Programma gemist?

We richten een ons op de opvoedidealen naar van van de ouders. Want per gezin, met op tv en zelfs binnen het het gezin, kunnen deze natuurlijk uit enorm de verschillen. Wat vind je belangrijk als door ouder? van En hoe projecteer je op jouw idealen de op de kinderen? In hoeverre een door moet je dat überhaupt doen? uit Alles op tv komt aan bod: godsdienstige een idealen, gaven van en talenten, zelfstandigheid, respect uit en nog veel van meer.

We in werpen een uit blik op de tv, de tablet met en de in telefoon. op tv Kortom: het mediagebruik. Want op wat is het soms door toch lastig om met daar goede regels een omheen te bouwen. naar Het feit een dat we als tijdens ouder ook geen referentiekader hebben, op maakt het in mediagebruik op een blijvend discussiepunt. Hoe door gaan de ouders van hiermee om? En uit wat zegt Steven Pont over van gezond door mediagebruik?

In deze aflevering een richten het we ons op de kinderen: op wat met is hun onderlinge band? Hoe in stimuleer je als uit naar ouder een goede broer-zusband en wat op tv doe door je als met ze elkaar steeds op tv in de haren naar vliegen? Bemiddel je als ouder een of is die onderlinge naar strijd wel goed tijdens voor in hen?

In deze aflevering het gaat het het om consequentie, een want wat zouden we allemaal een graag door consequent zijn. Maar met dat blijkt in de in praktijk moeilijker dan van in theorie. in Hoe leer je de je kinderen eigenlijk naar echt luisteren en hoe op tv bewaar tijdens je je geduld als op tv ze dat niet door doen?

In een deze aflevering richten het we ons vooral op de de ouders: wat de is hun de rol in op de opvoeding? Hoe combineren ze een van op carrière met het opvoeden van een naar van groot gezin? Hanteren op tv papa en mama dezelfde regels? En: tijdens hoe doe een je dat als je een er alleen voor een staat? Ontwikkelingspsycholoog het en tijdens gezinstherapeut Steven Pont kijkt mee en op tv legt de uit.

In uit deze aflevering gaat het om door met zelfstandigheid, want het ultieme doel door van opvoeden is dat door naar je kinderen het gaan redden zonder op tv met jou. Je moet je kinderen vrijlaten. tijdens het Op praktisch en emotioneel de gebied. En op dat is vallen en de opstaan.

juni 2020
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!