Programma gemist?

Presentator Midas Dekkers de het mag hoogst uitzonderlijk de naar nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De een het droom van elke bioloog. Maar Midas door in is niet alleen op de Waddenzee. naar Jonge onderzoekers met laten er het hun gevangen vogels los in en anderen een rapen plastic op met de platen. het De boswachters van het Wad van trekken in er dan weer door op uit om de kokkels tijdens op te meten. tijdens Uit dit door alles blijkt het het wankele evenwicht binnen het Waddengebied. van Wie is uit de baas en met wat krijgt op tv voorrang: ecologie of door -nomie? Zit de in toekomst hem de in vasthouden of de juist loslaten? Kortom: in deze op tv aflevering staat Rottumerplaat op symbool voor het naar ganse gebied en gaan de we op zoek van door naar de ware ziel tijdens van ?het in Wad?. Dit is een het herhaling van 25 mei uit 2018.

Schrijver de en presentator Midas Dekkers dwaalt door op over het haast uitgestorven en winterse van Schiermonnikoog. de Nauwelijks een badgast in te bekennen en dus hebben in op tv de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In in deze kleinste de gemeenschap van ons land door gaan de de vrouwen 's avonds tijdens biljarten, staan de de leraars voor een door kleine van klas, waken de vuurtorenwachters over in de boel van en mijmeren de boeren over een het verleden. De het kleinste gebeurtenis een vormt er een op tv heus in evenement waarop iedereen en naar zelfs de tijdens burgemeester welkom is. Al knaagt ook de de krimp en de in met vergrijzing en staat op tv de fanfare zo een onder druk. Dit is van een herhaling van 18 mei tijdens 2018.

Schrijver met en presentator op tv Midas Dekkers waagt met zich op het met zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was uit dit eiland autonoom en op tv dat voel je nog de steeds. Veel met mensen zijn uit er verwant, zeker als de je naar hun de stamboom kijkt. Toch komen er uit ook tal van van mensen op uit het oosten en uit blijven sommige van uit die Duitsers door er wonen. door Voorts wekken de uit Amelanders hun eigen energie op tijdens en schieten ze in met de duinen uit op hun avondmaal. door Op Ameland kan het dit allemaal. Al lukt van niet tijdens alles: de vaargeul de slibt regelmatig tijdens dicht, waardoor de van veerboot vertraging oploopt. En hoewel de naar zon veel het energie schenkt, het staat naast het door eiland een enorme de boortoren. Dit is een herhaling van een 11 mei uit 2018.

Schrijver met Midas Dekkers slentert met zijn tijdens solex de over het in langwerpige en winderige in Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op door naar zijn eind en op tv verdwijnen langzaam de een laatste tenten en een zomertoeristen. Terschelling is een plek met waar de tijd met nog tradities vormt. Zo houdt tijdens de in kooiker vast aan zijn eenvoudige door bestaan en het leert een inwijkeling op het tijdens lokale dialect. Maar ook op het spook van de moderniteit in dwaalt er rond. Wat in als de naar enige baai straks vol naar lelijke hotels staat naar op en de eilanders in geen beestenmarkt meer mogen houden? Dit is uit in een herhaling van van 20 april 2018.

Schrijver en presentator in Midas Dekkers brengt tijdens op tv een bezoek aan een het zomerse Vlieland. Vroeger een van dor en arm eiland, naar maar tegenwoordig lopen op tv de op tv prijzen er, net als de tijdens temperatuur, aardig door op. Vliebiza volgens een de een, het Capri in van uit het noorden volgens de ander. van De enige bakker een mag dan op tv zoete broodjes van bakken, blij is op tv ze niet met deze evolutie. op tv Ook met de schilderes en van oud-professor maken zich zorgen. Wat de als de rustige tijdens plekjes en de kennis van met van de eigen eilandgeschiedenis met verdwijnen? Maar wordt de oververhitting uit ondraaglijk en breekt het er ooit naar echt brand uit, op tv dan staan op de vrijwilligers van door de brandweer gelukkig klaar. Dit tijdens is een herhaling van 13 uit door april 2018.

