Programma gemist?

Presentator Midas Dekkers het mag hoogst uit uitzonderlijk de nacht tijdens op door Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke door bioloog. door Maar Midas is niet een alleen op de de Waddenzee. uit Jonge onderzoekers laten er een hun gevangen vogels los van en in anderen rapen plastic met op de platen. De naar boswachters van het Wad trekken het er dan uit weer een op uit om naar de kokkels op te op tv meten. Uit dit alles blijkt uit het het wankele evenwicht binnen door het Waddengebied. Wie in is de baas en naar wat krijgt voorrang: op ecologie of met -nomie? Zit naar de toekomst hem in vasthouden of het juist loslaten? op tv Kortom: in deze uit aflevering staat met Rottumerplaat symbool voor in het ganse gebied en gaan uit we door op zoek naar de ware met ziel in van ?het Wad?. Dit is een op herhaling van 25 op tv mei in 2018.

Schrijver en van presentator Midas Dekkers dwaalt de over het het haast uitgestorven en een winterse Schiermonnikoog. op Nauwelijks een badgast te uit bekennen en uit dus hebben door de eilanders eindelijk tijd voor het elkaar. In deze kleinste het gemeenschap uit van ons land gaan de uit vrouwen in 's avonds biljarten, staan de naar leraars voor een kleine op tv met klas, waken de vuurtorenwachters over een de boel in en mijmeren de de boeren over het verleden. in De kleinste gebeurtenis in vormt er een uit heus evenement waarop iedereen de uit en zelfs de burgemeester welkom met is. Al knaagt ook de door krimp en de op tv vergrijzing en staat het een de fanfare zo onder druk. Dit is de een herhaling van naar een 18 mei 2018.

Schrijver en naar presentator Midas Dekkers door waagt naar zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang de een was dit eiland autonoom met en dat voel je nog het steeds. Veel mensen van zijn er naar verwant, zeker op als je naar hun stamboom tijdens op tv kijkt. Toch komen er ook tijdens tal van mensen uit een het op oosten en blijven naar sommige van die Duitsers de er wonen. door Voorts wekken de Amelanders hun het eigen energie op van en schieten ze in naar op tv de duinen op hun avondmaal. Op naar een Ameland kan dit allemaal. Al uit lukt niet alles: de tijdens vaargeul slibt op regelmatig dicht, waardoor van de veerboot tijdens vertraging oploopt. En hoewel de naar zon in veel energie schenkt, staat met naast het door eiland een enorme boortoren. Dit is het een herhaling met van 11 mei met 2018.

Schrijver met Midas Dekkers van slentert met zijn solex over in het langwerpige en winderige het Terschelling. Daar tijdens loopt op tv het vakantieseizoen op de zijn eind en op verdwijnen langzaam de uit laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling het is een plek waar naar de tijd in nog tradities vormt. tijdens Zo houdt de kooiker in vast aan door zijn eenvoudige bestaan en leert met van een inwijkeling het lokale dialect. Maar op tv ook door het spook van de de moderniteit van dwaalt er rond. Wat als de een enige baai straks vol op met lelijke hotels staat en de eilanders in geen met beestenmarkt meer mogen houden? Dit is naar een in herhaling van het 20 april 2018.

Schrijver op tv en presentator Midas Dekkers het brengt van een bezoek aan het zomerse Vlieland. op van Vroeger een dor naar en arm eiland, maar tijdens tegenwoordig lopen naar de prijzen er, net als de in het temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de op tv een, op het Capri van het noorden volgens een de ander. De op tv naar enige bakker mag dan zoete broodjes van bakken, in blij is ze niet met het deze op tv evolutie. Ook de schilderes een en op oud-professor maken zich het zorgen. Wat als de rustige de plekjes uit en de kennis van in de eigen eilandgeschiedenis het verdwijnen? Maar wordt de oververhitting ondraaglijk met en breekt er op ooit echt in brand uit, op dan staan de van vrijwilligers van de door brandweer gelukkig klaar. Dit door is een herhaling van 13 het april tijdens 2018.

