Programma gemist?

Eiceldonoren in in de Verenigde met Staten krijgen van veel geld voor hun donatie; naar hoe meer pluspunten, hoe uit de meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt door of naar het doneren van eicellen de wel zo risicoloos uit is als de klinieken op tv de voorspiegelen.

Liesbeth Staats onderzoekt uit tijdens de draagmoederindustrie in de dure Verenigde met Staten en tijdens ontdekt dat er achter een de de decors van lachende door baby?s en gelukkige op wensouders een door andere wereld schuil gaat door waarin geld verdienen belangrijker uit is dan individuele van gezondheid.

Georgië is het een van een de weinige het landen in de wereld waar commercieel met draagmoederschap is toegestaan. op tv Liesbeth Staats van ontdekt dat draagmoeders in op tv met Georgië nauwelijks worden op tv beschermd.

In met de vierdelige documentaireserie het De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats op de booming business een van op tv de vruchtbaarheidsindustrie. In uit Nederland is commercieel de draagmoederschap en commerciële een eiceldonatie verboden. op tv Dat laatste mag ook een niet anoniem. Daarom het zoeken Nederlanders het die zelf geen in kinderen kunnen krijgen hun geluk steeds met vaker in op het buitenland. naar Is de roze wolk wel het uit zo roze als de industrie tijdens ons wil doen geloven? de het De baby-industrie is op tv iedere donderdag om 20:25 op uur te zien op met NPO 2. uit Bekijk de promo naar op gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst op tv kinderloze mensen geven jaarlijks naar schatting op miljarden dollars uit tijdens om op hun kinderwens te vervullen. Liesbeth op een Staats reist af naar vier landen uit een waar de baby-industrie floreert. Ze uit reist af naar Oekraïne in naar waar vrouwen in groten getale de hun eicellen doneren, tijdens ze uit staat in een operatiekamer op in Spanje waar eitjes worden in geoogst. In Georgië uit ziet Liesbeth naar hoe baby’s van draagmoeders met dagenlang op tv op hun de wensouders liggen te wachten. In de in Verenigde Staten met ontmoet ze de zeer welgestelde bemiddelaars een in draagmoeders. Ze spreekt een vrouwen waar het helemaal op tv in mis mee is gegaan: "De op zo gewenste door baby krijgen, maakt ouders uit zielsgelukkig. Maar een ik zag ook in hoe draagmoeders en op eiceldonoren er tijdens vooral slechter en ongelukkig van naar worden. Dat is met hartverscheurend op tv en dan blijft van een roze uit wolk op weinig over."

november 2019
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!