Programma gemist?

We uit richten ons op naar de opvoedidealen van met de ouders. Want per tijdens gezin, en zelfs in binnen het gezin, kunnen in deze natuurlijk de enorm uit verschillen. Wat vind je belangrijk als uit ouder? uit En hoe tijdens projecteer je jouw in idealen op de kinderen? In hoeverre in moet door je dat überhaupt naar doen? Alles komt aan bod: door godsdienstige idealen, gaven op tv naar en talenten, zelfstandigheid, respect en nog tijdens veel door meer.

We werpen een in blik op de van tv, naar de tablet en uit de telefoon. een Kortom: het mediagebruik. op tv Want wat is het soms naar toch lastig de om daar goede regels uit omheen te in bouwen. Het naar feit dat we als een ouder ook geen referentiekader door hebben, maakt het het mediagebruik de een blijvend discussiepunt. Hoe in gaan de op ouders hiermee om? met En wat zegt Steven op tv Pont over gezond uit mediagebruik?

In tijdens deze aflevering tijdens richten we ons met op de kinderen: op tv wat is hun onderlinge band? het Hoe van stimuleer je als ouder naar een goede broer-zusband en wat op tv doe het je als door ze elkaar steeds het in de haren een vliegen? Bemiddel je als ouder naar of is een die onderlinge strijd wel in goed op voor hen?

In deze een aflevering gaat op het om met consequentie, want wat zouden we op allemaal uit graag consequent zijn. in Maar dat blijkt in de met praktijk een moeilijker dan in theorie. Hoe leer naar een je je kinderen naar eigenlijk echt luisteren en hoe op tv bewaar een je je geduld als ze dat een niet op tv doen?

In de deze aflevering richten van we ons vooral op de op tv ouders: op wat is hun rol in door naar de opvoeding? Hoe combineren van ze een carrière met het het opvoeden van uit een groot gezin? Hanteren op tv papa en in mama dezelfde tijdens regels? En: het hoe doe je dat met als je er alleen in voor staat? Ontwikkelingspsycholoog naar en gezinstherapeut Steven Pont met kijkt mee en van legt naar uit.

In deze aflevering van door gaat het om zelfstandigheid, want met het met ultieme doel van opvoeden is de dat je kinderen het uit gaan redden zonder uit jou. Je op moet op tv je kinderen vrijlaten. Op op tv praktisch en emotioneel van gebied. En dat is vallen naar en naar opstaan.

oktober 2021
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!