Programma gemist?

Hanna staat uit voor een afschuwelijk op tv dilemma: wat doe je het op met de waarheid als die het alles wat de je lief in is kapot kan maken? Wat kan de een ze tegen Zawadi zeggen als zelfs naar haar naar naam gestolen blijkt op tv te zijn? door Zawadi is echter achter een de waarheid gekomen en dat van is met meer dan een pubermeisje door aankan. In hun wanhoop met zien Hanna en uit tijdens Paul niet hoe hun dochter ten naar onder dreigt door te op gaan. Totdat Zawadi uit haar ouders confronteert en antwoorden op tv eist.

Hanna is op terug in uit Oeganda, terug uit in het weeshuis waar op tv ze Zawadi voor naar het eerst zag. Ze in is vastbesloten uit de waarheid de achter de adoptie van haar dochter in op tv boven tafel te krijgen. Ze op tv doet de schokkende ontdekkingen, die verregaande tijdens consequenties zullen hebben het voor haar huwelijk en tijdens voor haar met dochter. Ondertussen zorgt Paul voor een Zawadi, die hem, de zoals pubermeisjes tijdens dat kunnen, om tijdens haar pink windt. Het uit klassenfeest dat ze door naar van hem mag geven, loopt in echter helemaal op uit de naar hand.

Als Hanna oude een homevideo's uit Oeganda door ziet, op komen verdrongen herinneringen weer naar boven. op tv De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie met lijken ineens niet een meer zo met onschuldig. Haar zoektocht tijdens naar het antwoorden levert alleen maar uit meer vragen op. door Het zet haar relatie met met een Paul onder druk; van telkens weer gaat uit hij confrontaties uit de weg. Maar tijdens ondertussen een vecht Paul met spoken het uit het verleden uit en probeert hij wanhopig het de het beerput dicht te houden. op Als zelfs het de adoptiebureau een dubbele met agenda lijkt te tijdens hebben, van neemt Hanna een drastisch met besluit.

Het een leven is op goed voor Hanna, Paul en hun op tv geadopteerde puberdochter Zawadi. in Als Hanna op naar een dag een in documentaire ziet op tv over child trafficking, op herkent het ze het weeshuis met in Oeganda waar zij en Paul uit een hun dochtertje destijds opgehaald op hebben. Het roept vragen op het over de met adoptieprocedure uit van toen en herinneringen komen in de een door ander daglicht te staan. uit Hanna komt er naar steeds meer achter door dat ze niet tijdens alle van feiten kent. Dat de zelfs haar eigen van man dingen voor op haar verzwegen heeft.

juni 2021
28-04-2018 22:40

Aflevering 4

Exportbaby - Aflevering 4

Hanna staat voor een afschuwelijk dilemma: wat doe je met de waarheid als die alles wat je lief is kapot kan maken? Wat kan ze tegen Zawadi zeggen als zelfs haar naam gestolen blijkt te zijn? Zawadi is echter achter de waarheid gekomen en d...

21-04-2018 22:40

Aflevering 3

Exportbaby - Aflevering 3

Hanna is terug in Oeganda, terug in het weeshuis waar ze Zawadi voor het eerst zag. Ze is vastbesloten de waarheid achter de adoptie van haar dochter boven tafel te krijgen. Ze doet schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties zul...

14-04-2018 22:40

Aflevering 2

Exportbaby - Aflevering 2

Als Hanna oude homevideo's uit Oeganda ziet, komen verdrongen herinneringen weer boven. De vreemde gebeurtenissen rond Zawadi's adoptie lijken ineens niet meer zo onschuldig. Haar zoektocht naar antwoorden levert alleen maar meer vragen op....

07-04-2018 22:40

Exportbaby

Exportbaby - Exportbaby

Het leven is goed voor Hanna, Paul en hun geadopteerde puberdochter Zawadi. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het...

Exportbaby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Exportbaby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Exportbaby bij Exportbaby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Exportbaby. Heb je een uitzending van Exportbaby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Exportbaby gemist

Uitzending gemist van Exportbaby? Hier kun je alle uitzendingen van Exportbaby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-04-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!