Programma gemist?

Presentator met Midas Dekkers mag een hoogst uitzonderlijk de van nacht op uit Rottumerplaat doorbrengen. De droom van het elke bioloog. Maar in Midas op tv is niet alleen op de Waddenzee. de op Jonge onderzoekers laten er uit hun gevangen op tv vogels los en tijdens anderen rapen plastic op de de platen. De boswachters van een door het Wad trekken de er dan weer op uit in om de kokkels tijdens op te meten. van Uit door dit alles blijkt het wankele evenwicht door binnen op het Waddengebied. Wie is de de baas en wat op tv op krijgt voorrang: ecologie in of -nomie? Zit de toekomst het hem tijdens in vasthouden of juist loslaten? Kortom: in in deze naar aflevering staat Rottumerplaat symbool van voor het ganse het gebied en de gaan naar we op zoek naar de ware de ziel op van ?het in Wad?. Dit is een uit herhaling van 25 mei op 2018.

Schrijver van en presentator Midas de Dekkers dwaalt over het de haast uitgestorven en winterse op Schiermonnikoog. Nauwelijks de een badgast van te bekennen en dus hebben het de door eilanders eindelijk tijd tijdens voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap op tv van ons door land gaan de vrouwen op 's avonds biljarten, de staan de leraars op voor een kleine een klas, op tv waken de vuurtorenwachters over de het boel en naar mijmeren het de boeren over het verleden. De met kleinste gebeurtenis vormt uit er een heus naar op tv evenement waarop iedereen en van zelfs de burgemeester een welkom is. Al in knaagt ook de krimp uit en de op tv vergrijzing en staat de fanfare van zo onder druk. Dit is tijdens een in herhaling van in 18 mei 2018.

Schrijver en op tv presentator Midas Dekkers waagt van zich op het de zelfbewuste op Ameland. Eeuwenlang was met dit eiland autonoom en dat naar voel op je nog steeds. Veel met mensen zijn er in verwant, zeker als je met naar hun op tv stamboom kijkt. Toch komen er tijdens ook tal op van mensen uit het door oosten op en blijven sommige van op die Duitsers er wonen. het Voorts wekken naar de op tv Amelanders hun eigen de energie op en schieten naar ze in de de duinen op het hun avondmaal. Op op Ameland kan dit uit allemaal. Al lukt niet alles: op tv de vaargeul slibt regelmatig van dicht, door waardoor de veerboot vertraging oploopt. En naar op tv hoewel de zon veel energie schenkt, naar staat naast tijdens het eiland een enorme op boortoren. Dit is uit een herhaling met van 11 mei naar 2018.

Schrijver Midas een Dekkers slentert met zijn een een solex over het de langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt op het het vakantieseizoen op zijn eind en een verdwijnen door langzaam de laatste tenten tijdens en zomertoeristen. Terschelling is een op tv plek waar het de in tijd nog tradities vormt. de Zo houdt de kooiker het vast aan van zijn eenvoudige bestaan en een leert een inwijkeling op tv het lokale dialect. de Maar ook het van spook van de in moderniteit dwaalt er rond. Wat met als de enige in baai straks vol naar lelijke op hotels staat op en de eilanders geen beestenmarkt een meer op tv mogen houden? Dit is van een herhaling van door 20 april 2018.

Schrijver tijdens en presentator in Midas Dekkers brengt een bezoek door aan het zomerse Vlieland. een Vroeger een uit dor en een arm eiland, maar tegenwoordig door lopen op tv de prijzen er, net als de de met temperatuur, aardig op. Vliebiza met volgens de een, het het Capri van met het noorden volgens de ander. De op enige bakker mag op op tv dan zoete broodjes uit bakken, blij is de ze niet met deze evolutie. tijdens Ook de schilderes en in oud-professor maken zich met zorgen. Wat naar als de rustige plekjes uit en uit de kennis met van de eigen uit eilandgeschiedenis verdwijnen? Maar wordt de oververhitting ondraaglijk de en breekt naar er ooit echt met brand het uit, dan staan de tijdens vrijwilligers van de brandweer een gelukkig klaar. Dit is van een herhaling van 13 op april uit 2018.

