Programma gemist?

Padma Angdu, een het ogenschijnlijk gewoon door jongetje uit door het Indiase Ladakh, op is ontdekt als reïncarnatie van uit op een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het in betekent een grote de een transformatie voor Padma, want niet langer in in zal hij zoals andere kinderen van zijn kindertijd beleven. Om door in de op voetsporen van op tv zijn voorganger te in treden moet de jongen terug het naar de van kloosterorde naar van zijn voorganger naar in Tibet, maar allerlei op obstakels staan uit hem in de weg de om deze missie te de vervullen. Ver door verwijderd van uit zijn klooster neemt een oude boeddhistische in lama (leraar) en tijdens tevens een met traditioneel in arts de zorg met en spirituele ontwikkeling van de jongen in op ter hand. Hij wordt Padma's van peetvader, leraar, maar ook op zijn ondergeschikte. op Terwijl Padma tevergeefs door wacht op volgelingen de die hem mogelijk van ophalen, probeert zijn in peetvader op tv een zo goed mogelijke op en passende opleiding voor hem op tv te de vinden, maar niemand het wil de jongen onder zijn naar hoede op tv nemen. Overgeleverd aan door elkaar, besluiten ze samen te uit op tv voet dwars door India op zoek door naar te gaan naar op zijn lotsbestemming in een Tibet. Hoewel Padma vanaf zijn op vijfde jaar door herinneringen heeft die naar toegerekend worden de aan de overleden boeddhistische meester, uit blijft hij niettemin op een kleine naar jongen. De dynamiek tussen met deze twee een is daarom als die een van ouder en een kind. De film volgt de de twee tijdens acht jaar het lang, wat op tv resulteert in een intiem het portret en coming in of age van een jongen naar met zijn van peetvader naar met een grote queeste op tv en prachtige cinematografie. Pas door als Padma zich tijdens kan verenigen met zijn door uit klooster in Tibet, kan hij zijn op tv missie volbrengen, tijdens maar of hem dat door tijdens gaat lukken is de naar grote vraag.

Padma Angdu, door een ogenschijnlijk met gewoon jongetje uit het Indiase op tv Ladakh, is ontdekt op met als reïncarnatie van een legendarische hoge een Tibetaanse leraar. Het met betekent een in grote transformatie voor van Padma, want van niet langer zal hij tijdens zoals met andere kinderen zijn kindertijd uit beleven. Om in tijdens de voetsporen van zijn voorganger door te het treden, moet de jongen terug op naar de kloosterorde op naar van zijn voorganger in Tibet, het maar allerlei tijdens obstakels staan hem in de op weg om deze tijdens missie te vervullen. de het Ver verwijderd van zijn op klooster neemt een oude boeddhistische op lama (leraar), en door op tevens een traditioneel op arts, de zorg en spirituele een ontwikkeling van van de jongen ter van hand. Hij in wordt Padma's peetvader, een leraar, maar ook zijn van ondergeschikte. Terwijl Padma tevergeefs wacht een een op volgelingen die hem mogelijk ophalen, een probeert de zijn peetvader een uit zo goed de mogelijke en passende opleiding voor hem van te in vinden, maar niemand naar wil de jongen een onder zijn hoede het nemen. Overgeleverd aan elkaar, besluiten op tv naar ze samen te tijdens voet dwars door India op op zoek te gaan naar met zijn lotsbestemming in de Tibet. Hoewel uit Padma vanaf zijn op 5e jaar herinneringen tijdens heeft die toegerekend worden naar aan op de overleden boeddhistische meester, blijft van tijdens hij niettemin een kleine jongen. het De tijdens dynamiek tussen deze twee is het daarom op als die van ouder en naar kind. De film volgt naar door de twee acht jaar met lang, wat resulteert in een een intiem portret en met coming of met age op tv van een jongen met zijn door peetvader met met een grote queeste en prachtige een cinematografie. naar Pas als Padma zich op tv kan het verenigen met zijn klooster een in Tibet, kan een hij zijn missie op volbrengen, maar of in hem dat gaat op tv lukken is van de grote vraag.

juni 2021
21-10-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kinder...

15-04-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kindere...

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was bij De Boeddhistische Blik: Becoming who I was liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!