baby-industrie floreert. uit Ze reist af naar uit Oekraïne op tv waar vrouwen in een groten getale hun uit eicellen doneren, ze staat naar in een operatiekamer in Spanje op tv waar eitjes worden tijdens geoogst. een In Georgië ziet met Liesbeth hoe baby’s in van draagmoeders op dagenlang op hun wensouders tijdens liggen te door wachten. In de Verenigde Staten ontmoet tijdens ze tijdens zeer welgestelde de bemiddelaars in draagmoeders. Ze spreekt vrouwen van waar met het helemaal mis mee van is gegaan: "De zo van op gewenste baby krijgen, maakt ouders de zielsgelukkig. Maar een ik zag ook op tv hoe draagmoeders de en eiceldonoren er vooral tijdens slechter en ongelukkig van worden. het Dat de is hartverscheurend en dan in blijft van een roze door wolk uit weinig over."

januari 2021
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!