Programma gemist?

Volgens scheidingsexpert Bregje naar Dijksterhuis moeten we op tv ons meer uit bewust met worden van de met maatschappelijke schade die in ontstaat door echtscheidingen. Wat door haar betreft moet de overheid met inzetten op van preventie van scheidingen. De de NieuwLicht-community buigt in zich met over de vraag of door de overheid daar wel een op tv rol het in moet een spelen. Vera Bergkamp van D66 een vindt door dat geen goed op idee, omdat scheiden van een privékwestie is. Tijs van van den op tv Brink spreekt in de door studio met beide met vrouwen. Vanuit de in communicatie op de Facebook praten via Skype door onder meer echtscheidingsadvocaat van Mark Teurlings mee en van ook journalist Phaedra van Werkhoven, op tv die zelf onlangs een scheiding tijdens meemaakte. Tijs nam een door kijkje in nieuwbouwwijk met Vathorst, door waar bovenmatig veel in stellen scheiden. het In deze wijk zijn uit woningen ingericht op tv waar scheidende paren een poosje uit op adem kunnen uit komen.

De een staat Israël bestaat zeventig jaar, door de maar is de vrede verder tijdens dan de ooit? Hoe krijgen in we mensen uit hun loopgraven en het komen we dichterbij een met verzoening? Dit zijn de vragen waar tijdens naar de NieuwLicht-community op Facebook zich mee uit bezighoudt. Tijs de van de Brink een bezoekt een vredesinitiatief van in het op tv klein: Het restaurant 'Love op & van Peas', dat is opgezet door een een Jood het en een Palestijn samen. van In de studio praat tijdens op tv hij met de de Vlaams-Palestijnse Montasser AlDe'emeh en door de joodse Nederlander Erella Grassiani. door Via Skype met praat onder anderen Joël naar Voordewind van de het ChristenUnie door mee.

NieuwLichters uit praten deze week over de met 24-uurseconomie. Is met het een zegen door dat naar winkels langer en tijdens vaker open zijn, dat we het pakketjes nog dezelfde door dag in met huis kunnen hebben en dat van door we altijd bereikbaar uit zijn? Of is het groeiend aantal een jongeren met van burn-outs een teken dat een de 24-uurseconomie tijdens ook z'n tol op eist? Tijs van van den Brink bespreekt op tv het met door columnist en het zakenvrouw Marianne Zwagerman, met een psychiater Esther uit van Fenema en met de community uit via Skype. uit NieuwLicht neemt ook op tv een op kijkje op de Zuidas, die op altijd 'aan' staat naar en spreekt een met Nienke Thurlings. Zij het draaide op volop mee in de met 24-uurseconomie, maar dat de resulteerde bij van haar in een naar burn-out. Nu begeleidt ze zelf jongeren de met een tijdens burn-out.

In door Syrië zitten ruim 140 Nederlandse met IS-strijders gevangen. NieuwLichters van praten over een wat we met hen de aan moeten: Laten met uit zitten of hierheen halen een en berechten? uit Tijs gaat langs bij een Mohamed Nidalha. Mohamed hoopt op al jaren op een de terugkeer met van zijn zoon, jihadist op Reda op Nidalha, die op in dit moment in een naar Turkse cel zit. In naar de studio spreekt in Tijs met op journalist Wierd Duk tijdens en advocaat André Seebregts. met Via een Skype praat onder andere een oorlogscorrespondent Harald naar Doornbos mee vanuit door het Midden-Oosten. Ook naar de kijkers kunnen zich op tv via Facebook in de discussie met op tv mengen.

Hoogoplopende emoties bij uit de Oostvaardersplassen, want op herten, een paarden en het koeien komen om van de op honger. Honderden de burgers komen in door opstand tegen Staatsbosbeheer, dat van niet wil tijdens ingrijpen in de door natuur. Maar is tijdens dat stuk natuur in wel echt door natuur, hoort lijden van dieren daarbij, de of moeten we in de beter voor ze uit zorgen?

De het overheid start een experiment op tv met van het legaliseren van de wietteelt. de De van gedachte daarachter is dat hiermee op tv de criminaliteit wordt op tv teruggedrongen. Maar is tijdens dat ook zo met of wordt het druggebruik op tv hierdoor misschien op wel aangemoedigd? De op tv NieuwLichters op zijn over dit de thema al een tijdens week met elkaar in een discussie op Facebook. Tijs van naar den Brink een gaat met misdaadverslaggever Gerlof op naar Leistra een coffeeshop op tv binnen en laat zich tijdens informeren bij het met Trimbosinstituut. Hij vervolgt tijdens het gesprek in de studio uit met de op burgemeester een van Breda, Paul Depla, en met op tv Bram op Bakker, psychiater en de publicist. De community praat van mee via uit Skype en van Facebook.

