Programma gemist?

Rechtstreekse uitzending uit rond de herdenking in de Memphis, het Tennessee, van de moord op een burgerrechtenactivist Martin Luther de King, naar vijftig jaar geleden. De de herdenking vindt tijdens plaats op de plek van de in de moord: het naar Lorraine Motel in van Memphis, sinds 1991 onderdeel van het naar Nationale tijdens Burgerrechtenmuseum. Activisten van toen en door het nu, onder wie dominee Jesse op tv Jackson door en congreslid John de Lewis, zijn erbij door aanwezig. Ook zijn er muzikale optredens. met Verder wordt teruggeblikt de een op het leven het van de burgerrechtenactivist en is uit een bijdrage op tv te zien van Amerika-correspondent uit Wouter Zwart. Daarnaast staan een presentator Simone Weimans in en gasten stil van in bij de vraag wat op tv de erfenis op is van Martin Luther King, de ook in een Nederland.

januari 2020
05-04-2018 00:10

Herdenking moord Martin Luther King

Herdenking moord Martin Luther King - Herdenking moord Martin Luther King

Rechtstreekse uitzending rond de herdenking in Memphis, Tennessee, van de moord op burgerrechtenactivist Martin Luther King, vijftig jaar geleden. De herdenking vindt plaats op de plek van de moord: het Lorraine Motel in Memphis, sinds 1991...

Herdenking moord Martin Luther King gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herdenking moord Martin Luther King de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herdenking moord Martin Luther King bij Herdenking moord Martin Luther King liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herdenking moord Martin Luther King. Heb je een uitzending van Herdenking moord Martin Luther King gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herdenking moord Martin Luther King gemist

Uitzending gemist van Herdenking moord Martin Luther King? Hier kun je alle uitzendingen van Herdenking moord Martin Luther King kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!