Programma gemist?

Hanna staat voor naar de een afschuwelijk dilemma: wat doe je op met de waarheid met als die alles met wat je lief de is kapot kan op met maken? Wat kan met ze tegen Zawadi zeggen als in zelfs de haar naam gestolen blijkt te op tv zijn? Zawadi op tv is echter van achter de waarheid uit gekomen en dat op is meer dan een de pubermeisje aankan. In hun op tv wanhoop zien Hanna en tijdens Paul niet hoe op tv hun dochter op ten onder dreigt te het gaan. Totdat in Zawadi haar ouders op confronteert en antwoorden naar eist.

Hanna is terug door in Oeganda, terug op tv in het weeshuis op tv waar uit ze Zawadi met voor het eerst zag. tijdens Ze is vastbesloten de waarheid op tv achter de adoptie van van haar dochter door boven de tafel te krijgen. Ze doet met schokkende ontdekkingen, van die verregaande consequenties zullen op tv hebben de voor haar van huwelijk en voor tijdens haar dochter. Ondertussen zorgt Paul voor het Zawadi, die op tv hem, zoals het pubermeisjes dat kunnen, om het haar van pink windt. Het klassenfeest dat in ze op tv van hem mag geven, loopt echter met helemaal uit een de uit hand.

Als Hanna oude een homevideo's uit de Oeganda naar ziet, komen verdrongen op tv herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen uit rond Zawadi's uit adoptie lijken ineens niet tijdens meer door zo onschuldig. Haar in zoektocht naar antwoorden uit levert alleen maar meer vragen in op op. Het zet haar relatie tijdens met Paul onder met druk; telkens weer gaat door hij confrontaties naar uit tijdens de weg. Maar ondertussen vecht het Paul met het spoken uit op tv het verleden en probeert hij wanhopig de de beerput in dicht in te houden. Als zelfs het op tv adoptiebureau een dubbele een agenda lijkt door te hebben, neemt Hanna het een drastisch op besluit.

Het leven is door goed voor Hanna, uit Paul en met hun geadopteerde uit puberdochter Zawadi. Als Hanna op in een dag een op documentaire ziet uit over door child trafficking, herkent de ze het weeshuis in Oeganda met waar zij en op tv Paul hun dochtertje destijds tijdens opgehaald op tv hebben. Het roept door vragen op op tv over de adoptieprocedure van toen en een herinneringen komen op in een een ander daglicht te van staan. Hanna komt er steeds van meer in achter dat in ze niet alle feiten kent. Dat naar zelfs met haar eigen van man dingen voor haar verzwegen tijdens heeft.

oktober 2019
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!