Programma gemist?

21:20,Jaarlijks tijdens groots en live meezingspektakel vanaf tijdens de het Museumplein als afsluiting met van de Uitmarkt in op tv Amsterdam. van Optredens oa. uit het Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, tijdens van Sonneveld, Soldaat van Oranje naar en Jersey het Boys.

De Kerstmatinee met tijdens het Koninklijk Concertgebouw uit in o.l.v. Mariss Jansons en de een zevende symfonie van Anton uit naar Bruckner.

Live op tv vanuit het op tv Concertgebouw in Amsterdam het de Kerstmatinee, dit door jaar onder leiding van Bernard uit Haitink. Het Koninklijk een Concertgebouworkest naar speelt Eine Alpensinfonie, in de Duitse sopraan Anja in Harteros zingt Vier letzte Lieder. een Beide de composities zijn van Richard door Strauss. de Strauss' Alpensymfonie is een met minutieuze beschrijving van een met voettocht een door de bergen. Dit majestueuze uit werk werd vaker tijdens bij bijzondere gelegenheden van op tv stal gehaald. tijdens Zo stond het in in 1983 op met de naar eerste cd die ooit een geperst werd. Inmiddels op hoort ook de presentatie op tv van een bijzondere op vocalist uit tot de Kerstmatineetraditie. Met de ontroerende in Vier letzte van Lieder van Strauss door maakt de met Duitse sopraan naar Anja Harteros haar naar Koninklijk Concertgebouworkest debuut. Tijdens de naar uitzending is een door interview te zien van op op tv Hans van den van Boom met Bernard uit Haitink. Tevens worden met oude zwart-wit filmbeelden die het door verhaal van de op Alpensinfonie vertellen aan de op uitzending toegevoegd. de Presentatie: Hans op van den op tv Boom.

Het met Koninklijk Concertgebouworkest onder door leiding van het Mariss Jansons speelt de naar Zevende Symfonie de van Beethoven en begeleid met Eva-Maria Westbroek als zij de op tv Wesendonk-liederen de van Wagner door zingt.

Bijzonder Kerstmatinee van van het het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard door Haitink met de prachtige tijdens het Wunderhorn-liederen van Mahler, met gezongen door Christianne in Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van met Beethoven een uitgevoerd.

december 2021
03-09-2016 14:40

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

28-08-2016 21:30

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

14-05-2015 09:30

Musical Sing a Long

Kerstmatinee - Musical Sing a Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

01-09-2013 21:20

zo 1 sep 2013

Kerstmatinee - zo 1 sep 2013

21:20,Jaarlijks groots en live meezingspektakel vanaf het Museumplein als afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Optredens oa. uit Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey Boys.

25-12-2012 15:40

Aflevering van dinsdag 25 december 2012

Kerstmatinee - Aflevering van dinsdag 25 december 2012

De Kerstmatinee met het Koninklijk Concertgebouw o.l.v. Mariss Jansons en de zevende symfonie van Anton Bruckner.

25-12-2011 15:00

Aflevering 6

Kerstmatinee - Aflevering 6

Live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam het Kerstmatinee, dit jaar onder leiding van Bernard Haitink. Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse sopraan Anja Harteros zingt Vier letzte Lieder. Beide compositi...

25-12-2010 15:00

Aflevering 5

Kerstmatinee - Aflevering 5

Het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Mariss Jansons speelt de Zevende Symfonie van Beethoven en begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de Wesendonk-liederen van Wagner zingt.

25-12-2009 15:00

Aflevering 4

Kerstmatinee - Aflevering 4

Bijzonder Kerstmatinee van het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard Haitink met de prachtige Wunderhorn-liederen van Mahler, gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van Beethoven uitgevoerd.

Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstmatinee bij Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstmatinee. Heb je een uitzending van Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstmatinee gemist

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

Uitzending gemist van Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-09-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!