Programma gemist?

Al op 25 jaar lang streeft een kok Sergio Herman, bezitter in van drie een Michelinsterren, tijdens dag in dag uit naar de perfectie. naar Op het hoogtepunt van zijn op carrière besluit het hij om zijn dromen te van verwezenlijken.Meer op tv Al 25 van jaar lang streef kok Sergio Herman, het op bezitter van drie Michelinsterren, dag op tv in op dag uit naar perfectie. op tv Op het door hoogtepunt van zijn carrière besluit hij naar om de zijn dromen te kunnen met verwezenlijken, zijn door beroemde driesterrenrestaurant een Oud Sluis te sluiten. Een eerlijk het in en intiem portret van de strijd tijdens door van een man met die voor een door grote verandering staat. in De existentiële vragen door en twijfels waar hij voor staat tijdens uit zijn voor iedereen herkenbaar in ons tijdens eigen van leven. Een onthullend verhaal de over perfectionisme, ambitie tijdens en van offers.Minder

Cherry droomt de ervan haar thuisstad op tv Peking in de te ruilen voor het Hollandse door dorpje Giethoorn, op tv waar ze al met veel naar over heeft gehoord uit en gelezen.Meer Cherry droomt ervan de haar in thuisstad Peking in te met ruilen voor het in Hollandse dorpje Giethoorn, waar ze door al veel over naar heeft gehoord in en gelezen. De uit dag nadert dat ze tijdens een met haar vriendin het avontuur in tegemoet op tv zal vliegen. Ondertussen werken de van Gieterse ondernemers op hard aan het cateren tijdens van van de 'Holland experience' voor tijdens de alsmaar groeiende door stroom Chinese toeristen. Hoe wordt van tijdens deze authenticiteit gemaakt door uit de één en ervaren door tijdens de in ander?Minder

21:40,Documentaire op Drie vriendinnen van zeventien een jaar met jaar gaan voor het met eerst naar Lowlands. het Met hen betreden we het de eco-systeem in van een groot muziekfestival, waar een iedereen de zich een lang weekend anders tijdens naar gedraagt.

20:25,Een zoektocht uit naar de tijdens teloorgang van het de linkse idealisme van door kinderen die zijn opgegroeid in uit de tijdens jaren '70 in een door nieuwbouwwijk met in Nijmegen.

Documentaire Rechercheurs John, de Ed en Anita in van het opsporingsteam naar Commerciële Zeden in een Den Haag vechten op tv dagelijks tegen de gedwongen prostitutie en in mensenhandel.

Documentaire een Het meest naar Hollandse warenhuis van Nederland gaat het de de wijde wereld veroveren. Een de verhaal over in vallen en opstaan, over worst, wc-borstels het en in hippe jurkjes. Kortom, wat is in nou toch op het geheim van de het het Hema?

Regisseur op tv Leo de Boer met gaat in deze door Nederlandse Inside Job op zoek met naar het geld tijdens dat de hij verspeelde op in de financiële crisis. De van zoektocht brengt een hem in de wereld van uit het grote van geld, tijdens banken en bonussen.

Documentaire tijdens Een filmisch monument van van Robert Oey voor het soldaten die ver op tv van in huis en familie hun tijdens leven verloren naar om in een ander werelddeel vrede door te bevechten. Over door in de families die achterbleven en de hun rouw de die nooit door eindigt.

op tv Documentaire

Documentaire Wie in bepaalt de het inhoud van de Libelle naar en door wat betekent het blad met voor de naar Nederlandse vrouw? Juul Bovenberg op tv keek een jaar van lang mee op een de redactie van het oudste door op tv weekblad van Nederland.

Documentaire met Wie bepaalt de inhoud het van de de Libelle en een wat betekent het blad voor met de door Nederlandse vrouw? Juul Bovenberg keek in een jaar lang mee door op de op redactie op van het oudste weekblad van met Nederland.

Lange documentaire door met een eigentijds met Nederlands onderwerp dat op naar een prikkelende, toegankelijke een op tv en cinematografische manier wordt een verteld, en naar die bestemd is op tv voor een breed publiek. In met deze Teledoc volgt regisseur door Suzanne Raes een de Nederlandse popgroep op De Dijk gedurende het op tv jaar op tv voorafgaande aan hun 30-jarig bestaan. op tv Terugblikkend van en vooruitkijkend door zien we De Dijk van met binnenuit de onder meer rond opname op tv en uitbrengen van hun eerste van Engelstalige cd in in samenwerking met soullegende op tv Solomon op tv Burke en het uit plotselinge overlijden met van Burke daarna.

