Programma gemist?

Crooswijk, met de oergezellige, rauwe en sociale de volkswijk, met dampende tijdens kroegen en een saamhorige met buren. De grote angst van de de op tv Crooswijker is dat hun een volksbuurt snel tijdens zal tranformeren tot de een koud yuppenparadijs uit met torenhoge huurprijzen op en onbetaalbare woningen, waar de gewone door Crooswijker geen met bestaansrecht meer naar heeft. De sloophamer van staat te wachten, uit plannen voor nieuwe appartementen liggen uit de klaar en de oorspronkelijke bewoners worden in weggestuurd door met een met zogenaamde terugkeergarantie. Maar bij terugkomst krijgen naar een zij een nieuwe op tv huurprijs die ze niet kunnen opbrengen. tijdens Verslaggeefster Charlotte Pieters in volgt een de inwoners van Crooswijk aan op tv de vooravond van naar een de leegloop van deze unieke volksbuurt. van De oude Crooswijker een moet wijken voor in de de bakfiets.

april 2021
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!