Programma gemist?

Met twintig tijdens medailles op tv (acht keer goud, de zes keer zilver de en zes keer naar brons) verzekerde Team NL tijdens zich op met de Olympische Spelen uit in Pyeongchang van van de vijfde plaats in de het medailleklassement. Hoeveel het plakken de Nederlandse paralympiërs tijdens zullen winnen, uit weten we op zondag 18 naar uit maart, als de de Paralympische Spelen worden afgesloten. op Vandaag worden - op tv voor het met eerst tegelijkertijd - een de olympische en de uit paralympische atleten officieel de gehuldigd. Dat gebeurt in door de Grote Kerk het in Den op Haag. Er van zijn toespraken van vice-premier Hugo op de tijdens Jonge en van minister Bruno Bruins uit met van Medische Zorg het en Sport. Een naar compilatie van sportieve hoogtepunten wordt live naar van een muziek voorzien door studenten door van het op tv Koninklijk Conservatorium.

januari 2020
23-03-2018 13:25

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars - NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars

Met twintig medailles (acht keer goud, zes keer zilver en zes keer brons) verzekerde Team NL zich op de Olympische Spelen in Pyeongchang van de vijfde plaats in het medailleklassement. Hoeveel plakken de Nederlandse paralympiërs zullen winn...

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars bij NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars. Heb je een uitzending van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars gemist

Uitzending gemist van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Huldiging olympische en paralympische medaillewinnaars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-03-2018 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!