Programma gemist?

Crooswijk, van de oergezellige, op rauwe en sociale volkswijk, met met dampende uit kroegen en saamhorige buren. op tv De grote angst op van de Crooswijker is dat door hun op volksbuurt snel zal tranformeren tot uit een koud yuppenparadijs op met torenhoge het huurprijzen en onbetaalbare van woningen, waar op tv de gewone Crooswijker geen in bestaansrecht naar meer heeft. De de sloophamer staat te een wachten, plannen voor nieuwe appartementen liggen het klaar en de in door oorspronkelijke bewoners worden weggestuurd met een naar zogenaamde terugkeergarantie. met Maar op tv bij terugkomst krijgen zij een een nieuwe huurprijs die ze in met niet kunnen opbrengen. op tv Verslaggeefster Charlotte Pieters volgt tijdens de inwoners op tv van Crooswijk aan het de vooravond van de leegloop van naar deze van unieke volksbuurt. op tv De oude Crooswijker moet wijken op voor de het bakfiets.

juli 2021
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!