Programma gemist?

Jarenlang naar heeft hij naar gesprekken gevoerd met goede een vrienden bij de het open haard, tijdens de wandelingen en onder naar het genot uit van een versnapering. door Gedachtewisselingen over waar we heen zouden uit van kunnen gaan. Als mensheid. door Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, tijdens onderdak. tijdens Wat is er voor moois te met doen voorbij de uit Ondergrens? Op naar op tv De Bovengrens. uit Lebbis kijkt naar tijdens wat we doen, waarom de we dit doen in en het waar het naar heen gaat. Een tijdens avond onder vrienden, meanderend over tijdens vragen. Hij gaat door verhalen vertellen en naar is veel aan in het woord, zoals van we gewend zijn van uit hem. Het op wordt zo'n uit avond die voelt de als een heerlijke tijdens maaltijd met met vrienden. Hield hij maar nooit op tv op.

september 2020
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!