Programma gemist?

Presentator naar Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk op de nacht de op Rottumerplaat doorbrengen. De tijdens droom van in elke bioloog. Maar op Midas is niet naar alleen door op de Waddenzee. Jonge onderzoekers naar laten een er hun gevangen vogels los en op tv anderen van rapen plastic op uit de platen. van De boswachters van het Wad trekken op tv door er dan weer op op uit om de kokkels op van te meten. Uit op dit alles door blijkt het met wankele evenwicht binnen het Waddengebied. op tv Wie is de de baas en op wat krijgt een voorrang: ecologie of het -nomie? Zit op de toekomst hem in tijdens vasthouden of juist loslaten? Kortom: een het in deze aflevering staat Rottumerplaat op symbool tijdens voor het ganse gebied tijdens en gaan we op naar zoek naar het de ware ziel van ?het op van Wad?. Dit is een herhaling op van 25 van mei 2018.

Schrijver en door presentator Midas Dekkers door dwaalt over het uit haast uitgestorven en winterse in Schiermonnikoog. Nauwelijks tijdens een badgast te op tv bekennen op tv en dus hebben de met eilanders eindelijk tijd uit voor elkaar. In deze met kleinste gemeenschap naar van ons land gaan in de vrouwen 's avonds tijdens biljarten, staan op de leraars de voor een kleine klas, waken de tijdens naar vuurtorenwachters over de boel met en mijmeren de boeren van over het van verleden. De kleinste gebeurtenis een vormt er een van heus evenement waarop iedereen een en de zelfs de burgemeester welkom uit is. Al tijdens knaagt ook de krimp en uit de vergrijzing een en staat de fanfare zo het onder druk. Dit tijdens is een naar herhaling van 18 mei het 2018.

Schrijver en tijdens presentator Midas het Dekkers waagt zich op het op tv zelfbewuste Ameland. de Eeuwenlang tijdens was dit eiland autonoom en dat een uit voel je nog steeds. Veel van mensen zijn er verwant, de het zeker als je naar hun een stamboom kijkt. Toch komen op er door ook tal van tijdens mensen uit het oosten en tijdens blijven sommige het van die Duitsers er naar wonen. Voorts wekken de op tv Amelanders hun tijdens eigen op tv energie op en schieten ze in op tv de van duinen op hun avondmaal. Op de van Ameland kan dit allemaal. Al het lukt niet alles: door de vaargeul tijdens slibt regelmatig in dicht, waardoor de tijdens veerboot vertraging oploopt. En hoewel tijdens de zon veel energie schenkt, in met staat naast het eiland een enorme uit boortoren. Dit het is een van herhaling van 11 mei een 2018.

Schrijver naar Midas Dekkers slentert op tv met zijn solex met over het uit langwerpige en winderige Terschelling. met Daar loopt het door vakantieseizoen op naar zijn eind en verdwijnen langzaam de tijdens laatste een tenten en zomertoeristen. Terschelling is een op tv plek waar de de tijd nog door tradities de vormt. Zo houdt de de kooiker vast aan tijdens zijn eenvoudige bestaan van en leert een inwijkeling een het lokale dialect. Maar met ook het het spook op tv van de moderniteit dwaalt er met rond. Wat tijdens als de enige baai straks vol tijdens lelijke hotels staat de op en de eilanders geen op tv beestenmarkt meer mogen een houden? Dit is op een herhaling van 20 van april 2018.

Schrijver en op tv presentator Midas in Dekkers brengt een het bezoek aan het uit zomerse Vlieland. Vroeger een dor op en arm in eiland, maar tegenwoordig door lopen de prijzen er, met van net als de uit temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, van het Capri van op tv het noorden volgens tijdens de ander. De naar enige in bakker mag dan door zoete broodjes een bakken, blij is ze het niet met deze evolutie. Ook op tv de schilderes en naar oud-professor maken tijdens zich de zorgen. Wat als op de rustige plekjes en van de kennis door van de eigen eilandgeschiedenis verdwijnen? Maar met wordt de oververhitting ondraaglijk door en het breekt er ooit echt brand naar uit, dan het staan de vrijwilligers van met de brandweer gelukkig op klaar. Dit is het een herhaling een van 13 met april 2018.

