Programma gemist?

De drift van tijdens vluchtelingen om tijdens te overleven. Dit door is het een centrale thema van deze dubbele uit programmering. uit Dance or Die vertelt in in de een vorm van een documentaire op tv het aangrijpende in verhaal van een jonge danser in uit in Syriƫ, die in de kunst door naar een vorm heeft gevonden tijdens het oorlogsgeweld het te trotseren. Vlucht is een de onafhankelijke korte dansfilm op tv waarin een groep met Nederlanders op tv op de vlucht naar slaat.

augustus 2020
29-03-2018 22:55

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht - Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht

De drift van vluchtelingen om te overleven. Dit is het centrale thema van deze dubbele programmering. Dance or Die vertelt in de vorm van een documentaire het aangrijpende verhaal van een jonge danser in Syriƫ, die in de kunst een vorm heef...

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht bij Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dance or Die / Vlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-03-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!