Programma gemist?

Met twintig medailles uit (acht in keer goud, zes naar keer zilver het en zes keer brons) verzekerde van Team NL zich op op in de Olympische Spelen in Pyeongchang op tv van de vijfde door plaats in in het medailleklassement. Hoeveel plakken in de Nederlandse op paralympiërs zullen winnen, weten op tv we op zondag op tv 18 maart, als het de het Paralympische Spelen worden afgesloten. tijdens Vandaag worden - in voor het eerst tegelijkertijd - naar de op tv olympische en de paralympische een atleten officieel gehuldigd. Dat het gebeurt in de van Grote Kerk in op van Den Haag. Er zijn toespraken het van vice-premier Hugo door de Jonge het en van minister Bruno een Bruins op tv van Medische Zorg in en Sport. Een compilatie in van sportieve hoogtepunten wordt tijdens live van muziek voorzien in door studenten in van het op tv Koninklijk Conservatorium.

januari 2021
23-03-2018 13:25

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars - NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

Met twintig medailles (acht keer goud, zes keer zilver en zes keer brons) verzekerde Team NL zich op de Olympische Spelen in Pyeongchang van de vijfde plaats in het medailleklassement. Hoeveel plakken de Nederlandse paralympiërs zullen winn...

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars bij NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars. Heb je een uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!