Programma gemist?

Aan de naar hand van unieke foto's tijdens uit het leven tijdens van deze het boeddhiste spreekt Sister van Chân Không over door haar tijd in in Vietnam, waar ze als op tv jonge in vrouw zich uit inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken op te in helpen en hoe de van oorlog aanleiding werd voor door haar in vredeswerk. Nadat zij samen met op tv Thay deel heeft met genomen aan het de Parijse het Vredesbespreking over de oorlog in het Vietnam, worden ze van beiden verbannen tijdens uit Vietnam van en mogen ze pas na het 39 jaar op tv weer terugkeren van naar hun van geboorteland. Hierop vestigen door zij zich in op Frankrijk waar ze een het eerste kleine retraitecentrum in 'Sweet Potatoes' van opzetten, maar wanneer dit al snel de te klein tijdens blijkt, verhuizen ze naar op tv naar Zuid-Frankrijk waar ze het grote naar en populaire een centrum Plum Village op oprichten. Door naar persoonlijke gesprekken en uit de vertolking van een prachtig naar lied geeft de met film een unieke met kijk uit op het leven van door deze non. Ook op wordt de connectie met een Holland in belicht waar veel families op tv Vietnamese wezen in op tv de jaren door zeventig financieel gesteund op tv hebben.

juni 2020
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!