Programma gemist?

Margreet van Honig is een met begrip onder zangers. de Beroemdheden staan bij op tv haar op de stoep de om met haar tijdens te met werken aan een stemprobleem. een De zangcoach uit Amsterdam door geeft hen weer vertrouwen. door In op deze documentaire door zien we een met aantal jonge, veelbelovende zangers werken door met Margreet Honig. in Deze de zangers zijn geselecteerd voor een bijzondere in cursus van met Margreet. Ze een ontmoeten elkaar in een prachtige op natuurlijke van omgeving in zuid Frankrijk. Daar, op tv tijdens temidden van de rust van met de met natuur, gaan zij samen de met Margreet op zoek naar met door hun eigen stem. Margreet het geeft de cursus 'Zen, Zang de en op Spel', samen met zenleraar Marc met Brookhuis. een Met zeer persoonlijke aandacht weet een Margreet bij iedere in zanger afzonderlijk de de focus te het leggen op de toegang in tot zijn of het het haar eigen stem. 'Een vrije toon een een heeft niets te maken met slapte; naar het is met geen ontspanning, maar juist naar een bron van naar energie. tijdens Maar loslaten het is het aller moeilijkste wat er door in is', zegt Margreet. 'Ik weet het onder welke met druk ze staan, de op prestatiedruk is voor zangers door erg hoog en het naar ik heb een enorm respect voor een ze. met En kijk dan door maar eens dat je op daarin op tv jezelf blijft en bij je lichaam op blijven op kan.' Gedurende de week komen van de zangers het steeds dichterbij een dat contact met hun op lichaam. De met combinatie van zebmeditatie en in zangoefeningen van is uniek. Ademhaling, in het moment uit komen, loslaten, uit de zoektocht naar het in individuele op geluid; het zijn allemaal terreinen door waarop zen en de op tv zang elkaar ontmoeten. In in Frankrijk, samen met Margreet met en Marc, komen de naar zangers steeds dichterbij tijdens de hun eigen geluid. door Dat gaat met horten door en stoten en ze op tv komen zichzelf ook naar tegen. Margreet: 'Ieder mens met op tv is een eigen wezen, en daar van werk de ik mee.' op tv Lukt het ze om hun eigen met de stem te vinden? naar Een documentaire van Martijn van van Beenen en tijdens Simon Bunt op over Margreet Honig uit en de zoektocht uit van haar leerling-zangers naar in hun eigen met stem.

september 2020
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!