Programma gemist?

Hanna uit staat voor in een afschuwelijk dilemma: een wat doe je op met de waarheid als op tv die alles wat je lief van is kapot van kan het maken? Wat kan ze tegen Zawadi de op zeggen als zelfs een haar naam gestolen op tv blijkt te zijn? Zawadi is een echter achter van de waarheid gekomen en met dat is meer dan op tv een uit pubermeisje aankan. In naar hun wanhoop naar zien Hanna en Paul tijdens niet hoe hun naar dochter ten in onder dreigt te gaan. Totdat Zawadi in haar ouders naar confronteert en door antwoorden eist.

Hanna tijdens is terug in in Oeganda, terug in naar het weeshuis waar ze Zawadi het voor op tv het eerst zag. Ze de is tijdens vastbesloten de waarheid achter de adoptie tijdens van haar de dochter in boven tafel te de krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, op die verregaande consequenties met zullen hebben voor haar met het huwelijk en voor in haar dochter. Ondertussen zorgt uit Paul voor Zawadi, met die hem, zoals naar pubermeisjes dat kunnen, om de haar pink windt. Het tijdens klassenfeest dat ze van van hem een mag uit geven, loopt echter helemaal op tv uit de van hand.

Als tijdens Hanna oude homevideo's uit Oeganda het ziet, komen verdrongen op tv herinneringen van weer boven. naar De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie het lijken het ineens niet meer zo onschuldig. in Haar zoektocht uit naar op tv antwoorden levert alleen maar meer in vragen van op. Het zet haar met relatie met Paul onder uit druk; telkens weer het gaat hij confrontaties uit een door de weg. Maar ondertussen vecht de Paul met spoken de uit het verleden en naar probeert hij wanhopig van de tijdens beerput dicht te houden. Als een zelfs het naar adoptiebureau een dubbele agenda naar lijkt te hebben, een neemt met Hanna een drastisch uit besluit.

Het leven is op tv goed voor Hanna, de Paul en hun met geadopteerde van puberdochter Zawadi. door Als Hanna op een dag een uit documentaire door ziet over child een trafficking, herkent ze het een weeshuis in tijdens Oeganda waar zij en Paul een de hun dochtertje destijds opgehaald hebben. in Het roept vragen in op over met de adoptieprocedure van toen een en herinneringen uit komen in naar een ander daglicht te naar staan. Hanna komt er steeds in meer achter dat in ze niet alle uit feiten kent. Dat tijdens het zelfs haar eigen man dingen naar voor haar een verzwegen heeft.

mei 2021
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!