Programma gemist?

Jarenlang uit heeft hij gesprekken gevoerd de met goede vrienden bij door de door open haard, een tijdens wandelingen en onder het genot tijdens van een in versnapering. Gedachtewisselingen over uit waar we heen zouden het kunnen het gaan. Als mensheid. Gewoon. uit Voorbij het eten, veiligheid, onderdak. met Wat is er met voor moois te doen voorbij de tijdens Ondergrens? Op naar naar De Bovengrens. Lebbis door kijkt naar op wat we met doen, waarom we dit de doen en waar op het heen gaat. met Een op tv avond onder vrienden, meanderend met over vragen. van Hij gaat verhalen door vertellen en is veel aan uit het woord, door zoals we gewend zijn van op hem. Het wordt tijdens zo'n naar avond die op voelt als een heerlijke maaltijd van met tijdens vrienden. Hield hij maar nooit uit op.

mei 2021
28-12-2018 22:45

De Bovengrens

Lebbis - De Bovengrens

Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veilighe...

Lebbis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lebbis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lebbis bij Lebbis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lebbis. Heb je een uitzending van Lebbis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lebbis gemist

Af en toe is hij bloedserieus, maar nooit zonder sterke grap. Dat is Lebbis.

Uitzending gemist van Lebbis? Hier kun je alle uitzendingen van Lebbis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-12-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!