Programma gemist?

Familiefilm over op Viegeltje, die op een op tv meisje lijkt maar een vleugels heeft de in plaats van armen. door een Vogelkijker Warre vindt haar onder een in struik en in neemt haar mee naar het huis. Warre en op tv zijn vrouw met Tine besluiten Viegeltje te het houden met en haar op van te voeden als de een gewoon meisje. naar Maar Viegeltje is op tv geen gewoon door meisje en ze op vliegt weg. Ze de wil met de andere vogels mee op naar met het zuiden. Het wordt door een lange, avontuurlijke reis. door Met o.a: Huub een Stapel, Joke Tjalsma uit en Madelief naar Vermeulen.

december 2021
15-04-2018 15:30

Iep

Iep - Iep

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en haar op te voe...

Iep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iep bij Iep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iep. Heb je een uitzending van Iep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iep gemist

Uitzending gemist van Iep? Hier kun je alle uitzendingen van Iep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!