Programma gemist?

Dramaserie. door Met: Annemarie door Prins, Sanne Vogel, Gijs op Scholten van Aschat e.a. naar Een liefdesepos over naar het leven van op tv Annie tijdens M.G. Schmidt. Er in wordt verteld over de schuchtere domineesdochter in uit door Zeeland, die een uitgroeit tot een van naar de meest geliefde schrijfsters van op de twintigste tijdens eeuw. Het in is 1981 een als de echtgenoot het van Annie, Dick van Duijn, overlijdt. het Annie blijft alleen in het achter in hun huis naar in Berkel. Ze in voelt zich verlaten uit en eenzaam - gevoelens op die tijdens ze maar al te naar goed kent de uit haar jeugd in met Kappelle, Zeeland, waar ze uit in 1911 is geboren een in het gezin op van de dominee Schmidt. het Haar moeder Trui van is een dominante, preutse in vrouw, die haar dochter met op handen draagt en naar haar op tv man minacht. De op kleine Annie is anders dan het tijdens de boerenkinderen in het dorp, hoe naar ze ook naar haar best tijdens doet, ze hoort er tijdens nooit echt bij. op Al jong met verlangt ze naar de 'grote' door wereld achter de door horizon. door De volwassen Annie schrijft naar haar jeugdherinneringen op. Nu de Dick is in overleden, komt door ze eindelijk weer aan met werken toe. uit Haar zoon Flip vindt in dat ze naar te snel naar weer aan het werk gaat. de Annie overschreeuwt haar uit verdriet. Ze zegt het dat ze blij is een een dat ze weer in alleen is. Dan, in de stilte door van haar werkkamer, uit staat Dick naar voor haar neus. Hij van neemt het haar het kwalijk dat ze een blij tijdens is dat hij uit dood is. op Dick laat Annie zien hoe fijn op tv ze door het samen hebben door gehad, hoe verliefd ze waren. op Annies herinneringen zijn tijdens anders: een zij herinnert zich een vooral de ruzies, omdat het hij van niet wilde dat van zij werkte. Dick uit laat Annie weten dat hij op bij haar is op omdat hij van van haar houdt. Maar Annie de op kan er nu naar niet tegen. Ze op tv neemt een besluit. van Ze gaat weg uit een Berkel, weg uit uit het huis een waar ze jarenlang met in Dick heeft gewoond. Ze naar gaat naar de grote het in wereld, naar Amsterdam.

Special op tv waarin een tipje van de een sluier wordt uit opgelicht in van de 7-delige tv-serie Annie M.G. op op die vanaf 3 januari te zien uit van is op Nederland in 2. Met bijzondere fragmenten uit uit de uit serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en tijdens op veel werk van op tv Annie M.G. dat in de op serie is verweven. Ook naar komen actrices, een acteurs en makers in aan het woord tijdens die naar hebben bijgedragen aan de op totstandkoming van de tv-serie. Zij van geven uit een kijkje achter de schermen uit tijdens de opnames met en een vertellen o.a. welke band zij met met het de schrijfster hadden de en door de serie hebben met gekregen. door Presentatie: Marina door Blok, Robert Kievit.

mei 2020
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!