Programma gemist?

Jack het (8) heeft twee moeders, is op tv enig kind en in kan totaal door niet op tv alleen zijn. Jacks de grootste wens is dan door ook een broertje. Maar het dit broertje komt uit er maar niet. naar Hoe tijdens vaak hij zijn moeders er een ook om smeekt. Uit de op protest heeft Jack een twee konijnenoren opgezet, met die hij pas het afzet als zijn moeders hem op geven met wat hij wil. Als Jack ontdekt op dat door zijn moeders hem via door internet besteld van hebben gaat de er een wereld uit voor hem open. uit Hij kan dus gewoon naar zelf een broertje bestellen! door Dit besef de resulteert in een reis vol uit wonderlijke ontmoetingen tijdens met de meest vreemde met op figuren, waarbij Jack ontdekt dat het hij zelf op tv eigenlijk best leuk gezelschap tijdens is.

juni 2020
01-04-2018 12:55

Jack bestelt een broertje

Jack bestelt een broertje - Jack bestelt een broertje

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan totaal niet alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren...

Jack bestelt een broertje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jack bestelt een broertje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jack bestelt een broertje bij Jack bestelt een broertje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jack bestelt een broertje. Heb je een uitzending van Jack bestelt een broertje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jack bestelt een broertje gemist

Uitzending gemist van Jack bestelt een broertje? Hier kun je alle uitzendingen van Jack bestelt een broertje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-04-2018 om 12:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!