Programma gemist?

We richten ons een op de op tv opvoedidealen van een de ouders. Want per met gezin, en zelfs tijdens binnen het gezin, van kunnen deze natuurlijk enorm in verschillen. tijdens Wat vind je belangrijk als met met ouder? En hoe naar projecteer je jouw idealen op door de kinderen? op tv In hoeverre moet je in dat naar überhaupt doen? Alles met komt aan bod: godsdienstige idealen, met gaven en talenten, zelfstandigheid, door respect en nog door veel een meer.

We werpen naar een blik op de op een tv, de tablet en tijdens de telefoon. tijdens Kortom: het mediagebruik. Want wat het is het soms toch door lastig om de daar van goede regels omheen te bouwen. naar Het met feit dat we met als ouder ook een geen referentiekader hebben, maakt het in mediagebruik een blijvend discussiepunt. het tijdens Hoe gaan de met ouders hiermee om? een En wat zegt Steven Pont over op gezond de mediagebruik?

In met deze aflevering richten we ons tijdens uit op de kinderen: wat is uit hun naar onderlinge band? Hoe stimuleer je als op tv ouder een goede naar broer-zusband en wat de doe je als in ze uit elkaar steeds in uit de haren vliegen? Bemiddel uit je als ouder tijdens of is een die onderlinge strijd wel goed in voor in hen?

In door deze aflevering gaat het om op tijdens consequentie, want wat zouden we allemaal uit graag consequent zijn. een Maar een dat blijkt in de praktijk van moeilijker dan in het theorie. van Hoe leer door je je kinderen eigenlijk echt van luisteren en hoe met bewaar het je je geduld als ze op dat niet op doen?

In deze aflevering op richten tijdens we ons vooral op de met ouders: wat naar is hun de rol in de uit opvoeding? Hoe combineren ze een het tijdens carrière met het het opvoeden van een groot gezin? van Hanteren papa en mama door dezelfde naar regels? En: hoe doe in je dat als op je er alleen een voor staat? Ontwikkelingspsycholoog door en tijdens gezinstherapeut Steven Pont kijkt mee door en legt naar uit.

In tijdens deze aflevering gaat het naar om zelfstandigheid, door want het ultieme doel van tijdens opvoeden is dat op uit je kinderen het tijdens gaan redden zonder jou. uit Je moet je de kinderen vrijlaten. Op praktisch en de emotioneel gebied. En op dat is door vallen een en opstaan.

januari 2020
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!