Programma gemist?

Mother?s uit Balls portretteert de tijdens van oorsprong de Amerikaanse Amber Vineyard terwijl door ze het eerste Nederlandse met ballroom huis ?House op of Vineyard? creëert. het Met haar extravagante uit dansoptredens als Mother of door the House of in Vineyard naar geeft ze niet alleen haar in in ?kids? de kans zich te naar uiten op tv in een veilige, uit LHBTI+ vriendelijke omgeving, maar weet ze op tv op tv ballroom en voguing ook buiten deze op omgeving in op tv Nederland op de in kaart te zetten. Aansluitend, tijdens op in de dansfilm de Otherland, presenteert een jonge Vogue op tv danser zichzelf voor uit het een eerst op een Voodoo met Carnival Ball. Een op tv belangrijke danswedstrijd waarin hij uit zich de ten overstaande van zijn het House zal moeten op tv bewijzen als twister. Gebaseerd op uit een met biografisch verhaal naar van Elvin Elejandro met Martinez.

december 2019
12-04-2018 23:00

Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland

Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland - Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland

Mother?s Balls portretteert de van oorsprong Amerikaanse Amber Vineyard terwijl ze het eerste Nederlandse ballroom huis ?House of Vineyard? creëert. Met haar extravagante dansoptredens als Mother of the House of Vineyard geeft ze niet allee...

Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland bij Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Mother's Balls / Otherland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!