Programma gemist?

Een op reis door de zwarte door geschiedenis in de het Verenigde Staten die de tijdens een burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met met het #BlackLivesMatter de anno de 2018. De met Amerikaanse schrijver James op tv Baldwin beschreef in 1979 in een door brief aan zijn uit literaire agent op zijn volgende project: tijdens 'Remember This door House'. Het zou een revolutionair tijdens en de persoonlijk boek naar worden over drie vermoorde vrienden: Malcolm een door X, Medgar Evers tijdens en Martin Luther King het jr. Bij Baldwins dood in uit 1987 waren de slechts in dertig pagina's van het manuscript klaar. in In naar 'I Am Not Your in Negro' verbeeldt naar regisseur Raoul Peck het het boek dat tijdens James Baldwin nooit tijdens afmaakte. Het resultaat het is een radicaal, van actueel onderzoek door over ras in Amerika, op tv waarbij Peck tijdens gebruikmaakt van bijzonder uit archiefmateriaal en Samuel op L. Jackson de van teksten van Baldwin uitspreekt. het De film op tv stelt vragen bij het de manier waarop Hollywood het en de Amerikaanse samenleving met het het Afro-Amerikanen omgaan en uiteindelijk de het vraag het waar Amerika voor in staat.

juni 2020
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!