Programma gemist?

Presentator Midas met Dekkers op tv mag hoogst uitzonderlijk de nacht op door Rottumerplaat doorbrengen. De het droom met van elke bioloog. Maar Midas op tv is niet alleen in op op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten het er tijdens hun gevangen vogels los en tijdens anderen rapen plastic door op de platen. naar het De boswachters van in het Wad trekken het er dan weer tijdens op uit om in de kokkels op te door meten. Uit dit naar alles blijkt een het wankele evenwicht binnen het Waddengebied. tijdens Wie tijdens is de baas de en wat krijgt voorrang: uit ecologie of in -nomie? Zit de toekomst uit hem in vasthouden of tijdens juist met loslaten? Kortom: tijdens in deze aflevering staat met Rottumerplaat symbool op voor het ganse gebied en gaan een op tv we op zoek naar de ware door in ziel van ?het Wad?. Dit is van een herhaling van een 25 mei met 2018.

Schrijver door en presentator Midas op tv Dekkers dwaalt naar over het haast het uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een een badgast te bekennen van en op tv dus hebben de het eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In een deze kleinste gemeenschap het van tijdens ons land gaan van de vrouwen 's avonds biljarten, het staan de in leraars voor een kleine op tv klas, waken de op vuurtorenwachters een over de van boel en mijmeren de boeren over tijdens het verleden. een De kleinste op tv gebeurtenis vormt er een uit heus evenement waarop in iedereen en zelfs de in in burgemeester welkom is. Al knaagt door ook de krimp uit en de vergrijzing tijdens en staat de fanfare zo de onder druk. Dit door is een herhaling op tv van 18 mei met 2018.

Schrijver en in presentator Midas Dekkers waagt het zich op het een op tv zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland een autonoom en dat een voel je nog op steeds. Veel mensen uit zijn er verwant, een zeker als van je naar hun door stamboom kijkt. Toch uit komen er ook tal van met mensen uit het tijdens oosten en blijven op sommige van uit die Duitsers het er wonen. de Voorts wekken de naar Amelanders hun eigen energie van op en schieten ze in in de naar duinen op hun door avondmaal. Op Ameland het kan dit allemaal. met Al lukt niet naar alles: de vaargeul naar slibt regelmatig dicht, waardoor op de veerboot vertraging een oploopt. En hoewel de zon een het veel energie schenkt, staat naast het op tv eiland een enorme tijdens op tv boortoren. Dit is een in herhaling van 11 mei door 2018.

Schrijver naar Midas Dekkers slentert met door zijn solex over het in langwerpige en de winderige Terschelling. Daar loopt met het op tv vakantieseizoen op zijn met eind en verdwijnen langzaam door de laatste door tenten en met zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de de tijd op tv nog tradities vormt. op tv Zo houdt de kooiker op vast aan zijn eenvoudige op tv op tv bestaan en leert een op inwijkeling het op tv lokale dialect. Maar op ook het spook van een de moderniteit dwaalt er rond. Wat de als de door enige baai op tv straks vol tijdens lelijke hotels staat en in de eilanders geen beestenmarkt meer een mogen houden? Dit de is een herhaling van in 20 door april 2018.

Schrijver en presentator uit Midas door Dekkers brengt een door bezoek aan het zomerse in Vlieland. Vroeger een tijdens dor met en arm eiland, maar op tv tegenwoordig lopen door de prijzen er, het net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza tijdens door volgens de een, het Capri van met het noorden volgens naar de ander. De in enige in bakker mag dan uit zoete broodjes bakken, blij van is door ze niet met door deze evolutie. Ook in de schilderes en oud-professor maken op tv zich uit zorgen. Wat als de rustige op tv plekjes en de tijdens kennis een van de eigen eilandgeschiedenis een verdwijnen? Maar wordt op tv de oververhitting ondraaglijk door en breekt er ooit echt het brand de uit, dan staan de vrijwilligers van een van de brandweer gelukkig van klaar. Dit is een uit herhaling van 13 april het 2018.

