Programma gemist?

Aflevering 6 - op De documentairereeks Achter op de door linies: missie Mali geeft op een unieke op tv inkijk bij Nederlandse militairen in met het een door oorlog een geteisterde Mali. Zeven naar militairen worden gevolgd tijdens hun door spannende en levensgevaarlijke de werkzaamheden binnen en uit buiten de poorten van een het kamp, maar een ook tijdens de angst en op het gemis van bij hun families in Nederland worden van in beeld tijdens gebracht.

Aflevering 5 - in De documentairereeks Achter van de de linies: missie Mali geeft een in op unieke inkijk bij Nederlandse militairen naar in het een door oorlog het geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd de tijdens met hun spannende en naar levensgevaarlijke werkzaamheden binnen uit en buiten de poorten van een het een kamp, maar tijdens ook de angst en de het gemis bij hun het families in in Nederland worden in in beeld gebracht.

Aflevering op 4 - De in documentairereeks Achter de met linies: missie Mali geeft een een unieke het inkijk bij Nederlandse militairen op in op het door oorlog geteisterde van Mali. Zeven militairen worden gevolgd door tijdens hun spannende met en levensgevaarlijke tijdens werkzaamheden van binnen en buiten uit de poorten van het een kamp, maar ook het de angst en het gemis met bij op hun families met in Nederland worden in beeld de gebracht.

Aflevering 3 - het in De documentairereeks Achter de linies: missie op tv op tv Mali geeft een unieke van inkijk bij Nederlandse militairen in op tv het tijdens door oorlog geteisterde Mali. het Zeven met militairen worden gevolgd tijdens uit hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden de een binnen en buiten de met poorten van het het kamp, maar tijdens ook de angst en met het gemis door bij hun families in de Nederland worden in beeld een gebracht.

Aflevering van 2 - in De documentairereeks Achter de linies: op tv missie Mali geeft een uit unieke inkijk bij een Nederlandse de militairen in het door oorlog door geteisterde Mali. uit Zeven militairen worden gevolgd van naar tijdens hun spannende in en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen in en buiten de van poorten van het kamp, naar maar ook de op tv angst en het de gemis bij de hun families in Nederland worden met in beeld de gebracht.

De nieuwe documentairereeks uit 'Achter de Linies: de Missie Mali' in geeft een unieke inkijk in bij Nederlandse militairen een in door het door oorlog met geteisterde Mali. het Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun door spannende en tijdens levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en uit buiten de naar poorten van met het kamp, maar ook uit de angst naar en het gemis tijdens bij hun families op in Nederland worden in beeld door gebracht. Bekijk de tijdens eerste op tv beelden op gids.tv/2154/docuserie. Sinds 2014 levert tijdens Nederland een tijdens zeer belangrijke een bijdrage aan de risicovolle een militaire missie door in het Afrikaanse land Mali, door met met als doel informatie verzamelen en de stabiliteit brengen de in door deze regio. Een omstreden missie, de van dodelijkste in van de geschiedenis een van de Verenigde Naties in tot nu het toe, die al het leven in een van twee Nederlandse naar militairen heeft gekost. tijdens Dit heeft uiteindelijk voor in het aftreden van een de toenmalige van minister van Defensie Jeanine het Hennis-Plasschaert gezorgd. In een de rauwe, eerlijke docuserie 'Achter van de Linies: Missie Mali' in worden 6 op mannelijke en 1 tijdens vrouwelijke militair van de naar een luchtmobiele brigade gedurende de op missie gevolgd. in Wat zijn hun beweegredenen om het hun leven op het door spel in te zetten voor het vaderland? uit Maar ook, hoe van is naar de impact en een onzekerheid van dit uit alles bij de uit thuisblijvers? De een makers kregen een halfjaar lang volledige het toegang op tv en journalistieke met vrijheid van het ministerie van in Defensie om dit programma uit door te maken.

maart 2021
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!