Programma gemist?

We door richten ons op de het opvoedidealen van de ouders. een Want met per gezin, en op tv zelfs binnen op tv het gezin, kunnen door deze natuurlijk enorm de verschillen. Wat vind een je belangrijk als ouder? in En hoe met projecteer je jouw een idealen op de kinderen? een In hoeverre met moet je dat überhaupt doen? Alles op tv komt aan bod: een godsdienstige het idealen, gaven met en talenten, zelfstandigheid, respect en in nog veel met meer.

We werpen op een blik op naar de tv, van de tablet en de telefoon, op tv kortom een het mediagebruik. Wat is het op op tv soms toch lastig om daar goede de regels omheen de te bouwen. het Het feit een dat we als ouder uit ook geen naar referentiekader hebben, maakt het mediagebruik de een in blijvend discussiepunt. Hoe tijdens gaan de ouders hiermee om? En de wat zegt een Steven een Pont over gezond een mediagebruik?

We richten ons door op de naar kinderen: wat van is hun onderlinge band? Hoe op tv door stimuleer je als door ouder een goede met broer-zusrelatie en wat het doe je als tijdens ze elkaar steeds in de haren het tijdens vliegen? Bemiddel je als ouder naar of is die onderlinge het de strijd wel goed voor het hen?

In naar deze aflevering in gaat het om in consequentie, want wat zouden tijdens we allemaal graag consequent een zijn. Maar dat blijkt in in de praktijk van moeilijker dan in een theorie. Hoe door leer je je kinderen tijdens eigenlijk echt luisteren met en hoe bewaar op je je naar geduld op tv als ze dat een niet doen?

We richten met ons vooral op met de op tv ouders: wat is hun rol in in de opvoeding? de Hoe combineren ze tijdens een op carrière met het opvoeden van een van groot gezin? in Hanteren in papa en mama door dezelfde regels en hoe de doe je dat op als je er alleen op tv voor staat? uit Ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont op tv kijkt een mee en legt in uit.

In de deze aflevering gaat het om op in zelfstandigheid, want het het ultieme doel van opvoeden is op dat je kinderen het in door gaan redden zonder jou. door Je moet van je kinderen vrijlaten. Op het praktisch en emotioneel gebied. de En dat tijdens is vallen en door opstaan.

mei 2021
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!