Schrijver en de presentator van Midas Dekkers springt in op zijn oude naar solex en trekt richting Texel. Daar met breekt in de lente aan. De fuiken op een zitten vol jonge vis en de uit lammeren vallen door uit de tijdens schapen. Het eiland naar heeft zelfs in zijn eigen ras: van de Texelaar. Maar wil je op op een eiland door een kind op krijgen, dan lonkt toch de van vaste met wal, tenzij je een Texelse van vroedvrouw ontmoet. Zij het zorgt persoonlijk het voor nog meer Texelaars. de Ook in de vogels maken zich op voor uit een nieuw op seizoen van en dat trekt dan weer tal het van toeristen een en vogelaars. naar Goed verdienmodel, die vogels. Dit naar is van een herhaling van een 6 april 2019.

Maar Midas is met niet alleen uit op de Waddenzee. van Jonge onderzoekers tijdens laten er hun gevangen vogels door los naar en anderen rapen plastic op de de platen. De met op boswachters van het Wad trekken er een van dan weer op op uit om de kokkels op te een meten. op Uit dit alles blijkt het op wankele evenwicht het binnen van het Waddengebied. Wie is de in baas en van wat krijgt voorrang: tijdens ecologie of -nomie? Zit de een toekomst hem op tv in vasthouden of op juist loslaten? het Kortom: in deze uit aflevering staat Rottumerplaat symbool het voor het door ganse gebied en in gaan we op zoek in naar in de ware ziel van ?het naar Wad?.

Er de is nauwelijks een badgast te naar bekennen de en dus hebben de naar eilanders eindelijk de tijd voor elkaar. In deze van kleinste gemeenschap het van ons land gaan uit de vrouwen de ?s avonds het biljarten, staan op de leraren voor een op tv kleine klas, waken de uit vuurtorenwachters over de naar boel en van mijmeren de boeren tijdens over het verleden. tijdens De kleinste gebeurtenis vormt er in een heus evenement door uit waarop iedereen en dus tijdens óók de burgemeester welkom is. van Al knaagt ook met de krimp en met op tv de vergrijzing en staat de fanfare in met zo onder druk. met Kortom: we bekijken het de prijs der onafhankelijkheid en naar we gaan op zoek uit met naar de ware ziel van van Schiermonnikoog.

Eeuwenlang was naar dit eiland autonoom een en naar dat voel je het nog steeds. Als je naar hun de stamboom kijkt, met zie je naar dat veel met mensen verwant zijn. Toch komen er het naar ook tal van door mensen uit het Oosten met en blijven sommige Duitsers in er wonen. op Voorts wekken een de Amelanders hun eigen energie van op en schieten door ze in de door duinen op hun avondmaal. op tijdens Op Ameland kan dit het allemaal.

Op de Terschelling loopt het van vakantieseizoen op zijn naar eind en met verdwijnen langzaam de laatste tenten het en tijdens zomertoeristen. Het is de plek waar een de tijd nog op tradities van vormt. Zo houdt de kooiker van het vast aan zijn eenvoudige bestaan op en leert tijdens een inwijkeling het lokale van dialect.

Vroeger was een Vlieland een dor tijdens en arm op tv eiland. Tegenwoordig tijdens lopen de prijzen er, net als tijdens van de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens van in de een, ?het naar Capri van het door Noorden? volgens de ander. De enige van uit bakker mag dan zoete broodjes door bakken, blij is ze met niet door met deze evolutie. op tv Ook de schilderes naar en oud-professor uit maken zich zorgen. Wat op als de uit rustige plekjes en de kennis van naar de eigen eilandgeschiedenis in met verdwijnen?

Op een Texel breekt de lente aan. met met De fuiken zitten vol jonge vis tijdens en de lammeren naar vallen uit in de schapen. op tv Het eiland heeft zelfs zijn in op eigen ras: de Texelaar. Maar door wil het je op een eiland een kind een op tv krijgen, dan lonkt toch op de vaste wal. Tenzij je een een Texelse vroedvrouw op tv ontmoet. de Zij zorgt persoonlijk tijdens voor nog meer Texelaars. Ook het de het vogels maken zich op voor een tijdens nieuw seizoen en in dat met trekt dan weer tal door van toeristen uit en vogelaars. Goed door verdienmodel die tijdens vogels.

oktober 2019
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!