Programma gemist?

Jarenlang uit heeft hij gesprekken gevoerd het met goede vrienden bij op de open op tv haard, tijdens wandelingen en een onder het door genot van een op versnapering. Gedachtewisselingen over waar op tv we heen tijdens zouden kunnen gaan. door Als mensheid. op Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, op onderdak. Wat is er door voor moois te een doen voorbij door de Ondergrens? Op naar op tv De Bovengrens. Lebbis op tv kijkt naar naar wat we op tv doen, waarom we op tv dit doen en waar door het op heen gaat. Een avond onder een vrienden, meanderend over uit vragen. Hij door gaat verhalen vertellen en is door veel in aan het woord, uit zoals we gewend zijn uit van het hem. Het wordt zo'n op avond die voelt op als een heerlijke uit maaltijd met vrienden. op tv Hield hij maar uit nooit op.

september 2021
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!