Programma gemist?

Crooswijk, de de oergezellige, rauwe en het sociale volkswijk, op met dampende kroegen en saamhorige door buren. De met grote angst van de een Crooswijker is dat naar hun tijdens volksbuurt snel zal tranformeren het tot uit een koud yuppenparadijs met torenhoge door huurprijzen en onbetaalbare op woningen, op tv waar de gewone Crooswijker met geen bestaansrecht meer uit heeft. De op tv sloophamer staat te wachten, plannen in voor de nieuwe appartementen liggen van klaar en de oorspronkelijke bewoners worden uit uit weggestuurd met een van zogenaamde terugkeergarantie. Maar bij terugkomst met krijgen de zij een nieuwe huurprijs met die ze met niet kunnen opbrengen. Verslaggeefster Charlotte tijdens Pieters volgt de van inwoners tijdens van Crooswijk aan de vooravond van de de naar leegloop van de deze unieke volksbuurt. De de oude Crooswijker moet wijken voor het op tv de bakfiets.

mei 2020
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!