Programma gemist?

Frank Evenblij gaat in op tv op bezoek bij niemand tijdens minder dan Daley met Blind. De verdediger van door Manchester op United vertelt aan de hand op tv van in zijn shirts over van het bijzondere WK op van 2014. Frank bezoekt ook Steve naar Hodge, die in een belangrijke van rol speelde bij de tijdens Hand van God van naar Diego Maradona. door Met een zanger Simon Keizer praat naar Frank over het twee bijzondere shirts die naar bij hem het aan de muur hangen. Het shirt het op van Tim Krul uit de in kwartfinale van in het WK naar 2014 tegen Costa Rica en de dat van David door Beckham, van waar wel een een heel bijzonder verhaal aan de kleeft.

Johnny naar Rep en de Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan met het door WK van 1978. Hoe kan van het dat het de makers van op tv respectievelijk op zeven en zes op tv WK-doelpunten nog maar door één shirt aan hun indrukwekkende op tv carrière hebben overgehouden? Frank met uit Evenblij gaat ook op bezoek bij door op Alireza Jahanbaksh, misschien wel de op tv beste speler van van de eredivisie. uit De rechtsbuiten naar is immens populair in Iran de en gaat de met zijn in land naar het WK. De grote door vraag op tv is natuurlijk: met welke shirtjes in in komt hij terug? Scheidsrechter Bas Nijhuis tijdens blijkt ook over naar een flinke tijdens collectie naar shirts te beschikken. Hoe is de met goedlachse arbiter uit daar in godsnaam met aangekomen? Nijhuis vertelt hoe op tv stiekem van dat in de op tv catacomben na grote wedstrijden een gebeurt.

Frank op tv Evenblij gaat op bezoek bij het Hans van Breukelen een die door herinneringen ophaalt aan de het desastreus verlopen in WK van 1990. Waarom ging een het door mis met in de generatie die na de de Europese het titel van 1988 voorbestemd leek met om wereldkampioen te worden? op tv tijdens André Ooijer vertelt alles over een het van shirt van Felipe uit Melo dat hij overhield aan een de in belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière, de de kwartfinale tijdens van het WK 2010 op tegen uit Brazilië. Daarnaast vraagt Frank aan het Peter met Heerschop waarom het shirt door van Johan Cruijff door misschien wel zijn belangrijkste bezitting op tv door is.

Frank Evenblij tijdens gaat op bezoek uit bij niemand minder van dan Rafael het van der Vaart. De 109-voudig in international vertelt onder het op andere waar zijn zilveren medaille tijdens van het tijdens WK 2010 is gebleven. Met het Wim Rijsbergen reist de Frank naar door Dortmund voor een het shirt van Gerd tijdens Müller uit tijdens die andere verloren WK-finale tijdens van Oranje in 1974. uit Frans Hoek, de door voormalige in keeperstrainer van onder meer op tv Oranje naar en FC Barcelona, toont zijn enorme naar collectie shirts en op vertelt dat met hij van een belangrijke rol heeft gespeeld in in de op carrière van Lionel tijdens Messi.

Frank op tv Evenblij gaat tijdens op bezoek bij van Pierre van Hooijdonk en Guus op Hiddink. Ook op praat Frank met ADO tijdens Den de Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria een uitkomt uit en dus wél de naar het WK naar gaat.

Het in Nederlands Elftal gaat een dit jaar een niet naar het WK, in waardoor het het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft tijdens in de Russische de stadions. Reden genoeg met voor Frank van Evenblij om naar met een nieuwe reeks 'Shirtje tijdens Ruilen: De WK van Verhalen' het tijdens Wereldkampioenschap toch nog de een beetje in naar Nederland te halen. met Met zijn serie 'Shirtje Ruilen' in heeft Frank uit al menig mooi verhaal uit achter door nostalgische voetbalshirts opgerakeld. tijdens In aanloop naar tijdens het WK gaat hij op van zoek naar in shirts met boeiende een Nederlandse WK verhalen. door Op die van manier brengt hij toch nog naar een uit Nederlands tintje aan het naar WK. Deze speciale uit 'Shirtje Ruilen: De uit WK Verhalen' is vanaf op tv vanavond wekelijks een te zien bij RTL tijdens 7. Lees een verder over van dit programma op in gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

juni 2021
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!