Programma gemist?

We richten ons uit op de tijdens opvoedidealen van de in ouders. van Want per gezin, en zelfs op binnen het gezin, op tv kunnen deze natuurlijk naar enorm verschillen. tijdens Wat vind je belangrijk als naar ouder? En hoe op projecteer de je jouw idealen op op tv de kinderen? In van hoeverre moet je door dat überhaupt doen? Alles met komt aan door bod: naar godsdienstige idealen, gaven en talenten, zelfstandigheid, tijdens respect en nog van veel een meer.

We op tv werpen een tijdens blik op de de tv, de tablet en de met telefoon, kortom tijdens het mediagebruik. Wat de is het met soms toch lastig om daar de goede regels omheen te de bouwen. met Het feit het dat we als ouder ook geen in referentiekader hebben, het maakt het met mediagebruik een in blijvend discussiepunt. Hoe gaan de ouders op het hiermee om? En wat de zegt Steven Pont over in gezond de mediagebruik?

We richten ons naar op de het kinderen: naar wat is hun van onderlinge band? Hoe op stimuleer je als een ouder een goede broer-zusrelatie en het wat doe je als met de ze elkaar steeds in de haren het vliegen? Bemiddel de je als ouder uit of is een die onderlinge strijd op wel goed voor een hen?

In deze met aflevering gaat in het om consequentie, want de wat zouden we allemaal in een graag consequent zijn. Maar dat blijkt de in de praktijk uit moeilijker op dan in door theorie. Hoe leer je je op kinderen met eigenlijk echt luisteren uit en hoe bewaar je je geduld in als naar ze dat niet uit doen?

We richten ons van de vooral op de ouders: een wat is hun een rol in de opvoeding? Hoe in combineren de ze een carrière een met het opvoeden van uit een groot gezin? in Hanteren papa van en mama door dezelfde regels en hoe doe je in dat als je op tv naar er alleen voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en in gezinstherapeut een Steven Pont uit kijkt mee en van legt uit.

In met deze aflevering gaat het het om zelfstandigheid, want het het het ultieme doel van opvoeden is dat op tv je kinderen op het gaan redden zonder met jou. naar Je moet je kinderen de vrijlaten. Op praktisch met en emotioneel gebied. En uit dat is vallen de en in opstaan.

januari 2021
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!