Programma gemist?

Frank Evenblij met gaat op door bezoek bij niemand door minder dan Daley Blind. De naar verdediger de van Manchester United tijdens vertelt aan de hand van van zijn shirts over op tv het bijzondere uit WK van door 2014. Frank bezoekt in ook Steve Hodge, die op een op belangrijke rol speelde bij in de Hand van God tijdens van Diego Maradona. Met een zanger Simon op Keizer praat Frank met over twee het bijzondere shirts die bij met hem aan de muur in hangen. Het uit shirt de van Tim Krul uit in de kwartfinale de van het WK 2014 uit tegen Costa met Rica en dat de van David Beckham, waar naar wel een heel bijzonder het verhaal aan de kleeft.

Johnny het Rep en Rob op Rensenbrink halen herinneringen met op aan het WK een van 1978. de Hoe kan het dat in de makers van respectievelijk van de zeven en zes WK-doelpunten naar nog maar de één shirt aan hun indrukwekkende op carrière hebben de overgehouden? Frank Evenblij uit gaat ook op naar bezoek bij Alireza van Jahanbaksh, misschien tijdens wel de beste speler van de door eredivisie. uit De rechtsbuiten van is immens populair in op tv Iran en de gaat met zijn land naar het van WK. van De grote vraag is natuurlijk: door met de welke shirtjes van komt hij terug? uit Scheidsrechter Bas Nijhuis met blijkt ook over een flinke collectie op tv shirts te beschikken. van Hoe naar is de op tv goedlachse arbiter daar in godsnaam aangekomen? een van Nijhuis vertelt hoe stiekem in dat in op tv de catacomben na naar grote wedstrijden gebeurt.

Frank van Evenblij gaat op bezoek bij het Hans van Breukelen tijdens een die herinneringen ophaalt aan het desastreus in verlopen WK van uit 1990. door Waarom ging het mis het met de generatie die met na de met Europese titel van 1988 in voorbestemd leek de om wereldkampioen te in worden? André Ooijer vertelt naar door alles over het shirt van op Felipe Melo op dat hij tijdens overhield aan de de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière, op tv de uit kwartfinale van het in WK 2010 tegen met Brazilië. Daarnaast vraagt Frank door aan Peter Heerschop waarom het het shirt het van Johan Cruijff uit misschien wel zijn belangrijkste bezitting uit van is.

Frank Evenblij door gaat uit op bezoek bij niemand het minder dan Rafael van uit der Vaart. De op 109-voudig international vertelt met onder andere met waar zijn zilveren medaille uit van het van WK 2010 is gebleven. Met door Wim van Rijsbergen reist Frank naar Dortmund het voor het shirt met een van Gerd Müller uit uit die andere verloren WK-finale uit van op tv Oranje in 1974. Frans van Hoek, de het voormalige keeperstrainer van onder meer het Oranje en FC Barcelona, van toont zijn enorme uit tijdens collectie shirts en vertelt door dat hij een belangrijke tijdens rol naar heeft gespeeld in op de carrière van Lionel de Messi.

Frank Evenblij gaat in het op bezoek bij op Pierre van Hooijdonk en Guus naar Hiddink. Ook de praat Frank met in ADO Den door Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor in Nigeria uitkomt en uit dus wél naar op het de WK gaat.

Het Nederlands naar Elftal gaat op dit jaar niet naar met het WK, waardoor door het schitterende Nederlandse een shirt onzichtbaar blijft in tijdens de een Russische stadions. Reden genoeg voor tijdens Frank in Evenblij om uit met een nieuwe reeks met 'Shirtje Ruilen: De op WK Verhalen' met het Wereldkampioenschap toch nog een een beetje naar Nederland een te tijdens halen. Met zijn serie 'Shirtje van Ruilen' heeft Frank al met op menig mooi verhaal achter nostalgische uit voetbalshirts opgerakeld. In aanloop tijdens naar uit het WK uit gaat hij op zoek een naar shirts met boeiende Nederlandse een door WK verhalen. Op die manier brengt door hij toch het nog een Nederlands een tintje aan het naar WK. Deze tijdens speciale 'Shirtje Ruilen: De met WK Verhalen' is vanaf het vanavond op tv wekelijks te zien bij RTL door 7. Lees uit verder over dit door programma het op gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

februari 2020
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!