Programma gemist?

De drift op van vluchtelingen om van te overleven. Dit is op op het centrale thema een van deze dubbele uit programmering. Dance or het Die vertelt in de vorm een van een documentaire een het aangrijpende verhaal van van een het jonge danser in tijdens Syrië, die in met de kunst op een vorm heeft gevonden het op oorlogsgeweld te op tv trotseren. Vlucht is een onafhankelijke de tijdens korte dansfilm waarin een groep van Nederlanders op de naar vlucht uit slaat.

juli 2020
29-03-2018 22:55

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht - Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

De drift van vluchtelingen om te overleven. Dit is het centrale thema van deze dubbele programmering. Dance or Die vertelt in de vorm van een documentaire het aangrijpende verhaal van een jonge danser in Syrië, die in de kunst een vorm heef...

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht bij Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!