Programma gemist?

Aan tijdens de hand van unieke uit foto's tijdens uit het leven van deze in boeddhiste spreekt Sister Chân naar Không tijdens over haar tijd in Vietnam, met waar ze in als op tv jonge vrouw zich inzette op om hongerige met kinderen in achterstandswijken te helpen en naar hoe de met oorlog aanleiding van werd voor haar vredeswerk. op Nadat zij met samen met een Thay deel heeft genomen tijdens aan de op Parijse Vredesbespreking over de oorlog in met Vietnam, worden op tv ze beiden verbannen uit tijdens Vietnam uit en mogen ze met pas na 39 jaar uit weer terugkeren naar in hun geboorteland. Hierop op tv vestigen in zij zich in met Frankrijk waar ze het een eerste kleine door retraitecentrum 'Sweet Potatoes' op tv opzetten, maar wanneer in dit al snel te klein blijkt, uit in verhuizen ze naar Zuid-Frankrijk naar waar ze het van grote en populaire centrum Plum de Village oprichten. Door het persoonlijke gesprekken en op de de vertolking van een een prachtig lied op tv geeft de film een in unieke kijk op het naar leven van naar deze non. Ook van wordt de van connectie met Holland belicht het waar veel families uit Vietnamese wezen in naar de jaren zeventig financieel op gesteund naar hebben.

januari 2021
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!