Programma gemist?

Padma Angdu, in een ogenschijnlijk op gewoon jongetje uit uit het Indiase Ladakh, naar is ontdekt als door reïncarnatie van een van legendarische, hoge Tibetaanse leraar. van Het betekent een grote door transformatie het voor Padma, de want niet langer uit zal hij zoals andere kinderen zijn met tijdens kindertijd beleven. Om in in de voetsporen het van zijn voorganger op tv te treden moet de jongen een terug naar de kloosterorde in van het zijn voorganger in Tibet, de maar allerlei obstakels staan uit hem door in de weg met om deze missie door te vervullen. Ver verwijderd van uit zijn klooster neemt van een oude door boeddhistische lama (leraar) en een tevens een traditioneel naar arts de zorg op en spirituele in ontwikkeling van de jongen van tijdens ter hand. Hij in wordt Padma's peetvader, leraar, uit maar ook zijn ondergeschikte. Terwijl tijdens Padma tevergeefs uit wacht in op volgelingen die hem met mogelijk ophalen, het probeert zijn peetvader een zo goed door mogelijke en op passende uit opleiding voor hem te vinden, door maar niemand uit wil de jongen een onder zijn uit hoede nemen. Overgeleverd aan uit elkaar, besluiten ze het samen te voet met dwars door India op door zoek te gaan een naar met zijn lotsbestemming in met Tibet. Hoewel Padma vanaf zijn vijfde uit jaar herinneringen heeft het die toegerekend worden de aan de de overleden van boeddhistische meester, blijft hij het niettemin een kleine jongen. De een tijdens dynamiek tussen deze twee is op tv daarom als met die van ouder en kind. het De film volgt het de het twee acht jaar in lang, wat resulteert in een op tv een intiem portret en door coming of age van een jongen van met zijn het peetvader met een op tv grote queeste de en prachtige cinematografie. Pas als naar Padma zich met kan verenigen met zijn tijdens klooster tijdens in Tibet, kan hij een zijn missie met volbrengen, maar of hem met dat gaat tijdens lukken is de de grote vraag.

Padma door Angdu, een ogenschijnlijk op tv gewoon jongetje uit het Indiase op tv Ladakh, naar is ontdekt als reïncarnatie naar van een legendarische hoge uit Tibetaanse leraar. met Het betekent uit een grote transformatie voor Padma, de want de niet langer zal hij een zoals andere kinderen door zijn kindertijd beleven. op tv Om in op de voetsporen op tv van zijn voorganger te treden, moet de de jongen terug de naar op de kloosterorde van uit zijn voorganger in Tibet, maar tijdens op tv allerlei obstakels staan het hem in de weg om uit deze missie te vervullen. van Ver verwijderd van van zijn in klooster neemt een naar oude boeddhistische lama (leraar), tijdens en tevens de een traditioneel arts, in de zorg van en spirituele ontwikkeling het van de jongen ter hand. op Hij wordt Padma's tijdens peetvader, leraar, maar ook uit op zijn ondergeschikte. Terwijl Padma tevergeefs wacht een op door volgelingen die hem mogelijk op ophalen, probeert op zijn peetvader een zo een goed mogelijke en passende uit van opleiding voor hem te vinden, met maar niemand wil door de de jongen onder zijn de hoede nemen. Overgeleverd aan op tv elkaar, besluiten tijdens ze samen te voet dwars door uit India op een zoek te gaan naar van in zijn lotsbestemming in Tibet. Hoewel het Padma de vanaf zijn 5e jaar herinneringen heeft de die toegerekend uit worden aan de met overleden boeddhistische meester, met blijft hij niettemin een naar kleine jongen. De naar dynamiek tussen het deze twee is op daarom als die van van ouder en kind. de De van film volgt de twee acht een op jaar lang, wat resulteert in het een intiem op portret en coming of age op tv in van een jongen met tijdens zijn peetvader op met een grote queeste en op prachtige cinematografie. met Pas als naar Padma zich kan verenigen met zijn tijdens de klooster in Tibet, kan een hij zijn missie volbrengen, maar naar of door hem dat de gaat lukken is de grote een vraag.

oktober 2020
21-10-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kinder...

15-04-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kindere...

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was bij De Boeddhistische Blik: Becoming who I was liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!