Programma gemist?

Familiefilm over tijdens Viegeltje, op die op een tijdens meisje lijkt maar vleugels heeft in door plaats in van armen. Vogelkijker met Warre vindt een haar onder een struik en het neemt haar mee de naar huis. Warre door en zijn vrouw Tine op besluiten van Viegeltje te houden in en haar op te van voeden op als een gewoon uit meisje. Maar Viegeltje door is geen gewoon meisje in en ze vliegt uit weg. Ze wil met de op tv andere vogels op tv mee een naar het zuiden. uit Het wordt een lange, avontuurlijke uit reis. de Met o.a: Huub Stapel, Joke Tjalsma op tv en de Madelief Vermeulen.

juni 2021
15-04-2018 15:30

Iep

Iep - Iep

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en haar op te voe...

Iep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iep bij Iep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iep. Heb je een uitzending van Iep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iep gemist

Uitzending gemist van Iep? Hier kun je alle uitzendingen van Iep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!