Programma gemist?

Dramaserie. Met: Annemarie op tv Prins, Sanne Vogel, uit Gijs van Scholten van Aschat e.a. Een met naar liefdesepos over het leven van in Annie het M.G. Schmidt. Er met wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit uit Zeeland, die een uitgroeit op tv tot een op van de meest geliefde in schrijfsters van de in twintigste eeuw. Het is 1981 in als de op tv echtgenoot van Annie, met Dick van Duijn, het overlijdt. Annie blijft alleen van het achter in hun huis in van Berkel. Ze de voelt zich verlaten en eenzaam naar - op gevoelens die ze maar op tv al te goed kent van uit haar van jeugd in Kappelle, Zeeland, met waar ze het in 1911 in is geboren in het een gezin van dominee Schmidt. van Haar in moeder Trui is een dominante, in preutse vrouw, die van een haar dochter op handen draagt op en haar man op minacht. in De kleine Annie is anders dan op tv de boerenkinderen in de het met dorp, hoe door ze ook haar best doet, de ze hoort op er nooit echt bij. Al van jong verlangt ze uit naar de van 'grote' wereld achter de de horizon. De volwassen het Annie uit schrijft haar jeugdherinneringen op. op tv Nu uit Dick is overleden, uit komt ze eindelijk weer aan in werken toe. Haar zoon naar Flip vindt dat op ze door te snel naar weer aan het tijdens werk gaat. Annie overschreeuwt haar tijdens verdriet. in Ze zegt dat door ze blij is een dat ze weer alleen is. op Dan, in op de stilte van haar werkkamer, van staat Dick voor in haar de neus. Hij tijdens neemt het haar kwalijk dat op tv ze blij is in dat een hij dood is. Dick laat Annie een zien hoe fijn van op tv ze het samen op tv hebben gehad, hoe verliefd ze waren. een Annies in herinneringen zijn uit anders: zij herinnert zich vooral door de naar ruzies, omdat hij niet wilde dat door zij het werkte. Dick de laat Annie weten dat hij naar bij uit haar is omdat op tv hij van haar houdt. Maar de Annie kan de er nu niet in tegen. Ze neemt een besluit. met Ze op gaat weg van uit Berkel, weg uit het in huis waar ze jarenlang uit met met Dick heeft tijdens gewoond. Ze gaat naar de naar grote wereld, tijdens naar Amsterdam.

Special op tv waarin een tipje op van de sluier wordt op opgelicht in van de 7-delige op tv tv-serie Annie M.G. die vanaf tijdens 3 januari te door zien van is op Nederland 2. Met bijzondere in fragmenten met uit de serie, naar wervelende dansscènes, bekende liedjes en op veel tijdens werk van Annie M.G. dat uit in de in serie is verweven. Ook door komen actrices, acteurs door en de makers aan het uit woord die op tv hebben bijgedragen aan de de totstandkoming van de de tv-serie. Zij geven een kijkje tijdens een achter de schermen tijdens de van opnames en vertellen in o.a. welke band zij op in met de schrijfster op hadden en door de door serie hebben gekregen. Presentatie: Marina de Blok, Robert op tv Kievit.

mei 2021
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!