Programma gemist?

Padma Angdu, de een ogenschijnlijk tijdens gewoon jongetje uit op tv het Indiase Ladakh, op is ontdekt als reïncarnatie van een een legendarische, op hoge met Tibetaanse leraar. Het naar betekent een grote een transformatie voor Padma, want niet door langer tijdens zal hij zoals andere op tv kinderen zijn met kindertijd beleven. Om in naar de voetsporen van uit zijn voorganger naar te treden moet met de jongen terug de naar de kloosterorde van zijn een voorganger naar in Tibet, maar allerlei obstakels in staan hem in de in weg om deze door missie in te vervullen. Ver verwijderd de van zijn naar klooster neemt een met oude boeddhistische lama (leraar) en tijdens tevens een van traditioneel op arts de zorg en spirituele in ontwikkeling van de jongen naar ter hand. op tv Hij wordt naar Padma's peetvader, leraar, maar de ook zijn naar ondergeschikte. Terwijl Padma tevergeefs in wacht op volgelingen uit die in hem mogelijk ophalen, met probeert zijn peetvader een zo tijdens goed met mogelijke en passende opleiding voor hem een te vinden, maar naar van niemand wil de jongen onder van zijn hoede uit nemen. Overgeleverd aan elkaar, besluiten tijdens ze samen te een voet tijdens dwars door uit India op zoek te gaan naar een zijn tijdens lotsbestemming in tijdens Tibet. Hoewel Padma vanaf zijn vijfde tijdens jaar herinneringen op heeft een die toegerekend worden tijdens aan de overleden tijdens boeddhistische meester, blijft hij niettemin een naar kleine jongen. de De dynamiek tussen tijdens deze de twee is daarom als naar die van ouder en kind. in op tv De film volgt de twee acht uit jaar een lang, wat op resulteert in een intiem tijdens portret en uit coming of age op van een jongen met zijn tijdens peetvader met een grote naar queeste en in prachtige in cinematografie. Pas als Padma zich naar kan verenigen met zijn uit op klooster in Tibet, kan hij door zijn missie volbrengen, maar naar of hem een dat gaat de lukken is uit de grote vraag.

Padma op Angdu, een ogenschijnlijk tijdens gewoon jongetje uit door het Indiase Ladakh, uit is ontdekt als reïncarnatie het van een legendarische hoge met Tibetaanse met leraar. Het betekent een grote naar transformatie voor tijdens Padma, want van niet langer zal hij zoals tijdens andere kinderen zijn een kindertijd met beleven. Om in de het voetsporen van zijn met voorganger een te treden, moet met de jongen terug naar een de kloosterorde van door zijn voorganger in met Tibet, maar allerlei obstakels een staan hem in door de weg tijdens om deze naar missie te vervullen. door Ver verwijderd van met zijn klooster neemt een oude met boeddhistische lama (leraar), van en tevens een door traditioneel arts, de zorg het en spirituele ontwikkeling tijdens met van de jongen ter hand. Hij door wordt uit Padma's peetvader, leraar, maar ook met uit zijn ondergeschikte. Terwijl Padma tevergeefs wacht op tv de op volgelingen die hem mogelijk ophalen, op probeert zijn peetvader naar een zo een goed mogelijke en passende op met opleiding voor hem te het vinden, maar niemand met wil de jongen op tv onder zijn hoede nemen. door Overgeleverd de aan elkaar, besluiten ze samen met te voet op tv dwars door India op zoek uit te gaan naar met zijn lotsbestemming met in Tibet. Hoewel uit Padma vanaf zijn op 5e uit jaar herinneringen heeft van die toegerekend worden aan het de overleden op boeddhistische meester, blijft hij door niettemin een kleine jongen. uit De dynamiek tussen de deze twee op tv is daarom op tv als die van door ouder en kind. uit De film volgt een de twee acht jaar lang, tijdens wat uit resulteert in een intiem portret in en coming of age van tijdens van een jongen van met zijn peetvader met een op grote queeste en in prachtige in cinematografie. Pas als Padma zich kan het verenigen met zijn tijdens klooster in Tibet, met kan tijdens hij zijn naar missie volbrengen, maar of hem dat uit gaat de lukken is de op grote vraag.

februari 2021
21-10-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische, hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kinder...

15-04-2018 14:50

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was - De Boeddhistische Blik: Becoming who I was

Padma Angdu, een ogenschijnlijk gewoon jongetje uit het Indiase Ladakh, is ontdekt als reïncarnatie van een legendarische hoge Tibetaanse leraar. Het betekent een grote transformatie voor Padma, want niet langer zal hij zoals andere kindere...

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was bij De Boeddhistische Blik: Becoming who I was liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was. Heb je een uitzending van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Boeddhistische Blik: Becoming who I was gemist

Uitzending gemist van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was? Hier kun je alle uitzendingen van De Boeddhistische Blik: Becoming who I was kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-10-2018 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!