Programma gemist?

Crooswijk, de oergezellige, tijdens rauwe een en sociale door volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige uit buren. De het grote van angst van de Crooswijker is dat door de hun volksbuurt snel zal tranformeren uit tot een de koud yuppenparadijs op met torenhoge huurprijzen op tv en onbetaalbare woningen, op tv waar de gewone met Crooswijker geen bestaansrecht meer naar heeft. De sloophamer staat te het van wachten, plannen voor nieuwe appartementen liggen in klaar en tijdens de uit oorspronkelijke bewoners worden weggestuurd uit met een zogenaamde naar terugkeergarantie. Maar door bij terugkomst krijgen zij een naar nieuwe huurprijs die ze op niet kunnen een opbrengen. Verslaggeefster op Charlotte Pieters tijdens volgt de inwoners de van Crooswijk aan de van vooravond van de leegloop in van uit deze unieke volksbuurt. De oude een Crooswijker moet wijken naar voor de op bakfiets.

september 2020
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!