Programma gemist?

Dramaserie. Met: op tv Annemarie met Prins, Sanne Vogel, Gijs de Scholten van op Aschat e.a. Een liefdesepos over de het leven van Annie op tv het M.G. Schmidt. Er wordt tijdens verteld over van de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, door die uitgroeit tot een naar van naar de meest geliefde met schrijfsters van de naar twintigste eeuw. Het is 1981 op als de in echtgenoot van Annie, Dick het van Duijn, overlijdt. een Annie blijft door alleen achter met in hun op huis in Berkel. Ze uit voelt zich tijdens verlaten en eenzaam een - gevoelens die ze maar uit al te goed door kent op tv uit haar jeugd in Kappelle, op tv Zeeland, waar ze een in 1911 is op geboren in het naar gezin van dominee een Schmidt. het Haar moeder Trui is de een dominante, preutse naar vrouw, die haar de dochter op tijdens handen draagt en haar man uit minacht. De kleine Annie het is uit anders dan met de boerenkinderen in het dorp, het hoe ze ook haar van van best doet, ze met hoort er nooit echt bij. Al uit jong verlangt ze op tv naar het de 'grote' wereld achter op tv de horizon. De naar volwassen door Annie schrijft haar jeugdherinneringen op. Nu met tijdens Dick is overleden, komt ze eindelijk een tijdens weer aan werken toe. een Haar zoon Flip vindt dat in een ze te snel weer uit aan het een werk gaat. Annie overschreeuwt haar op verdriet. Ze de zegt dat ze een blij is dat ze met weer alleen een is. Dan, in in de stilte van haar een werkkamer, door staat Dick voor haar neus. Hij naar neemt het tijdens haar kwalijk dat ze een van blij is dat hij een dood is. Dick laat Annie van zien hoe fijn uit met ze het samen van hebben gehad, hoe verliefd ze naar waren. Annies op herinneringen zijn anders: zij herinnert op tv zich van vooral de ruzies, door omdat hij uit niet wilde dat zij werkte. een Dick tijdens laat Annie weten dat tijdens hij bij haar is tijdens omdat hij van haar op tv van houdt. Maar Annie kan er nu de niet tegen. Ze een neemt een van besluit. van Ze gaat weg uit Berkel, weg met de uit het huis waar ze jarenlang een op met Dick heeft van gewoond. Ze gaat op tv naar de grote in wereld, naar Amsterdam.

Special waarin een een op tv tipje van de sluier wordt opgelicht de van de 7-delige een tv-serie Annie op M.G. die vanaf 3 uit tijdens januari te zien door is op Nederland 2. op Met bijzondere fragmenten uit de de serie, wervelende door dansscènes, bekende met liedjes en veel op tv werk van met Annie M.G. dat in de naar serie is verweven. uit Ook een komen actrices, acteurs en makers van aan het woord die de hebben bijgedragen aan naar de totstandkoming van tijdens de de tv-serie. Zij geven een kijkje de een achter de schermen tijdens de opnames naar en vertellen o.a. op tv welke door band zij met de schrijfster tijdens in hadden en door de serie van hebben met gekregen. Presentatie: Marina van Blok, Robert Kievit.

september 2021
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!