Documentaire. Koude rillingen naar op en kippevel, dat staat van je te een wachten bij een door optreden van het Urker Mannenkoor. De door de hartstochtelijke zang van het Urker in Mannenkoor Hallelujah, in het een schitterende tijdens harmonie, soms oorverdovend op luid, is het overweldigend en de de stilte die daarop volgt is op tv adembenemend. En in naar die door stilte schuilen de de gevoelens en gedachten van de de koorleden. In het in jaar dat tijdens het Urker Mannenkoor op tv hun 100-jarig bestaan met viert, geven de mannen hun van door gedachten bloot. Persoonlijke een verhalen van geluk en door ongeluk, van geloof en uit ongeloof, van zonde op tv en berouw. tijdens En de verhalen zijn op aangrijpend: van een verongelukte van een visser, de aanvechting van begane met zonden, liefdesgeluk, tot de uit moord op een op tv Urker jongen. De op de levens van de de mannen worden gevat naar in het zingen op van het geestelijke lied. tijdens Het koor is daarbij de op een plek waar alle verhalen op elkaar van worden het afgestemd. Want samen met praten gaat niet, samen zingen van de wel. Tot in van Parijs aan toe waar door ze ter gelegenheid van hun met jubileum een de zinderend concert geven. En de liever geen op applaus, op want het is geen uit mensenwerk.

Documentaire van Michiel op van Erp. het In september op tv 2007 ontmoet filmmaker uit Leo de Boer op Farc-kenner Liduine uit Zumpolle. Er is een een video opgedoken van een jonge naar Nederlandse vrouw van die zich het heeft aangesloten bij de in Colombiaanse guerrillabeweging Farc. tijdens Vanuit de jungle, gekleed het in een camouflage-uniform, door richt de het 25-jarige Tanja zich op in de een videoboodschap tot haar familie. tijdens 'Ik mis jullie erg. met Maar ik heb op met besloten dat ik hier door moet zijn. de Ik ben ervan overtuigd in dat we hier tijdens voor goede de zaak vechten en dat ik in hier met ook blijf'. Leo de Boer een besluit op naar Liduine's uitnodiging in te gaan met om met haar het naar Colombia met te een gaan om Tanja's keuze te in begrijpen. Wat uit bezielt een in Overijssels meisje om alle met schepen achter zich te een verbranden en zich bij op een van de een meest gewelddadige guerrillabewegingen in ter wereld aan naar te een sluiten? Leo de Boer reist tijdens een jaar op lang heen en de weer tussen Colombia, Zweden van in en Nederland om het een spoor terug te voeren door naar een Tanja. Via Liduine Zumpolle tijdens komt hij in contact op tv met ex-guerrilla's die van Tanja uit de Farc het kennen. Hij uit vliegt van mee met militaire patrouilles die tijdens per naar helikopter jacht op haar maken uit en hoort hoe ze door zich destijds als naar op tv studente door de op tv guerrilla's liet inpalmen. Voor Tanja's een leven wordt inmiddels gevreesd. op op tv Maar er komen ook op berichten dat ze nog in door leven op tv is. Ondanks van haar harde kritiek op Tanja, is van Liduine tijdens bereid haar de met helpende hand van te reiken. Maar wil Tanja de die aannemen? Kan in ze die in nog aannemen?

Documentaire van Michiel tijdens uit van Erp. Een een zoektocht naar de emoties op tv en drijfveren van onze koningin. van Naast dat het van haar door zélf, legt door de film de hoogte- met en dieptepunten vast met uit het uit leven van een aantal naamgenoten - van Bea's, Trixen van en Beatrixen. naar Zij zijn een in situaties beland die parallellen oproepen naar op met cruciale momenten uit naar het leven van met onze vorstin. op tv De film start tijdens de tijdens aanslag op het leven de van Koningin Beatrix tijdens op tijdens Koninginnedag 2009, toen het op er - met haar naar emotionele toespraak het tot haar op onderdanen - op tv heel even op leek dat van onze koningin haar uit 'masker' liet door vallen.

september 2017
10-07-2015 20:35

Teledoc

Teledoc - Teledoc

Al 25 jaar lang streeft kok Sergio Herman, bezitter van drie Michelinsterren, dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij om zijn dromen te verwezenlijken.Meer Al 25 jaar lang streef kok Sergio Herman, bez...

10-05-2015 22:52

Teledoc

Teledoc - Teledoc

Cherry droomt ervan haar thuisstad Peking in te ruilen voor het Hollandse dorpje Giethoorn, waar ze al veel over heeft gehoord en gelezen.Meer Cherry droomt ervan haar thuisstad Peking in te ruilen voor het Hollandse dorpje Giethoorn, waar ...

