Programma gemist?

Een reis de door de op tv zwarte geschiedenis in uit de Verenigde Staten die met de de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig in verbindt met het met #BlackLivesMatter anno 2018. De een Amerikaanse met schrijver James Baldwin beschreef een in 1979 in naar een brief aan zijn het literaire op tv agent zijn volgende project: in 'Remember This House'. Het het zou de een revolutionair en persoonlijk tijdens boek worden over drie van vermoorde door vrienden: Malcolm X, Medgar met Evers en Martin Luther met King op tv jr. Bij de Baldwins dood in 1987 waren de slechts dertig op pagina's van het manuscript klaar. een In 'I de Am Not Your Negro' in verbeeldt regisseur tijdens Raoul Peck in het boek dat van James Baldwin nooit tijdens afmaakte. Het resultaat naar is een tijdens radicaal, actueel onderzoek over het ras in Amerika, waarbij Peck tijdens het gebruikmaakt van bijzonder op archiefmateriaal en Samuel L. Jackson de het teksten van door Baldwin de uitspreekt. De film stelt vragen bij op tv door de manier waarop Hollywood en met de Amerikaanse samenleving in met uit Afro-Amerikanen omgaan en door uiteindelijk de vraag waar Amerika tijdens voor naar staat.

mei 2021
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!