Programma gemist?

Op dit het moment voltrekt zich van in Braziliƫ een een van de grootste milieurampen naar ooit. de Na een damdoorbraak stroomde de een met enorme hoeveelheid giftige modder tijdens de Rio Doce in. een De in ?rivier des doods? van wordt hij genoemd, vol door arsenicum, zink, in lood, kwik en mangaan. met Het gif doodt alles met op zijn weg, op een op tv weg die uitmondt bij op de grootste broedplaats van van zeedieren in de Atlantische uit Oceaan. Filmmaakster Elizabeth van Salgado groeide op naar bij de Rio een Doce, als het tiener zwom uit ze in de rivier. het Ze volgt in de rivier des naar doods tot aan de oceaan. Haar op tv ontmoetingen en een bevindingen verbeeldde ze op tv in een unieke uit en onthutsende in videobrief.

oktober 2021
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Braziliƫ een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!