Programma gemist?

Op van dit moment met voltrekt zich in Brazilië een van naar de grootste op tv milieurampen naar ooit. Na een damdoorbraak stroomde een naar enorme hoeveelheid giftige tijdens modder de tijdens Rio Doce in. het De in ?rivier des doods? wordt hij genoemd, van vol arsenicum, de zink, lood, op kwik en mangaan. van Het gif doodt tijdens alles op tijdens zijn weg, een weg die uitmondt uit in bij de grootste broedplaats in van zeedieren in de tijdens Atlantische op tv Oceaan. Filmmaakster Elizabeth Salgado groeide op bij het de Rio Doce, een als tiener zwom op ze in de in rivier. op Ze volgt de in rivier des een doods tot aan de oceaan. op tv Haar ontmoetingen het en bevindingen in verbeeldde ze in een met unieke en onthutsende in videobrief.

oktober 2019
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!