Schrijver op en presentator Midas Dekkers springt op tv op zijn oude op solex en op tv trekt het richting Texel. Daar breekt de in lente uit aan. De fuiken zitten vol jonge met tijdens vis en de lammeren vallen uit uit de schapen. Het het eiland heeft op zelfs zijn op eigen ras: de de Texelaar. Maar wil je op op tv een eiland van een kind de krijgen, dan lonkt uit toch de vaste wal, tenzij tijdens je van een Texelse vroedvrouw ontmoet. Zij door zorgt persoonlijk tijdens voor nog meer Texelaars. door Ook de vogels maken een zich op voor tijdens een nieuw de seizoen en op dat trekt naar dan weer tal van toeristen in en vogelaars. Goed naar verdienmodel, die van vogels. Dit is een herhaling het van 6 april op 2019.

Maar Midas is op tv niet alleen op uit een de Waddenzee. Jonge onderzoekers de laten er het hun gevangen vogels los in en anderen rapen plastic op door de platen. tijdens De boswachters van van het Wad van trekken er dan door weer op uit in om de kokkels van op te door meten. Uit dit alles blijkt het op tv in wankele evenwicht binnen op het Waddengebied. Wie is de baas uit en door wat krijgt op voorrang: ecologie of -nomie? de Zit de tijdens toekomst hem in vasthouden of in juist loslaten? Kortom: in van deze aflevering staat van Rottumerplaat op tv symbool voor het ganse gebied uit en gaan we tijdens op zoek op naar de ware van ziel van uit ?het Wad?.

Er naar is nauwelijks een badgast te een tijdens bekennen en dus door hebben de eilanders eindelijk uit tijd voor elkaar. In deze van kleinste gemeenschap op van ons land gaan uit de met vrouwen ?s avonds biljarten, tijdens staan de van leraren voor een in kleine klas, waken de vuurtorenwachters met over de uit boel uit en mijmeren de boeren een over het verleden. De kleinste het gebeurtenis op tv vormt er een heus met evenement waarop iedereen en uit dus tijdens óók de burgemeester een welkom is. Al knaagt door ook de van krimp en op de vergrijzing en met staat de fanfare zo onder druk. op Kortom: we bekijken een de prijs op der onafhankelijkheid en met we gaan tijdens op zoek naar de tijdens ware ziel van met Schiermonnikoog.

Eeuwenlang door was dit eiland het autonoom en dat voel door je nog steeds. Als met tijdens je naar hun op tv stamboom kijkt, zie je dat van veel door mensen verwant zijn. op Toch komen er ook tal op van het mensen uit het Oosten tijdens en blijven sommige Duitsers in er wonen. op tv Voorts wekken de Amelanders in hun eigen energie op op en schieten tijdens ze in de op tv duinen op op hun avondmaal. de Op Ameland kan dit tijdens allemaal.

Op door Terschelling loopt het vakantieseizoen op uit zijn eind een en met verdwijnen langzaam de laatste tenten en van de zomertoeristen. Het is de plek in waar tijdens de tijd nog tradities het vormt. Zo de houdt de kooiker vast in aan zijn eenvoudige bestaan uit en leert van een inwijkeling in het lokale dialect.

Vroeger was in Vlieland een een dor en arm eiland. Tegenwoordig door lopen de prijzen een door er, net als de temperatuur, aardig naar op. naar ?Vliebiza? volgens de een, ?het een Capri het van het tijdens Noorden? volgens de ander. De met enige in bakker mag dan zoete broodjes bakken, uit blij is ze tijdens niet met deze van evolutie. Ook de het schilderes en van oud-professor maken zich zorgen. een Wat als de een een rustige plekjes en de kennis van uit de door eigen eilandgeschiedenis van verdwijnen?

Op uit Texel breekt de lente aan. de De fuiken een zitten vol jonge met vis en de naar lammeren vallen uit de op tv schapen. Het door eiland heeft zelfs op zijn eigen ras: de van Texelaar. Maar uit wil je uit op een eiland een kind met naar krijgen, dan lonkt op toch de vaste een wal. Tenzij je een Texelse vroedvrouw ontmoet. van Zij zorgt de persoonlijk uit voor nog meer Texelaars. Ook de tijdens vogels maken in zich op voor een de door nieuw seizoen en dat naar trekt dan naar weer tal van toeristen en tijdens vogelaars. Goed verdienmodel die tijdens met vogels.

september 2020
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!