De uit NieuwLicht-community op Facebook buigt uit zich over de vraag de of van de kerken de overheid de mogen trotseren door tijdens onderdak te met verschaffen aan illegalen die door een uitzetting in uit de problemen het komen. Tijs de van den Brink brengt naar een bezoek aan een een kerk in in Hardenberg, waar kerkleden de illegale asielzoekers in in huis nemen. In uit de studio op tv praat hij verder met op commentator Arend Jan van Boekestijn, voorganger Rikko Voorberg en het via de Skype met door de gemeenschap thuis.

Een naar community op met Facebook buigt zich een week lang door over de in actualiteit op tv en haar inbreng het vormt de basis voor een debatprogramma het dat de eerst op het Facebook en later op tv uit te zien tijdens is.

november 2019
20-05-2018 22:15

NieuwLicht

NieuwLicht - NieuwLicht

Volgens scheidingsexpert Bregje Dijksterhuis moeten we ons meer bewust worden van de maatschappelijke schade die ontstaat door echtscheidingen. Wat haar betreft moet de overheid inzetten op preventie van scheidingen. De NieuwLicht-community...

13-05-2018 22:35

Wat is de volgende stap naar vrede in Israël?

NieuwLicht - Wat is de volgende stap naar vrede in Israël?

De staat Israël bestaat zeventig jaar, maar is de vrede verder dan ooit? Hoe krijgen we mensen uit hun loopgraven en komen we dichterbij verzoening? Dit zijn de vragen waar de NieuwLicht-community op Facebook zich mee bezighoudt. Tijs van d...

06-05-2018 22:40

Draaft de 24-uurseconomie door?

NieuwLicht - Draaft de 24-uurseconomie door?

NieuwLichters praten deze week over de 24-uurseconomie. Is het een zegen dat winkels langer en vaker open zijn, dat we pakketjes nog dezelfde dag in huis kunnen hebben en dat we altijd bereikbaar zijn? Of is het groeiend aantal jongeren met...

29-04-2018 22:40

Moeten we Nederlandse Syrië-gangers terughalen of daar laten?

NieuwLicht - Moeten we Nederlandse Syrië-gangers terughalen of daar laten?

In Syrië zitten ruim 140 Nederlandse IS-strijders gevangen. NieuwLichters praten over wat we met hen aan moeten: Laten zitten of hierheen halen en berechten? Tijs gaat langs bij Mohamed Nidalha. Mohamed hoopt al jaren op de terugkeer van zi...

22-04-2018 22:35

Oostvaardersplassen: Hoort lijden van dieren bij de natuur, of moeten we beter voor ze zorgen?

NieuwLicht - Oostvaardersplassen: Hoort lijden van dieren bij de natuur, of moeten we beter voor ze zorgen?

Hoogoplopende emoties bij de Oostvaardersplassen, want herten, paarden en koeien komen om van de honger. Honderden burgers komen in opstand tegen Staatsbosbeheer, dat niet wil ingrijpen in de natuur. Maar is dat stuk natuur wel echt natuur,...

15-04-2018 22:35

Is het legaliseren van wiet een goed idee?

NieuwLicht - Is het legaliseren van wiet een goed idee?

De overheid start een experiment met het legaliseren van de wietteelt. De gedachte daarachter is dat hiermee de criminaliteit wordt teruggedrongen. Maar is dat ook zo of wordt het druggebruik hierdoor misschien wel aangemoedigd? De NieuwLic...

08-04-2018 22:40

NieuwLicht

NieuwLicht - NieuwLicht

01-04-2018 22:20

Is het goed als de kerk de overheid tegenwerkt door het op te nemen voor illegalen?

NieuwLicht - Is het goed als de kerk de overheid tegenwerkt door het op te nemen voor illegalen?

De NieuwLicht-community op Facebook buigt zich over de vraag of de kerken de overheid mogen trotseren door onderdak te verschaffen aan illegalen die door uitzetting in de problemen komen. Tijs van den Brink brengt een bezoek aan een kerk in...

25-03-2018 22:35

NieuwLicht

NieuwLicht - NieuwLicht

Een community op Facebook buigt zich een week lang over de actualiteit en haar inbreng vormt de basis voor een debatprogramma dat eerst op Facebook en later op tv te zien is.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NieuwLicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NieuwLicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NieuwLicht bij NieuwLicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NieuwLicht. Heb je een uitzending van NieuwLicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NieuwLicht gemist

Uitzending gemist van NieuwLicht? Hier kun je alle uitzendingen van NieuwLicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!