Programma gemist?

Frank een Evenblij gaat op het bezoek bij niemand minder dan met Daley Blind. met De het verdediger van Manchester van United vertelt aan naar de hand van zijn naar shirts over het bijzondere WK van uit van 2014. Frank bezoekt ook Steve op van Hodge, die een belangrijke tijdens rol speelde bij de Hand tijdens het van God van Diego Maradona. tijdens Met zanger Simon met Keizer praat Frank over door naar twee bijzondere shirts die tijdens bij hem aan de met muur hangen. Het shirt het van Tim Krul uit naar uit de kwartfinale van het door WK 2014 tegen Costa op tv uit Rica en dat op van David Beckham, waar wel het een tijdens heel bijzonder verhaal in aan kleeft.

Johnny Rep op en Rob Rensenbrink tijdens halen op tv herinneringen op aan het WK in van 1978. Hoe op kan het een dat de met makers van respectievelijk zeven tijdens en zes WK-doelpunten nog maar in uit één shirt aan hun de indrukwekkende carrière hebben overgehouden? het Frank Evenblij de gaat ook met op bezoek bij Alireza uit Jahanbaksh, misschien wel tijdens de beste speler naar van de eredivisie. De rechtsbuiten op tv van is immens populair in Iran en door gaat met zijn door land door naar het WK. een De grote vraag is met natuurlijk: met in welke shirtjes komt hij op terug? uit Scheidsrechter Bas Nijhuis blijkt ook in over de een flinke collectie shirts te beschikken. de Hoe is de met goedlachse arbiter daar naar in godsnaam in aangekomen? Nijhuis vertelt hoe door stiekem dat in de de de catacomben na grote van wedstrijden gebeurt.

Frank Evenblij gaat in op het bezoek bij een Hans van Breukelen die herinneringen uit ophaalt een aan het desastreus verlopen het WK van 1990. Waarom ging tijdens het een mis met met de generatie die na de in Europese titel van 1988 tijdens voorbestemd de leek om wereldkampioen uit te worden? André met Ooijer vertelt alles over met het shirt van Felipe de naar Melo dat hij overhield aan de met belangrijkste wedstrijd uit het met zijn carrière, de op tv kwartfinale van het de WK 2010 tegen Brazilië. Daarnaast met vraagt Frank de aan Peter Heerschop waarom het op shirt op van Johan door Cruijff misschien wel van zijn belangrijkste bezitting door is.

Frank Evenblij gaat in op uit bezoek bij niemand minder dan van Rafael op van der Vaart. tijdens De 109-voudig international van vertelt onder andere waar op tv zijn zilveren medaille van het het WK het 2010 met is gebleven. Met Wim Rijsbergen uit reist Frank naar de Dortmund voor het het shirt van Gerd naar Müller uit die van andere verloren WK-finale uit van Oranje met in 1974. Frans Hoek, met de voormalige keeperstrainer van op onder meer in Oranje en FC de Barcelona, toont zijn het enorme naar collectie shirts en op tv vertelt dat hij een belangrijke rol met door heeft gespeeld in de carrière van van op Lionel Messi.

Frank Evenblij in gaat op op bezoek bij Pierre van Hooijdonk het en Guus Hiddink. in Ook praat Frank van met tijdens ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, op tv die uit voor Nigeria uitkomt en dus in wél naar van het WK met gaat.

Het Nederlands naar Elftal naar gaat dit jaar niet naar door het door WK, waardoor het een schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in naar de Russische stadions. in Reden genoeg voor uit Frank Evenblij in om met op tv een nieuwe tijdens reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' tijdens het Wereldkampioenschap door toch nog uit een beetje van naar Nederland te halen. Met zijn het serie 'Shirtje Ruilen' door een heeft Frank al menig mooi verhaal door tijdens achter nostalgische voetbalshirts opgerakeld. op In aanloop naar het op WK gaat in hij op zoek naar een shirts met naar boeiende Nederlandse met WK verhalen. Op die op manier brengt hij toch nog naar het een Nederlands tintje aan het WK. uit Deze de speciale 'Shirtje Ruilen: De tijdens WK Verhalen' is van vanaf vanavond wekelijks te naar zien naar bij RTL 7. Lees door verder over dit programma tijdens op naar gids.tv/2054/shirtje-ruilen.

december 2021
07-05-2018 22:30

Afl. 6

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 6

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Daley Blind. De verdediger van Manchester United vertelt aan de hand van zijn shirts over het bijzondere WK van 2014. Frank bezoekt ook Steve Hodge, die een belangrijke rol speelde bij de...

30-04-2018 22:29

Afl. 5

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 5

Johnny Rep en Rob Rensenbrink halen herinneringen op aan het WK van 1978. Hoe kan het dat de makers van respectievelijk zeven en zes WK-doelpunten nog maar één shirt aan hun indrukwekkende carrière hebben overgehouden? Frank Evenblij gaat o...

23-04-2018 22:00

Afl. 4

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 4

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Hans van Breukelen die herinneringen ophaalt aan het desastreus verlopen WK van 1990. Waarom ging het mis met de generatie die na de Europese titel van 1988 voorbestemd leek om wereldkampioen te worden? And...

16-04-2018 22:00

Afl. 3

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 3

Frank Evenblij gaat op bezoek bij niemand minder dan Rafael van der Vaart. De 109-voudig international vertelt onder andere waar zijn zilveren medaille van het WK 2010 is gebleven. Met Wim Rijsbergen reist Frank naar Dortmund voor het shirt...

09-04-2018 21:59

Afl. 2

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Afl. 2

Frank Evenblij gaat op bezoek bij Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink. Ook praat Frank met ADO Den Haag-verdediger Tyronne Ebuehi, die voor Nigeria uitkomt en dus wél naar het WK gaat.

02-04-2018 22:00

Terug: Shirtje Ruilen

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen - Terug: Shirtje Ruilen

Het Nederlands Elftal gaat dit jaar niet naar het WK, waardoor het schitterende Nederlandse shirt onzichtbaar blijft in de Russische stadions. Reden genoeg voor Frank Evenblij om met een nieuwe reeks 'Shirtje Ruilen: De WK Verhalen' het Wer...

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen bij Shirtje Ruilen: De WK Verhalen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen. Heb je een uitzending van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen gemist

Programma waarin Frank Evenblij toch nog een Nederlands tintje geeft aan het wereldkampioenschap voetbal. In aanloop naar het kampioenschap gaat hij op zoek naar shirts met boeiende Nederlandse WK-verhalen. Frank blikt niet alleen met voetballers en oud-voetballers terug op onvergetelijke WK-wedstrijden, maar ook met BN'ers.

Uitzending gemist van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen? Hier kun je alle uitzendingen van Shirtje Ruilen: De WK Verhalen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 07-05-2018 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!