Programma gemist?

Padma Angdu, met een ogenschijnlijk gewoon tijdens jongetje uit uit het Indiase Ladakh, is ontdekt met met als reïncarnatie van een uit legendarische, hoge Tibetaanse leraar. het Het naar betekent een grote in transformatie voor Padma, want niet langer door van zal hij zoals andere kinderen het zijn kindertijd het beleven. Om in de voetsporen op tv van zijn voorganger naar te treden een moet de jongen terug tijdens naar de uit kloosterorde van uit zijn voorganger in Tibet, maar de allerlei obstakels staan de hem een in de op weg om deze missie het te vervullen. Ver op verwijderd van zijn klooster neemt het een oude in boeddhistische in lama (leraar) en tevens een een traditioneel arts de zorg op en spirituele in ontwikkeling van het de jongen het ter hand. Hij op wordt Padma's peetvader, leraar, maar ook op zijn ondergeschikte. Terwijl de Padma tevergeefs wacht naar op volgelingen die de met hem mogelijk ophalen, probeert de zijn peetvader met een zo goed mogelijke de en passende opleiding voor hem op het te vinden, maar niemand wil in de jongen onder door zijn hoede nemen. door Overgeleverd aan elkaar, van besluiten ze van samen te voet het dwars door India op in zoek te gaan tijdens naar zijn het lotsbestemming in Tibet. op Hoewel Padma vanaf zijn met vijfde jaar met herinneringen heeft die door toegerekend worden aan de naar overleden boeddhistische meester, blijft de hij niettemin een in met kleine jongen. De dynamiek tussen uit deze twee op tv is daarom als die de van op tv ouder en kind. tijdens De film volgt de twee acht door tijdens jaar lang, wat resulteert tijdens in een intiem portret en een uit coming of age in van een jongen met zijn peetvader op tv met van een grote queeste de en prachtige op cinematografie. Pas als op tv Padma zich kan verenigen door met zijn op tv klooster in Tibet, kan met hij zijn missie de volbrengen, maar of naar hem dat een gaat lukken is de het grote vraag.

Padma uit Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje de uit in het Indiase Ladakh, is ontdekt naar als in reïncarnatie van een op legendarische hoge Tibetaanse leraar. met Het in betekent een grote transformatie voor Padma, op want naar niet langer zal een hij zoals andere in kinderen zijn kindertijd beleven. Om een in de voetsporen van in van zijn voorganger te op tv treden, moet de het jongen terug door naar de kloosterorde van zijn voorganger op tv in Tibet, maar de allerlei uit obstakels staan hem van in de weg door om deze een missie te vervullen. van Ver verwijderd van naar zijn klooster neemt een op tv oude boeddhistische lama (leraar), en door tevens een traditioneel uit arts, tijdens de zorg en een spirituele ontwikkeling van van de jongen het ter hand. Hij een wordt Padma's peetvader, leraar, maar uit ook zijn de ondergeschikte. Terwijl Padma tijdens tevergeefs wacht op een volgelingen die met hem mogelijk ophalen, probeert zijn peetvader in een zo de goed mogelijke en passende op tv met opleiding voor hem te vinden, maar op tv niemand een wil de jongen tijdens onder zijn het hoede nemen. Overgeleverd aan elkaar, besluiten door het ze samen te voet dwars door tijdens India op zoek van met te gaan naar zijn lotsbestemming in naar Tibet. Hoewel Padma naar vanaf zijn op 5e uit jaar herinneringen heeft in die toegerekend worden aan de overleden tijdens boeddhistische meester, een blijft met hij niettemin een kleine in jongen. De dynamiek tussen deze een in twee is daarom als van die van ouder en kind. door De in film volgt de twee met acht jaar een lang, wat resulteert in een de intiem portret de en op coming of age van een jongen de met zijn peetvader op tv met met een grote queeste en prachtige door cinematografie. tijdens Pas als Padma zich kan naar van verenigen met zijn klooster in Tibet, de in kan hij zijn missie volbrengen, met maar het of hem dat gaat naar lukken is de grote op vraag.

november 2021
21-10-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kinder...

15-04-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kindere...

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was bij De Boeddhistische Blik: Becoming who I was liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!