Programma gemist?

Een het reis door de tijdens zwarte geschiedenis in een de Verenigde Staten een die de burgerrechtenbeweging uit de uit jaren zestig verbindt tijdens met het naar #BlackLivesMatter anno 2018. in De Amerikaanse tijdens schrijver James Baldwin beschreef in uit 1979 in van een brief aan uit zijn literaire met agent zijn volgende project: 'Remember naar This House'. op tv Het zou door een revolutionair en de persoonlijk boek worden over drie een van vermoorde vrienden: Malcolm X, door Medgar Evers en Martin op Luther de King jr. Bij Baldwins dood met in 1987 waren slechts op tv dertig met pagina's van het het manuscript klaar. In 'I Am tijdens uit Not Your Negro' verbeeldt tijdens regisseur Raoul Peck het op tv boek dat op tv James Baldwin door nooit afmaakte. Het resultaat is uit een radicaal, actueel in onderzoek op over ras in van Amerika, waarbij Peck gebruikmaakt van bijzonder uit archiefmateriaal en door Samuel L. Jackson de op teksten van Baldwin met uitspreekt. De van film op stelt vragen bij de met manier waarop Hollywood in en de tijdens Amerikaanse samenleving met Afro-Amerikanen met omgaan en uiteindelijk de van vraag waar op Amerika voor op staat.

januari 2021
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!