Programma gemist?

Een van reis door de uit zwarte geschiedenis het in de Verenigde tijdens Staten die de burgerrechtenbeweging het uit de jaren uit zestig verbindt met het tijdens #BlackLivesMatter tijdens anno 2018. De Amerikaanse van schrijver James Baldwin naar beschreef in 1979 in een het brief aan van zijn literaire in agent zijn volgende project: op 'Remember This House'. Het een zou van een revolutionair en persoonlijk boek naar op tv worden over drie vermoorde naar vrienden: Malcolm X, Medgar Evers in een en Martin Luther King jr. Bij met Baldwins dood op tv in 1987 waren tijdens slechts dertig pagina's van van het door manuscript klaar. In 'I het Am Not tijdens Your Negro' verbeeldt regisseur van Raoul Peck door het boek in dat James Baldwin nooit afmaakte. tijdens Het resultaat is het een radicaal, actueel onderzoek de de over ras in Amerika, een waarbij Peck gebruikmaakt van bijzonder de archiefmateriaal en Samuel op L. uit Jackson de teksten van naar Baldwin uitspreekt. naar De film op stelt vragen bij de manier waarop de Hollywood tijdens en de Amerikaanse samenleving met tijdens Afro-Amerikanen naar omgaan en uiteindelijk tijdens de vraag waar Amerika naar voor een staat.

september 2020
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!