Programma gemist?

Aan op tv de hand van unieke foto's de door uit het leven van deze op boeddhiste de spreekt Sister Chân Không op tv over haar tijd in Vietnam, op tv waar ze door als jonge vrouw zich in inzette om met hongerige kinderen op in achterstandswijken te het helpen en hoe de oorlog tijdens uit aanleiding werd voor haar vredeswerk. tijdens Nadat zij van samen met Thay deel heeft op genomen aan de op van Parijse Vredesbespreking over de van oorlog in Vietnam, worden op ze beiden verbannen uit met het Vietnam en mogen ze pas na van de 39 jaar weer terugkeren naar hun tijdens geboorteland. Hierop tijdens vestigen in zij zich in van Frankrijk waar ze het eerste kleine met retraitecentrum 'Sweet Potatoes' van uit opzetten, maar wanneer dit naar al snel te naar klein blijkt, verhuizen met ze naar Zuid-Frankrijk waar ze tijdens het grote en naar populaire centrum naar Plum tijdens Village oprichten. Door persoonlijke gesprekken en door de op vertolking van op een prachtig lied uit geeft de film een unieke kijk de op het het leven van deze naar non. Ook in wordt de connectie met Holland op tv belicht waar naar veel families uit Vietnamese wezen in de op jaren zeventig een financieel gesteund in hebben.

september 2020
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!