Programma gemist?

21:20,Jaarlijks groots naar en live uit meezingspektakel vanaf het Museumplein als een op tv afsluiting van de Uitmarkt op in Amsterdam. Optredens naar oa. uit Flashdance, Zij gelooft een in Mij, Grease, op uit Sonneveld, Soldaat van Oranje naar en Jersey uit Boys.

De Kerstmatinee met tijdens het in Koninklijk Concertgebouw o.l.v. het Mariss Jansons en in de zevende in symfonie van Anton met Bruckner.

Live vanuit het een Concertgebouw in Amsterdam een het Kerstmatinee, het dit jaar onder naar leiding van de Bernard Haitink. Het Koninklijk naar Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, op tv de Duitse tijdens sopraan Anja Harteros tijdens zingt Vier letzte met Lieder. de Beide composities zijn door van Richard Strauss. Strauss' Alpensymfonie door is een minutieuze tijdens beschrijving van een de voettocht door de een bergen. Dit majestueuze werk naar werd vaker op tv bij bijzondere een gelegenheden van stal gehaald. Zo tijdens stond het met in door 1983 op de eerste op cd die ooit geperst werd. tijdens Inmiddels van hoort ook de tijdens presentatie van een uit bijzondere vocalist tot de Kerstmatineetraditie. van de Met de ontroerende Vier letzte Lieder de van in Strauss maakt de het Duitse sopraan op tv Anja Harteros haar Koninklijk op Concertgebouworkest debuut. Tijdens door de uitzending is een interview de te in zien van Hans van den door Boom met door Bernard Haitink. Tevens worden het oude zwart-wit op tv filmbeelden die het op verhaal van de uit Alpensinfonie vertellen aan de door uitzending het toegevoegd. Presentatie: op tv Hans van den door Boom.

Het Koninklijk Concertgebouworkest het in onder leiding van Mariss met Jansons speelt de met Zevende Symfonie van Beethoven naar en begeleid Eva-Maria in Westbroek als zij de de door Wesendonk-liederen van Wagner de zingt.

Bijzonder op tv Kerstmatinee van het Koninklijke op Concertgebouworkest o.l.v. Bernard naar Haitink met de tijdens prachtige Wunderhorn-liederen uit van Mahler, gezongen door een Christianne Stotijn. tijdens Tevens wordt de Pastorale van tijdens Beethoven in uitgevoerd.

januari 2021
03-09-2016 14:40

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

28-08-2016 21:30

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

14-05-2015 09:30

Musical Sing a Long

Kerstmatinee - Musical Sing a Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

01-09-2013 21:20

zo 1 sep 2013

Kerstmatinee - zo 1 sep 2013

21:20,Jaarlijks groots en live meezingspektakel vanaf het Museumplein als afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Optredens oa. uit Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey Boys.

25-12-2012 15:40

Aflevering van dinsdag 25 december 2012

Kerstmatinee - Aflevering van dinsdag 25 december 2012

De Kerstmatinee met het Koninklijk Concertgebouw o.l.v. Mariss Jansons en de zevende symfonie van Anton Bruckner.

25-12-2011 15:00

Aflevering 6

Kerstmatinee - Aflevering 6

Live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam het Kerstmatinee, dit jaar onder leiding van Bernard Haitink. Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse sopraan Anja Harteros zingt Vier letzte Lieder. Beide compositi...

25-12-2010 15:00

Aflevering 5

Kerstmatinee - Aflevering 5

Het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Mariss Jansons speelt de Zevende Symfonie van Beethoven en begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de Wesendonk-liederen van Wagner zingt.

25-12-2009 15:00

Aflevering 4

Kerstmatinee - Aflevering 4

Bijzonder Kerstmatinee van het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard Haitink met de prachtige Wunderhorn-liederen van Mahler, gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van Beethoven uitgevoerd.

Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstmatinee bij Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstmatinee. Heb je een uitzending van Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstmatinee gemist

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

Uitzending gemist van Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-09-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!