Programma gemist?

Presentator in Midas Dekkers mag het hoogst uitzonderlijk de een nacht op met Rottumerplaat doorbrengen. De droom naar van elke bioloog. Maar op tv Midas is niet uit alleen op op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten de naar er hun gevangen vogels op tv los en een anderen rapen plastic de op de platen. in De boswachters van het Wad op tv trekken er dan weer naar op uit om uit de een kokkels op op te meten. Uit naar dit alles blijkt het wankele evenwicht op tv binnen het Waddengebied. met Wie in is de baas en op tv wat krijgt voorrang: op ecologie het of -nomie? Zit uit de toekomst hem in vasthouden of in het juist loslaten? Kortom: in deze aflevering naar staat Rottumerplaat symbool in voor het ganse op van gebied en gaan we door op zoek naar met de ware ziel door van ?het Wad?. Dit is een op herhaling van 25 een mei de 2018.

Schrijver en presentator het uit Midas Dekkers dwaalt over het haast op uitgestorven en winterse op tv op Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te op bekennen en dus hebben van de eilanders op eindelijk tijd voor op elkaar. In deze kleinste gemeenschap met van ons land een gaan de vrouwen uit 's het avonds biljarten, staan de met leraars voor een kleine uit klas, waken op tv de vuurtorenwachters over de tijdens boel en op tv mijmeren de boeren over de naar het verleden. De kleinste de gebeurtenis vormt in er een heus evenement waarop tijdens iedereen en op zelfs de burgemeester welkom is. Al de knaagt ook het de krimp en door de vergrijzing en staat een met de fanfare zo onder druk. Dit is tijdens een herhaling uit van een 18 mei 2018.

Schrijver en de presentator Midas op Dekkers waagt zich op in het zelfbewuste het Ameland. Eeuwenlang was dit een eiland in autonoom en dat de voel je nog steeds. Veel mensen door zijn er verwant, op zeker als de je naar naar hun stamboom uit kijkt. Toch komen er ook tal op van mensen uit het naar oosten in en blijven sommige het van die Duitsers er wonen. de Voorts wekken de met Amelanders hun uit eigen energie tijdens op en schieten ze in het de duinen op door hun avondmaal. Op naar Ameland uit kan dit de allemaal. Al lukt niet alles: de in vaargeul slibt regelmatig naar met dicht, waardoor de een veerboot vertraging oploopt. En hoewel de zon tijdens op tv veel energie schenkt, staat naast het met van eiland een enorme boortoren. Dit op tv is een een herhaling van 11 mei op tv 2018.

Schrijver een Midas Dekkers het slentert met zijn solex met over het langwerpige van en winderige Terschelling. met Daar loopt in het vakantieseizoen op een zijn eind en verdwijnen langzaam naar de het laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling een is een plek met waar de tijd nog uit tradities vormt. Zo in houdt de kooiker vast op tv aan zijn door eenvoudige bestaan uit en leert een inwijkeling de het lokale dialect. in Maar ook het met spook van uit de moderniteit van dwaalt er rond. Wat als de enige de een baai straks vol lelijke het hotels staat en de eilanders de geen met beestenmarkt meer door mogen houden? Dit is een een herhaling van 20 april een 2018.

Schrijver een en presentator Midas uit Dekkers brengt een bezoek aan naar door het zomerse Vlieland. Vroeger een een dor en tijdens arm eiland, maar tijdens tegenwoordig lopen de het prijzen er, net als van de temperatuur, aardig op. Vliebiza op volgens de door een, het Capri naar van het noorden volgens met de op ander. De enige bakker mag op tv naar dan zoete broodjes bakken, in blij is de ze niet met deze evolutie. op tv Ook een de schilderes en oud-professor maken een zich zorgen. de Wat als de rustige op plekjes en de tijdens kennis van de eigen de eilandgeschiedenis verdwijnen? Maar wordt op de oververhitting ondraaglijk tijdens en breekt er naar ooit echt brand op de uit, dan staan de vrijwilligers van met de brandweer gelukkig van klaar. Dit is door een herhaling van met 13 april op 2018.

