Programma gemist?

Frank Evenblij naar gaat op bezoek bij door niemand van minder dan met Daley Blind. De verdediger in van Manchester United vertelt van aan de hand naar van zijn tijdens shirts over een het bijzondere WK van door 2014. Frank op bezoekt ook Steve Hodge, die de een belangrijke rol op tv speelde een bij de Hand van tijdens God van Diego Maradona. met Met zanger de Simon Keizer praat Frank over in twee de bijzondere shirts die bij uit hem aan tijdens de muur hangen. Het shirt een van Tim Krul het uit de kwartfinale op tv van het WK op een 2014 tegen Costa een Rica en dat van David een Beckham, waar wel door een heel bijzonder verhaal op aan op kleeft.

Johnny Rep op tv en Rob uit Rensenbrink halen uit herinneringen op aan het WK van op 1978. Hoe met kan in het dat de makers van respectievelijk tijdens zeven en zes het WK-doelpunten nog maar op één op tv shirt aan hun indrukwekkende carrière op tv een hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat op ook op bezoek bij met Alireza Jahanbaksh, het misschien wel in de beste speler van uit de tijdens eredivisie. De rechtsbuiten is uit immens populair in Iran en van gaat uit met zijn land naar het op tv het WK. De grote vraag op tv is natuurlijk: uit met welke shirtjes komt hij terug? met Scheidsrechter Bas Nijhuis in blijkt ook met over een van flinke collectie shirts te een beschikken. Hoe is de het goedlachse op tv arbiter daar in in godsnaam aangekomen? Nijhuis vertelt uit hoe stiekem tijdens dat in de catacomben op na het grote wedstrijden gebeurt.

Frank tijdens Evenblij gaat op bezoek de bij Hans van het Breukelen die herinneringen ophaalt de aan van het desastreus verlopen WK het van 1990. Waarom ging een het mis met uit door de generatie die naar na de Europese titel van 1988 een op voorbestemd leek om tijdens wereldkampioen te worden? André Ooijer op tv vertelt alles over het het shirt van met Felipe naar Melo dat hij overhield een aan de belangrijkste wedstrijd met uit zijn carrière, tijdens de kwartfinale van de het WK 2010 tegen op Brazilië. uit Daarnaast vraagt Frank aan met Peter Heerschop waarom het tijdens shirt van Johan tijdens Cruijff misschien wel op zijn belangrijkste bezitting naar in is.

Frank met Evenblij gaat op bezoek bij tijdens het niemand minder dan Rafael van der met Vaart. De 109-voudig in van international vertelt onder een andere waar zijn op zilveren medaille van tijdens het WK 2010 is met gebleven. Met op tv Wim Rijsbergen reist door Frank naar Dortmund voor het shirt in van een Gerd Müller uit die andere de verloren WK-finale een van Oranje in 1974. naar Frans Hoek, de naar voormalige een keeperstrainer van op onder meer Oranje en FC een Barcelona, toont met zijn enorme collectie in shirts en vertelt dat het hij van een belangrijke rol heeft een gespeeld in de carrière in van Lionel van Messi.

Frank Evenblij gaat het op op tv bezoek bij Pierre op tv van Hooijdonk en met Guus Hiddink. Ook praat uit Frank tijdens met ADO Den Haag-verdediger Tyronne tijdens Ebuehi, die de voor Nigeria de uitkomt en dus naar wél naar het WK op tv gaat.

Het door Nederlands Elftal gaat tijdens dit jaar niet naar het uit WK, in waardoor het schitterende Nederlandse met shirt de onzichtbaar blijft in de Russische met stadions. de Reden genoeg voor van Frank Evenblij om met een een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: tijdens De WK Verhalen' naar het het Wereldkampioenschap toch nog een beetje door een naar Nederland te op tv halen. Met zijn serie van 'Shirtje Ruilen' naar heeft Frank al het menig mooi verhaal op tv achter nostalgische voetbalshirts opgerakeld. In aanloop de naar in het WK gaat van hij op zoek naar naar shirts de met boeiende Nederlandse uit WK verhalen. Op die manier op brengt hij toch nog op in een Nederlands tintje aan het WK. het Deze uit speciale 'Shirtje Ruilen: De naar WK Verhalen' uit is vanaf vanavond wekelijks te van op tv zien bij RTL 7. naar Lees verder het over dit programma op door gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

juli 2020
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!