Programma gemist?

Op door dit moment op tv voltrekt zich in uit Brazilië een van de op grootste milieurampen ooit. Na tijdens een op tv damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid in giftige modder de Rio op Doce de in. De in ?rivier des doods? wordt hij van genoemd, vol arsenicum, zink, het lood, kwik en door mangaan. Het gif door doodt door alles op zijn in weg, een weg die op tv uitmondt bij de op tv grootste broedplaats van zeedieren het met in de Atlantische Oceaan. Filmmaakster Elizabeth Salgado naar groeide in op bij de Rio Doce, met als tiener in zwom in ze in de rivier. een Ze volgt de rivier tijdens des tijdens doods tot aan de oceaan. Haar naar met ontmoetingen en bevindingen verbeeldde ze het in een unieke en een onthutsende het videobrief.

januari 2021
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!