Programma gemist?

We richten ons het op tijdens de opvoedidealen van de ouders. tijdens Want per gezin, op tv en zelfs binnen de het de gezin, kunnen deze op tv natuurlijk enorm de verschillen. Wat vind je tijdens belangrijk als ouder? in En hoe projecteer je van jouw idealen op de door kinderen? in In hoeverre op tv moet je dat überhaupt doen? een Alles komt aan bod: in godsdienstige idealen, gaven het en talenten, uit zelfstandigheid, respect en in nog tijdens veel meer.

We werpen van een blik op door de de tv, de tablet en naar de telefoon, uit kortom het mediagebruik. van Wat is het soms toch lastig de een om daar goede regels omheen een te op bouwen. Het feit dat door we als ouder de ook geen het referentiekader hebben, maakt het op mediagebruik een blijvend discussiepunt. van Hoe tijdens gaan de ouders hiermee om? En een wat zegt naar Steven met Pont over gezond de mediagebruik?

We richten ons op tv op de tijdens kinderen: wat op is hun onderlinge met band? Hoe stimuleer met je als ouder een goede van broer-zusrelatie door en wat naar doe je als ze op tv elkaar steeds in uit de haren vliegen? tijdens Bemiddel je als ouder een of tijdens is die onderlinge op strijd wel goed voor uit hen?

In deze aflevering in gaat het om met consequentie, naar want wat zouden door we allemaal graag consequent zijn. door Maar dat op tv blijkt in tijdens de praktijk de moeilijker dan in theorie. door Hoe leer van je je kinderen eigenlijk echt het luisteren en hoe bewaar naar je tijdens je geduld als ze met dat van niet doen?

We richten van ons op tv vooral op de van ouders: wat is hun rol op in de met opvoeding? Hoe combineren ze naar een carrière met het naar opvoeden op van een tijdens groot gezin? Hanteren papa en mama uit dezelfde regels tijdens en hoe een doe je dat op tv als je op tv er alleen voor van staat? Ontwikkelingspsycholoog en naar gezinstherapeut Steven Pont van kijkt mee en legt in uit.

In tijdens deze aflevering gaat op tv het om zelfstandigheid, want van het ultieme doel van door opvoeden van is dat je kinderen op tv het gaan redden zonder uit jou. Je in moet je kinderen naar vrijlaten. Op het praktisch en emotioneel gebied. het En dat het is vallen op tv en opstaan.

september 2021
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!