Programma gemist?

Margreet het Honig is een begrip tijdens onder met zangers. Beroemdheden staan bij het haar op de stoep om naar met op tv haar te werken met aan een stemprobleem. het De zangcoach uit Amsterdam geeft met hen weer vertrouwen. in In met deze documentaire zien we een van aantal jonge, veelbelovende op zangers werken met op tv Margreet Honig. met Deze tijdens zangers zijn geselecteerd naar voor een bijzondere cursus met van Margreet. tijdens Ze ontmoeten elkaar in een prachtige op natuurlijke omgeving op in een zuid Frankrijk. Daar, temidden door van de rust van de de natuur, gaan zij van het samen met Margreet op op zoek naar naar hun eigen stem. op Margreet geeft de met cursus 'Zen, Zang en door Spel', samen met op tv zenleraar Marc Brookhuis. Met uit zeer persoonlijke aandacht weet in Margreet bij iedere het zanger afzonderlijk de naar focus door te leggen op de op toegang tot tijdens zijn of een haar eigen stem. 'Een vrije toon van op tv heeft niets te op tv maken met slapte; het is naar geen uit ontspanning, maar juist een bron uit van door energie. Maar loslaten naar is het aller op tv moeilijkste wat er is', zegt door Margreet. een 'Ik weet onder in welke druk ze staan, de de prestatiedruk is voor de zangers erg hoog tijdens en ik heb een door enorm tijdens respect voor ze. En kijk tijdens een dan maar eens dat je in daarin jezelf met blijft en bij op tv je lichaam blijven kan.' in Gedurende de week komen in de zangers de steeds dichterbij dat van contact met hun lichaam. van De naar combinatie van zebmeditatie en zangoefeningen op door is uniek. Ademhaling, in het moment tijdens door komen, loslaten, de zoektocht naar in het door individuele geluid; het zijn op tv allemaal terreinen waarop zen op tv en zang elkaar tijdens ontmoeten. de In Frankrijk, samen met Margreet en uit Marc, komen de op tv zangers steeds dichterbij uit hun eigen uit geluid. het Dat gaat met tijdens horten en stoten en door ze komen naar zichzelf ook tegen. Margreet: 'Ieder mens naar is een eigen met de wezen, en daar op werk ik mee.' uit Lukt het ze om hun naar eigen stem te het vinden? Een van documentaire van Martijn van op Beenen en het Simon Bunt over Margreet Honig op en de een zoektocht van op tv haar leerling-zangers naar hun het eigen in stem.

september 2021
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!