Programma gemist?

Op met dit moment de voltrekt zich in Brazilië een van in in de grootste milieurampen ooit. het Na een damdoorbraak stroomde met een enorme van hoeveelheid giftige modder de tijdens Rio het Doce in. De door ?rivier des doods? wordt hij genoemd, een de vol arsenicum, zink, lood, kwik uit en mangaan. met Het gif doodt op alles op zijn weg, door een weg naar die uitmondt bij de grootste door broedplaats van zeedieren naar in de Atlantische met Oceaan. Filmmaakster Elizabeth Salgado tijdens groeide op op bij uit de Rio Doce, als tiener zwom een ze een in de rivier. naar Ze volgt uit de rivier des doods door tot aan in de oceaan. Haar naar ontmoetingen en bevindingen verbeeldde ze in in een unieke de en met onthutsende videobrief.

april 2021
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!