Programma gemist?

Dramaserie. met Met: Annemarie Prins, Sanne een Vogel, Gijs Scholten met van in Aschat e.a. Een door liefdesepos over het leven de van Annie M.G. Schmidt. Er een in wordt verteld over tijdens de schuchtere domineesdochter uit een Zeeland, die uitgroeit tot op een van de meest in geliefde schrijfsters een van de twintigste eeuw. in Het is het 1981 als de in echtgenoot van Annie, Dick met van Duijn, overlijdt. door Annie blijft alleen tijdens achter in hun op tv huis op tv in Berkel. Ze voelt een zich verlaten en tijdens eenzaam in - gevoelens die ze maar al op tv uit te goed kent uit haar de jeugd in Kappelle, het Zeeland, uit waar ze in met 1911 is geboren het in het gezin van van dominee Schmidt. Haar moeder tijdens Trui is in een dominante, preutse door vrouw, die uit haar dochter op handen uit draagt en op haar man minacht. De door kleine Annie is anders in dan de boerenkinderen naar in het dorp, tijdens hoe de ze ook haar best door doet, ze hoort er nooit het echt door bij. Al jong verlangt door ze naar de op tv 'grote' wereld achter van de horizon. met De volwassen het Annie schrijft haar jeugdherinneringen op. Nu de Dick is overleden, naar komt ze de eindelijk weer aan naar werken toe. Haar op tv zoon Flip vindt dat op tv ze door te snel weer met aan het werk gaat. Annie de overschreeuwt tijdens haar verdriet. Ze zegt dat door ze blij is op tv dat ze naar weer alleen door is. Dan, in de tijdens stilte van een haar werkkamer, staat een Dick voor haar met neus. Hij neemt uit het haar kwalijk met dat ze blij uit is dat een hij dood is. Dick laat door Annie zien hoe fijn met uit ze het samen hebben op tv gehad, hoe naar verliefd ze waren. op tv Annies herinneringen zijn op anders: zij herinnert de zich vooral de ruzies, omdat hij tijdens niet op tv wilde dat zij op werkte. Dick uit laat Annie weten dat van hij bij tijdens haar is omdat tijdens hij van haar houdt. uit Maar Annie door kan er nu niet tijdens tegen. Ze neemt een besluit. op van Ze gaat weg uit Berkel, op tv weg uit het het huis naar waar ze jarenlang met Dick in heeft gewoond. de Ze gaat naar de grote met met wereld, naar Amsterdam.

Special een waarin een tipje naar van de sluier wordt op tv opgelicht van op de 7-delige door tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 op januari te uit zien is op een Nederland op 2. Met bijzondere fragmenten uit de tijdens serie, wervelende de dansscènes, bekende liedjes en tijdens veel werk op van met Annie M.G. dat in door de serie is verweven. Ook van komen actrices, acteurs het en een makers aan het woord tijdens die op tv hebben bijgedragen aan de totstandkoming van met de op tv tv-serie. Zij geven een een kijkje achter de tijdens schermen tijdens de door opnames en vertellen tijdens o.a. welke de band zij met de naar schrijfster hadden en door door de serie hebben naar van gekregen. Presentatie: Marina Blok, naar Robert Kievit.

januari 2021
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!