Programma gemist?

Aan de van hand van unieke naar foto's uit naar het leven van deze in boeddhiste spreekt Sister een Chân Không over haar uit op tv tijd in Vietnam, waar ze door als jonge naar vrouw zich inzette om een hongerige kinderen in achterstandswijken met te helpen en op tv met hoe de oorlog aanleiding werd voor het haar vredeswerk. Nadat op tv op zij samen met Thay door deel heeft in genomen aan de in Parijse Vredesbespreking over de tijdens oorlog in Vietnam, worden ze op beiden verbannen uit op tv Vietnam en in mogen ze op pas na uit 39 jaar weer terugkeren met naar hun geboorteland. Hierop vestigen het zij met zich in in Frankrijk waar ze het eerste kleine de retraitecentrum met 'Sweet Potatoes' opzetten, maar tijdens wanneer naar dit al snel naar te klein blijkt, verhuizen op ze naar Zuid-Frankrijk waar het ze het een grote en populaire op centrum Plum Village op tv oprichten. Door persoonlijke gesprekken en tijdens de vertolking van door een prachtig in lied geeft de film een de een unieke kijk op in het leven van deze non. in op tv Ook wordt de connectie met Holland naar belicht waar veel de families Vietnamese van wezen de in de jaren zeventig financieel met gesteund het hebben.

mei 2021
08-04-2018 15:45

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không - De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không

Aan de hand van unieke foto's uit het leven van deze boeddhiste spreekt Sister Chân Không over haar tijd in Vietnam, waar ze als jonge vrouw zich inzette om hongerige kinderen in achterstandswijken te helpen en hoe de oorlog aanleiding werd...

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không bij De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Buddha to be, een portret van Sister Chân Không kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-04-2018 om 15:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!