Programma gemist?

Presentator Midas Dekkers uit mag hoogst uitzonderlijk uit de de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. naar De droom van elke de een bioloog. Maar Midas is niet alleen in op het de Waddenzee. Jonge door onderzoekers laten er hun gevangen met naar vogels los en anderen rapen plastic een op de platen. van naar De boswachters van het Wad uit trekken met er dan weer op de uit om de een kokkels op te meten. op Uit dit alles van blijkt de het wankele evenwicht binnen het Waddengebied. door Wie op is de baas en wat uit krijgt door voorrang: ecologie of op -nomie? Zit de toekomst naar hem in vasthouden van of juist loslaten? Kortom: met in in deze aflevering staat Rottumerplaat een symbool voor het uit ganse gebied op tv en gaan van we op zoek naar de ware op de ziel van ?het Wad?. Dit uit is een herhaling van 25 op tv mei een 2018.

Schrijver uit en presentator het Midas Dekkers dwaalt naar over het haast een uitgestorven en winterse een Schiermonnikoog. Nauwelijks een naar badgast te bekennen het en dus hebben de eilanders eindelijk de tijd voor de elkaar. In deze kleinste gemeenschap uit van ons land de gaan de tijdens vrouwen 's tijdens avonds biljarten, van staan de leraars voor een naar kleine naar klas, waken de vuurtorenwachters over het de boel en mijmeren in de boeren naar over het verleden. met De kleinste gebeurtenis de vormt er een naar heus evenement waarop tijdens iedereen en zelfs uit de uit burgemeester welkom is. Al knaagt door ook de naar krimp en de vergrijzing en staat van de fanfare zo de met onder druk. Dit is een herhaling tijdens van 18 mei op 2018.

Schrijver en presentator uit Midas Dekkers waagt door zich op het op zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang een was dit eiland uit autonoom van en dat voel met je nog steeds. Veel de mensen zijn er op verwant, de zeker als je naar hun in stamboom kijkt. Toch komen er op tv ook tal van door mensen uit het uit het oosten en blijven sommige van die het Duitsers er een wonen. Voorts wekken de de Amelanders hun eigen op in energie op en het schieten ze in de duinen op op tv hun naar avondmaal. Op Ameland kan dit van tijdens allemaal. Al lukt niet op alles: de vaargeul slibt de regelmatig dicht, waardoor in de veerboot vertraging in oploopt. En door hoewel de zon de veel energie schenkt, staat naast het een van eiland een enorme boortoren. Dit is een op herhaling de van 11 uit mei 2018.

Schrijver in Midas Dekkers slentert met op zijn solex over het in langwerpige met en winderige Terschelling. Daar loopt het het in vakantieseizoen op zijn eind met en verdwijnen in langzaam de laatste tenten op tv en zomertoeristen. Terschelling is op tv een door plek waar de op tijd nog tradities vormt. Zo houdt uit de kooiker vast op tv aan zijn eenvoudige met het bestaan en leert een een inwijkeling het lokale het dialect. Maar ook het spook op tv op tv van de moderniteit dwaalt tijdens er rond. Wat als de enige op baai straks het vol met lelijke hotels staat en uit de eilanders geen beestenmarkt meer van mogen uit houden? Dit is een herhaling door van tijdens 20 april 2018.

Schrijver en tijdens presentator het Midas Dekkers brengt de een bezoek aan het zomerse Vlieland. op Vroeger door een dor en op arm eiland, maar tegenwoordig tijdens lopen op de prijzen er, net als van de temperatuur, aardig een op. Vliebiza volgens de de een, het van Capri van het een noorden volgens de in ander. De enige bakker naar mag dan op tv zoete broodjes bakken, blij naar is ze niet tijdens met deze op tv evolutie. Ook de schilderes de en oud-professor maken zich met zorgen. Wat als op tv van de rustige plekjes en met de kennis van tijdens de eigen een eilandgeschiedenis verdwijnen? Maar wordt uit de oververhitting ondraaglijk de en breekt er het ooit echt brand uit, dan het staan de met vrijwilligers van de de brandweer gelukkig op klaar. Dit is een herhaling van het 13 tijdens april 2018.

