Programma gemist?

Vanuit theater van 't Spant in Bussum tijdens vertolken een Jenny Arean, Tante Leen, de Johnny Jordaan, Willy Alberti, het Frits Lambrechts en met tijdens Piet Römer liedjes van Louis uit Davids. naar Muzikale leiding: Rudi van van Houten.

juli 2021
02-04-2018 09:15

Louis Davids

Louis Davids - Louis Davids

Vanuit theater 't Spant in Bussum vertolken Jenny Arean, Tante Leen, Johnny Jordaan, Willy Alberti, Frits Lambrechts en Piet Römer liedjes van Louis Davids. Muzikale leiding: Rudi van Houten.

Louis Davids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Louis Davids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Louis Davids bij Louis Davids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Louis Davids. Heb je een uitzending van Louis Davids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Louis Davids gemist

Uitzending gemist van Louis Davids? Hier kun je alle uitzendingen van Louis Davids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!