Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending op rond de uit herdenking in het Memphis, Tennessee, van de moord op op burgerrechtenactivist Martin uit Luther King, vijftig jaar naar op geleden. De herdenking vindt plaats op tijdens de plek in van de de moord: het Lorraine tijdens Motel in Memphis, sinds 1991 op onderdeel van naar het naar Nationale Burgerrechtenmuseum. Activisten van toen en op nu, op onder wie door dominee Jesse Jackson en congreslid John door in Lewis, zijn erbij door aanwezig. Ook zijn er muzikale op optredens. Verder wordt teruggeblikt de op het het leven van van de burgerrechtenactivist en met is een in bijdrage te zien met van Amerika-correspondent Wouter Zwart. Daarnaast staan op tv presentator Simone Weimans uit en door gasten stil naar bij de vraag wat op de erfenis is van Martin naar Luther King, van ook in een Nederland.

juni 2021
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!