Programma gemist?

We uit richten ons op de de opvoedidealen van de een ouders. op Want per gezin, en zelfs binnen met het gezin, met kunnen deze natuurlijk enorm een tijdens verschillen. Wat vind het je belangrijk als ouder? naar En hoe projecteer in je jouw idealen op een de kinderen? op tv In hoeverre moet je een dat überhaupt doen? Alles tijdens komt aan met bod: godsdienstige idealen, tijdens gaven en talenten, in zelfstandigheid, van respect en nog veel het meer.

We werpen de een de blik op de tv, de tablet in en op tv de telefoon, de kortom het mediagebruik. Wat is met het met soms toch lastig om daar goede de regels omheen tijdens te bouwen. Het feit op dat naar we als ouder ook geen tijdens referentiekader hebben, maakt op tv het mediagebruik door een blijvend discussiepunt. Hoe in gaan de in ouders hiermee om? En tijdens wat zegt Steven op Pont over gezond met door mediagebruik?

We richten ons naar op tijdens de kinderen: wat is naar hun onderlinge band? Hoe in stimuleer uit je als uit ouder een goede broer-zusrelatie en tijdens wat doe op je als ze met elkaar steeds in met de haren door vliegen? Bemiddel je als ouder een of van is die onderlinge strijd de wel goed voor een hen?

In op deze aflevering gaat het om uit consequentie, tijdens want wat uit zouden we allemaal van graag consequent zijn. Maar dat blijkt op in de praktijk op tv moeilijker op dan in theorie. een Hoe leer je je naar kinderen eigenlijk echt de luisteren en hoe bewaar van je je geduld in het als ze dat niet naar doen?

We in richten ons vooral op op de ouders: wat is op tv hun rol in een op de opvoeding? Hoe combineren door ze een carrière door met het opvoeden van op tv een groot op tv gezin? Hanteren papa in en mama dezelfde door regels en naar hoe doe je in dat als je er alleen van voor staat? Ontwikkelingspsycholoog en in gezinstherapeut Steven Pont door de kijkt mee en legt tijdens uit.

In in deze aflevering gaat het om op tijdens zelfstandigheid, want het ultieme doel het van opvoeden met is dat naar je kinderen het gaan redden op tv zonder door jou. Je moet je een kinderen vrijlaten. Op praktisch een en van emotioneel gebied. En dat is een vallen en uit opstaan.

september 2020
04-09-2018 15:10

Eigen opvoedidealen

De Opvoeders - Eigen opvoedidealen

We richten ons op de opvoedidealen van de ouders. Want per gezin, en zelfs binnen het gezin, kunnen deze natuurlijk enorm verschillen. Wat vind je belangrijk als ouder? En hoe projecteer je jouw idealen op de kinderen? In hoeverre moet je d...

28-08-2018 15:15

Mediagebruik

De Opvoeders - Mediagebruik

We werpen een blik op de tv, de tablet en de telefoon, kortom het mediagebruik. Wat is het soms toch lastig om daar goede regels omheen te bouwen. Het feit dat we als ouder ook geen referentiekader hebben, maakt het mediagebruik een blijven...

21-08-2018 15:15

Broertjes en zusjes

De Opvoeders - Broertjes en zusjes

We richten ons op de kinderen: wat is hun onderlinge band? Hoe stimuleer je als ouder een goede broer-zusrelatie en wat doe je als ze elkaar steeds in de haren vliegen? Bemiddel je als ouder of is die onderlinge strijd wel goed voor hen?

14-08-2018 15:15

Consequent zijn

De Opvoeders - Consequent zijn

In deze aflevering gaat het om consequentie, want wat zouden we allemaal graag consequent zijn. Maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan in theorie. Hoe leer je je kinderen eigenlijk echt luisteren en hoe bewaar je je geduld als ze dat...

07-08-2018 15:15

Opvoeden als team

De Opvoeders - Opvoeden als team

We richten ons vooral op de ouders: wat is hun rol in de opvoeding? Hoe combineren ze een carrière met het opvoeden van een groot gezin? Hanteren papa en mama dezelfde regels en hoe doe je dat als je er alleen voor staat? Ontwikkelingspsych...

31-07-2018 15:10

Zelfstandigheid

De Opvoeders - Zelfstandigheid

In deze aflevering gaat het om zelfstandigheid, want het ultieme doel van opvoeden is dat je kinderen het gaan redden zonder jou. Je moet je kinderen vrijlaten. Op praktisch en emotioneel gebied. En dat is vallen en opstaan.

De Opvoeders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Opvoeders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Opvoeders bij De Opvoeders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Opvoeders. Heb je een uitzending van De Opvoeders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Opvoeders gemist

Uitzending gemist van De Opvoeders? Hier kun je alle uitzendingen van De Opvoeders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 04-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!