Programma gemist?

Familiefilm over een Viegeltje, die het op een op meisje lijkt maar vleugels heeft in in plaats tijdens van armen. een Vogelkijker Warre vindt haar op onder een struik en op tv neemt haar mee naar een huis. Warre en de een zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te een houden en haar tijdens op in te voeden een als een gewoon uit meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon een meisje en ze een vliegt met weg. Ze wil met in de andere vogels mee de naar het met zuiden. Het wordt in een lange, avontuurlijke met reis. Met o.a: op tv Huub Stapel, Joke met Tjalsma in en Madelief Vermeulen.

oktober 2020
15-04-2018 15:30

Iep

Iep - Iep

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en haar op te voe...

Iep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iep bij Iep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iep. Heb je een uitzending van Iep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iep gemist

Uitzending gemist van Iep? Hier kun je alle uitzendingen van Iep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!