Programma gemist?

Frank Evenblij gaat in tijdens op bezoek bij niemand minder dan van door Daley Blind. De op verdediger van Manchester de United vertelt aan de tijdens hand van zijn shirts over uit van het bijzondere WK van op tv 2014. Frank naar bezoekt ook Steve Hodge, die een door belangrijke op tv rol speelde tijdens bij de Hand van God van in Diego Maradona. Met uit zanger Simon Keizer door praat Frank met over naar twee bijzondere shirts die bij hem uit aan de muur het hangen. Het het shirt van Tim Krul een uit het de kwartfinale van het tijdens WK 2014 tegen tijdens Costa Rica en met dat van David Beckham, tijdens van waar wel een heel bijzonder verhaal een aan met kleeft.

Johnny de Rep en Rob Rensenbrink op tv halen herinneringen op het aan het WK van in 1978. Hoe een kan met het dat de makers op van respectievelijk zeven en tijdens zes WK-doelpunten op tv nog maar één shirt aan met hun indrukwekkende carrière het hebben overgehouden? in Frank Evenblij gaat van ook op bezoek door bij Alireza Jahanbaksh, misschien het in wel de beste van speler van de eredivisie. De door rechtsbuiten is immens populair op op tv in Iran en gaat met door zijn een land naar het op tv WK. De grote vraag met is natuurlijk: met welke shirtjes in komt hij terug? naar Scheidsrechter Bas Nijhuis het blijkt het ook over een flinke collectie het shirts te beschikken. in Hoe is met de op goedlachse arbiter daar uit in godsnaam aangekomen? Nijhuis vertelt tijdens hoe stiekem naar dat in de door catacomben na grote uit wedstrijden gebeurt.

Frank van Evenblij gaat op bezoek bij op Hans met van Breukelen die herinneringen ophaalt de aan het met desastreus verlopen WK van het 1990. Waarom op ging het mis naar met de de generatie die na de de Europese titel door van 1988 voorbestemd leek een om wereldkampioen door te worden? met André Ooijer vertelt alles over het een shirt van Felipe de Melo dat hij van overhield aan in de belangrijkste wedstrijd op uit naar zijn carrière, de een kwartfinale van het uit WK 2010 tegen Brazilië. Daarnaast vraagt de Frank aan Peter met naar Heerschop waarom het shirt van door Johan de Cruijff misschien wel zijn op tv belangrijkste bezitting van is.

Frank Evenblij door gaat uit op bezoek bij van niemand minder dan Rafael van een der Vaart. De de 109-voudig international vertelt tijdens onder uit andere waar zijn zilveren medaille van door door het WK 2010 door is gebleven. Met naar Wim Rijsbergen reist van Frank naar Dortmund voor het het shirt van Gerd tijdens Müller met uit die andere een verloren WK-finale van Oranje door in 1974. Frans Hoek, van de op tv voormalige keeperstrainer van onder het meer Oranje en FC Barcelona, uit het toont zijn enorme collectie shirts en het vertelt dat hij uit een uit belangrijke rol de heeft gespeeld in van de carrière van Lionel door Messi.

Frank in Evenblij gaat van op bezoek bij Pierre van Hooijdonk met en de Guus Hiddink. Ook op praat Frank met ADO in Den op Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria de op tv uitkomt en dus van wél naar het WK naar gaat.

Het op Nederlands Elftal gaat op tv dit jaar niet naar het het WK, waardoor het uit schitterende Nederlandse shirt naar van onzichtbaar blijft in de Russische stadions. door Reden de genoeg voor Frank op tv Evenblij om met het een nieuwe een reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' in het een Wereldkampioenschap toch nog een een beetje naar Nederland naar te halen. uit Met zijn serie 'Shirtje Ruilen' in op tv heeft Frank al menig mooi uit verhaal achter nostalgische door voetbalshirts het opgerakeld. In aanloop naar het op tv WK uit gaat hij op op zoek naar shirts met op boeiende Nederlandse WK verhalen. Op het die naar manier brengt hij toch nog een een Nederlands naar tintje met aan het WK. Deze speciale 'Shirtje door Ruilen: op De WK Verhalen' is vanaf tijdens vanavond wekelijks uit te van zien bij RTL naar 7. Lees verder over dit het programma op van gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

maart 2021
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!