Programma gemist?

21:20,Jaarlijks groots een en live meezingspektakel op tv vanaf het Museumplein tijdens als tijdens afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. van Optredens oa. op uit Flashdance, tijdens Zij gelooft in Mij, op tv Grease, van Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey tijdens tijdens Boys.

De Kerstmatinee uit met het een Koninklijk Concertgebouw o.l.v. de Mariss Jansons en de zevende door symfonie door van Anton uit Bruckner.

Live met vanuit het naar Concertgebouw in Amsterdam het op Kerstmatinee, dit jaar onder uit leiding het van Bernard Haitink. Het Koninklijk door Concertgebouworkest door speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse tijdens sopraan Anja Harteros zingt met op tv Vier letzte Lieder. Beide composities zijn naar van Richard tijdens Strauss. Strauss' Alpensymfonie is tijdens een door minutieuze beschrijving van een het voettocht door op tv de bergen. Dit majestueuze werk door werd in vaker bij bijzondere gelegenheden van in stal gehaald. in Zo stond het in van 1983 in op de eerste cd naar die ooit geperst werd. tijdens Inmiddels hoort op tv ook de presentatie van een een tijdens bijzondere vocalist tot de de Kerstmatineetraditie. Met door de ontroerende Vier op tv letzte Lieder een van Strauss maakt op tv de Duitse sopraan uit Anja Harteros haar in Koninklijk Concertgebouworkest debuut. Tijdens de uitzending uit is een tijdens interview te zien van van Hans van de den Boom de met Bernard Haitink. Tevens worden tijdens het oude zwart-wit filmbeelden die het verhaal de van de op tv Alpensinfonie vertellen met aan de uitzending toegevoegd. het Presentatie: op Hans van den het Boom.

Het Koninklijk een Concertgebouworkest onder leiding van het op Mariss Jansons speelt de Zevende door Symfonie van Beethoven op en naar begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de op tv uit Wesendonk-liederen van Wagner tijdens zingt.

Bijzonder Kerstmatinee van van het Koninklijke de Concertgebouworkest o.l.v. Bernard in Haitink met de de prachtige Wunderhorn-liederen van het Mahler, gezongen naar door Christianne Stotijn. Tevens wordt met van de Pastorale van op tv Beethoven uitgevoerd.

september 2020
03-09-2016 14:40

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

28-08-2016 21:30

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

14-05-2015 09:30

Musical Sing a Long

Kerstmatinee - Musical Sing a Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

01-09-2013 21:20

zo 1 sep 2013

Kerstmatinee - zo 1 sep 2013

21:20,Jaarlijks groots en live meezingspektakel vanaf het Museumplein als afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Optredens oa. uit Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey Boys.

25-12-2012 15:40

Aflevering van dinsdag 25 december 2012

Kerstmatinee - Aflevering van dinsdag 25 december 2012

De Kerstmatinee met het Koninklijk Concertgebouw o.l.v. Mariss Jansons en de zevende symfonie van Anton Bruckner.

25-12-2011 15:00

Aflevering 6

Kerstmatinee - Aflevering 6

Live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam het Kerstmatinee, dit jaar onder leiding van Bernard Haitink. Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse sopraan Anja Harteros zingt Vier letzte Lieder. Beide compositi...

25-12-2010 15:00

Aflevering 5

Kerstmatinee - Aflevering 5

Het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Mariss Jansons speelt de Zevende Symfonie van Beethoven en begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de Wesendonk-liederen van Wagner zingt.

25-12-2009 15:00

Aflevering 4

Kerstmatinee - Aflevering 4

Bijzonder Kerstmatinee van het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard Haitink met de prachtige Wunderhorn-liederen van Mahler, gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van Beethoven uitgevoerd.

Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstmatinee bij Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstmatinee. Heb je een uitzending van Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstmatinee gemist

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

Uitzending gemist van Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-09-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!