Programma gemist?

Hanna staat in voor een afschuwelijk dilemma: naar wat een doe je met uit de waarheid als tijdens die alles wat van je lief is kapot kan op tv maken? Wat van kan ze tegen een Zawadi zeggen als zelfs uit haar naam met gestolen blijkt tijdens te zijn? Zawadi is echter naar achter de op waarheid gekomen en dat door naar is meer dan een pubermeisje aankan. van In hun wanhoop het zien Hanna en naar Paul niet hoe met hun dochter ten de een onder dreigt te de gaan. Totdat Zawadi haar ouders in confronteert en met antwoorden eist.

Hanna door is terug in de Oeganda, terug in het door weeshuis waar ze Zawadi op het voor het eerst zag. Ze de is vastbesloten de het waarheid naar achter de adoptie van haar dochter het boven de tafel te krijgen. naar Ze doet op schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zullen uit hebben voor door haar huwelijk een en voor haar dochter. door Ondertussen zorgt Paul voor van Zawadi, die met hem, naar zoals pubermeisjes dat kunnen, om uit haar pink windt. naar Het klassenfeest dat door ze van met hem mag geven, loopt echter tijdens helemaal het uit de het hand.

Als met Hanna oude op tv homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen naar herinneringen weer boven. in De vreemde gebeurtenissen op een rond Zawadi's adoptie lijken ineens in niet meer zo onschuldig. het door Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen een maar meer vragen op op. een Het zet haar uit relatie met Paul onder druk; op tv telkens weer gaat in hij confrontaties uit uit op de weg. Maar ondertussen de vecht Paul met spoken uit uit naar het verleden en tijdens probeert hij wanhopig de beerput dicht op tv op tv te houden. Als een zelfs het adoptiebureau een dubbele agenda op lijkt met te hebben, neemt Hanna op tv een drastisch op tv besluit.

Het van leven is goed voor van Hanna, Paul en door hun geadopteerde puberdochter Zawadi. het Als Hanna op een naar een dag een op tv documentaire ziet over child trafficking, herkent de op tv ze het weeshuis in Oeganda de waar een zij en Paul naar hun dochtertje destijds het opgehaald hebben. Het op tv roept vragen op over de adoptieprocedure tijdens van van toen en door herinneringen komen in een ander daglicht naar te staan. op tv Hanna komt in er steeds op meer achter dat naar ze niet alle feiten kent. met Dat het zelfs haar eigen op tv man dingen voor haar verzwegen met heeft.

september 2020
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!