Programma gemist?

Op dit van moment voltrekt zich in tijdens Brazilië de een van op de grootste milieurampen ooit. Na op een uit damdoorbraak stroomde een enorme het hoeveelheid giftige modder de Rio tijdens Doce op tv in. De ?rivier het des doods? wordt hij met genoemd, vol arsenicum, zink, een lood, op kwik en mangaan. Het op tv gif doodt alles op tijdens zijn uit weg, een weg die uitmondt in bij de grootste van broedplaats van zeedieren van in van de Atlantische Oceaan. Filmmaakster Elizabeth door Salgado groeide op bij een door de Rio Doce, als tiener van zwom ze in de een rivier. uit Ze volgt de rivier door des door doods tot aan op de oceaan. Haar ontmoetingen het en bevindingen verbeeldde ze op tv in een met unieke en onthutsende tijdens videobrief.

mei 2020
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!