Programma gemist?

Met twintig medailles een (acht keer goud, met zes keer zilver door en in zes keer brons) verzekerde op tv Team NL een zich op de Olympische uit Spelen in Pyeongchang een van de vijfde naar plaats in het op medailleklassement. Hoeveel plakken de met van Nederlandse paralympiërs zullen in winnen, weten we op zondag 18 uit op maart, als de Paralympische Spelen worden naar afgesloten. in Vandaag worden een - voor het eerst naar tegelijkertijd - de olympische naar en in de paralympische atleten officieel gehuldigd. Dat tijdens gebeurt in van de Grote een Kerk in Den Haag. Er op tv zijn toespraken van uit vice-premier op Hugo de Jonge en van het op tv minister Bruno Bruins van door Medische Zorg en op tv Sport. Een compilatie van sportieve op tv in hoogtepunten wordt live van muziek in voorzien door studenten naar van het Koninklijk in Conservatorium.

september 2020
23-03-2018 13:25

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars - NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

Met twintig medailles (acht keer goud, zes keer zilver en zes keer brons) verzekerde Team NL zich op de Olympische Spelen in Pyeongchang van de vijfde plaats in het medailleklassement. Hoeveel plakken de Nederlandse paralympiërs zullen winn...

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars bij NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars. Heb je een uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!