Programma gemist?

Informerende maar tegelijk met met ook luchtige test die depressies bespreekbaar de op maakt. Er heerst nog altijd in een taboe op tv rond het onderwerp. Klachten naar worden weggewuifd met in teksten in als: 'Stel je niet aan', of het 'Kop het op!'. Terwijl depressie een naar serieus uit te nemen psychische ziekte is. het In in vier spelrondes beantwoorden BN'ers en uit publiek vragen over onder een andere op tv verschillende soorten depressies, de de biologie van depressie, door symptomen de en behandelingen. Iedereen door die meedoet aan de test is op na afloop de in staat door de signalen van een depressie op tv in te herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt in tijdens de studio verschillende tijdens bekende en op tv onbekende gasten een die vertellen over hun het persoonlijke ervaringen. Hoe met was het voor hen de om van een depressie op te hebben? Hoe tijdens klommen zij uit het met dal? Wat heeft hun omgeving het daarin betekent? Psychiater van Robert Schoevers is door in de door studio aanwezig met voor de nodige uitleg op en in toelichting.

Informerende maar de tegelijk ook met luchtige test die depressies het bespreekbaar maakt. Er met heerst nog altijd uit een taboe rond het in onderwerp. Klachten worden tijdens weggewuifd met teksten een als: tijdens 'Stel je niet aan', of van 'Kop een op!'. terwijl depressie een serieus een te het nemen psychische met ziekte is. In vier spelrondes beantwoorden een BN'ers en van publiek vragen over onder op andere verschillende soorten met van depressies, de biologie van depressie, tijdens symptomen en behandelingen. met Iedereen die door meedoet aan de test is door tijdens na afloop in staat een de signalen met van een depressie te herkennen. Sophie tijdens de Hilbrand ontvangt in de een studio verschillende bekende en onbekende naar gasten tijdens die vertellen over hun met persoonlijke ervaringen. Hoe was een met het voor hen om een op tv depressie te hebben? Hoe met door klommen zij uit het dal? Wat een heeft hun omgeving op daarin tijdens betekend? Psychiater Robert Schoevers met is naar in de studio aanwezig voor de uit tijdens nodige uitleg en tijdens toelichting.

Informerende een maar tegelijk ook luchtige door test op tv die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst door in nog altijd een taboe rond het op tv onderwerp. door Klachten worden weggewuifd met een teksten als: uit 'Stel je tijdens niet aan', of 'Kop op!', terwijl naar depressie tijdens een serieus uit te nemen psychische ziekte is. In door door vier spelrondes beantwoorden BN'ers en uit publiek vragen een over onder uit andere verschillende soorten depressies, de de biologie van depressie, door symptomen en door behandelingen. Iedereen die meedoet aan in de met test is na van afloop in staat de een signalen het van een depressie te herkennen. door Sophie op tv Hilbrand ontvangt in de studio op verschillende bekende van en onbekende gasten die vertellen tijdens over hun persoonlijke uit op ervaringen. Hoe was het voor hen met om een door depressie te hebben? een Hoe in klommen zij uit door het dal? Wat heeft hun naar omgeving daarin een betekend? Psychiater Robert Schoevers uit is de in de studio aanwezig de voor de uit nodige uitleg en het toelichting.

augustus 2021
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!