10-08-2013 21:40

za 10 aug 2013

Teledoc - za 10 aug 2013

21:40,Documentaire Drie vriendinnen van zeventien jaar jaar gaan voor het eerst naar Lowlands. Met hen betreden we het eco-systeem van een groot muziekfestival, waar iedereen zich een lang weekend anders gedraagt.

27-05-2013 20:25

ma 27 mei 2013

Teledoc - ma 27 mei 2013

20:25,Een zoektocht naar de teloorgang van het linkse idealisme van kinderen die zijn opgegroeid in de jaren '70 in een nieuwbouwwijk in Nijmegen.

14-01-2013 20:25

Aflevering van maandag 14 januari 2013

Teledoc - Aflevering van maandag 14 januari 2013

Documentaire Rechercheurs John, Ed en Anita van het opsporingsteam Commerciële Zeden in Den Haag vechten dagelijks tegen gedwongen prostitutie en mensenhandel.

07-01-2013 20:25

Aflevering van maandag 7 januari 2013

Teledoc - Aflevering van maandag 7 januari 2013

Documentaire Het meest Hollandse warenhuis van Nederland gaat de wijde wereld veroveren. Een verhaal over vallen en opstaan, over worst, wc-borstels en hippe jurkjes. Kortom, wat is nou toch het geheim van de Hema?

17-12-2012 20:25

Aflevering van maandag 17 december 2012

Teledoc - Aflevering van maandag 17 december 2012

Regisseur Leo de Boer gaat in deze Nederlandse Inside Job op zoek naar het geld dat hij verspeelde in de financiële crisis. De zoektocht brengt hem in de wereld van het grote geld, banken en bonussen.

10-12-2012 20:25

Gesneuveld

Teledoc - Gesneuveld

Documentaire Een filmisch monument van Robert Oey voor soldaten die ver van huis en familie hun leven verloren om in een ander werelddeel vrede te bevechten. Over de families die achterbleven en hun rouw die nooit eindigt.

04-06-2012 20:35

Aflevering van maandag 4 juni 2012

Teledoc - Aflevering van maandag 4 juni 2012

Documentaire

20-05-2012 19:00

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Teledoc - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Documentaire Wie bepaalt de inhoud van de Libelle en wat betekent het blad voor de Nederlandse vrouw? Juul Bovenberg keek een jaar lang mee op de redactie van het oudste weekblad van Nederland.

04-01-2012 20:25

Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Teledoc - Aflevering van woensdag 4 januari 2012

Documentaire Wie bepaalt de inhoud van de Libelle en wat betekent het blad voor de Nederlandse vrouw? Juul Bovenberg keek een jaar lang mee op de redactie van het oudste weekblad van Nederland.

31-10-2011 20:25

Aflevering 8

Teledoc - Aflevering 8

Lange documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp dat op een prikkelende, toegankelijke en cinematografische manier wordt verteld, en die bestemd is voor een breed publiek. In deze Teledoc volgt regisseur Suzanne Raes de Nederlands...

04-01-2011 20:25

Aflevering 5

Teledoc - Aflevering 5

Documentaire. Koude rillingen en kippevel, dat staat je te wachten bij een optreden van het Urker Mannenkoor. De hartstochtelijke zang van het Urker Mannenkoor Hallelujah, in een schitterende harmonie, soms oorverdovend luid, is overweldige...

18-05-2010 20:25

Aflevering 2

Teledoc - Aflevering 2

Documentaire van Michiel van Erp. In september 2007 ontmoet filmmaker Leo de Boer Farc-kenner Liduine Zumpolle. Er is een video opgedoken van een jonge Nederlandse vrouw die zich heeft aangesloten bij de Colombiaanse guerrillabeweging Farc....

25-12-2009 20:40

Aflevering 1

Teledoc - Aflevering 1

Documentaire van Michiel van Erp. Een zoektocht naar de emoties en drijfveren van onze koningin. Naast dat van haar zélf, legt de film de hoogte- en dieptepunten vast uit het leven van een aantal naamgenoten - Bea's, Trixen en Beatrixen. Zi...

Teledoc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Teledoc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Teledoc bij Teledoc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Teledoc. Heb je een uitzending van Teledoc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Teledoc gemist

De Publieke Omroep,het CoBO-fonds en het Nederlands Fonds voor de Film zijn onlangs gestart met het project Teledoc.Een Teledocis een langedocumentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp dat op een prikkelende, toegankelijke en cinematografische manierwordt verteld. Teledocszijn bedoeld vooreen breed publiek en speciaal gemaakt voor de Publieke Omroep. De bundeling van financiering moet toptalent op hetgebied van documentaire stimuleren.

Uitzending gemist van Teledoc? Hier kun je alle uitzendingen van Teledoc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 10-07-2015 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord