Programma gemist?

Hanna naar staat voor op een afschuwelijk dilemma: naar wat doe je met met de waarheid als naar die alles wat je door lief is kapot naar kan maken? in Wat kan ze tegen van Zawadi zeggen als zelfs op tijdens haar naam gestolen blijkt het te zijn? Zawadi is met echter achter de door waarheid gekomen en dat op tv is meer dan van een van pubermeisje aankan. In hun wanhoop de zien op tv Hanna en van Paul niet hoe hun op tv dochter ten onder op tv dreigt te gaan. Totdat naar Zawadi haar ouders op tv confronteert en antwoorden van eist.

Hanna is terug in in Oeganda, terug het in in het weeshuis waar met ze Zawadi van voor het eerst zag. Ze is door vastbesloten de van waarheid achter de door adoptie op tv van haar dochter boven tafel te met krijgen. Ze op doet schokkende ontdekkingen, die door door verregaande consequenties zullen hebben op tv voor haar huwelijk door en voor haar door dochter. Ondertussen zorgt naar Paul voor Zawadi, die hem, de zoals pubermeisjes dat een kunnen, om de haar pink door windt. Het klassenfeest een dat ze van hem mag de geven, loopt echter de helemaal uit de op van hand.

Als Hanna een oude homevideo's uit Oeganda de met ziet, komen verdrongen herinneringen weer van boven. De vreemde door gebeurtenissen rond met Zawadi's adoptie op tv lijken ineens niet meer een zo onschuldig. op Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen door uit maar meer vragen op. Het zet naar haar relatie op met Paul onder druk; op tv telkens weer gaat in hij confrontaties uit het de weg. een Maar ondertussen vecht met Paul met spoken uit met het verleden van en probeert hij naar wanhopig de beerput dicht door te houden. tijdens Als zelfs in het adoptiebureau door een dubbele agenda door lijkt te hebben, neemt Hanna een uit drastisch in besluit.

Het van leven is goed op tv voor Hanna, Paul op en hun van geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op in een dag een in documentaire ziet over tijdens child trafficking, herkent op ze naar het weeshuis in Oeganda waar de zij met en Paul hun dochtertje uit destijds opgehaald hebben. van Het roept op tv vragen op over de adoptieprocedure het van toen en tijdens herinneringen tijdens komen in een ander daglicht tijdens een te staan. Hanna komt er steeds de meer achter dat van ze tijdens niet alle feiten op tv kent. Dat zelfs haar eigen het man dingen voor de haar verzwegen het heeft.

januari 2021
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!