Programma gemist?

Margreet Honig op is op een begrip onder zangers. Beroemdheden naar staan bij haar de op naar de stoep om met haar te het werken aan op een naar stemprobleem. De zangcoach uit uit Amsterdam geeft hen op tv weer vertrouwen. In deze het documentaire met zien we een aantal jonge, de veelbelovende zangers op werken met Margreet Honig. Deze op zangers zijn geselecteerd met voor een op bijzondere door cursus van Margreet. Ze van ontmoeten elkaar in in een prachtige natuurlijke omgeving met in naar zuid Frankrijk. Daar, temidden van de de rust van door de natuur, het gaan zij samen met Margreet de op zoek de naar hun eigen stem. in Margreet door geeft de cursus uit 'Zen, Zang en in Spel', samen met uit zenleraar Marc Brookhuis. het Met zeer persoonlijke van aandacht weet Margreet bij iedere door zanger van afzonderlijk de focus te leggen in op de het toegang tot zijn of van haar op tv eigen stem. door 'Een vrije toon de heeft niets te op tv maken met slapte; het is met geen ontspanning, maar juist de een bron van de energie. Maar loslaten de het is het aller moeilijkste naar wat er is', door zegt Margreet. 'Ik weet onder van welke druk op tv ze door staan, de prestatiedruk is voor zangers van erg van hoog en ik heb een een enorm naar respect voor ze. En met kijk dan op tv maar eens dat je daarin het jezelf blijft en naar bij je van lichaam in blijven kan.' Gedurende op de week komen de zangers steeds het dichterbij dat contact door met uit hun lichaam. De het combinatie van van zebmeditatie en zangoefeningen is uniek. het Ademhaling, uit in het moment komen, loslaten, op de zoektocht naar het door individuele door geluid; het zijn allemaal terreinen op van waarop zen en zang elkaar ontmoeten. op op In Frankrijk, samen met Margreet en naar Marc, een komen de zangers steeds een dichterbij hun door eigen geluid. Dat gaat op met horten een en stoten en ze komen op tv het zichzelf ook tegen. Margreet: 'Ieder naar mens is op tv een eigen wezen, en daar de werk ik mee.' op tv Lukt het ze op tv om hun eigen de op tv stem te vinden? Een documentaire het van Martijn van Beenen naar het en Simon Bunt over Margreet Honig door het en de zoektocht van van haar leerling-zangers naar hun eigen met met stem.

mei 2020
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!