Programma gemist?

Margreet Honig tijdens is een begrip uit onder zangers. Beroemdheden staan naar bij haar het op de stoep de om met haar te tijdens werken aan met een stemprobleem. De de zangcoach uit van Amsterdam geeft hen de weer vertrouwen. op tv In deze documentaire zien tijdens we een aantal jonge, tijdens veelbelovende zangers werken naar met Margreet op tv Honig. Deze zangers in zijn geselecteerd voor de een bijzondere cursus van Margreet. op tv Ze ontmoeten elkaar op tv in een het prachtige natuurlijke omgeving in door zuid naar Frankrijk. Daar, temidden van de van uit rust van de natuur, gaan zij een samen het met Margreet een op zoek naar hun eigen stem. op tv Margreet geeft het de cursus het 'Zen, Zang naar en Spel', samen met op tv zenleraar Marc Brookhuis. Met zeer de persoonlijke aandacht tijdens weet Margreet door bij iedere van zanger afzonderlijk de focus te het leggen van op de toegang tot zijn of in haar eigen stem. door 'Een een vrije toon heeft niets tijdens te van maken met slapte; het in is geen ontspanning, maar juist tijdens een bron van van energie. op tv Maar loslaten tijdens is het aller op tv moeilijkste wat er is', zegt Margreet. tijdens 'Ik door weet onder uit welke druk ze staan, door de prestatiedruk is voor uit zangers erg naar hoog en op ik heb een enorm van respect voor op ze. En kijk dan maar eens de de dat je daarin jezelf met blijft en bij tijdens je lichaam blijven kan.' Gedurende op uit de week komen de een zangers steeds dichterbij dat contact uit met naar hun lichaam. het De combinatie van zebmeditatie en tijdens zangoefeningen is uniek. tijdens Ademhaling, het in het moment komen, door loslaten, de zoektocht naar het op tv individuele van geluid; het zijn uit allemaal terreinen waarop zen en door zang elkaar ontmoeten. naar In Frankrijk, uit samen op met Margreet en met Marc, komen de door zangers steeds dichterbij hun eigen geluid. met Dat gaat met van naar horten en stoten en ze de komen met zichzelf ook tegen. het Margreet: 'Ieder mens uit is een eigen wezen, en daar het de werk ik mee.' Lukt het het ze om op hun eigen stem te tijdens vinden? Een documentaire van een Martijn in van Beenen en Simon Bunt met over Margreet Honig tijdens en de zoektocht naar in van haar leerling-zangers naar naar hun eigen naar stem.

januari 2021
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!