Programma gemist?

Eiceldonoren in op tv de Verenigde Staten krijgen op door veel geld voor hun het donatie; hoe meer de pluspunten, hoe meer ze een verdienen. Liesbeth door Staats onderzoekt of een het doneren van het eicellen wel op tv zo risicoloos is als op de klinieken op voorspiegelen.

Liesbeth Staats tijdens onderzoekt de draagmoederindustrie in uit de dure een Verenigde Staten en ontdekt uit een dat er achter de decors in van lachende op baby?s en gelukkige uit wensouders een andere in wereld schuil gaat een waarin geld uit verdienen belangrijker is dan door individuele gezondheid.

Georgië is een in van de op tv weinige uit landen in de wereld waar van commercieel draagmoederschap in is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt het dat draagmoeders het in uit Georgië nauwelijks worden het beschermd.

In in de vierdelige documentaireserie De op baby-industrie onderzoekt uit Liesbeth Staats de booming naar business van van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland een is commercieel draagmoederschap op en commerciële eiceldonatie verboden. een Dat tijdens laatste mag ook niet anoniem. in Daarom uit zoeken Nederlanders die in zelf geen kinderen kunnen krijgen van hun op tv geluk steeds vaker in het op tv buitenland. Is op de van roze wolk wel zo in roze als de uit industrie ons wil tijdens doen geloven? De op baby-industrie is naar iedere donderdag om 20:25 uur te van zien op een NPO tijdens 2. Bekijk de promo op in gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst het kinderloze mensen geven jaarlijks naar op schatting miljarden dollars uit op tv met om hun kinderwens te vervullen. Liesbeth uit Staats reist op tv af naar van vier landen door waar de baby-industrie floreert. Ze reist uit af naar Oekraïne de waar vrouwen in op groten getale naar hun tijdens eicellen doneren, ze een staat in een operatiekamer door in Spanje waar eitjes het worden geoogst. naar In Georgië op ziet Liesbeth hoe baby’s van het draagmoeders dagenlang op naar hun wensouders van liggen te wachten. In door de Verenigde in Staten ontmoet ze met zeer welgestelde bemiddelaars in het draagmoeders. Ze spreekt van vrouwen uit waar het helemaal mis mee het is gegaan: "De met zo gewenste in baby krijgen, maakt ouders zielsgelukkig. naar Maar ik zag tijdens ook hoe in draagmoeders door en eiceldonoren er vooral met slechter en ongelukkig de van worden. Dat is op hartverscheurend en dan blijft een op van een roze naar wolk weinig over."

juni 2020
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!