Programma gemist?

Eiceldonoren in door de Verenigde Staten krijgen van veel op geld voor hun donatie; de hoe meer pluspunten, de hoe de meer ze verdienen. Liesbeth Staats naar onderzoekt of een het doneren van van eicellen wel een zo risicoloos is als de klinieken op de voorspiegelen.

Liesbeth Staats onderzoekt door de draagmoederindustrie in tijdens de naar dure Verenigde Staten van en ontdekt dat er achter uit met de decors van lachende met baby?s en gelukkige op tv wensouders een andere wereld schuil in door gaat waarin geld verdienen belangrijker de is een dan individuele gezondheid.

Georgië is een een in van de weinige landen in door de naar wereld waar commercieel op tv draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats door ontdekt dat draagmoeders in naar Georgië nauwelijks worden op de beschermd.

In in de vierdelige documentaireserie het De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats met uit de booming business van tijdens de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland tijdens is commercieel draagmoederschap en het commerciële eiceldonatie verboden. op uit Dat laatste mag ook niet anoniem. van Daarom naar zoeken Nederlanders die zelf in geen kinderen kunnen krijgen op hun geluk met steeds vaker op in het buitenland. een Is de roze wolk uit wel zo roze als naar de op tv industrie ons wil doen door geloven? De baby-industrie de is het iedere donderdag om 20:25 uur te van in zien op NPO tijdens 2. Bekijk de promo van op gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst kinderloze mensen de geven jaarlijks naar tijdens schatting van miljarden dollars uit om hun uit kinderwens te tijdens vervullen. Liesbeth Staats het reist af naar vier landen tijdens waar de baby-industrie uit floreert. Ze reist uit af naar tijdens Oekraïne waar uit vrouwen in groten uit getale hun de eicellen doneren, ze staat in met een het operatiekamer in Spanje een waar eitjes worden geoogst. In uit Georgië ziet Liesbeth hoe op tv baby’s de van draagmoeders dagenlang de op hun wensouders liggen een te wachten. In door de Verenigde Staten ontmoet met ze de zeer welgestelde bemiddelaars in door draagmoeders. Ze op spreekt vrouwen waar het uit helemaal mis mee is een gegaan: "De zo uit gewenste baby krijgen, een maakt ouders zielsgelukkig. in Maar ik van zag ook hoe draagmoeders de en de eiceldonoren er vooral op slechter en ongelukkig van worden. in Dat is hartverscheurend uit en dan blijft naar van een met roze wolk weinig een over."

september 2021
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!