Programma gemist?

Aflevering 6 - naar De documentairereeks naar Achter de linies: missie de een Mali geeft een unieke inkijk van bij Nederlandse militairen in uit het door oorlog door geteisterde tijdens Mali. Zeven militairen worden gevolgd uit tijdens hun spannende op tv met en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en op tv buiten de door poorten van het de kamp, maar ook de angst met een en het gemis de bij hun families in Nederland naar worden in naar beeld gebracht.

Aflevering het 5 - De het documentairereeks Achter de linies: missie door naar Mali geeft een unieke inkijk van bij Nederlandse militairen tijdens in in het door oorlog geteisterde met Mali. Zeven militairen worden tijdens gevolgd op tv tijdens hun spannende met en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en de buiten de door poorten van het het kamp, maar ook de door angst de en het gemis bij hun naar families in Nederland het worden in beeld uit gebracht.

Aflevering 4 - op tv De documentairereeks Achter in de linies: missie een Mali op tv geeft een unieke inkijk bij door Nederlandse militairen in in op het door oorlog geteisterde in Mali. Zeven militairen worden gevolgd door met tijdens hun spannende en de levensgevaarlijke werkzaamheden op binnen en buiten de poorten door van het kamp, het maar ook tijdens de angst en door het gemis bij hun families een in Nederland naar worden in in beeld gebracht.

Aflevering 3 van - De documentairereeks met Achter de linies: op tv missie het Mali geeft een een unieke inkijk bij de Nederlandse militairen in het door de oorlog geteisterde uit Mali. Zeven naar militairen worden gevolgd tijdens hun tijdens spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden van de binnen en buiten de poorten van een het op kamp, maar ook het de angst de en het gemis bij hun families het in uit Nederland worden in het beeld gebracht.

Aflevering de 2 - De door documentairereeks Achter de linies: een missie Mali geeft een op tv unieke inkijk bij tijdens Nederlandse tijdens militairen in de het door oorlog geteisterde Mali. Zeven door militairen worden gevolgd door op tv tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden uit door binnen en buiten de poorten uit van het kamp, tijdens maar ook op tv de angst de en het gemis bij hun door families in van Nederland worden in beeld naar gebracht.

De uit nieuwe documentairereeks de 'Achter de Linies: Missie in Mali' geeft een unieke uit inkijk bij het Nederlandse militairen in de het door oorlog geteisterde Mali. uit Zeven militairen worden de gevolgd tijdens door hun spannende en levensgevaarlijke op werkzaamheden een binnen en buiten de uit poorten van het op kamp, maar ook de de met angst en het in gemis bij hun families op tv in Nederland op worden in beeld op tv gebracht. Bekijk de eerste uit beelden op gids.tv/2154/docuserie. Sinds van 2014 levert Nederland een zeer op belangrijke bijdrage door aan de risicovolle van militaire missie in op tv het op Afrikaanse land Mali, door met als doel informatie verzamelen tijdens en stabiliteit op brengen in deze door regio. Een omstreden missie, de het dodelijkste in de een geschiedenis tijdens van de het Verenigde Naties tot met nu toe, die al de het leven van twee Nederlandse uit militairen heeft gekost. op tv Dit heeft een uiteindelijk voor het aftreden de van de toenmalige in minister van in Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert het gezorgd. In de rauwe, naar eerlijke docuserie het 'Achter de Linies: met Missie Mali' worden door 6 mannelijke en 1 vrouwelijke een met militair van de luchtmobiele brigade gedurende door de het missie gevolgd. Wat in zijn hun beweegredenen op tv om hun leven op uit het spel te zetten naar voor het vaderland? op Maar ook, hoe uit is de in impact naar en onzekerheid van het dit alles bij de naar thuisblijvers? De makers in kregen een halfjaar lang volledige door van toegang en journalistieke vrijheid tijdens van het ministerie van Defensie tijdens op om dit programma te met maken.

juni 2021
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!