Programma gemist?

Rechtstreekse met uitzending rond de de herdenking in Memphis, Tennessee, naar van met de moord op burgerrechtenactivist Martin op tv Luther naar King, vijftig jaar op geleden. De herdenking tijdens vindt plaats op van de plek van het de moord: het Lorraine Motel uit in Memphis, sinds op 1991 onderdeel uit van het door Nationale Burgerrechtenmuseum. Activisten van het toen en in nu, onder wie dominee Jesse Jackson naar en uit congreslid John Lewis, zijn het erbij door aanwezig. Ook zijn op tv er muzikale optredens. Verder wordt van teruggeblikt op de het leven in van de burgerrechtenactivist op tv en is een bijdrage te zien op van Amerika-correspondent Wouter op Zwart. Daarnaast staan met presentator Simone in Weimans en naar gasten stil bij de tijdens vraag op wat de erfenis is een van Martin tijdens Luther King, ook in het Nederland.

februari 2021
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!