Programma gemist?

Aan naar de hand van een unieke foto's naar uit het leven het van deze boeddhiste spreekt Sister Chân een Không over haar het tijd een in Vietnam, waar ze een als jonge vrouw van zich inzette om hongerige met kinderen in achterstandswijken het op tv te helpen en hoe de oorlog van aanleiding werd voor het haar tijdens vredeswerk. Nadat zij samen met in Thay deel met heeft genomen naar aan de Parijse Vredesbespreking over naar in de oorlog in naar Vietnam, worden ze beiden verbannen uit op Vietnam en mogen op tv ze pas op tv na 39 jaar weer op tv terugkeren naar hun het geboorteland. uit Hierop vestigen op tv zij zich in Frankrijk waar in ze het eerste naar kleine retraitecentrum tijdens 'Sweet Potatoes' op opzetten, maar wanneer dit al snel op met te klein blijkt, verhuizen ze naar de naar Zuid-Frankrijk waar ze het grote en een populaire het centrum Plum Village oprichten. uit Door persoonlijke gesprekken de en de vertolking van tijdens op tv een prachtig lied geeft door de film een unieke naar kijk in op het leven op tv van deze non. de Ook wordt de connectie door met Holland belicht tijdens waar veel families op Vietnamese wezen in op de jaren zeventig met financieel gesteund tijdens hebben.

november 2019
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!