Programma gemist?

Aflevering tijdens 6 - De documentairereeks op Achter in de linies: missie Mali met geeft een tijdens unieke inkijk bij Nederlandse uit militairen in het door oorlog tijdens de geteisterde Mali. Zeven militairen worden met gevolgd tijdens door hun spannende en het levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en door buiten de poorten van door naar het kamp, maar ook de angst tijdens het en het gemis de bij hun families in Nederland op tv worden in in beeld gebracht.

Aflevering 5 - de De documentairereeks Achter een de linies: in missie Mali geeft een van door unieke inkijk bij Nederlandse militairen in tijdens het door de oorlog op tv geteisterde Mali. Zeven militairen het worden gevolgd tijdens hun spannende door van en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en het buiten de het poorten van in het kamp, maar ook tijdens de angst en het gemis een bij hun families op tv in Nederland worden het in de beeld gebracht.

Aflevering 4 - op tv De tijdens documentairereeks Achter de op linies: missie door Mali geeft een unieke inkijk bij op tv Nederlandse militairen in in het van door oorlog geteisterde Mali. Zeven van het militairen worden gevolgd tijdens hun spannende met en levensgevaarlijke werkzaamheden een binnen en buiten een de poorten van naar het in kamp, maar in ook de angst en het gemis het bij uit hun families tijdens in Nederland worden in beeld tijdens gebracht.

Aflevering op tv 3 - De documentairereeks in Achter in de linies: missie op tv Mali geeft een unieke inkijk bij tijdens Nederlandse een militairen in het door oorlog uit geteisterde Mali. Zeven met militairen met worden gevolgd tijdens hun spannende tijdens en levensgevaarlijke tijdens werkzaamheden binnen in en buiten van de poorten van naar het kamp, maar ook de angst de tijdens en het gemis bij door hun families in Nederland door worden in beeld op tv gebracht.

Aflevering met 2 - De documentairereeks het Achter in de linies: missie Mali geeft een een unieke in inkijk bij Nederlandse militairen op in het door oorlog het door geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd de tijdens met hun spannende op tv en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en door buiten de poorten van op tv het kamp, op maar ook de in angst en het gemis de van bij hun families in Nederland tijdens worden in beeld de gebracht.

De op nieuwe documentairereeks tijdens 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft van een unieke uit inkijk bij Nederlandse militairen van in het op door oorlog van geteisterde Mali. Zeven uit militairen worden gevolgd in tijdens hun de spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden door binnen en buiten de een poorten van van het kamp, door maar ook de angst en het uit gemis met bij hun families in Nederland op tv worden door in beeld gebracht. Bekijk van de eerste van beelden op gids.tv/2154/docuserie. Sinds 2014 op levert Nederland een zeer op tv belangrijke bijdrage tijdens aan de een risicovolle militaire missie in op tv het Afrikaanse uit land Mali, in met als doel informatie verzamelen en naar op tv stabiliteit brengen in deze regio. naar Een omstreden missie, de in dodelijkste in op tv de in geschiedenis van de van Verenigde Naties tot nu toe, die door al het leven op van twee tijdens Nederlandse in militairen heeft gekost. tijdens Dit heeft uiteindelijk voor op tv het aftreden van de toenmalige op minister in van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert gezorgd. In uit de rauwe, in eerlijke docuserie door 'Achter de Linies: Missie naar Mali' tijdens worden 6 mannelijke en 1 met vrouwelijke militair van uit de luchtmobiele brigade gedurende van de in missie gevolgd. een Wat zijn hun beweegredenen om hun een leven op door het van spel te zetten voor het op tv vaderland? Maar tijdens ook, hoe is de de impact en onzekerheid van van het dit alles bij de thuisblijvers? De in makers kregen een de halfjaar door lang volledige toegang en in journalistieke de vrijheid van het ministerie met van Defensie door om dit programma te van maken.

februari 2020
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!