Programma gemist?

Frank Evenblij gaat de op bezoek bij naar niemand minder een dan Daley door Blind. De verdediger van door Manchester United vertelt het aan de hand in van zijn shirts met over naar het bijzondere WK van 2014. Frank tijdens bezoekt een ook Steve het Hodge, die een tijdens belangrijke rol speelde tijdens bij de Hand van tijdens God van Diego het Maradona. Met zanger Simon van Keizer praat Frank op over naar twee bijzondere shirts die bij hem uit aan de van muur hangen. Het shirt de van Tim Krul op tv uit door de kwartfinale van op het WK 2014 tegen op tv Costa Rica op tv en dat van uit David Beckham, van waar wel een heel in bijzonder verhaal aan een kleeft.

Johnny uit Rep en Rob Rensenbrink halen van tijdens herinneringen op aan het WK van met 1978. Hoe tijdens kan het dat het de makers naar van respectievelijk zeven en zes een WK-doelpunten nog maar tijdens één op tv shirt aan hun indrukwekkende carrière in tijdens hebben overgehouden? Frank op Evenblij gaat ook op in bezoek bij Alireza op tv Jahanbaksh, misschien wel de beste op speler op tv van de eredivisie. De rechtsbuiten het is immens op tv populair op tv in Iran en gaat met tijdens zijn land het naar het WK. een De grote vraag is op natuurlijk: met welke van shirtjes komt hij het terug? Scheidsrechter Bas Nijhuis een blijkt ook het over tijdens een flinke collectie met shirts te beschikken. Hoe is de naar goedlachse arbiter daar van in godsnaam aangekomen? tijdens Nijhuis een vertelt hoe stiekem dat tijdens in in de catacomben na grote wedstrijden tijdens gebeurt.

Frank Evenblij de gaat op bezoek bij het Hans van naar Breukelen een die herinneringen ophaalt aan het desastreus de verlopen van WK van 1990. door Waarom ging het mis met naar de generatie die tijdens na de een Europese titel van van 1988 voorbestemd van leek om wereldkampioen te worden? een naar André Ooijer vertelt naar alles over het shirt de van Felipe Melo tijdens dat hij overhield aan het de belangrijkste wedstrijd uit uit zijn tijdens carrière, de naar kwartfinale van het uit WK 2010 tegen Brazilië. tijdens Daarnaast vraagt op Frank aan Peter Heerschop waarom het uit shirt van tijdens Johan Cruijff misschien wel op zijn naar belangrijkste bezitting naar is.

Frank Evenblij tijdens gaat op het bezoek bij op tv niemand minder dan Rafael van der een Vaart. De 109-voudig op international het vertelt onder andere op tv waar zijn zilveren medaille naar van het WK op 2010 naar is gebleven. Met naar Wim Rijsbergen reist Frank door naar Dortmund voor het op shirt van Gerd tijdens Müller uit in die andere verloren WK-finale van uit Oranje in tijdens 1974. Frans van Hoek, de voormalige keeperstrainer het van onder meer Oranje tijdens een en FC Barcelona, toont zijn op tv enorme collectie shirts en van vertelt dat hij een een belangrijke een rol heeft gespeeld in in de carrière van de Lionel tijdens Messi.

Frank naar Evenblij gaat met op bezoek bij Pierre van in Hooijdonk en naar Guus Hiddink. door Ook praat Frank met ADO Den naar Haag-verdediger Tyronne de Ebuehi, die voor in Nigeria uitkomt en dus op tv wél naar naar het WK uit gaat.

Het door Nederlands Elftal gaat op dit jaar niet naar met het door WK, waardoor het schitterende met Nederlandse shirt onzichtbaar blijft naar in de een Russische stadions. Reden het genoeg voor Frank Evenblij het om met een nieuwe naar reeks 'Shirtje Ruilen: het De WK Verhalen' met het Wereldkampioenschap op tv toch naar nog een beetje op naar Nederland te halen. Met zijn de serie 'Shirtje naar Ruilen' de heeft Frank al menig op tv mooi verhaal achter het nostalgische voetbalshirts opgerakeld. van In aanloop naar een het WK het gaat hij op zoek naar uit shirts met boeiende het Nederlandse WK verhalen. in Op een die manier brengt hij tijdens toch nog uit een Nederlands tintje aan het WK. in Deze speciale 'Shirtje met Ruilen: De tijdens WK van Verhalen' is vanaf vanavond wekelijks van te naar zien bij RTL 7. Lees verder in door over dit programma op in gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

oktober 2019
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!