Programma gemist?

Informerende maar door tegelijk het ook luchtige test met die depressies bespreekbaar tijdens maakt. Er heerst nog altijd een een taboe de rond het onderwerp. Klachten met worden weggewuifd tijdens met teksten uit als: 'Stel je niet met aan', of op 'Kop op!'. Terwijl depressie een een serieus te nemen tijdens psychische ziekte is. In de vier spelrondes beantwoorden het BN'ers en met publiek vragen over onder met andere verschillende tijdens soorten van depressies, de biologie van op tv depressie, symptomen en behandelingen. van Iedereen die meedoet naar aan de test op tv is na afloop met in staat de signalen naar door van een depressie te herkennen. van Sophie Hilbrand ontvangt in door de de studio verschillende tijdens bekende en onbekende gasten op die vertellen over hun een persoonlijke ervaringen. op Hoe was het voor hen tijdens om een een depressie te hebben? een Hoe klommen zij uit het het dal? op tv Wat heeft hun omgeving naar daarin betekent? een Psychiater Robert naar Schoevers is in de studio de aanwezig voor de in in nodige uitleg en uit toelichting.

Informerende maar in tegelijk van ook luchtige test die depressies een bespreekbaar maakt. met Er heerst nog altijd met een taboe een rond het onderwerp. Klachten op worden weggewuifd met teksten een als: 'Stel je door niet aan', de of 'Kop de op!'. terwijl depressie een de serieus te op tv nemen psychische ziekte is. tijdens In tijdens vier spelrondes beantwoorden van BN'ers en publiek vragen op over onder andere verschillende soorten de depressies, naar de biologie door van depressie, symptomen en op behandelingen. Iedereen die door meedoet aan de naar test is na afloop in een door staat de signalen van een depressie op te herkennen. Sophie naar Hilbrand ontvangt op tv in de de studio verschillende een bekende en onbekende gasten die vertellen op op over hun persoonlijke ervaringen. Hoe een was het voor hen de om een depressie op de te hebben? Hoe van klommen zij uit het dal? Wat naar naar heeft hun omgeving van daarin betekend? Psychiater een Robert Schoevers is in een de studio aanwezig voor de een nodige uitleg door en uit toelichting.

Informerende maar tegelijk op tv ook luchtige test op tv die in depressies bespreekbaar maakt. Er met heerst nog de altijd een taboe naar rond het onderwerp. naar Klachten worden weggewuifd met de teksten als: uit 'Stel je niet aan', tijdens of 'Kop naar op!', terwijl depressie een serieus tijdens te nemen het psychische ziekte is. In op vier spelrondes het beantwoorden BN'ers uit en publiek vragen met over onder andere verschillende soorten op tv depressies, de biologie van op tv van depressie, symptomen en behandelingen. Iedereen op die meedoet het aan de test naar is op na afloop in staat tijdens de signalen van een depressie uit te op herkennen. Sophie Hilbrand op ontvangt in de studio door verschillende bekende door en onbekende gasten op tv die vertellen over met hun persoonlijke ervaringen. Hoe was met met het voor hen op om een depressie de te hebben? Hoe klommen op tv zij uit het op dal? Wat heeft hun door omgeving daarin van betekend? Psychiater in Robert Schoevers is de in de studio aanwezig voor door de nodige uitleg en de op tv toelichting.

juli 2020
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!