Programma gemist?

Informerende maar tijdens tegelijk ook op luchtige test die depressies bespreekbaar op tv maakt. een Er heerst nog altijd op tv een taboe rond het de onderwerp. in Klachten worden weggewuifd met teksten op als: 'Stel je met niet van aan', of 'Kop op!'. Terwijl het depressie een serieus naar te nemen van psychische ziekte is. In door vier spelrondes beantwoorden een op tv BN'ers en publiek vragen de over onder andere verschillende uit soorten depressies, de de biologie van depressie, symptomen door en de behandelingen. Iedereen die meedoet aan door de op test is na afloop in tijdens staat tijdens de signalen van een depressie tijdens te van herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt door in tijdens de studio verschillende bekende en de onbekende gasten het die vertellen over hun persoonlijke tijdens ervaringen. Hoe was uit het voor hen een om een door depressie te met hebben? Hoe klommen de zij uit het dal? Wat het heeft hun omgeving een daarin betekent? op tv Psychiater Robert op Schoevers is in op de studio aanwezig voor met de nodige uitleg en uit tijdens toelichting.

Informerende in maar tegelijk door ook luchtige test tijdens die depressies bespreekbaar maakt. met Er heerst op tv nog altijd een uit taboe rond het onderwerp. door Klachten worden weggewuifd met teksten de als: met 'Stel je niet door aan', of 'Kop op!'. terwijl op depressie een naar serieus te op nemen psychische ziekte het is. In vier spelrondes tijdens beantwoorden BN'ers en publiek het vragen door over onder andere verschillende soorten de depressies, de de biologie van met depressie, symptomen en het behandelingen. Iedereen die meedoet op aan de test van is het na afloop in staat op de signalen van een depressie het naar te herkennen. Sophie Hilbrand ontvangt uit in de studio verschillende het bekende en op tv onbekende uit gasten die vertellen over hun een persoonlijke ervaringen. naar Hoe was het de voor hen op om een depressie te hebben? Hoe het tijdens klommen zij uit het van dal? Wat heeft hun met omgeving daarin betekend? het Psychiater de Robert Schoevers is in van de studio in aanwezig voor de naar nodige uitleg en met toelichting.

Informerende op maar tegelijk met ook luchtige test die depressies bespreekbaar uit maakt. Er op heerst nog het altijd een taboe rond uit het onderwerp. Klachten tijdens worden weggewuifd het met teksten als: 'Stel je van op tv niet aan', of 'Kop op!', terwijl het depressie een serieus het te nemen psychische tijdens van ziekte is. In door vier spelrondes beantwoorden uit BN'ers en publiek vragen over onder een in andere verschillende soorten depressies, de biologie de van depressie, het symptomen en door behandelingen. Iedereen die meedoet aan met uit de test is na een afloop in de staat de signalen van een het depressie te herkennen. Sophie uit Hilbrand ontvangt in naar door de studio verschillende bekende en onbekende met van gasten die vertellen in over hun persoonlijke ervaringen. Hoe tijdens was het voor door hen om naar een depressie in te hebben? Hoe op klommen zij uit het op tv dal? Wat heeft in hun omgeving daarin betekend? Psychiater in een Robert Schoevers is een in de studio van aanwezig voor de nodige uitleg naar en met toelichting.

maart 2020
17-04-2019 19:25

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. Terwijl depressie een serieus t...

14-04-2018 22:10

HH

De Depressie Kennistest - HH

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!'. terwijl depressie een serieus t...

09-04-2018 21:30

De Depressie Kennistest

De Depressie Kennistest - De Depressie Kennistest

Informerende maar tegelijk ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Er heerst nog altijd een taboe rond het onderwerp. Klachten worden weggewuifd met teksten als: 'Stel je niet aan', of 'Kop op!', terwijl depressie een serieus t...

De Depressie Kennistest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Depressie Kennistest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Depressie Kennistest bij De Depressie Kennistest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Depressie Kennistest. Heb je een uitzending van De Depressie Kennistest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Depressie Kennistest gemist

Uitzending gemist van De Depressie Kennistest? Hier kun je alle uitzendingen van De Depressie Kennistest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 17-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!