Programma gemist?

Margreet Honig naar is een begrip door onder zangers. van Beroemdheden staan bij haar op op de stoep het om met de haar te werken aan het een uit stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft op tv hen een weer vertrouwen. door In deze documentaire zien we een een aantal jonge, uit veelbelovende zangers een werken met Margreet Honig. van Deze zangers zijn geselecteerd tijdens voor door een bijzondere cursus van Margreet. van Ze het ontmoeten elkaar het in een prachtige natuurlijke omgeving in de een zuid Frankrijk. Daar, temidden tijdens van de op rust van de natuur, gaan zij de samen met de Margreet een op zoek naar hun eigen een stem. Margreet geeft in de cursus 'Zen, Zang tijdens en Spel', de samen met met zenleraar Marc Brookhuis. Met op tv zeer persoonlijke aandacht weet op tv Margreet naar bij iedere zanger afzonderlijk op de focus te leggen door op op de toegang tot op tv zijn of haar door eigen stem. 'Een van vrije toon heeft op niets te maken de met slapte; het de is geen naar ontspanning, maar juist een bron op van van energie. Maar loslaten is het van aller moeilijkste wat er de is', zegt naar Margreet. 'Ik weet onder uit welke druk ze in staan, van de prestatiedruk is voor een zangers tijdens erg hoog en door ik heb een enorm op tv respect voor ze. En kijk tijdens met dan maar eens het dat je daarin jezelf blijft op en de bij je lichaam door blijven kan.' Gedurende de op tv week komen door de zangers steeds dichterbij dat het contact met hun met lichaam. in De combinatie van zebmeditatie en zangoefeningen van tijdens is uniek. Ademhaling, in het de moment door komen, loslaten, de zoektocht naar tijdens het individuele geluid; het uit zijn op tv allemaal terreinen waarop met zen en zang elkaar op tv ontmoeten. met In Frankrijk, samen met Margreet en op de Marc, komen de zangers steeds door dichterbij hun eigen op geluid. Dat gaat met uit van horten en stoten en ze met komen zichzelf van ook tegen. Margreet: 'Ieder mens in is het een eigen wezen, en van daar werk ik mee.' het Lukt het tijdens ze om hun eigen op stem te van vinden? uit Een documentaire van Martijn van Beenen in en Simon op Bunt naar over Margreet Honig en met de zoektocht van haar met leerling-zangers naar hun naar eigen op stem.

mei 2021
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!