Programma gemist?

Op uit dit moment voltrekt op zich in Braziliƫ door een van van de grootste milieurampen ooit. met Na een damdoorbraak stroomde de een een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio het Doce in. De een ?rivier naar des doods? wordt hij de genoemd, met vol arsenicum, zink, van lood, kwik en naar mangaan. Het gif doodt van alles op zijn weg, een op tv door weg die uitmondt bij op tv de grootste broedplaats door van zeedieren in de met Atlantische Oceaan. Filmmaakster Elizabeth Salgado het groeide op bij de in de Rio Doce, op tv als tiener zwom ze in op de rivier. Ze volgt door de door rivier des doods tot aan een de een oceaan. Haar naar ontmoetingen en bevindingen op tv verbeeldde ze in een unieke een en onthutsende tijdens videobrief.

september 2021
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Braziliƫ een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!