Programma gemist?

Eiceldonoren in de van Verenigde Staten met krijgen naar veel geld voor hun donatie; hoe naar meer pluspunten, door hoe tijdens meer ze verdienen. Liesbeth van Staats onderzoekt of van het doneren van van eicellen wel met zo risicoloos is als tijdens de klinieken in voorspiegelen.

Liesbeth uit Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de een de dure Verenigde Staten en ontdekt van dat er achter met de decors een van lachende baby?s en naar gelukkige wensouders een door andere in wereld schuil op gaat waarin geld verdienen belangrijker tijdens is uit dan individuele gezondheid.

Georgië in is een van uit de weinige landen in met de wereld uit waar commercieel draagmoederschap is de toegestaan. Liesbeth Staats uit ontdekt dat draagmoeders in uit Georgië nauwelijks tijdens worden in beschermd.

In de de vierdelige documentaireserie De baby-industrie op onderzoekt Liesbeth Staats naar de booming business het van het de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland van is commercieel op tv draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. naar Dat uit laatste mag ook niet anoniem. in Daarom door zoeken Nederlanders naar die zelf geen kinderen een kunnen krijgen hun geluk steeds uit vaker met in het buitenland. Is naar de roze naar wolk wel zo in roze als de met industrie ons wil doen geloven? naar De op baby-industrie is iedere donderdag een om 20:25 uur te uit zien op naar NPO 2. Bekijk de in promo op op tv gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst kinderloze mensen geven op jaarlijks naar in schatting miljarden van dollars uit om hun kinderwens in met te vervullen. Liesbeth Staats de reist af naar een vier landen de waar de baby-industrie een floreert. Ze reist af in naar Oekraïne op tv waar vrouwen in groten getale hun de een eicellen doneren, ze staat in het een van operatiekamer in Spanje waar naar eitjes worden tijdens geoogst. In Georgië door ziet Liesbeth hoe baby’s van het draagmoeders een dagenlang op hun wensouders liggen met te van wachten. In de Verenigde een Staten ontmoet ze zeer welgestelde een een bemiddelaars in draagmoeders. uit Ze spreekt vrouwen waar het het helemaal mis mee op is gegaan: "De zo van gewenste baby krijgen, door maakt het ouders zielsgelukkig. de Maar ik zag ook hoe draagmoeders een en eiceldonoren er een vooral op slechter en ongelukkig van worden. tijdens Dat is door hartverscheurend en de dan blijft de van een roze wolk tijdens weinig over."

september 2020
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!