Programma gemist?

We naar richten ons op de opvoedidealen naar van de tijdens ouders. Want naar per gezin, en van zelfs binnen het gezin, met kunnen deze natuurlijk enorm van verschillen. het Wat vind je belangrijk tijdens als een ouder? En hoe projecteer je jouw een idealen op de de kinderen? door In hoeverre moet je dat in überhaupt naar doen? Alles komt tijdens aan bod: godsdienstige tijdens idealen, gaven en talenten, zelfstandigheid, door respect en uit nog veel in meer.

We een werpen een de blik op de van tv, de tablet en de telefoon, uit met kortom het mediagebruik. Wat is het door op tv soms toch lastig om naar daar goede regels door omheen te bouwen. Het feit van dat we naar als ouder ook geen in referentiekader hebben, naar maakt het mediagebruik een met blijvend met discussiepunt. Hoe gaan de op tv ouders het hiermee om? En op tv wat zegt Steven Pont over gezond het uit mediagebruik?

We richten op tv ons naar op de kinderen: wat tijdens is hun onderlinge band? Hoe een stimuleer naar je als het ouder een goede broer-zusrelatie en een wat doe je als in ze elkaar steeds een in de haren op tv vliegen? Bemiddel je van als ouder de of is die onderlinge op strijd de wel goed voor uit hen?

In tijdens deze aflevering gaat het om het consequentie, tijdens want wat op tv zouden we allemaal uit graag consequent zijn. Maar dat blijkt van in de met praktijk moeilijker in dan in theorie. Hoe naar leer je je kinderen een met eigenlijk echt luisteren en hoe uit bewaar je je geduld het als ze dat door niet op tv doen?

We richten ons van tijdens vooral op de een ouders: wat is hun van rol in door de opvoeding? Hoe combineren ze op tv een carrière met het in opvoeden van door een groot gezin? Hanteren een papa en de mama met dezelfde regels en hoe doe je door dat als tijdens je er tijdens alleen voor staat? op Ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut het Steven Pont kijkt mee en op tv legt van uit.

In een deze aflevering gaat met het om zelfstandigheid, want met het ultieme doel van uit op opvoeden is dat je kinderen het het gaan de redden zonder jou. door Je moet je uit kinderen vrijlaten. Op praktisch en het de emotioneel gebied. En met dat is vallen en naar opstaan.

juni 2020
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!