Programma gemist?

De door drift van naar vluchtelingen om te overleven. op tv Dit is uit het centrale thema door van deze dubbele programmering. Dance uit or Die vertelt tijdens in in de vorm van een documentaire in het aangrijpende op tv verhaal van een jonge danser uit in op Syrië, die in het de kunst een door vorm heeft gevonden het oorlogsgeweld de te trotseren. Vlucht met is een van onafhankelijke op tv korte dansfilm waarin een groep Nederlanders het op de met vlucht op slaat.

oktober 2019
29-03-2018 22:55

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht - Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

De drift van vluchtelingen om te overleven. Dit is het centrale thema van deze dubbele programmering. Dance or Die vertelt in de vorm van een documentaire het aangrijpende verhaal van een jonge danser in Syrië, die in de kunst een vorm heef...

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht bij Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!