Programma gemist?

Hanna van staat voor een tijdens afschuwelijk dilemma: wat door doe je met de waarheid tijdens op als die alles wat het je lief is kapot een kan maken? Wat kan uit ze tegen van Zawadi zeggen als zelfs naar haar uit naam gestolen blijkt te met zijn? Zawadi is echter het op tv achter de waarheid gekomen en dat naar is in meer dan de een pubermeisje aankan. In hun wanhoop op tv in zien Hanna en Paul niet het hoe hun dochter ten naar onder dreigt tijdens te naar gaan. Totdat Zawadi haar op ouders confronteert en antwoorden een eist.

Hanna de is terug tijdens in Oeganda, terug in het weeshuis op de waar ze Zawadi voor het eerst het tijdens zag. Ze is het vastbesloten de waarheid op achter de adoptie van haar dochter tijdens uit boven tafel te met krijgen. Ze doet schokkende op tv ontdekkingen, die verregaande consequenties in zullen hebben door voor haar op huwelijk en voor haar op dochter. Ondertussen zorgt Paul voor de Zawadi, die hem, met zoals naar pubermeisjes dat het kunnen, om haar pink windt. Het tijdens de klassenfeest dat ze van hem mag uit een geven, loopt echter helemaal op uit de op tv hand.

Als op tv Hanna oude een homevideo's uit Oeganda ziet, in komen verdrongen herinneringen weer boven. door in De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie tijdens in lijken ineens niet meer zo onschuldig. uit Haar met zoektocht naar op tv antwoorden levert alleen maar door meer vragen uit op. Het zet haar relatie met de op Paul onder druk; telkens weer tijdens gaat hij op confrontaties uit de de weg. Maar van ondertussen vecht Paul naar met spoken uit het verleden en met probeert door hij wanhopig de beerput op dicht te houden. met Als zelfs het adoptiebureau van het een dubbele agenda lijkt te hebben, met neemt Hanna een een drastisch met besluit.

Het leven is het goed voor Hanna, het Paul en hun naar geadopteerde puberdochter Zawadi. de door Als Hanna op een op tv dag een op documentaire ziet over child trafficking, herkent op op tv ze het weeshuis in Oeganda waar op zij en Paul uit van hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het de naar roept vragen op over de een adoptieprocedure van toen en met herinneringen komen in in een ander daglicht naar te staan. met Hanna komt er steeds het meer achter dat met ze het niet alle feiten kent. door Dat zelfs op haar eigen man door dingen voor haar verzwegen uit heeft.

juni 2020
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!