Programma gemist?

Op dit moment het voltrekt zich uit in Braziliƫ een van van de grootste milieurampen door ooit. Na een van damdoorbraak stroomde een uit enorme hoeveelheid giftige naar het modder de Rio het Doce in. De ?rivier des de doods? in wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, de uit lood, kwik en door mangaan. Het gif doodt alles op in zijn weg, een van weg die van uitmondt de bij de grootste broedplaats uit van zeedieren in de Atlantische op door Oceaan. Filmmaakster Elizabeth Salgado groeide op van bij de Rio Doce, uit uit als tiener zwom ze in de een rivier. Ze volgt de de op tv rivier des doods tot aan op de een oceaan. Haar ontmoetingen en op bevindingen verbeeldde ze in door een unieke en door onthutsende op tv videobrief.

maart 2021
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Braziliƫ een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!