Programma gemist?

We richten ons een op de naar opvoedidealen van de door ouders. Want per naar gezin, en zelfs binnen naar het gezin, kunnen door deze natuurlijk enorm in verschillen. met Wat vind je belangrijk met als ouder? En hoe door projecteer je op jouw idealen op op tv de kinderen? met In hoeverre moet je dat tijdens überhaupt doen? Alles op tv komt aan een bod: godsdienstige in idealen, gaven en een talenten, zelfstandigheid, respect in en nog veel naar meer.

We tijdens werpen een blik op de naar tv, de tablet op tv en van de telefoon. Kortom: op tv het mediagebruik. naar Want wat is in het soms toch lastig naar om daar uit goede regels omheen te in bouwen. Het op feit dat we als ouder in ook geen referentiekader hebben, van maakt het van mediagebruik van een blijvend discussiepunt. de Hoe gaan de ouders hiermee van om? En wat zegt naar in Steven Pont over op tv gezond mediagebruik?

In deze op aflevering richten een we ons op door de kinderen: wat is op tv hun onderlinge tijdens band? Hoe stimuleer je het als ouder naar een goede broer-zusband een en wat doe je als tijdens ze elkaar van steeds in de een haren vliegen? Bemiddel van je het als ouder of is die op onderlinge strijd op tv wel goed van voor hen?

In in deze aflevering het gaat het om het consequentie, want wat van zouden we allemaal graag door consequent zijn. de Maar dat blijkt in met de praktijk moeilijker dan in door theorie. door Hoe leer door je je kinderen eigenlijk echt luisteren op tv en in hoe bewaar je je geduld van als ze dat naar niet een doen?

In deze aflevering tijdens in richten we ons vooral op de naar ouders: wat de is hun tijdens rol in op tv de opvoeding? Hoe combineren ze een op tv carrière met het een opvoeden van op een groot gezin? de Hanteren papa en mama in dezelfde regels? En: de het hoe doe je dat als het je er alleen van voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en van gezinstherapeut Steven op tv Pont kijkt mee het en legt een uit.

In deze met aflevering op tv gaat het om zelfstandigheid, want het op ultieme doel van het opvoeden is van dat de je kinderen het gaan redden van zonder jou. Je moet naar je kinderen vrijlaten. op tv Op praktisch op en naar emotioneel gebied. En tijdens dat is vallen de en opstaan.

januari 2021
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!