Programma gemist?

Informerende maar het tegelijk ook luchtige test door die depressies bespreekbaar in de maakt. Er heerst nog altijd het een taboe het rond het onderwerp. met Klachten worden weggewuifd van met teksten door als: 'Stel je niet aan', de of 'Kop op!'. Terwijl de van depressie een serieus op tv te nemen psychische ziekte een is. In vier spelrondes beantwoorden de BN'ers en door publiek een vragen over onder uit andere verschillende soorten depressies, door de biologie van op tv depressie, symptomen en behandelingen. door Iedereen die meedoet aan een de van test is na een afloop in staat op de signalen van een depressie van te herkennen. Sophie het de Hilbrand ontvangt in in de studio verschillende bekende en onbekende een met gasten die vertellen over hun van persoonlijke het ervaringen. Hoe was het op tv voor hen door om een depressie te hebben? op Hoe klommen van zij uit het dal? Wat uit heeft hun omgeving naar op tv daarin betekent? Psychiater Robert Schoevers is uit in de tijdens studio aanwezig voor de een nodige uitleg en de op tv toelichting.

Informerende maar een tegelijk ook luchtige test een die in depressies bespreekbaar maakt. Er een heerst nog altijd naar een taboe rond de het onderwerp. op tv Klachten worden weggewuifd op tv met teksten als: 'Stel je op tv niet op aan', of 'Kop met op!'. terwijl depressie een serieus met te nemen psychische de een ziekte is. In vier door spelrondes beantwoorden BN'ers een en publiek vragen over tijdens onder andere verschillende door soorten depressies, de biologie het van door depressie, symptomen en behandelingen. Iedereen tijdens die meedoet op aan naar de test is na op afloop in staat de op signalen van een depressie tijdens te van herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt in naar de studio uit verschillende van bekende en onbekende een gasten die vertellen over hun naar persoonlijke met ervaringen. Hoe was het naar voor hen om een depressie de te hebben? Hoe met klommen zij uit uit het dal? het Wat heeft hun met omgeving de daarin betekend? Psychiater Robert van Schoevers is in met de studio aanwezig voor tijdens de nodige de uitleg en op tv toelichting.

Informerende maar tegelijk op tv ook luchtige test het door die depressies bespreekbaar maakt. Er uit heerst nog altijd een met taboe rond naar het het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met een teksten als: 'Stel je de van niet aan', of 'Kop in op!', terwijl depressie een serieus op te nemen met psychische ziekte is. het In het vier spelrondes beantwoorden op tv BN'ers en publiek vragen een over onder andere verschillende soorten naar depressies, op tv de biologie van depressie, symptomen de naar en behandelingen. Iedereen het die meedoet aan de test is naar na afloop in in staat de signalen het van het een depressie te het herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt in naar uit de studio verschillende met bekende en onbekende gasten die tijdens vertellen over hun naar persoonlijke ervaringen. Hoe op was het voor hen op om het een depressie te hebben? Hoe het klommen zij uit in het de dal? Wat heeft hun van omgeving daarin tijdens betekend? Psychiater Robert Schoevers is van in de met studio aanwezig de voor de nodige op tv uitleg en op tv toelichting.

maart 2021
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!