Schrijver en presentator door Midas Dekkers tijdens springt tijdens op zijn oude solex en trekt uit richting door Texel. Daar op breekt de lente aan. De van fuiken een zitten vol jonge vis en de de tijdens lammeren vallen uit de op tv schapen. Het eiland op tv heeft zelfs zijn eigen de ras: de Texelaar. Maar wil in door je op een eiland een kind de krijgen, dan naar lonkt toch op de vaste van wal, tenzij je het een Texelse vroedvrouw ontmoet. Zij op tv zorgt in persoonlijk voor nog meer door Texelaars. Ook met de vogels maken zich op voor de een nieuw van seizoen en dat trekt de dan op weer tal van toeristen de en tijdens vogelaars. Goed verdienmodel, in die vogels. Dit is een naar herhaling van 6 april op 2019.

Maar van Midas is niet een alleen op de het Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er een hun gevangen met vogels los en van anderen uit rapen plastic op de in platen. De boswachters van het een naar Wad trekken er dan weer op op van uit om de kokkels op het te meten. Uit dit in alles blijkt het in met wankele evenwicht binnen het tijdens Waddengebied. Wie is een de baas en uit wat krijgt voorrang: ecologie of in -nomie? de Zit de toekomst door hem in vasthouden in of juist op loslaten? Kortom: in door deze aflevering staat naar Rottumerplaat symbool voor tijdens het ganse gebied en gaan met we op zoek naar door naar de ware ziel een van ?het Wad?.

Er is door nauwelijks een naar badgast te bekennen tijdens en dus hebben de de eilanders het eindelijk tijd voor elkaar. In de deze een kleinste gemeenschap van ons land het gaan tijdens de vrouwen ?s naar avonds biljarten, staan de de leraren voor een kleine in klas, waken de van vuurtorenwachters over de in boel en mijmeren de de boeren over door het verleden. De kleinste met gebeurtenis van vormt er een heus met evenement waarop iedereen tijdens en dus naar óók de burgemeester welkom met is. tijdens Al knaagt ook de naar krimp en tijdens de vergrijzing en staat de op fanfare zo onder op druk. Kortom: we de bekijken de prijs der het onafhankelijkheid en op tv we gaan het op zoek naar naar de ware ziel van de Schiermonnikoog.

Eeuwenlang was in dit eiland autonoom en naar naar dat voel je een nog steeds. Als je naar hun op het stamboom kijkt, zie in je dat veel een mensen verwant zijn. Toch komen er van ook tal op tv van mensen uit het uit de Oosten en blijven sommige Duitsers er tijdens wonen. Voorts wekken de de Amelanders hun het eigen een energie op en schieten ze de in op tv de duinen op hun op avondmaal. Op het Ameland kan dit van allemaal.

Op in Terschelling loopt het vakantieseizoen op van het zijn eind en verdwijnen op tv langzaam de laatste door tenten en met zomertoeristen. Het is de plek op tv waar de tijd op nog tradities vormt. in Zo houdt de kooiker uit op tv vast aan zijn eenvoudige van bestaan en leert een door inwijkeling het het lokale dialect.

Vroeger was Vlieland door een dor met en arm eiland. Tegenwoordig een een lopen de prijzen het er, net als de door temperatuur, aardig op. naar ?Vliebiza? volgens de het een, ?het het Capri van het Noorden? volgens het de uit ander. De enige tijdens bakker mag dan zoete broodjes bakken, uit blij van is ze niet met op tv deze evolutie. Ook de in schilderes en oud-professor op tv maken een zich zorgen. Wat van als de tijdens rustige plekjes en de op kennis van door de eigen eilandgeschiedenis door verdwijnen?

Op in Texel breekt de lente aan. van De fuiken zitten tijdens vol tijdens jonge vis met en de lammeren vallen uit op de schapen. de Het eiland heeft zelfs de zijn eigen met ras: de de Texelaar. Maar wil je naar op een eiland op een kind krijgen, dan op lonkt toch de vaste uit op wal. Tenzij je een Texelse het vroedvrouw ontmoet. Zij tijdens zorgt persoonlijk voor tijdens nog meer Texelaars. op Ook de vogels maken in zich in op voor een nieuw naar seizoen en dat trekt dan door op weer tal van toeristen op en vogelaars. Goed verdienmodel die op door vogels.

april 2021
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!