Programma gemist?

21:20,Jaarlijks op tv groots en live meezingspektakel met vanaf het Museumplein uit als afsluiting van de door Uitmarkt naar in Amsterdam. Optredens door oa. uit het Flashdance, Zij gelooft op in Mij, Grease, Sonneveld, in Soldaat van Oranje het en Jersey een Boys.

De Kerstmatinee met een het Koninklijk Concertgebouw de o.l.v. een Mariss Jansons en de uit zevende symfonie van Anton tijdens de Bruckner.

Live vanuit het het Concertgebouw uit in Amsterdam het Kerstmatinee, dit op tv jaar onder op tv leiding van van Bernard Haitink. Het de Koninklijk Concertgebouworkest speelt in Eine Alpensinfonie, door de Duitse sopraan Anja Harteros op tv zingt Vier een letzte Lieder. Beide composities zijn een van Richard met Strauss. Strauss' Alpensymfonie in is een tijdens minutieuze beschrijving van van een voettocht het door de bergen. tijdens Dit majestueuze werk werd vaker bij van bijzondere gelegenheden van met op stal gehaald. Zo stond het door in 1983 door op de eerste van cd die ooit geperst het werd. Inmiddels uit hoort ook op de presentatie van een bijzondere vocalist een tot van de Kerstmatineetraditie. Met de ontroerende naar Vier naar letzte Lieder van Strauss de maakt de Duitse uit sopraan Anja op tv Harteros haar Koninklijk Concertgebouworkest debuut. door Tijdens de in uitzending naar is een interview naar te zien van Hans van den door van Boom met Bernard Haitink. op Tevens worden oude zwart-wit een filmbeelden die het een verhaal van de een Alpensinfonie vertellen aan de de naar uitzending toegevoegd. Presentatie: de Hans van den een Boom.

Het Koninklijk op Concertgebouworkest onder leiding uit van een Mariss Jansons speelt van de Zevende Symfonie van Beethoven naar en begeleid Eva-Maria in Westbroek als zij de het Wesendonk-liederen op tv van Wagner uit zingt.

Bijzonder Kerstmatinee uit van het Koninklijke op Concertgebouworkest o.l.v. Bernard het Haitink met de uit prachtige Wunderhorn-liederen van op tv Mahler, gezongen uit door Christianne Stotijn. Tevens wordt uit de Pastorale de van Beethoven naar uitgevoerd.

mei 2020
03-09-2016 14:40

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

28-08-2016 21:30

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

14-05-2015 09:30

Musical Sing a Long

Kerstmatinee - Musical Sing a Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

01-09-2013 21:20

zo 1 sep 2013

Kerstmatinee - zo 1 sep 2013

21:20,Jaarlijks groots en live meezingspektakel vanaf het Museumplein als afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Optredens oa. uit Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey Boys.

25-12-2012 15:40

Aflevering van dinsdag 25 december 2012

Kerstmatinee - Aflevering van dinsdag 25 december 2012

De Kerstmatinee met het Koninklijk Concertgebouw o.l.v. Mariss Jansons en de zevende symfonie van Anton Bruckner.

25-12-2011 15:00

Aflevering 6

Kerstmatinee - Aflevering 6

Live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam het Kerstmatinee, dit jaar onder leiding van Bernard Haitink. Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse sopraan Anja Harteros zingt Vier letzte Lieder. Beide compositi...

25-12-2010 15:00

Aflevering 5

Kerstmatinee - Aflevering 5

Het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Mariss Jansons speelt de Zevende Symfonie van Beethoven en begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de Wesendonk-liederen van Wagner zingt.

25-12-2009 15:00

Aflevering 4

Kerstmatinee - Aflevering 4

Bijzonder Kerstmatinee van het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard Haitink met de prachtige Wunderhorn-liederen van Mahler, gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van Beethoven uitgevoerd.

Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstmatinee bij Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstmatinee. Heb je een uitzending van Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstmatinee gemist

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

Uitzending gemist van Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-09-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!