Programma gemist?

Jarenlang in heeft hij gesprekken op gevoerd met in goede vrienden bij in de open haard, het tijdens wandelingen en op tv onder het genot van een versnapering. in Gedachtewisselingen over op waar we in heen zouden kunnen van gaan. Als mensheid. Gewoon. een Voorbij eten, veiligheid, onderdak. naar Wat naar is er voor moois te de van doen voorbij de door Ondergrens? Op naar De Bovengrens. Lebbis een kijkt met naar wat van we doen, waarom we dit doen naar en waar het van met heen gaat. Een avond onder de vrienden, meanderend over vragen. door Hij gaat verhalen uit vertellen en naar is veel aan de het woord, het zoals we tijdens gewend zijn van hem. een Het wordt naar zo'n avond die in voelt als een heerlijke uit maaltijd met het vrienden. Hield hij maar nooit door op.

januari 2021
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!