Programma gemist?

Jarenlang heeft hij tijdens gesprekken gevoerd met door goede vrienden in bij de open haard, op tv tijdens tijdens wandelingen en onder het genot uit van van een versnapering. Gedachtewisselingen over naar waar we heen naar zouden kunnen gaan. Als het mensheid. Gewoon. op Voorbij naar eten, veiligheid, onderdak. Wat is op er voor moois te van naar doen voorbij de op Ondergrens? Op naar op tv De Bovengrens. Lebbis kijkt naar wat op tv we doen, in waarom we dit doen op tv door en waar het het heen gaat. Een avond met onder vrienden, meanderend over vragen. uit Hij de gaat verhalen vertellen en is het tijdens veel aan het woord, zoals het we de gewend zijn van de hem. Het wordt zo'n avond die door voelt als een het heerlijke het maaltijd met vrienden. van Hield hij maar de nooit op.

juni 2020
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!