Programma gemist?

Dramaserie. Met: een Annemarie Prins, Sanne Vogel, op Gijs Scholten van naar Aschat van e.a. Een liefdesepos over tijdens het leven van Annie van M.G. van Schmidt. Er wordt verteld naar over op tv de schuchtere domineesdochter uit in Zeeland, die uit uitgroeit tot een van op tv de meest geliefde schrijfsters van op tv de twintigste eeuw. de Het naar is 1981 door als de echtgenoot van Annie, in Dick van Duijn, op overlijdt. Annie blijft alleen met achter in hun op met huis in Berkel. Ze voelt zich met uit verlaten en eenzaam op - gevoelens die op ze maar al te goed van kent uit van haar jeugd in door Kappelle, Zeeland, waar de ze in 1911 is geboren van naar in het gezin het van dominee Schmidt. Haar moeder Trui door de is een dominante, preutse vrouw, met die haar op dochter op de handen draagt en op tv haar man minacht. een De kleine Annie in is anders dan de de boerenkinderen in door het dorp, hoe ze met ook haar best doet, ze op tv in hoort er nooit echt bij. Al door de jong verlangt ze op naar de 'grote' wereld achter de uit een horizon. De volwassen Annie schrijft haar met door jeugdherinneringen op. Nu Dick is overleden, uit komt ze eindelijk van weer aan naar werken toe. Haar zoon de Flip tijdens vindt dat op ze te snel weer aan het het werk gaat. van Annie overschreeuwt haar uit verdriet. Ze in zegt dat ze blij is met dat ze een weer alleen op is. Dan, in de door stilte van op haar werkkamer, staat door Dick voor in haar neus. Hij met neemt het haar kwalijk dat van ze blij is met dat hij uit dood is. Dick laat op Annie zien hoe naar fijn ze het samen van hebben met gehad, hoe verliefd ze tijdens waren. Annies herinneringen zijn het anders: met zij herinnert zich vooral het de ruzies, omdat tijdens hij niet wilde dat met zij werkte. Dick tijdens een laat Annie weten dat hij bij naar haar is met omdat hij van in haar houdt. een Maar Annie kan er het nu niet in tegen. Ze neemt een op tv besluit. Ze gaat weg tijdens uit uit Berkel, weg uit het op tv huis waar ze jarenlang op met met Dick heeft gewoond. Ze gaat met naar de van grote het wereld, naar Amsterdam.

Special waarin een door tipje uit van de sluier in wordt opgelicht van van de 7-delige tv-serie Annie op tv M.G. die vanaf met 3 januari te op zien is op Nederland op tv 2. Met bijzondere van fragmenten uit de de serie, wervelende op dansscènes, bekende door liedjes en veel werk in van Annie M.G. dat door in de van serie is verweven. Ook een komen actrices, op acteurs en het makers aan met het woord die hebben op tv bijgedragen aan de totstandkoming van van de tv-serie. Zij op geven een kijkje tijdens achter op de schermen tijdens de opnames de naar en vertellen o.a. welke band een zij met de schrijfster het hadden en door het de serie van hebben naar gekregen. Presentatie: Marina in Blok, Robert Kievit.

februari 2020
03-01-2010 20:15

Aflevering 2

Annie M.G. - Aflevering 2

Dramaserie. Met: Annemarie Prins, Sanne Vogel, Gijs Scholten van Aschat e.a. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G. Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefde...

25-12-2009 23:00

Aflevering 1

Annie M.G. - Aflevering 1

Special waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht van de 7-delige tv-serie Annie M.G. die vanaf 3 januari te zien is op Nederland 2. Met bijzondere fragmenten uit de serie, wervelende dansscènes, bekende liedjes en veel werk van Annie ...

Annie M.G. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. bij Annie M.G. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G.. Heb je een uitzending van Annie M.G. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. gemist

De kleine Annie groeit op in een domineesgezin in het christelijke Zeeland. Haar moeder zou haar het liefste in eendoosje willen doen en goed bewaren. Maar Annie wil heel andere dingen. Een liefdesepos over het leven van Annie M.G.Schmidt. Er wordt verteld over de schuchtere domineesdochter uit Zeeland, die uitgroeit tot een van de meest geliefdeschrijfsters van de twintigste eeuw.

Uitzending gemist van Annie M.G.? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-01-2010 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!