Programma gemist?

Informerende maar tijdens tegelijk ook luchtige test uit die depressies een bespreekbaar maakt. Er door heerst nog met altijd een taboe rond het naar van onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten op tv als: het 'Stel je niet aan', of in 'Kop op!'. Terwijl met depressie van een serieus te nemen een psychische tijdens ziekte is. In vier het spelrondes beantwoorden BN'ers tijdens en publiek vragen over onder met andere verschillende tijdens soorten depressies, door de biologie van depressie, symptomen tijdens en behandelingen. in Iedereen die meedoet aan tijdens de uit test is na het afloop in op staat de signalen van een in depressie te op herkennen. Sophie Hilbrand uit ontvangt in de studio op tv verschillende bekende en onbekende door gasten op tv die vertellen over hun persoonlijke het ervaringen. uit Hoe was het voor hen tijdens om een depressie het te hebben? op tv Hoe klommen met zij uit het dal? Wat een heeft het hun omgeving daarin betekent? naar Psychiater Robert Schoevers is naar met in de studio aanwezig voor de de uit nodige uitleg en het toelichting.

Informerende maar tegelijk door uit ook luchtige test die depressies bespreekbaar met maakt. Er heerst op tv nog altijd een de taboe tijdens rond het onderwerp. Klachten op worden weggewuifd met het teksten als: 'Stel je naar niet aan', of van 'Kop op tv op!'. terwijl depressie een op tv serieus door te nemen psychische het ziekte is. In vier naar spelrondes beantwoorden BN'ers en publiek de vragen over onder van andere verschillende soorten op depressies, uit de biologie van depressie, symptomen een en behandelingen. Iedereen een die van meedoet aan de tijdens test is na afloop uit in staat in de signalen van van een depressie te de herkennen. Sophie door Hilbrand ontvangt in de studio verschillende tijdens bekende van en onbekende gasten die op vertellen over hun persoonlijke op tijdens ervaringen. Hoe was het met voor hen om een op tv depressie te tijdens hebben? Hoe klommen op tv zij uit het dal? de Wat heeft hun omgeving van daarin met betekend? Psychiater op tv Robert Schoevers is in de een studio aanwezig voor naar de nodige uitleg en naar naar toelichting.

Informerende maar naar tegelijk ook luchtige op tv test op tv die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst tijdens nog altijd een met taboe in rond het onderwerp. Klachten worden tijdens de weggewuifd met teksten als: 'Stel je het niet aan', van of 'Kop op!', op tv terwijl depressie een serieus het te met nemen psychische ziekte is. In op tv op vier spelrondes beantwoorden met BN'ers en publiek in vragen over onder andere van verschillende soorten depressies, het de biologie van depressie, symptomen een tijdens en behandelingen. Iedereen het die meedoet aan de test tijdens is na afloop tijdens in staat de signalen uit van een depressie de te een herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt een in de studio het verschillende bekende en onbekende door gasten die vertellen naar over hun het persoonlijke ervaringen. door Hoe was het het voor hen om een uit depressie te hebben? Hoe met op tv klommen zij uit het met dal? Wat uit heeft hun omgeving daarin een betekend? Psychiater Robert uit Schoevers is in van de studio op aanwezig voor de nodige uitleg en door door toelichting.

november 2020
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!