Programma gemist?

Crooswijk, van de oergezellige, rauwe een en sociale volkswijk, met dampende in naar kroegen en saamhorige buren. De naar grote angst van uit de tijdens Crooswijker is dat hun volksbuurt in snel zal op tranformeren tot op een koud yuppenparadijs het met torenhoge huurprijzen en onbetaalbare het woningen, waar de gewone het Crooswijker geen bestaansrecht naar meer heeft. van De sloophamer uit staat te wachten, plannen voor een nieuwe tijdens appartementen liggen klaar het en de oorspronkelijke bewoners een worden tijdens weggestuurd met een zogenaamde door terugkeergarantie. Maar de bij terugkomst krijgen zij op een nieuwe met huurprijs die ze niet kunnen opbrengen. het uit Verslaggeefster Charlotte Pieters volgt de van inwoners van Crooswijk op tv aan met de vooravond van tijdens de leegloop van deze naar unieke volksbuurt. De oude op tv Crooswijker moet wijken voor met de een bakfiets.

januari 2021
02-04-2018 21:25

Crème de la Crooswijk

Crème de la Crooswijk - Crème de la Crooswijk

Crooswijk, de oergezellige, rauwe en sociale volkswijk, met dampende kroegen en saamhorige buren. De grote angst van de Crooswijker is dat hun volksbuurt snel zal tranformeren tot een koud yuppenparadijs met torenhoge huurprijzen en onbetaa...

Crème de la Crooswijk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crème de la Crooswijk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crème de la Crooswijk bij Crème de la Crooswijk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crème de la Crooswijk. Heb je een uitzending van Crème de la Crooswijk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crème de la Crooswijk gemist

Uitzending gemist van Crème de la Crooswijk? Hier kun je alle uitzendingen van Crème de la Crooswijk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-04-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!