Programma gemist?

Familiefilm over uit Viegeltje, die in op een meisje lijkt met maar tijdens vleugels heeft in een plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt op tv haar onder een de struik en tijdens neemt op haar mee naar huis. op tv Warre en zijn vrouw Tine een de besluiten Viegeltje te houden op en haar tijdens op te voeden als een in gewoon een meisje. Maar Viegeltje is geen de gewoon meisje en ze van vliegt weg. met Ze wil met uit de andere de vogels mee naar op tv het zuiden. de Het wordt een door lange, avontuurlijke reis. Met o.a: in Huub op Stapel, Joke Tjalsma en Madelief op Vermeulen.

februari 2020
15-04-2018 15:30

Iep

Iep - Iep

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en haar op te voe...

Iep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iep bij Iep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iep. Heb je een uitzending van Iep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iep gemist

Uitzending gemist van Iep? Hier kun je alle uitzendingen van Iep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!