Programma gemist?

Aflevering met 6 - De documentairereeks Achter uit de linies: door missie de Mali geeft een unieke inkijk bij in met Nederlandse militairen in het de door oorlog geteisterde Mali. Zeven de op militairen worden gevolgd tijdens op hun spannende en levensgevaarlijke tijdens werkzaamheden op tv binnen en buiten de van poorten van tijdens het kamp, maar ook door de angst en uit het gemis bij hun naar families in Nederland in worden op tv in beeld gebracht.

Aflevering van 5 - De documentairereeks door Achter de door linies: missie Mali geeft een naar op tv unieke inkijk bij Nederlandse naar militairen in het door oorlog op geteisterde Mali. met Zeven militairen de worden gevolgd op tv tijdens hun spannende en de levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en buiten op tv de poorten door van het kamp, maar naar ook de angst tijdens tijdens en het gemis bij hun families op in Nederland worden in in beeld de gebracht.

Aflevering op tv 4 - De documentairereeks Achter van de linies: missie uit Mali geeft de een unieke inkijk met bij Nederlandse militairen tijdens in het het door oorlog geteisterde Mali. met Zeven militairen de worden gevolgd tijdens hun spannende tijdens en levensgevaarlijke uit werkzaamheden tijdens binnen en buiten het de poorten van het kamp, de maar het ook de angst en het gemis op in bij hun families in Nederland naar worden in een beeld gebracht.

Aflevering door 3 - De documentairereeks Achter van de linies: uit missie Mali geeft uit een unieke tijdens inkijk bij Nederlandse militairen in het het in door oorlog geteisterde Mali. het Zeven militairen in worden gevolgd tijdens een hun spannende en uit levensgevaarlijke werkzaamheden binnen met en buiten de poorten op tv van het kamp, maar naar ook de de angst en het gemis naar bij door hun families in Nederland worden naar in beeld naar gebracht.

Aflevering uit 2 - De documentairereeks Achter de de linies: missie uit Mali een geeft een unieke uit inkijk bij Nederlandse op tv militairen in het uit door oorlog van geteisterde Mali. Zeven militairen tijdens worden gevolgd tijdens tijdens hun spannende en levensgevaarlijke in werkzaamheden tijdens binnen en buiten de de poorten van het kamp, maar op ook de naar angst op en het gemis bij naar hun families in Nederland worden met in beeld tijdens gebracht.

De nieuwe documentairereeks op 'Achter op de Linies: Missie Mali' geeft tijdens een unieke inkijk door bij naar Nederlandse militairen het in het door op tv oorlog geteisterde Mali. met Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun het spannende de en levensgevaarlijke uit werkzaamheden binnen en buiten de van poorten van het kamp, in maar ook met de angst en een het gemis bij met hun families in Nederland uit worden in het beeld gebracht. Bekijk de tijdens eerste beelden op op gids.tv/2154/docuserie. Sinds 2014 levert met Nederland een naar zeer belangrijke op bijdrage aan de op risicovolle militaire missie door in het Afrikaanse land Mali, met een met als doel de informatie verzamelen en stabiliteit in brengen in deze in regio. Een een omstreden missie, de dodelijkste in door de geschiedenis van de van Verenigde Naties van tot op tv nu toe, die al het leven op door van twee Nederlandse militairen in heeft gekost. uit Dit heeft uiteindelijk voor het op aftreden van de op toenmalige minister van Defensie naar Jeanine op tv Hennis-Plasschaert gezorgd. In door de rauwe, eerlijke docuserie 'Achter de in Linies: Missie naar Mali' worden in 6 mannelijke en het 1 vrouwelijke een militair van de luchtmobiele naar brigade gedurende uit de missie gevolgd. Wat naar zijn hun beweegredenen om hun een leven op tv op het spel te zetten van voor het vaderland? uit Maar ook, hoe het is de impact van en onzekerheid van de uit dit alles bij de thuisblijvers? De naar de makers kregen een uit halfjaar lang volledige toegang en journalistieke naar vrijheid van het het ministerie van Defensie de om de dit programma naar te maken.

juli 2020
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!