Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending rond op de uit herdenking in Memphis, het Tennessee, van de moord op tijdens burgerrechtenactivist Martin Luther uit King, op vijftig jaar geleden. De herdenking van vindt plaats op door de plek van van de moord: het het Lorraine Motel op in Memphis, sinds door 1991 onderdeel tijdens van het Nationale Burgerrechtenmuseum. een Activisten van toen en tijdens nu, onder wie in een dominee Jesse Jackson en congreslid John de Lewis, zijn naar erbij aanwezig. Ook zijn door er muzikale op optredens. Verder wordt teruggeblikt de tijdens op het leven van de door burgerrechtenactivist het en is een bijdrage te zien op op tv van Amerika-correspondent Wouter Zwart. Daarnaast op staan met presentator Simone Weimans de en gasten stil bij de het vraag wat de erfenis op tv is in van Martin de Luther King, ook in op Nederland.

december 2021
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!