Programma gemist?

Op dit naar moment voltrekt het zich in Brazilië een van van de grootste milieurampen naar naar ooit. Na een een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige tijdens modder de Rio een Doce met in. De ?rivier des in doods? wordt hij op genoemd, vol arsenicum, door zink, lood, kwik op tv en tijdens mangaan. Het gif doodt alles op tijdens zijn weg, een tijdens weg met die uitmondt bij de grootste op tv broedplaats van tijdens zeedieren in de met Atlantische Oceaan. Filmmaakster de Elizabeth Salgado door groeide op bij de een Rio Doce, het als tiener zwom ze in de op rivier. Ze met volgt tijdens de rivier des naar doods tot aan de oceaan. Haar tijdens ontmoetingen en bevindingen naar verbeeldde met ze in tijdens een unieke en onthutsende door videobrief.

november 2019
17-12-2018 15:00

Rivier des doods

2Doc Kort: - Rivier des doods

Op dit moment voltrekt zich in Brazilië een van de grootste milieurampen ooit. Na een damdoorbraak stroomde een enorme hoeveelheid giftige modder de Rio Doce in. De ?rivier des doods? wordt hij genoemd, vol arsenicum, zink, lood, kwik en ma...

2Doc Kort: gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc Kort: de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc Kort: bij 2Doc Kort: liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc Kort:. Heb je een uitzending van 2Doc Kort: gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc Kort: gemist

Uitzending gemist van 2Doc Kort:? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc Kort: kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2019 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!