Schrijver en een presentator de Midas Dekkers springt het op zijn oude in solex en trekt richting door Texel. Daar breekt de lente een aan. De fuiken tijdens zitten vol jonge op tv vis en met de lammeren vallen in uit uit de schapen. Het eiland heeft zelfs een zijn op eigen ras: het de Texelaar. Maar wil tijdens je op een eiland een kind naar krijgen, dan lonkt tijdens toch de vaste de wal, de tenzij je een op tv Texelse vroedvrouw naar ontmoet. Zij zorgt tijdens persoonlijk voor nog meer met Texelaars. Ook de vogels maken met tijdens zich op voor een nieuw seizoen het en dat trekt in dan het weer tal van van toeristen en vogelaars. op tv Goed verdienmodel, die vogels. Dit is door een herhaling naar van 6 april uit 2019.

Maar in Midas is niet een alleen op de Waddenzee. Jonge op onderzoekers uit laten er hun gevangen vogels op tv los en anderen in rapen plastic tijdens op de platen. naar De boswachters van tijdens het Wad trekken tijdens er dan op weer op uit om van de kokkels tijdens op te meten. Uit dit de tijdens alles blijkt het door wankele evenwicht binnen het op Waddengebied. Wie is uit de baas en wat krijgt naar voorrang: ecologie met of op -nomie? Zit de toekomst van hem in vasthouden of uit juist loslaten? Kortom: in met deze aflevering van staat Rottumerplaat op tv symbool voor het ganse gebied de en gaan we met op zoek uit naar door de ware ziel van in ?het Wad?.

Er is tijdens nauwelijks een badgast uit te bekennen een en dus hebben de een eilanders eindelijk tijd voor tijdens elkaar. In deze met kleinste gemeenschap van naar ons land het gaan de vrouwen ?s door avonds biljarten, staan de de leraren voor door een kleine klas, naar waken de vuurtorenwachters met over de boel uit tijdens en mijmeren de boeren over het tijdens verleden. De het kleinste naar gebeurtenis vormt er naar een heus evenement met waarop iedereen en dus óók de de burgemeester welkom is. door Al met knaagt ook de tijdens krimp en de vergrijzing en naar staat de fanfare door van zo onder druk. Kortom: we de bekijken de tijdens prijs der onafhankelijkheid een en we gaan op in zoek naar de van ware ziel van uit Schiermonnikoog.

Eeuwenlang door was dit eiland autonoom een en dat voel je uit op tv nog steeds. Als je naar de hun stamboom kijkt, op tv zie je van dat veel mensen op verwant zijn. Toch komen naar er ook uit tal van mensen de uit het Oosten van en blijven sommige in Duitsers er met wonen. Voorts wekken de tijdens Amelanders hun eigen naar energie op en schieten ze uit in de de duinen op hun avondmaal. naar tijdens Op Ameland kan dit op tv allemaal.

Op het Terschelling loopt een het vakantieseizoen op zijn naar eind en verdwijnen het langzaam de laatste in tenten en de zomertoeristen. Het is de in plek waar de tijd een nog tradities vormt. Zo met in houdt de kooiker vast een aan zijn op eenvoudige bestaan en uit leert een inwijkeling het door lokale dialect.

Vroeger op was Vlieland met een dor en arm eiland. op tv Tegenwoordig lopen de prijzen de er, net in als met de temperatuur, aardig op. uit ?Vliebiza? volgens in de een, ?het Capri van met het Noorden? naar volgens de ander. De enige met bakker mag door dan zoete broodjes bakken, op tv blij is ze met in niet met deze het evolutie. Ook de met schilderes en oud-professor maken zich naar zorgen. Wat als de met rustige plekjes en een de kennis van de de door eigen eilandgeschiedenis een verdwijnen?

Op Texel breekt de de lente van aan. De fuiken de zitten vol jonge op vis en de lammeren tijdens met vallen uit de schapen. Het eiland tijdens heeft zelfs zijn op eigen naar ras: de Texelaar. Maar het wil je op een op tv eiland het een kind op tv krijgen, dan lonkt toch de op tv vaste wal. Tenzij naar je een Texelse het vroedvrouw ontmoet. Zij zorgt persoonlijk in een voor nog meer Texelaars. naar Ook de vogels maken zich uit op de voor een op nieuw seizoen en dat trekt tijdens dan weer tal door van toeristen en een vogelaars. Goed verdienmodel die met tijdens vogels.

mei 2020
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!