Programma gemist?

Crooswijk, de oergezellige, het op rauwe en sociale volkswijk, naar met dampende kroegen en saamhorige tijdens buren. De grote met angst van van de in Crooswijker is dat hun volksbuurt uit snel zal tranformeren in tot een koud de yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen een en de onbetaalbare woningen, waar de gewone het Crooswijker geen bestaansrecht met meer heeft. op tv De sloophamer staat tijdens te wachten, plannen naar voor tijdens nieuwe appartementen liggen klaar uit en de oorspronkelijke bewoners op worden weggestuurd met uit een naar zogenaamde terugkeergarantie. Maar bij het terugkomst krijgen zij een nieuwe op tv huurprijs die ze door met niet kunnen opbrengen. door Verslaggeefster Charlotte Pieters volgt de met inwoners van Crooswijk naar aan tijdens de vooravond van de leegloop van op tv op tv deze unieke volksbuurt. De oude een Crooswijker moet wijken voor uit de uit bakfiets.

oktober 2019
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!