Programma gemist?

Familiefilm de over Viegeltje, die op op tv een meisje lijkt maar naar vleugels heeft in in plaats van armen. met Vogelkijker Warre vindt de haar in onder een struik en neemt met haar mee door naar op tv huis. Warre en zijn naar vrouw Tine besluiten Viegeltje met te houden en met haar op op te voeden als de een gewoon meisje. Maar Viegeltje op is geen met gewoon meisje naar en ze vliegt weg. Ze het de wil met de andere van vogels mee naar het door zuiden. een Het wordt een op lange, avontuurlijke reis. van Met o.a: Huub de Stapel, Joke Tjalsma en Madelief het Vermeulen.

juli 2020
15-04-2018 15:30

Iep

Iep - Iep

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en haar op te voe...

Iep gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iep de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iep bij Iep liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iep. Heb je een uitzending van Iep gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iep gemist

Uitzending gemist van Iep? Hier kun je alle uitzendingen van Iep kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!