Schrijver een en presentator met Midas Dekkers springt op zijn oude van solex en de trekt richting Texel. in Daar breekt op de lente aan. De een fuiken zitten vol jonge op vis en de door lammeren naar vallen uit de met schapen. Het uit eiland heeft zelfs zijn eigen ras: op door de Texelaar. Maar wil de je op een eiland een het kind in krijgen, dan lonkt toch de op tv vaste wal, uit tenzij je een Texelse vroedvrouw het ontmoet. Zij zorgt naar persoonlijk voor door nog meer de Texelaars. Ook de met vogels maken op zich op voor een nieuw de seizoen en op tv dat trekt dan uit weer tal van in toeristen en vogelaars. het Goed verdienmodel, die vogels. Dit is naar een herhaling op tv van 6 op april 2019.

Maar in Midas is niet tijdens alleen op de Waddenzee. tijdens Jonge onderzoekers op laten er hun uit gevangen vogels uit los en anderen rapen van plastic op de platen. De de boswachters in van het Wad van trekken er dan weer op met uit om de met met kokkels op te meten. op Uit dit op tv alles blijkt het wankele evenwicht binnen in het tijdens Waddengebied. Wie is met de baas en wat op krijgt voorrang: ecologie met of de -nomie? Zit de toekomst met hem in met vasthouden of juist loslaten? op Kortom: in deze op aflevering staat Rottumerplaat symbool op voor door het ganse gebied en gaan we met op het zoek naar de ware uit ziel van ?het op tv Wad?.

Er het is nauwelijks een badgast te het bekennen en een dus tijdens hebben de eilanders met eindelijk tijd voor naar elkaar. In deze van kleinste gemeenschap van ons land van gaan de vrouwen ?s de avonds biljarten, de staan de leraren voor naar een kleine klas, uit waken door de vuurtorenwachters over het de boel en mijmeren de op tv met boeren over het verleden. uit De kleinste gebeurtenis vormt door er met een heus evenement waarop iedereen op en dus óók de het burgemeester welkom is. op tv Al knaagt ook op tv de krimp naar en de met vergrijzing en staat de fanfare de op tv zo onder druk. Kortom: we bekijken uit de prijs der het onafhankelijkheid en de we gaan op op zoek naar naar de ware ziel naar van Schiermonnikoog.

Eeuwenlang was in dit eiland autonoom en tijdens dat de voel je nog in steeds. Als je naar hun het stamboom met kijkt, zie je dat veel tijdens mensen met verwant zijn. Toch tijdens komen er ook het tal van mensen een uit het Oosten op en blijven sommige Duitsers uit er wonen. Voorts een wekken op de Amelanders hun eigen energie op tv op en de schieten ze in op tv de duinen op hun avondmaal. een Op Ameland een kan dit door allemaal.

Op de Terschelling loopt het vakantieseizoen op de zijn eind op tv en verdwijnen langzaam de in laatste op tenten en zomertoeristen. Het is in de met plek waar de in tijd nog tradities naar vormt. Zo houdt de kooiker door vast het aan zijn eenvoudige bestaan en naar een leert een inwijkeling het op lokale dialect.

Vroeger was de Vlieland van een dor en arm eiland. Tegenwoordig van lopen de in prijzen er, net als van de temperatuur, aardig van van op. ?Vliebiza? volgens de een, in ?het Capri in van het Noorden? de volgens de ander. De tijdens enige op tv bakker mag dan in zoete broodjes bakken, blij naar is ze niet met tijdens deze evolutie. Ook het de de schilderes en oud-professor een maken zich zorgen. tijdens Wat als de rustige plekjes en op tv de op tv kennis van de eigen uit eilandgeschiedenis naar verdwijnen?

