Programma gemist?

21:20,Jaarlijks de groots en live meezingspektakel de vanaf het Museumplein op tv als afsluiting van de op tv Uitmarkt in het Amsterdam. Optredens het oa. uit een Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, uit Sonneveld, tijdens Soldaat van Oranje de en Jersey van Boys.

De in Kerstmatinee met het het Koninklijk Concertgebouw op o.l.v. Mariss Jansons op en de zevende symfonie van naar Anton uit Bruckner.

Live op tv vanuit het uit Concertgebouw in Amsterdam van het Kerstmatinee, dit het jaar onder leiding van op Bernard Haitink. Het op Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, op naar de Duitse sopraan Anja van Harteros zingt Vier letzte een Lieder. Beide het composities zijn van Richard Strauss. op Strauss' Alpensymfonie op tv is een minutieuze in beschrijving van een naar voettocht door de bergen. naar Dit met majestueuze werk werd vaker in bij bijzondere gelegenheden van in stal het gehaald. Zo stond een het in 1983 op een de eerste cd met die ooit geperst werd. uit Inmiddels uit hoort ook de een presentatie van een bijzondere vocalist de tot de Kerstmatineetraditie. met van Met de ontroerende Vier op tv letzte Lieder van op Strauss maakt de Duitse uit sopraan Anja Harteros tijdens haar Koninklijk een Concertgebouworkest debuut. Tijdens de uitzending een is naar een interview te op tv zien van Hans van van den Boom met in Bernard Haitink. Tevens een worden oude zwart-wit in filmbeelden die het door verhaal van op de Alpensinfonie naar vertellen aan de uitzending toegevoegd. op Presentatie: Hans een van den door Boom.

Het door Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van van Mariss Jansons door speelt de Zevende Symfonie op door van Beethoven en een begeleid Eva-Maria Westbroek als het zij de Wesendonk-liederen uit van Wagner een zingt.

Bijzonder op Kerstmatinee van het Koninklijke het Concertgebouworkest o.l.v. op tv Bernard Haitink met op de prachtige het Wunderhorn-liederen van Mahler, een gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de op de Pastorale van Beethoven tijdens uitgevoerd.

mei 2021
03-09-2016 14:40

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

28-08-2016 21:30

Musical Sing A Long

Kerstmatinee - Musical Sing A Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

14-05-2015 09:30

Musical Sing a Long

Kerstmatinee - Musical Sing a Long

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

01-09-2013 21:20

zo 1 sep 2013

Kerstmatinee - zo 1 sep 2013

21:20,Jaarlijks groots en live meezingspektakel vanaf het Museumplein als afsluiting van de Uitmarkt in Amsterdam. Optredens oa. uit Flashdance, Zij gelooft in Mij, Grease, Sonneveld, Soldaat van Oranje en Jersey Boys.

25-12-2012 15:40

Aflevering van dinsdag 25 december 2012

Kerstmatinee - Aflevering van dinsdag 25 december 2012

De Kerstmatinee met het Koninklijk Concertgebouw o.l.v. Mariss Jansons en de zevende symfonie van Anton Bruckner.

25-12-2011 15:00

Aflevering 6

Kerstmatinee - Aflevering 6

Live vanuit het Concertgebouw in Amsterdam het Kerstmatinee, dit jaar onder leiding van Bernard Haitink. Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Eine Alpensinfonie, de Duitse sopraan Anja Harteros zingt Vier letzte Lieder. Beide compositi...

25-12-2010 15:00

Aflevering 5

Kerstmatinee - Aflevering 5

Het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Mariss Jansons speelt de Zevende Symfonie van Beethoven en begeleid Eva-Maria Westbroek als zij de Wesendonk-liederen van Wagner zingt.

25-12-2009 15:00

Aflevering 4

Kerstmatinee - Aflevering 4

Bijzonder Kerstmatinee van het Koninklijke Concertgebouworkest o.l.v. Bernard Haitink met de prachtige Wunderhorn-liederen van Mahler, gezongen door Christianne Stotijn. Tevens wordt de Pastorale van Beethoven uitgevoerd.

Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kerstmatinee bij Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kerstmatinee. Heb je een uitzending van Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kerstmatinee gemist

Voor de 32e keer de Kerstmatinee. Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Mariss Jansons. Op het programma staat deNegende Symfonie van Beethoven.

Uitzending gemist van Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-09-2016 om 14:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!