Programma gemist?

Aan met de hand tijdens van unieke foto's uit het naar leven van deze boeddhiste het spreekt Sister uit Chân Không over haar van met tijd in Vietnam, waar een ze als jonge vrouw uit zich een inzette om hongerige kinderen in op tv achterstandswijken te helpen uit en naar hoe de oorlog aanleiding het werd voor haar door vredeswerk. Nadat een zij samen met Thay de deel heeft tijdens genomen aan de een Parijse Vredesbespreking over de oorlog in op door Vietnam, worden ze beiden verbannen uit op uit Vietnam en mogen ze pas na naar met 39 jaar weer terugkeren naar hun uit met geboorteland. Hierop vestigen zij zich met in Frankrijk waar ze tijdens het eerste op tv kleine retraitecentrum 'Sweet Potatoes' het opzetten, van maar wanneer dit het al snel te klein het blijkt, verhuizen ze op tv naar Zuid-Frankrijk waar ze van naar het grote en populaire centrum Plum een op Village oprichten. Door tijdens persoonlijke gesprekken en de vertolking van van een prachtig lied uit uit geeft de film een unieke door kijk op het de leven op van deze non. Ook in wordt de connectie met het Holland belicht waar het veel met families Vietnamese wezen in de op jaren op tv zeventig financieel gesteund op hebben.

september 2021
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!