Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending naar rond in de herdenking in Memphis, Tennessee, van tijdens de moord het op door burgerrechtenactivist Martin Luther King, de vijftig jaar geleden. De op herdenking op tv vindt plaats op tijdens de plek van de op moord: het Lorraine Motel op tv in Memphis, van sinds 1991 onderdeel van het in Nationale op tv Burgerrechtenmuseum. Activisten van toen en een in nu, onder wie van dominee Jesse Jackson en op tv congreslid John Lewis, zijn op erbij op aanwezig. Ook zijn er muzikale optredens. het Verder uit wordt teruggeblikt op de het leven op van de burgerrechtenactivist en het is een uit bijdrage te zien tijdens van Amerika-correspondent Wouter Zwart. Daarnaast het staan presentator op tv Simone Weimans en gasten door stil bij door de vraag wat in de erfenis een is van Martin Luther King, ook op tv van in Nederland.

oktober 2020
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!