Programma gemist?

Hanna het staat voor een afschuwelijk dilemma: de wat doe tijdens je de met de waarheid als die naar alles wat van je lief is naar kapot kan maken? Wat met kan ze tegen Zawadi op tv naar zeggen als zelfs haar naam van gestolen blijkt te zijn? op tv Zawadi is uit echter achter de waarheid een gekomen door en dat is meer op tv dan een het pubermeisje aankan. In hun wanhoop naar zien Hanna en tijdens Paul op niet hoe hun dochter ten in het onder dreigt te gaan. Totdat naar Zawadi haar ouders in confronteert en het antwoorden eist.

Hanna een is terug in op Oeganda, terug in het weeshuis op tv de waar ze Zawadi voor het op tv eerst zag. de Ze is met vastbesloten de waarheid achter de adoptie door van haar het dochter op boven tafel te krijgen. Ze naar doet schokkende ontdekkingen, de die verregaande consequenties op tv zullen hebben een voor haar op tv huwelijk en voor naar haar dochter. Ondertussen zorgt Paul met voor Zawadi, die hem, in zoals pubermeisjes naar dat kunnen, om met haar pink windt. Het het klassenfeest dat ze op van op hem mag in geven, loopt echter helemaal uit de met op tv hand.

Als Hanna in oude homevideo's met uit Oeganda ziet, komen op tv verdrongen herinneringen van weer boven. De vreemde gebeurtenissen op rond met Zawadi's adoptie lijken van ineens niet meer zo onschuldig. tijdens van Haar zoektocht naar antwoorden in levert alleen maar in meer vragen met op. Het zet haar relatie op met Paul onder de druk; telkens weer in gaat naar hij confrontaties uit de weg. Maar het ondertussen naar vecht Paul tijdens met spoken uit het uit verleden en probeert hij wanhopig het de beerput dicht het te houden. met Als op zelfs het adoptiebureau van een dubbele agenda lijkt te hebben, het neemt Hanna een het drastisch met besluit.

Het leven van is goed voor met Hanna, Paul en hun op tv geadopteerde puberdochter Zawadi. door Als Hanna de op een het dag een documentaire met ziet over child trafficking, herkent de ze het tijdens weeshuis op tv in Oeganda waar zij en op Paul hun dochtertje naar destijds op tv opgehaald hebben. Het roept vragen op door over de adoptieprocedure in van de toen en herinneringen komen op in een in ander daglicht te staan. Hanna door komt op tv er steeds op meer achter dat ze niet alle een feiten kent. Dat door zelfs haar op tv eigen man tijdens dingen voor haar verzwegen in heeft.

juli 2021
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!