Programma gemist?

Rechtstreekse van uitzending rond de naar herdenking in tijdens Memphis, Tennessee, van de naar moord op tijdens burgerrechtenactivist Martin Luther King, een vijftig jaar geleden. De herdenking naar vindt plaats een op de plek uit van de van moord: het Lorraine Motel in van Memphis, op tv sinds 1991 onderdeel de van het Nationale uit Burgerrechtenmuseum. Activisten van een toen en nu, onder wie door dominee Jesse Jackson op tv en tijdens congreslid John Lewis, door zijn erbij een aanwezig. Ook zijn door er muzikale optredens. Verder wordt teruggeblikt op op het leven van van de burgerrechtenactivist tijdens op en is een bijdrage te een zien van naar Amerika-correspondent Wouter door Zwart. Daarnaast staan presentator Simone met Weimans en met gasten stil bij de vraag met de wat de erfenis de is van Martin met Luther King, ook door in Nederland.

juli 2020
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!