Schrijver op tv en presentator Midas Dekkers op tv springt op zijn oude het solex en trekt naar richting Texel. op tv Daar breekt door de lente de aan. De fuiken zitten vol jonge van vis en tijdens de lammeren de vallen uit de schapen. Het van eiland heeft uit zelfs zijn eigen ras: op de Texelaar. Maar op tv wil je op door een het eiland een kind krijgen, dan lonkt van toch de vaste in op tv wal, tenzij je op tv een Texelse vroedvrouw ontmoet. uit Zij zorgt persoonlijk voor een nog meer op Texelaars. Ook de vogels maken naar uit zich op voor een een nieuw seizoen en dat trekt een dan weer op tal van de toeristen en op tv vogelaars. Goed verdienmodel, met die vogels. Dit is een herhaling van van naar 6 april 2019.

Maar op Midas is niet het alleen op de een Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er door hun uit gevangen vogels los in en anderen rapen plastic uit op de een platen. De van boswachters van het Wad trekken er met dan door weer op uit om de door de kokkels op te met meten. Uit dit alles de blijkt het uit wankele evenwicht binnen tijdens het Waddengebied. Wie is de op tv baas door en wat krijgt voorrang: ecologie door of op tv -nomie? Zit de toekomst hem het in vasthouden of het juist loslaten? Kortom: in in deze naar aflevering staat Rottumerplaat symbool voor tijdens het ganse gebied uit en een gaan we in op zoek naar de door ware ziel van ?het op tv Wad?.

Er door is nauwelijks een badgast op tv te met bekennen en dus het hebben de eilanders van eindelijk tijd voor elkaar. In een deze kleinste op tv gemeenschap van ons het land gaan de vrouwen ?s op tv op tv avonds biljarten, staan in de leraren voor een kleine klas, tijdens waken de in vuurtorenwachters het over de boel en naar mijmeren de boeren met over het verleden. De een kleinste gebeurtenis vormt er van door een heus evenement waarop iedereen van en dus met óók de van burgemeester welkom is. Al knaagt op ook de krimp en het de vergrijzing en naar staat de op tv fanfare door zo onder druk. Kortom: door we bekijken de uit prijs der onafhankelijkheid van en we gaan op zoek op tv naar de in ware ziel van naar Schiermonnikoog.

Eeuwenlang was de dit een eiland autonoom en op dat voel je nog van steeds. Als je op tv naar hun stamboom kijkt, in zie je dat met veel mensen verwant zijn. een Toch uit komen er ook tijdens tal van mensen uit van het Oosten en door blijven in sommige Duitsers er op tv wonen. Voorts wekken de Amelanders hun de eigen energie op de het en schieten ze in de op tv duinen op hun op avondmaal. Op Ameland kan van dit uit allemaal.

Op Terschelling loopt de het vakantieseizoen op uit zijn door eind en verdwijnen langzaam het de naar laatste tenten en op zomertoeristen. Het is de van plek waar de een tijd nog op tv tradities vormt. Zo houdt de een kooiker vast tijdens aan zijn eenvoudige uit bestaan en leert een van inwijkeling het lokale naar dialect.

Vroeger was Vlieland door uit een dor en op arm eiland. Tegenwoordig lopen met de prijzen er, door net als de temperatuur, aardig van op. ?Vliebiza? volgens de op de een, ?het Capri van de het Noorden? volgens van de van ander. De enige bakker uit mag dan zoete broodjes bakken, uit het blij is ze niet het met deze evolutie. Ook de met schilderes en een oud-professor maken zich zorgen. de Wat het als de rustige het plekjes en de kennis van uit de eigen eilandgeschiedenis een een verdwijnen?

Op met Texel breekt van de lente aan. De fuiken zitten uit vol jonge met vis en de lammeren uit vallen naar uit de een schapen. Het eiland het heeft zelfs zijn eigen ras: van de het Texelaar. Maar wil je op uit een eiland een met kind krijgen, dan lonkt een toch op tv de vaste met wal. Tenzij je een Texelse vroedvrouw ontmoet. op tv Zij zorgt op persoonlijk tijdens voor nog meer Texelaars. Ook de het vogels maken zich op tv de op voor een nieuw seizoen op tv en dat trekt door dan weer tal van op met toeristen en vogelaars. Goed de verdienmodel die op vogels.

september 2021
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!