Programma gemist?

Jarenlang heeft het hij gesprekken gevoerd met met goede vrienden uit bij de open haard, het op tijdens wandelingen en uit onder het genot van met een versnapering. uit Gedachtewisselingen over waar we heen zouden een kunnen gaan. Als uit mensheid. Gewoon. Voorbij een eten, het veiligheid, onderdak. Wat is uit er een voor moois te doen voorbij het de Ondergrens? Op op tv naar De op tv Bovengrens. Lebbis kijkt een naar wat naar we doen, waarom we dit het doen en het waar het uit heen gaat. Een op tv avond onder vrienden, meanderend met over vragen. met Hij gaat verhalen vertellen en met is veel aan het uit op woord, zoals we gewend van zijn van hem. Het wordt op tv zo'n avond die van op tv voelt als een heerlijke maaltijd met een vrienden. Hield hij tijdens maar nooit naar op.

november 2019
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!