Programma gemist?

We op richten ons op naar de opvoedidealen van de ouders. het Want per door gezin, en in zelfs binnen een het gezin, kunnen op deze natuurlijk enorm verschillen. uit Wat vind van je belangrijk als ouder? op En hoe op tv projecteer je jouw idealen van op de kinderen? In tijdens hoeverre moet het je dat met überhaupt doen? Alles komt aan bod: door godsdienstige idealen, de gaven en talenten, zelfstandigheid, uit respect en nog van van veel meer.

We tijdens werpen een blik de op de tijdens tv, de tablet en de uit telefoon, kortom het mediagebruik. tijdens Wat op tv is het naar soms toch lastig een om daar goede regels omheen op te bouwen. Het feit uit dat de we als ouder ook geen van referentiekader hebben, in maakt het mediagebruik van een blijvend discussiepunt. op tv Hoe gaan het de ouders hiermee met om? En een wat zegt Steven door Pont over gezond met mediagebruik?

We richten ons in op op de kinderen: op tv wat is hun in onderlinge band? Hoe stimuleer met je als ouder een uit goede broer-zusrelatie en op tv wat met doe je als naar ze elkaar steeds in de op tv haren vliegen? Bemiddel het je als een ouder of is die onderlinge uit strijd wel goed op uit voor hen?

In deze aflevering op tv gaat naar het om naar consequentie, want wat zouden we allemaal een graag consequent met zijn. Maar dat blijkt met in naar de praktijk moeilijker dan in tijdens theorie. de Hoe leer je in je kinderen eigenlijk uit echt luisteren en tijdens hoe bewaar tijdens je je geduld als in ze dat de niet doen?

We richten een ons vooral op op de ouders: op tv wat is hun van rol in de van opvoeding? Hoe op tv combineren ze een op carrière met het opvoeden van tijdens een groot van gezin? Hanteren papa en door mama dezelfde regels een en hoe doe je uit dat naar als je er alleen op voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en het naar gezinstherapeut Steven Pont kijkt mee tijdens en op tv legt uit.

In deze aflevering naar gaat het om van zelfstandigheid, want het van ultieme doel van door opvoeden is uit dat je kinderen het tijdens gaan uit redden zonder jou. Je moet tijdens je naar kinderen vrijlaten. Op op tv praktisch en van emotioneel gebied. En dat is een vallen en een opstaan.

november 2019
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!