Programma gemist?

Padma Angdu, een in naar ogenschijnlijk gewoon jongetje uit met het Indiase Ladakh, uit is ontdekt als reïncarnatie van in van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. naar Het betekent een de grote transformatie voor op Padma, want op niet langer zal hij zoals de andere kinderen op tv zijn kindertijd beleven. uit Om in de voetsporen naar van een zijn voorganger door te treden moet de jongen uit terug het naar de kloosterorde naar van zijn voorganger in Tibet, maar van allerlei op tv obstakels staan hem in van de weg om door deze uit missie te vervullen. Ver verwijderd een van zijn uit klooster neemt een door oude boeddhistische lama van (leraar) en van tevens een traditioneel arts de de zorg en spirituele op tv ontwikkeling van de een jongen op tv ter hand. Hij wordt tijdens Padma's peetvader, leraar, maar ook op op tv zijn ondergeschikte. Terwijl Padma met tevergeefs wacht op tv op volgelingen die hem naar mogelijk ophalen, op probeert zijn peetvader een zo tijdens goed mogelijke en passende het opleiding voor hem tijdens naar te vinden, maar niemand wil de het jongen onder het zijn hoede nemen. Overgeleverd naar door aan elkaar, besluiten ze door samen te naar voet dwars door het India op zoek te naar gaan naar zijn lotsbestemming op tv in door Tibet. Hoewel Padma vanaf zijn vijfde de jaar het herinneringen heeft die in toegerekend worden aan de op tv overleden boeddhistische meester, op tv blijft hij het niettemin een kleine jongen. De de op tv dynamiek tussen deze het twee is daarom als die naar van op ouder en kind. De film volgt uit door de twee acht jaar lang, wat in op resulteert in een in intiem portret en coming of de age van de een jongen met zijn het peetvader van met een grote queeste op en prachtige cinematografie. Pas uit als Padma zich van kan verenigen door met zijn klooster het in Tibet, kan hij zijn op tv missie volbrengen, maar met of tijdens hem dat gaat lukken is de de grote met vraag.

Padma Angdu, een van ogenschijnlijk gewoon jongetje uit uit het Indiase op tv Ladakh, is ontdekt uit als op tv reïncarnatie van een in legendarische hoge met Tibetaanse leraar. Het betekent een een grote transformatie voor tijdens Padma, want uit niet langer zal hij zoals de uit andere kinderen zijn kindertijd beleven. Om op in de voetsporen met in van zijn voorganger te treden, moet op de jongen op tv terug naar in de kloosterorde van zijn op tv voorganger in Tibet, op maar allerlei obstakels door staan hem in op tv de weg naar om deze in missie te vervullen. door Ver verwijderd van een zijn klooster neemt van een oude boeddhistische lama (leraar), en met tevens een traditioneel van uit arts, de zorg en spirituele ontwikkeling uit van de jongen uit ter het hand. Hij wordt Padma's met peetvader, leraar, door maar ook zijn ondergeschikte. tijdens Terwijl Padma uit tevergeefs wacht de op volgelingen die hem mogelijk door ophalen, probeert zijn een peetvader een met zo goed mogelijke een en passende tijdens opleiding voor hem door te vinden, maar niemand wil tijdens de uit jongen onder zijn hoede van nemen. Overgeleverd een aan elkaar, besluiten ze met samen te voet dwars een door tijdens India op zoek te op gaan naar het zijn lotsbestemming in Tibet. Hoewel Padma een het vanaf zijn 5e jaar herinneringen heeft het die naar toegerekend worden aan de overleden naar boeddhistische meester, van blijft hij tijdens niettemin een kleine een jongen. De dynamiek in tussen deze twee op is daarom als die tijdens van een ouder en kind. met De film volgt door de twee acht het jaar lang, wat resulteert in een een intiem portret en door coming of op tv age naar van een jongen op met zijn peetvader uit met een grote queeste en naar prachtige cinematografie. van Pas als Padma zich kan op verenigen met zijn door klooster in Tibet, in kan door hij zijn door missie volbrengen, maar of naar hem dat gaat lukken de is de grote van vraag.

juli 2020
21-10-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kinder...

15-04-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kindere...

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was bij De Boeddhistische Blik: Becoming who I was liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!