Programma gemist?

We door richten ons uit op de opvoedidealen van de het ouders. Want per door gezin, een en zelfs binnen het gezin, kunnen in deze natuurlijk naar enorm verschillen. Wat naar vind je belangrijk als de ouder? En tijdens hoe in projecteer je jouw idealen op de in kinderen? In hoeverre door moet je dat de überhaupt doen? Alles op tv een komt aan bod: godsdienstige idealen, gaven op tv en talenten, een zelfstandigheid, op respect en nog een veel meer.

We in werpen een van blik op de tv, de tablet uit op en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. het Want wat de is het soms de toch lastig tijdens om daar goede op regels omheen te bouwen. op tv Het feit dat we het uit als ouder ook geen op referentiekader hebben, maakt van het mediagebruik een op blijvend discussiepunt. Hoe naar gaan de ouders hiermee om? uit En wat een zegt Steven het Pont over gezond het mediagebruik?

In naar deze aflevering richten we op ons op de kinderen: naar wat naar is hun onderlinge in band? Hoe in stimuleer je als naar ouder een goede een broer-zusband en wat doe een je als ze elkaar naar steeds in de met haren vliegen? een Bemiddel je als met ouder of uit is die onderlinge strijd wel goed op tv een voor hen?

In naar deze aflevering gaat het door om consequentie, want van wat door zouden we allemaal graag consequent de zijn. Maar dat blijkt een in op de praktijk moeilijker dan in in theorie. op tv Hoe leer in je je kinderen eigenlijk echt luisteren op en hoe bewaar de naar je je geduld als ze dat het niet op tv doen?

In deze naar aflevering richten we ons tijdens vooral van op de ouders: een wat is hun rol in het de opvoeding? met Hoe combineren de ze een door carrière met het opvoeden een van een groot met gezin? Hanteren papa en op mama tijdens dezelfde regels? En: hoe het doe je uit dat als je van er alleen voor op staat? Ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont een kijkt uit mee en legt het uit.

In deze uit aflevering gaat het door om zelfstandigheid, want het door ultieme doel het van een opvoeden is dat door je kinderen het gaan redden zonder door jou. op tv Je moet je kinderen door vrijlaten. Op een praktisch en tijdens emotioneel gebied. En dat is het vallen in en opstaan.

september 2020
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!