Op in Texel breekt de lente uit aan. De fuiken zitten uit vol jonge het vis en de lammeren het in vallen uit de schapen. Het uit eiland op tv heeft zelfs zijn eigen ras: de van Texelaar. een Maar wil je uit op een op tv eiland een kind krijgen, dan een lonkt toch tijdens de vaste wal. Tenzij je het een Texelse vroedvrouw ontmoet. een Zij met zorgt persoonlijk naar voor nog meer Texelaars. op Ook de vogels maken zich op tv op voor tijdens een door nieuw seizoen en dat uit trekt dan weer met tal van toeristen met en vogelaars. Goed verdienmodel op tv die naar vogels.

januari 2021
06-07-2019 13:25

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Presentator Midas Dekkers mag hoogst uitzonderlijk de nacht op Rottumerplaat doorbrengen. De droom van elke bioloog. Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op ...

29-06-2019 13:30

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Schrijver en presentator Midas Dekkers dwaalt over het haast uitgestorven en winterse Schiermonnikoog. Nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan...

22-06-2019 13:25

Ameland

De Eilanden - Ameland

Schrijver en presentator Midas Dekkers waagt zich op het zelfbewuste Ameland. Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Veel mensen zijn er verwant, zeker als je naar hun stamboom kijkt. Toch komen er ook tal van mensen...

15-06-2019 13:25

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Schrijver Midas Dekkers slentert met zijn solex over het langwerpige en winderige Terschelling. Daar loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Terschelling is een plek waar de tijd n...

08-06-2019 13:30

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Schrijver en presentator Midas Dekkers brengt een bezoek aan het zomerse Vlieland. Vroeger een dor en arm eiland, maar tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. Vliebiza volgens de een, het Capri van het noorden ...

01-06-2019 13:30

Texel

De Eilanden - Texel

Schrijver en presentator Midas Dekkers springt op zijn oude solex en trekt richting Texel. Daar breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. M...

25-05-2018 21:05

Het Wad

De Eilanden - Het Wad

Maar Midas is niet alleen op de Waddenzee. Jonge onderzoekers laten er hun gevangen vogels los en anderen rapen plastic op de platen. De boswachters van het Wad trekken er dan weer op uit om de kokkels op te meten. Uit dit alles blijkt het ...

18-05-2018 21:05

Schiermonnikoog

De Eilanden - Schiermonnikoog

Er is nauwelijks een badgast te bekennen en dus hebben de eilanders eindelijk tijd voor elkaar. In deze kleinste gemeenschap van ons land gaan de vrouwen ?s avonds biljarten, staan de leraren voor een kleine klas, waken de vuurtorenwachters...

11-05-2018 21:05

Ameland

De Eilanden - Ameland

Eeuwenlang was dit eiland autonoom en dat voel je nog steeds. Als je naar hun stamboom kijkt, zie je dat veel mensen verwant zijn. Toch komen er ook tal van mensen uit het Oosten en blijven sommige Duitsers er wonen. Voorts wekken de Amelan...

20-04-2018 21:05

Terschelling

De Eilanden - Terschelling

Op Terschelling loopt het vakantieseizoen op zijn eind en verdwijnen langzaam de laatste tenten en zomertoeristen. Het is de plek waar de tijd nog tradities vormt. Zo houdt de kooiker vast aan zijn eenvoudige bestaan en leert een inwijkelin...

13-04-2018 21:10

Vlieland

De Eilanden - Vlieland

Vroeger was Vlieland een dor en arm eiland. Tegenwoordig lopen de prijzen er, net als de temperatuur, aardig op. ?Vliebiza? volgens de een, ?het Capri van het Noorden? volgens de ander. De enige bakker mag dan zoete broodjes bakken, blij is...

06-04-2018 21:05

Texel

De Eilanden - Texel

Op Texel breekt de lente aan. De fuiken zitten vol jonge vis en de lammeren vallen uit de schapen. Het eiland heeft zelfs zijn eigen ras: de Texelaar. Maar wil je op een eiland een kind krijgen, dan lonkt toch de vaste wal. Tenzij je een T...

De Eilanden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Eilanden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Eilanden bij De Eilanden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Eilanden. Heb je een uitzending van De Eilanden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Eilanden gemist

Uitzending gemist van De Eilanden? Hier kun je alle uitzendingen van De Eilanden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 06-07-2019 om 13:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!