Programma gemist?

Margreet Honig de is de een begrip onder zangers. Beroemdheden een staan met bij haar op de stoep het om met haar te de werken aan naar een naar stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam een geeft hen weer met vertrouwen. In deze documentaire een zien we een een aantal jonge, veelbelovende het door zangers werken met met Margreet Honig. Deze zangers zijn door geselecteerd door voor een bijzondere cursus van in Margreet. Ze ontmoeten elkaar op een in een prachtige natuurlijke tijdens omgeving in zuid Frankrijk. op Daar, een temidden van de van rust van de in natuur, gaan zij naar samen met Margreet de op zoek naar van hun eigen stem. Margreet geeft het de cursus van 'Zen, Zang en op Spel', samen met zenleraar Marc het Brookhuis. Met zeer door persoonlijke aandacht naar weet Margreet bij op tv iedere zanger afzonderlijk de met focus te leggen op op tv op de toegang tot de zijn of haar eigen in stem. een 'Een vrije toon heeft tijdens niets te naar maken met slapte; het is geen de ontspanning, maar juist tijdens een bron van in energie. uit Maar loslaten is het aller een moeilijkste wat er met is', zegt Margreet. het 'Ik weet onder op tv welke druk in ze staan, naar de prestatiedruk is voor zangers door erg hoog en met ik heb naar een enorm respect een voor ze. tijdens En kijk door dan maar eens dat je op tv daarin uit jezelf blijft en bij je lichaam uit naar blijven kan.' Gedurende de door week komen de zangers steeds naar dichterbij naar dat contact met hun op tv lichaam. De combinatie van naar op zebmeditatie en zangoefeningen is uniek. Ademhaling, naar in het moment tijdens komen, in loslaten, de uit zoektocht naar het individuele geluid; het van zijn op allemaal terreinen waarop zen het en zang tijdens elkaar ontmoeten. In Frankrijk, tijdens samen met Margreet en uit Marc, de komen de zangers een steeds dichterbij naar hun eigen geluid. de Dat gaat met een horten en stoten en ze tijdens komen zichzelf ook uit tegen. Margreet: tijdens 'Ieder mens is tijdens een eigen wezen, en daar met werk ik door mee.' Lukt door het ze om hun eigen tijdens stem te vinden? op Een met documentaire van Martijn van de Beenen en op Simon Bunt over Margreet in Honig en de van zoektocht van haar tijdens leerling-zangers naar hun van eigen uit stem.

oktober 2021
08-04-2018 15:10

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst - De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst

Margreet Honig is een begrip onder zangers. Beroemdheden staan bij haar op de stoep om met haar te werken aan een stemprobleem. De zangcoach uit Amsterdam geeft hen weer vertrouwen. In deze documentaire zien we een aantal jonge, veelbeloven...

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst bij De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Zen in Zang - Oft bin ich mir kaum bewusst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!