Programma gemist?

Informerende het maar tegelijk ook luchtige van test die met depressies bespreekbaar maakt. Er naar heerst uit nog altijd een taboe het rond het in onderwerp. Klachten worden door weggewuifd met teksten op tv als: 'Stel je niet aan', of in 'Kop op!'. op Terwijl naar depressie een serieus het te nemen psychische ziekte met is. In vier het spelrondes beantwoorden op BN'ers en publiek vragen naar over onder andere verschillende soorten het tijdens depressies, de biologie van depressie, symptomen de en behandelingen. door Iedereen die meedoet op aan de van test is na de afloop in staat op tv de signalen van op tv een depressie te met herkennen. Sophie in Hilbrand ontvangt in de de studio verschillende tijdens bekende en onbekende gasten die het vertellen over in hun persoonlijke ervaringen. Hoe tijdens was uit het voor hen de om een depressie te met hebben? Hoe klommen zij uit uit het dal? Wat in heeft hun omgeving een in daarin betekent? Psychiater uit Robert Schoevers is in de op tv studio aanwezig voor de door van nodige uitleg en het toelichting.

Informerende in maar tegelijk ook op tv luchtige test die depressies op tv bespreekbaar maakt. Er uit heerst nog altijd de een taboe rond van het onderwerp. een Klachten worden uit weggewuifd met teksten een als: 'Stel je niet van aan', of met 'Kop op!'. terwijl op tv depressie een serieus door te nemen psychische ziekte is. In de vier de spelrondes beantwoorden BN'ers van en publiek vragen een over onder andere op tv verschillende soorten depressies, de het biologie van van depressie, symptomen en behandelingen. van Iedereen die meedoet aan uit in de test is na met afloop in staat de signalen met van een depressie van tijdens te herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt in naar de studio van verschillende bekende naar en onbekende gasten die de vertellen uit over hun persoonlijke tijdens ervaringen. Hoe was het voor hen op tv om een depressie tijdens te hebben? Hoe met klommen zij uit uit het dal? tijdens Wat op tv heeft hun omgeving daarin van betekend? Psychiater het Robert Schoevers is door in de studio aanwezig voor de naar nodige uitleg uit en de toelichting.

Informerende de maar tegelijk ook tijdens luchtige test die op depressies bespreekbaar maakt. Er op heerst nog altijd uit een taboe rond het van tijdens onderwerp. Klachten worden weggewuifd naar met teksten als: 'Stel je de het niet aan', of 'Kop op!', op terwijl depressie een het serieus te op nemen psychische op ziekte is. In vier op spelrondes beantwoorden BN'ers en publiek op vragen naar over onder tijdens andere verschillende soorten depressies, de biologie het van depressie, een symptomen en behandelingen. tijdens Iedereen van die meedoet aan de test de is van na afloop in staat de uit signalen van een depressie op tv te uit herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt tijdens in de studio van verschillende bekende in en onbekende gasten op die vertellen over op tv hun persoonlijke ervaringen. Hoe was door het voor hen tijdens om een de depressie te hebben? in Hoe klommen zij met uit het dal? op Wat heeft hun uit omgeving daarin uit betekend? Psychiater tijdens Robert Schoevers is van in de studio aanwezig voor tijdens de op nodige uitleg en in toelichting.

januari 2020
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!