Programma gemist?

Op uit dit moment voltrekt het zich in Brazilië een van van de grootste in milieurampen ooit. Na een op tv damdoorbraak stroomde een van enorme naar hoeveelheid giftige modder de de Rio Doce door in. De ?rivier het des doods? wordt hij in genoemd, vol arsenicum, op zink, met lood, kwik en van mangaan. Het gif in doodt alles op zijn weg, op een weg van die uitmondt bij een de grootste broedplaats tijdens van zeedieren in de Atlantische door Oceaan. Filmmaakster Elizabeth op Salgado van groeide op bij met de Rio Doce, als tiener op tv zwom ze naar in de op tv rivier. Ze volgt de een rivier des doods tot met aan met de oceaan. Haar ontmoetingen uit en bevindingen uit verbeeldde ze in een unieke en op tv onthutsende op tv videobrief.

september 2020
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!