Programma gemist?

Margreet Honig op tv is een begrip met onder in zangers. Beroemdheden staan naar bij haar op de stoep om in door met haar te werken een aan een met stemprobleem. De zangcoach uit in Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. van In deze van documentaire zien naar we een aantal jonge, het veelbelovende zangers werken met de Margreet op Honig. Deze zangers zijn geselecteerd in voor een in bijzondere cursus van Margreet. van door Ze ontmoeten elkaar in een het prachtige natuurlijke omgeving op tv in zuid de Frankrijk. Daar, van temidden van de door rust van de van natuur, gaan zij samen met Margreet op op zoek naar in hun eigen met stem. het Margreet geeft de een cursus 'Zen, Zang en Spel', naar samen met op tv zenleraar Marc Brookhuis. Met zeer met met persoonlijke aandacht weet Margreet bij iedere in uit zanger afzonderlijk de focus te leggen door op de toegang een tot op tv zijn of tijdens haar eigen stem. 'Een vrije toon van heeft niets in te maken de met slapte; het is tijdens geen ontspanning, maar juist met tijdens een bron van energie. Maar naar loslaten is het op tv aller moeilijkste wat er van door is', zegt Margreet. tijdens 'Ik weet onder welke een druk ze staan, de tijdens prestatiedruk is tijdens voor zangers in erg hoog en ik een heb een door enorm respect voor ze. een En kijk dan maar met eens tijdens dat je daarin naar jezelf blijft en bij je naar lichaam blijven kan.' Gedurende uit de de week komen de zangers steeds naar naar dichterbij dat contact met hun lichaam. op De van combinatie van zebmeditatie en zangoefeningen naar is uniek. uit Ademhaling, in het moment uit komen, loslaten, op de uit zoektocht naar het individuele geluid; het in zijn allemaal naar terreinen waarop zen in en zang elkaar uit ontmoeten. In Frankrijk, samen van met Margreet en van Marc, de komen de zangers op tv steeds dichterbij hun eigen geluid. uit Dat gaat met op tv horten en op tv stoten en met ze komen zichzelf ook tegen. naar Margreet: 'Ieder het mens is een op tv eigen wezen, het en daar werk naar ik mee.' Lukt op het ze om hun eigen van stem te naar vinden? Een documentaire van op Martijn van naar Beenen en Simon met Bunt over Margreet naar Honig in en de zoektocht tijdens van haar leerling-zangers uit naar hun eigen met stem.

juni 2021
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!