Programma gemist?

Aflevering door 6 - een De documentairereeks Achter het de linies: missie Mali tijdens geeft een een unieke inkijk bij Nederlandse in militairen in het in door oorlog geteisterde Mali. Zeven met militairen in worden gevolgd tijdens in hun spannende en levensgevaarlijke op werkzaamheden binnen en buiten van de poorten van op tv het op kamp, maar de ook de angst een en het gemis bij hun families uit in Nederland worden uit in in beeld gebracht.

Aflevering naar 5 - op tv De documentairereeks Achter door de linies: missie Mali geeft tijdens een unieke inkijk bij door Nederlandse tijdens militairen in het door het oorlog geteisterde Mali. van Zeven militairen worden door gevolgd tijdens hun naar spannende de en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en van buiten uit de poorten van het kamp, maar van ook de op angst tijdens en het gemis een bij hun families in in Nederland worden in beeld een gebracht.

Aflevering 4 - naar De documentairereeks in Achter de linies: missie met Mali geeft van een unieke inkijk bij van Nederlandse militairen in in naar het door oorlog geteisterde Mali. het Zeven militairen worden de gevolgd tijdens hun spannende het met en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en tijdens buiten de poorten van naar het kamp, op tv maar ook de op tv angst het en het gemis bij hun op families in Nederland van worden tijdens in beeld gebracht.

Aflevering 3 - het De documentairereeks Achter op de in linies: missie in Mali geeft een unieke inkijk door bij Nederlandse militairen in de tijdens het door oorlog geteisterde Mali. uit Zeven militairen een worden gevolgd tijdens hun een spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden een binnen en de buiten op tv de poorten van in het kamp, maar ook het de angst en het gemis de bij een hun families in op Nederland worden in beeld op tv gebracht.

Aflevering 2 - uit De documentairereeks door Achter op de linies: missie Mali geeft in een met unieke inkijk bij Nederlandse militairen in op tv het door op oorlog geteisterde Mali. van Zeven militairen het worden gevolgd tijdens hun in spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden van binnen en buiten op tv de poorten uit van een het kamp, maar ook uit de angst en het op tv gemis bij van hun families de in Nederland worden in beeld de gebracht.

De nieuwe documentairereeks in een 'Achter de Linies: Missie Mali' met geeft een unieke inkijk met bij Nederlandse in militairen het in het door een oorlog geteisterde Mali. met Zeven militairen worden gevolgd met tijdens hun spannende door en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen door en een buiten de poorten op tv van het kamp, maar ook de door een angst en het gemis bij hun uit families met in Nederland worden in beeld tijdens gebracht. Bekijk tijdens de eerste beelden op van gids.tv/2154/docuserie. Sinds op tv 2014 levert op Nederland een zeer belangrijke bijdrage aan op de risicovolle met militaire de missie in het Afrikaanse land van Mali, naar met als doel een informatie verzamelen en stabiliteit brengen in op deze de regio. Een omstreden missie, met de dodelijkste in op tv de naar geschiedenis van de Verenigde Naties tot in het nu toe, die al van het leven van uit twee Nederlandse van militairen heeft gekost. Dit heeft de uiteindelijk voor het uit aftreden van op tv de toenmalige tijdens minister van Defensie het Jeanine Hennis-Plasschaert gezorgd. In van de rauwe, eerlijke docuserie het 'Achter de Linies: Missie Mali' in worden 6 mannelijke uit in en 1 vrouwelijke militair op van de luchtmobiele brigade gedurende tijdens de missie door gevolgd. Wat op tv zijn hun beweegredenen om uit hun leven op uit het spel te zetten met voor van het vaderland? Maar uit ook, hoe het is de impact en onzekerheid van uit dit op alles bij de thuisblijvers? De door makers kregen het een op halfjaar lang volledige toegang en journalistieke het vrijheid van met het ministerie van tijdens Defensie om dit programma tijdens te op tv maken.

oktober 2020
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!