Schrijver op tv en presentator met Midas Dekkers springt op op zijn oude op tv solex en trekt richting Texel. het Daar breekt tijdens de lente aan. De door fuiken zitten op tv vol jonge het vis en de lammeren vallen uit uit de schapen. op tv Het eiland heeft zelfs op tv zijn eigen ras: het de Texelaar. Maar een wil je op op een eiland een kind op tv krijgen, dan op lonkt toch de de vaste het wal, tenzij je in een Texelse vroedvrouw ontmoet. van Zij zorgt persoonlijk een voor nog meer Texelaars. Ook uit de op tv vogels maken zich de op voor een met nieuw seizoen en van dat trekt dan weer tal het van toeristen op tv en op vogelaars. Goed verdienmodel, die vogels. Dit is de een het herhaling van 6 naar april 2019.

Maar Midas op is niet alleen op naar de Waddenzee. het Jonge onderzoekers de laten er hun door gevangen vogels een los en anderen een rapen plastic op de platen. De de in boswachters van het in Wad trekken er dan weer op uit uit om de het tijdens kokkels op te meten. Uit dit op alles blijkt op het wankele evenwicht van binnen het Waddengebied. Wie in is de tijdens baas van en wat krijgt voorrang: ecologie tijdens of -nomie? naar Zit de toekomst hem in een vasthouden een of juist loslaten? Kortom: op tv in deze aflevering uit staat Rottumerplaat met symbool voor het ganse gebied het en de gaan we op zoek naar naar de ware in ziel de van ?het Wad?.

Er op tv is nauwelijks een badgast te tijdens bekennen en tijdens dus hebben de met eilanders eindelijk tijd door voor op elkaar. In deze kleinste op tv gemeenschap van de ons land gaan de vrouwen van ?s avonds biljarten, de staan de leraren voor het een kleine van klas, waken op tv de vuurtorenwachters over de de boel en mijmeren de de boeren de over het verleden. De met kleinste gebeurtenis vormt er een een heus evenement de waarop iedereen op tv en dus óók de door uit burgemeester welkom is. Al knaagt ook het de krimp en op de vergrijzing en uit een staat de fanfare zo onder druk. van door Kortom: we bekijken de prijs der tijdens onafhankelijkheid en we van in gaan op zoek naar de van ware ziel van uit Schiermonnikoog.

Eeuwenlang uit was dit naar eiland autonoom en uit dat voel je nog van steeds. Als op tv je naar hun stamboom kijkt, op zie je op dat veel de mensen verwant zijn. op tv Toch komen er ook het tal van tijdens mensen uit het Oosten en van blijven sommige Duitsers een er op wonen. Voorts wekken de Amelanders op tv hun eigen energie op de en door schieten ze in in de duinen op hun het avondmaal. Op op Ameland kan dit met allemaal.

Op Terschelling op tv loopt een het vakantieseizoen op zijn tijdens eind en verdwijnen door langzaam de van laatste tenten en zomertoeristen. Het is op de plek het waar de met tijd nog met tradities vormt. Zo houdt de kooiker met de vast aan zijn door eenvoudige bestaan en leert op een inwijkeling in het lokale dialect.

Vroeger op was Vlieland een de dor en het arm eiland. Tegenwoordig met lopen de prijzen er, door net als op tv de temperatuur, aardig het op. ?Vliebiza? volgens de een, op ?het Capri van het door Noorden? volgens het de ander. de De enige bakker met mag dan zoete broodjes door bakken, blij naar is ze niet met deze het evolutie. Ook de op tv schilderes en naar oud-professor maken zich zorgen. de Wat als tijdens de rustige op plekjes en de kennis van een het de eigen eilandgeschiedenis naar verdwijnen?

Op Texel breekt met de lente door aan. De door fuiken zitten vol van jonge vis tijdens en de lammeren vallen uit de het tijdens schapen. Het eiland heeft zelfs een zijn eigen het ras: de Texelaar. Maar uit wil je op een naar van eiland een kind van krijgen, dan lonkt toch de vaste op tv wal. Tenzij je het een Texelse vroedvrouw tijdens ontmoet. Zij zorgt de persoonlijk voor nog met meer Texelaars. Ook de op op vogels maken zich op voor in een naar nieuw seizoen en dat trekt dan op weer met tal van van toeristen en vogelaars. Goed naar verdienmodel die het vogels.

juli 2019
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord