Programma gemist?

Een reis door door de zwarte van geschiedenis in de uit Verenigde Staten die de op burgerrechtenbeweging door uit de jaren zestig verbindt op met op tv het #BlackLivesMatter anno in 2018. De de Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef op tv in een 1979 in een op brief aan zijn literaire agent in zijn volgende uit project: 'Remember This House'. met Het zou uit een revolutionair en op persoonlijk boek van worden over drie op vermoorde vrienden: Malcolm X, Medgar Evers in en de Martin Luther King een jr. Bij Baldwins naar dood in 1987 waren met slechts dertig pagina's van met het het manuscript klaar. In 'I tijdens Am Not uit Your Negro' verbeeldt regisseur een Raoul op Peck het boek dat James Baldwin van op tv nooit afmaakte. Het in resultaat is een radicaal, actueel op onderzoek over door ras in Amerika, waarbij Peck van gebruikmaakt van bijzonder het archiefmateriaal en Samuel door L. Jackson met de teksten door van Baldwin uitspreekt. De door film stelt tijdens vragen bij de manier van waarop Hollywood en de met Amerikaanse door samenleving met Afro-Amerikanen omgaan tijdens en uiteindelijk de vraag door waar een Amerika voor het staat.

juni 2021
03-04-2018 22:55

2Doc: I Am Not Your Negro

2Doc: I Am Not Your Negro - 2Doc: I Am Not Your Negro

Een reis door de zwarte geschiedenis in de Verenigde Staten die de burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het #BlackLivesMatter anno 2018. De Amerikaanse schrijver James Baldwin beschreef in 1979 in een brief aan zijn litera...

2Doc: I Am Not Your Negro gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: I Am Not Your Negro bij 2Doc: I Am Not Your Negro liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: I Am Not Your Negro. Heb je een uitzending van 2Doc: I Am Not Your Negro gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: I Am Not Your Negro gemist

Uitzending gemist van 2Doc: I Am Not Your Negro? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: I Am Not Your Negro kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-04-2018 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!