Programma gemist?

Aflevering op tv 6 - De documentairereeks Achter tijdens de linies: missie het Mali geeft op een naar unieke inkijk bij Nederlandse tijdens militairen in het het door oorlog geteisterde Mali. Zeven in militairen worden gevolgd uit tijdens hun tijdens spannende en naar levensgevaarlijke werkzaamheden binnen met en buiten de van poorten van het kamp, het maar van ook de angst en het de gemis in bij hun families in in Nederland worden de in beeld gebracht.

Aflevering 5 - het De documentairereeks Achter de de linies: missie tijdens Mali geeft een naar unieke in inkijk bij naar Nederlandse militairen in het naar door oorlog geteisterde tijdens Mali. Zeven militairen een worden gevolgd tijdens hun van spannende tijdens en levensgevaarlijke werkzaamheden een binnen en buiten in de poorten van het kamp, maar door ook de met angst op en het gemis naar bij hun families in Nederland door worden in door beeld gebracht.

Aflevering 4 door - in De documentairereeks Achter de met linies: missie het Mali geeft een unieke inkijk bij een Nederlandse militairen in met het door oorlog naar uit geteisterde Mali. Zeven militairen naar worden gevolgd naar tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden naar binnen en buiten van uit de poorten van het kamp, op tv maar ook de angst met naar en het gemis bij hun families in in Nederland worden door in het beeld gebracht.

Aflevering 3 - op tv De op tv documentairereeks Achter de linies: in missie Mali geeft een naar unieke uit inkijk bij Nederlandse militairen door in een het door oorlog geteisterde naar Mali. Zeven militairen worden van gevolgd van tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden de een binnen en buiten de poorten van naar het het kamp, maar ook de door angst en het gemis een bij hun families de in Nederland naar worden in beeld door gebracht.

Aflevering naar 2 - door De documentairereeks Achter van de linies: missie Mali geeft de een tijdens unieke inkijk bij Nederlandse militairen in op het van door oorlog geteisterde naar Mali. Zeven tijdens militairen worden gevolgd tijdens hun een spannende uit en levensgevaarlijke werkzaamheden binnen naar en buiten de poorten van met door het kamp, maar ook een de angst en tijdens het gemis met bij hun families in op Nederland worden in met beeld gebracht.

De nieuwe in documentairereeks 'Achter de Linies: naar van Missie Mali' geeft een naar unieke inkijk op bij Nederlandse militairen door in het door oorlog op tv geteisterde Mali. Zeven militairen in worden op tv gevolgd tijdens hun spannende en tijdens levensgevaarlijke werkzaamheden binnen en een buiten de poorten door het van het kamp, maar ook de op angst een en het gemis bij hun met families in Nederland tijdens naar worden in beeld uit gebracht. Bekijk de eerste beelden op het gids.tv/2154/docuserie. Sinds door 2014 levert Nederland een in zeer belangrijke naar bijdrage aan uit de risicovolle militaire missie in met het Afrikaanse land Mali, uit met als op doel informatie op tv verzamelen en stabiliteit het brengen in van deze regio. Een omstreden missie, de door naar dodelijkste in de van geschiedenis van de Verenigde Naties het tot nu toe, die tijdens al het een leven van twee Nederlandse naar militairen heeft het gekost. Dit heeft een uiteindelijk op tv voor het aftreden van de toenmalige op minister tijdens van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert gezorgd. In een de door rauwe, eerlijke met docuserie 'Achter de op Linies: Missie Mali' worden 6 de mannelijke en 1 van vrouwelijke het militair van de luchtmobiele brigade gedurende tijdens de missie uit gevolgd. tijdens Wat zijn hun beweegredenen door om hun uit leven op het door spel te zetten voor het door vaderland? Maar ook, hoe met is de impact met en onzekerheid van uit dit alles de bij de thuisblijvers? De in makers het kregen een halfjaar lang in volledige toegang en tijdens journalistieke vrijheid door van het ministerie van van Defensie de om dit programma te de maken.

november 2021
28-04-2018 23:10

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 6 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

28-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 5 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

21-04-2018 22:30

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 4 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

14-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 3 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

07-04-2018 22:15

Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Achter de Linies: Missie Mali

Aflevering 2 - De documentairereeks Achter de linies: missie Mali geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamhed...

31-03-2018 22:15

Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

Achter de Linies: Missie Mali - Nieuw: Achter de Linies: Missie Mali

De nieuwe documentairereeks 'Achter de Linies: Missie Mali' geeft een unieke inkijk bij Nederlandse militairen in het door oorlog geteisterde Mali. Zeven militairen worden gevolgd tijdens hun spannende en levensgevaarlijke werkzaamheden bin...

Achter de Linies: Missie Mali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter de Linies: Missie Mali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter de Linies: Missie Mali bij Achter de Linies: Missie Mali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter de Linies: Missie Mali. Heb je een uitzending van Achter de Linies: Missie Mali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter de Linies: Missie Mali gemist

Uitzending gemist van Achter de Linies: Missie Mali? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de Linies: Missie Mali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!