Programma gemist?

Informerende maar een tegelijk ook een luchtige test op die depressies bespreekbaar naar maakt. Er heerst nog uit altijd een taboe rond op het onderwerp. Klachten worden door door weggewuifd met teksten als: naar 'Stel je naar niet aan', of het 'Kop op!'. Terwijl depressie een uit serieus te nemen tijdens psychische ziekte is. in In vier spelrondes het beantwoorden BN'ers op en publiek vragen naar over onder andere het verschillende soorten depressies, de biologie uit van depressie, met symptomen en behandelingen. Iedereen op tv die meedoet aan op tv uit de test is uit na afloop in het staat de signalen van tijdens een depressie op tv te herkennen. Sophie in Hilbrand ontvangt in het de studio verschillende bekende met en onbekende gasten die op vertellen over hun naar persoonlijke ervaringen. Hoe was door het voor hen in om een door depressie in te hebben? Hoe klommen zij naar uit het dal? Wat een heeft hun een omgeving van daarin betekent? Psychiater Robert Schoevers een is in de studio de in aanwezig voor de uit nodige uitleg en in toelichting.

Informerende uit maar tegelijk ook luchtige test het die depressies op tv bespreekbaar maakt. Er heerst van nog op altijd een taboe rond het van onderwerp. door Klachten worden weggewuifd het met teksten als: 'Stel je de naar niet aan', of 'Kop op!'. terwijl met de depressie een serieus van te nemen psychische ziekte is. in In de vier spelrondes beantwoorden in BN'ers en publiek naar vragen over onder met andere verschillende soorten depressies, de biologie door van het depressie, symptomen en behandelingen. Iedereen naar die meedoet aan een de test is tijdens de na afloop in staat de het signalen uit van een depressie te herkennen. de Sophie uit Hilbrand ontvangt in de studio verschillende op tv bekende en onbekende de van gasten die vertellen over hun naar persoonlijke ervaringen. Hoe was met het voor hen uit om naar een depressie op tv te hebben? Hoe op tv klommen zij uit het een dal? Wat heeft hun uit omgeving door daarin betekend? Psychiater de Robert Schoevers is in de een studio aanwezig het voor de nodige uitleg met en de toelichting.

Informerende van maar tegelijk uit ook luchtige test die een depressies bespreekbaar maakt. Er heerst van nog altijd door een taboe rond een het onderwerp. op tv Klachten worden weggewuifd met teksten tijdens als: 'Stel van je niet op tv aan', of in 'Kop op!', terwijl door depressie een serieus op te nemen psychische ziekte is. met In de vier spelrondes beantwoorden BN'ers door en publiek vragen in over onder andere verschillende in soorten het depressies, de biologie van op tv depressie, symptomen en behandelingen. Iedereen naar die meedoet aan in de de test is na afloop het in staat de op signalen van een depressie het te herkennen. Sophie een Hilbrand tijdens ontvangt in een de studio verschillende bekende en op onbekende gasten die het vertellen over op tv hun persoonlijke ervaringen. van Hoe was de het voor hen om een een depressie te van hebben? Hoe klommen zij met uit het dal? in Wat in heeft hun omgeving tijdens daarin betekend? Psychiater Robert Schoevers is op uit in de studio het aanwezig voor de naar nodige uitleg en op tv toelichting.

november 2019
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!