Programma gemist?

We tijdens richten ons op door de opvoedidealen van de in ouders. Want per op tv gezin, met en zelfs binnen het gezin, op tv kunnen deze natuurlijk enorm op verschillen. op Wat vind de je belangrijk als ouder? En een hoe projecteer je op jouw idealen op de de kinderen? In hoeverre in moet je dat uit überhaupt doen? op tv Alles komt aan bod: naar godsdienstige idealen, gaven een de en talenten, zelfstandigheid, respect en nog in veel uit meer.

We werpen een op uit blik op de een tv, de tablet tijdens en de telefoon. Kortom: het een mediagebruik. Want wat uit is naar het soms toch lastig om naar daar goede regels omheen met te door bouwen. Het de feit dat we in als ouder ook geen referentiekader hebben, met maakt het door mediagebruik door een blijvend discussiepunt. tijdens Hoe gaan de het ouders hiermee om? En wat zegt naar Steven Pont op over gezond van mediagebruik?

In naar deze aflevering richten we uit ons op op de kinderen: wat de is hun door onderlinge band? Hoe stimuleer tijdens je als ouder het een goede broer-zusband een en wat doe je als een op ze elkaar steeds in de haren op vliegen? Bemiddel naar je als ouder een of is een die onderlinge strijd wel in goed voor door hen?

In deze aflevering op gaat het door om consequentie, van want wat zouden we met allemaal graag consequent zijn. tijdens Maar de dat blijkt in de door praktijk moeilijker dan in op tv met theorie. Hoe leer je je het kinderen eigenlijk echt naar luisteren door en hoe bewaar je je geduld op als ze uit dat niet een doen?

In de deze aflevering van richten we ons vooral uit op de ouders: wat met is hun door rol in de door opvoeding? Hoe combineren ze een tijdens carrière op met het een opvoeden van een tijdens groot gezin? Hanteren papa en de mama naar dezelfde regels? En: hoe doe op je dat als je een er het alleen voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en van gezinstherapeut Steven op Pont met kijkt mee en legt met uit.

In in deze aflevering gaat het een om zelfstandigheid, want het het ultieme doel van van opvoeden is dat de je kinderen op tv het gaan redden van zonder jou. Je moet uit de je kinderen vrijlaten. Op praktisch van en emotioneel gebied. uit En dat is vallen naar en in opstaan.

mei 2021
14-05-2018 22:15

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

07-05-2018 22:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon. Kortom: het mediagebruik. Want wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een b...

30-04-2018 22:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

In deze aflevering richten we ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusband en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel g...

23-04-2018 22:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

16-04-2018 22:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

In deze aflevering richten we ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels? En: hoe doe je dat als je er alleen voor staa...

09-04-2018 22:15

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!