Programma gemist?

Een reis tijdens door op de zwarte geschiedenis de in de Verenigde Staten die een de burgerrechtenbeweging het uit de jaren zestig op tv verbindt met het #BlackLivesMatter van op tv anno 2018. De Amerikaanse schrijver James het Baldwin in beschreef in 1979 in de een brief aan van zijn een literaire agent zijn volgende project: 'Remember door This House'. Het het zou op een revolutionair en persoonlijk het boek met worden over drie vermoorde vrienden: Malcolm door door X, Medgar Evers en Martin Luther in King jr. Bij uit door Baldwins dood in 1987 tijdens waren slechts tijdens dertig pagina's van het manuscript tijdens klaar. In 'I van Am naar Not Your Negro' door verbeeldt regisseur Raoul Peck het boek in op tv dat James Baldwin nooit afmaakte. Het door resultaat is een naar radicaal, in actueel onderzoek tijdens over ras in Amerika, waarbij Peck uit naar gebruikmaakt van bijzonder archiefmateriaal en uit Samuel L. Jackson door de op teksten van Baldwin uitspreekt. De naar film naar stelt vragen bij de manier het waarop van Hollywood en de Amerikaanse samenleving met de Afro-Amerikanen op omgaan en uiteindelijk de vraag van waar Amerika voor op tv de staat.

juli 2021
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!