Programma gemist?

Eiceldonoren in in de Verenigde Staten krijgen een veel geld voor een met hun donatie; hoe meer pluspunten, uit hoe meer ze door verdienen. Liesbeth Staats een onderzoekt of het met doneren van eicellen met wel in zo risicoloos is als uit de klinieken van voorspiegelen.

Liesbeth naar Staats onderzoekt van de draagmoederindustrie in de met dure Verenigde uit Staten en ontdekt dat in er achter de het decors van lachende baby?s op en gelukkige wensouders het een andere wereld tijdens schuil uit gaat waarin geld verdienen belangrijker is het dan individuele een gezondheid.

Georgië is op tv een van met de weinige landen uit in de wereld waar commercieel op tv draagmoederschap is toegestaan. uit Liesbeth Staats ontdekt op dat draagmoeders in uit Georgië naar nauwelijks worden tijdens beschermd.

In de vierdelige op tv in documentaireserie De baby-industrie door onderzoekt Liesbeth Staats op tv de booming business van in de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland van is commercieel draagmoederschap en door commerciële eiceldonatie verboden. een in Dat laatste mag ook niet anoniem. de door Daarom zoeken Nederlanders die zelf de geen kinderen kunnen in krijgen hun uit geluk steeds vaker in het van buitenland. Is de door roze wolk wel in zo roze als naar de industrie ons tijdens wil doen geloven? in De naar baby-industrie is iedere donderdag het om 20:25 uur de te naar zien op NPO 2. op Bekijk de promo op op gids.tv/video/5166/de-baby-industrie. Ongewenst de kinderloze mensen geven naar jaarlijks naar schatting een miljarden dollars uit om hun het kinderwens te vervullen. Liesbeth een Staats op tv reist af naar vier op tv landen in waar de baby-industrie floreert. van Ze reist de af naar Oekraïne waar vrouwen van in groten getale hun de uit eicellen doneren, ze staat een in een tijdens operatiekamer in Spanje waar eitjes worden met geoogst. In op tv Georgië ziet Liesbeth hoe de baby’s door van draagmoeders het dagenlang op hun wensouders liggen te tijdens wachten. In de naar op Verenigde Staten ontmoet ze op zeer welgestelde uit bemiddelaars in draagmoeders. Ze spreekt vrouwen de waar de het helemaal mis mee een is gegaan: het "De zo naar gewenste baby krijgen, maakt ouders van zielsgelukkig. Maar de ik zag ook de hoe draagmoeders en naar eiceldonoren er naar vooral slechter en ongelukkig het van worden. Dat is op hartverscheurend en dan blijft uit van een in roze wolk het weinig over."

januari 2020
12-04-2018 20:25

De gouden eieren

De baby-industrie - De gouden eieren

Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie; hoe meer pluspunten, hoe meer ze verdienen. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.

05-04-2018 20:25

De Amerikaanse droom

De baby-industrie - De Amerikaanse droom

Liesbeth Staats onderzoekt de draagmoederindustrie in de dure Verenigde Staten en ontdekt dat er achter de decors van lachende baby?s en gelukkige wensouders een andere wereld schuil gaat waarin geld verdienen belangrijker is dan individuel...

29-03-2018 20:25

Georgisch geluk

De baby-industrie - Georgisch geluk

Georgië is een van de weinige landen in de wereld waar commercieel draagmoederschap is toegestaan. Liesbeth Staats ontdekt dat draagmoeders in Georgië nauwelijks worden beschermd.

22-03-2018 20:25

Nieuw: De baby-industrie

De baby-industrie - Nieuw: De baby-industrie

In de vierdelige documentaireserie De baby-industrie onderzoekt Liesbeth Staats de booming business van de vruchtbaarheidsindustrie. In Nederland is commercieel draagmoederschap en commerciële eiceldonatie verboden. Dat laatste mag ook niet...

De baby-industrie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De baby-industrie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De baby-industrie bij De baby-industrie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De baby-industrie. Heb je een uitzending van De baby-industrie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De baby-industrie gemist

Uitzending gemist van De baby-industrie? Hier kun je alle uitzendingen van De baby-industrie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!