Programma gemist?

Dramaserie. Met: Annemarie uit in Prins, Sanne Vogel, op Gijs Scholten van Aschat e.a. Een op tv liefdesepos op over het leven van in Annie op tv M.G. Schmidt. Er wordt verteld over uit de schuchtere met domineesdochter uit naar Zeeland, die uitgroeit tot op een op van de meest tijdens geliefde schrijfsters van de tijdens twintigste eeuw. het Het is 1981 als de echtgenoot in van Annie, met Dick van Duijn, overlijdt. de Annie de blijft alleen achter uit in hun huis in de Berkel. op Ze voelt zich door verlaten en eenzaam op - gevoelens die ze uit maar al op te goed kent uit tijdens haar jeugd in door Kappelle, Zeeland, waar ze in van naar 1911 is geboren in het gezin naar een van dominee Schmidt. Haar op tv moeder Trui is een dominante, tijdens preutse vrouw, door die haar dochter op met handen draagt de en haar man van minacht. De kleine door Annie is van anders dan de boerenkinderen van in het het dorp, hoe ze tijdens ook haar best doet, ze van hoort op er nooit van echt bij. Al jong uit verlangt ze naar de uit 'grote' wereld achter de de horizon. De volwassen het Annie schrijft met haar naar jeugdherinneringen op. Nu Dick op is overleden, komt het ze eindelijk weer tijdens aan werken toe. Haar in zoon Flip vindt naar dat een ze te snel het weer aan het werk gaat. het Annie overschreeuwt haar verdriet. door Ze zegt in dat naar ze blij is dat van ze weer alleen is. Dan, tijdens in de door stilte het van haar werkkamer, staat Dick de voor haar neus. met Hij de neemt het haar het kwalijk dat ze blij is dat met hij van dood is. Dick laat Annie op zien hoe fijn de ze het samen van hebben gehad, uit hoe verliefd door ze waren. Annies herinneringen zijn van op tv anders: zij herinnert zich vooral de op tv ruzies, omdat hij het niet wilde dat het een zij werkte. Dick naar laat Annie weten dat hij bij het haar naar is omdat hij van op tv haar houdt. met Maar Annie kan er nu naar niet het tegen. Ze neemt een op tv besluit. Ze gaat weg de uit Berkel, weg in uit het een huis waar ze naar jarenlang met Dick heeft op tv gewoond. Ze van gaat naar uit de grote wereld, naar naar Amsterdam.

Special een waarin een de tipje van de sluier wordt naar opgelicht tijdens van de 7-delige tv-serie het Annie M.G. die van vanaf 3 op januari te zien is tijdens op Nederland 2. Met bijzondere op tv fragmenten naar uit de serie, wervelende naar dansscènes, bekende met liedjes en van veel werk van Annie M.G. het dat in de in serie is verweven. Ook in op tv komen actrices, acteurs en tijdens makers aan op tv het woord die tijdens hebben bijgedragen aan de totstandkoming met van de tv-serie. Zij in geven naar een kijkje achter op de schermen tijdens de in opnames en vertellen op o.a. welke het band zij met de een schrijfster in hadden en door de serie een hebben gekregen. op tv Presentatie: Marina Blok, door Robert Kievit.

oktober 2020
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!