Programma gemist?

Informerende maar uit tegelijk ook luchtige test uit die op depressies bespreekbaar op maakt. Er heerst nog met altijd een taboe het rond het tijdens onderwerp. Klachten worden weggewuifd met het teksten als: 'Stel in je niet aan', of van naar 'Kop op!'. Terwijl een depressie een serieus te nemen psychische tijdens ziekte met is. In vier spelrondes op tv beantwoorden op BN'ers en publiek vragen over onder door andere verschillende naar soorten op depressies, de biologie van depressie, symptomen met en behandelingen. met Iedereen die meedoet door aan de het test is op na afloop in staat de van signalen van een depressie in te herkennen. tijdens Sophie Hilbrand ontvangt in het door de studio verschillende bekende uit en onbekende gasten die vertellen met over de hun persoonlijke ervaringen. Hoe in was het voor hen door de om een depressie te hebben? in Hoe klommen zij naar uit het dal? het Wat met heeft hun omgeving op daarin betekent? Psychiater Robert tijdens Schoevers is in door de studio het aanwezig voor de de nodige uitleg en van toelichting.

Informerende maar tijdens tegelijk naar ook luchtige test die depressies bespreekbaar van maakt. Er het heerst nog altijd het een taboe uit rond het onderwerp. op tv Klachten worden weggewuifd met een teksten als: 'Stel het je niet aan', in of 'Kop op!'. op tv terwijl depressie een met serieus te nemen op tv psychische ziekte is. In door naar vier spelrondes beantwoorden BN'ers en met publiek van vragen over onder andere verschillende soorten van depressies, het de biologie van depressie, van symptomen en een behandelingen. Iedereen het die meedoet aan de test het is na afloop op in staat de signalen van van een met depressie te herkennen. Sophie op tv Hilbrand ontvangt in met de studio verschillende de bekende in en onbekende gasten een die vertellen over hun van persoonlijke de ervaringen. Hoe was het voor uit hen tijdens om een depressie te hebben? op tv Hoe een klommen zij uit het uit dal? Wat heeft op tv hun omgeving op daarin betekend? Psychiater met Robert Schoevers is in de studio tijdens aanwezig voor door de nodige van uitleg en in toelichting.

Informerende maar tegelijk met ook luchtige naar test die depressies bespreekbaar door maakt. Er heerst een nog altijd een de taboe door rond het onderwerp. Klachten worden tijdens weggewuifd met een teksten als: op 'Stel je op tv niet aan', of op 'Kop op!', terwijl door depressie een serieus te een nemen psychische ziekte is. door In vier in spelrondes beantwoorden BN'ers en van publiek op tv vragen over onder door andere verschillende soorten depressies, de biologie uit van de depressie, symptomen een en behandelingen. Iedereen die op tv meedoet aan de test van is na met afloop in staat een de signalen van een depressie op tv uit te herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt in het de studio verschillende op tv bekende en van onbekende gasten die de vertellen door over hun persoonlijke ervaringen. het Hoe was in het voor hen om naar een depressie te hebben? het Hoe klommen zij uit tijdens het dal? in Wat heeft door hun omgeving daarin betekend? het Psychiater op Robert Schoevers is tijdens in de studio aanwezig uit voor de nodige op uitleg en in toelichting.

oktober 2020
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!