Programma gemist?

Eiceldonoren in de naar Verenigde Staten krijgen naar veel uit geld voor hun donatie; hoe naar naar meer pluspunten, hoe tijdens meer ze verdienen. Liesbeth Staats op onderzoekt of in het doneren op tv van eicellen wel van zo risicoloos is naar als de klinieken op voorspiegelen.

Liesbeth Staats uit onderzoekt de draagmoederindustrie op in de dure Verenigde door Staten en ontdekt een door dat er achter op tv de decors van lachende baby?s het en op tv gelukkige wensouders een uit andere wereld schuil gaat waarin geld tijdens verdienen belangrijker op tv is van dan individuele gezondheid.

Georgië is een door van de de weinige landen in de op tv wereld waar naar commercieel uit draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats in ontdekt dat van draagmoeders in van Georgië nauwelijks worden van beschermd.

In de een vierdelige het documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats door de op booming business van tijdens de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is door tijdens commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. een Dat laatste mag tijdens door ook niet anoniem. Daarom zoeken tijdens Nederlanders die van zelf geen kinderen kunnen in krijgen hun geluk op tv steeds vaker in in het van buitenland. Is de roze wolk door wel zo roze als van de naar industrie ons wil doen op tv geloven? De baby-industrie tijdens is iedere donderdag op tv om 20:25 op tv uur te zien op NPO naar 2. tijdens Bekijk de het promo op gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst kinderloze mensen geven tijdens jaarlijks naar schatting een miljarden dollars met uit in om hun kinderwens te een vervullen. Liesbeth Staats reist af naar naar een vier landen waar de naar baby-industrie floreert. Ze reist met door af naar Oekraïne door waar vrouwen in groten getale hun het eicellen op doneren, ze staat in uit een in operatiekamer in Spanje waar het eitjes worden geoogst. In uit Georgië tijdens ziet Liesbeth hoe baby’s van draagmoeders uit dagenlang op hun van wensouders de liggen te wachten. In de in Verenigde Staten ontmoet uit ze zeer een welgestelde bemiddelaars in draagmoeders. de Ze spreekt in vrouwen met waar het helemaal mis mee door is gegaan: "De naar zo gewenste naar baby krijgen, maakt op ouders zielsgelukkig. het Maar ik zag met ook hoe draagmoeders en eiceldonoren er een vooral slechter naar en ongelukkig van worden. op Dat uit is hartverscheurend tijdens en dan blijft van een uit roze wolk door weinig over."

mei 2021
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!